- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Goldnoob!
Amikor elszakad nálam a cérna, mindenfajta lelkiismeretfurdalás nélkül töltöm. Tegnap Tiger II-ben tier 10-ben. Amikor másodszor pattantam a type4-ről, máris betáraztam. Aztán ami jött szemből, mind azt kapta. Igaz, csak tankonként kb. 10 darabom van és a legritkább esetekben tankolok goldot. De akkor is. -
jr1994
addikt
Megnéztem mindkét replayt, igazából mindketten hibáztak.
A RU-val ki kellett volna menni az elején passzív spotra K4-K5 környékére és akkor nem tudnak úgy alájuk menni ellenállás nélkül, aztán a végén is próbálhatott volna sebezni nem csak láncolgatni a TD-t. Vagy kitámadni az A soron jobbra, oldalba lőni az ellenséget. Aztán szembejött volna hamarabb a BC de arra nem lehet számítani, ha jól láttam a térkép másik végén volt utoljára spottolva. Eléggé látszik rajta hogy fogalma sincs mit kéne a light tankkal csinálni, pedig ezen a pályán ebben a helyzetben legalább lett volna lehetőség spotolni.
Az E100-nál a blokkolást inkább hagyjuk, szerencsétlenül jött ki nagyon, meg volt pár lövése amit nem lett volna szabad elrontani de amikor körbevették őket már szinte mindegy volt.
-
jr1994
addikt
Tingyoka online!
-
zolika15
tag
1500dmg-et sem lövök 5. meccse az AX-el szép nap....
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #39975 üzenetére
Nincs is annál szebb, mint amikor a hatalom exkatonái fightolnak..
-
SoulReaver
veterán
Úúúristen, a BC ezzel az új mozgással, még kegyetlenebb lett
Alig várom, hogy kifejlesszem az accomon!
Addig T71...
majdnem ugyanaz, csak kicsiben
kis sebzéssel
-
-
törölt tag
Srácok, érdemes elkezdeni a maus ágat? Kb, a tiger (p) előtt egyel tudnám elkezdeni.
-
-
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39968 üzenetére
Nocsak, már megint??
-
baboss
őstag
Google fordító:
Javított jármű mozgását fizika
javított hangok
minimap fejlesztések
Új térkép Rampage mód: őrlődve Capital
Rampage Mode fejlesztések
Különféle javítások és fejlesztések -
baboss
őstag
Valakinek van már tapasztalata, hogy milyen, és miben más az új verzió ? Public Test of Version 9.14
-
Cseri0058
őstag
nah eddig bírtam a játékkal...újra törlésre került. szopassa azt ez a fos aki akarja......
-
zolika15
tag
Hogy haladtok a sebzeses kuldivel?? Tegnap eleg szar nap volt, csodalkotam a leghatso sorban kempelo e100-akon...meg a hasonlo egyedeken.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Stigma.HC #39915 üzenetére
NA megnéztem én is ezt az e100 meccset. Így pártatlanul mondom: Nekem csak az AX blokk szúrt szemet, de szerintem nem direkt volt, csak biztos úgy volt vele, hogy kikerüli tolatáskor.
Amúgy a medeken ment el a meccs, meg az, hogy mindenki baloldalra ment, így nem volt nehéz bekeríteni őket. Az ilyen csaták szoktak 0:15 el végződni. Itt még aránylag a 2 e100 nyomult is előre, csak nem volt support.
-
szbalogh
addikt
Hehe egyik sem talált
Ott a napi 2x az AX-en és mégis meg van a napi küldetés strigula.
Emre: Jah, nem kell rá sokáig várni. 10 nap alatt alatt 500 dobozt kellene farmolnom és eddig kemény 0 van
Enzolord: Már rég nincs bekapcsolva a cset
HáGé: Elvileg a következő szintlépéshez hiányzó xp-t írja. Bevallom még soha nem néztem rá.
Tudod az Aslainban lehet pipálgatni a modokat. Úgy voltam vele hogy: Azonnya' lézermod... jöhet... tundramod.... jöhet... valami piros pont... jó ez is jöhet... meg valami crew xp vagy mi... na nézzük meg ezt is... -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39944 üzenetére
Nem tudtam, mert körülvette magát lila noobokkal... ott volt egy kedves hazánk fia is aFehérlófia, és ugatott végig..
-
rlazol
veterán
nem láttam a replay-t. de megnézem majd, csak most nincs sok időm...
Hol az egy-egy? mert az, hogy te lefröcsögted, nem nagyon vonzotta be a másik oldalt, legalábbis eddig mindenki elismerte, hogy az E100 hibázott.
Nem kedvelt embertől jövő tiszta kritika, ami elismeri a pozitív részt, de kiemeli a rosszat sokkal értékesebb (és, ha ez a cél, sokkal jobban fáj) mint egy fröcsögés. Ezt Te is tudod, vagy ennyire intelligens. nem is értem néha.
de igazad van, hagyjuk, nem ér ennyit.
-
Tomi0703
addikt
válasz
jozefgucci1 #39916 üzenetére
Mi a gond velük?
Én is voltam ott, jó arcok.
-
h1mpi
félisten
válasz
Stigma.HC #39932 üzenetére
De most komolyan 1200-as WN8-as playerről beszélünk, mit várt el a "mester"? Még ha szintén unicum lett volna, de nem, egy sima átlag vagy azalatti player ennyit tud, főleg lightal t10-ben. Gondolom Te, mint jó player egyetértesz, hogy nem a RU-n ment el e meccs, hanem a bot teamen, akik balra mentek.
-
Stigma.HC
senior tag
A blokk jogos, de én személy szerint neme erre voltam kíváncsi. Bár sose említette itt senki, ő sem, hogy diegho szint lenne bármelyikünk a fórumról nem? Vagy ezzel kapcsolatban is tévedek, mert akkor megkövetlek? (5 AP, 3 HEAT meg mióta gold spam egyébként? De komolyan kérdem)
Engem igazán a technikai része(főleg az azóta kapott kép miatt felvetődő "mit csináljak én 190 pennel t10-ben ") fogott meg lightal. Két dolog összefüggése most már komolyan érdekel, hogy akkor mi a cél egy ilyen géppel mint a ru.
Beszólást már értem akkor részéről miért böffentett oda a végén, bár így vicces ez annak tekintetében mit szokott írni ezzel kapcsolatban a másik topikban. -
kchryss
veterán
válasz
Emlékezve mennyire szerették egymást itt a fórumon, azon csodálkoztam, hogy nem lőtték ki egymást.
Taktikai elemzésre nem vállalkozom, nem is vagyok olyan szinten hogy megtehessem és lehet én sem csináltam volna jobban. De ez a komment a meccs végén nem tudom mire fel volt, mert finoman szólva nem az E100-akon ment el a meccs: -
jr1994
addikt
válasz
Bingisz #39921 üzenetére
Miért lenne törölve? Most nem említették a fórumos nevét, így szabad, nem?
Holnap megnézem a replayt én is, mert ingame is megkért rá. Amúgy nem értem egyesektől a felé irányuló utálatot, többször beszélgettem vele és egy nagyon értelmes ember. Csak az emberi hülyeséget nehezen viseli.
jézusom mire jó ez a flém?
-
válasz
rlazol #39924 üzenetére
Én azt látom abból (nem néztem meg magát a replayt, csak az eredményeket), hogy a játékban szereplő egyik light sem remekelt, még az ellenségnél sem. Akkor meg le lehet vonni a következtetést, hogy enyhén szólva, nem volt korrekt a feltöltőtől olyan címet adni a replaynek, amit adott. Nem a lightokon múlt a meccs.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #39920 üzenetére
Azért streamelnek az emberek, hogy szórakoztassanak. Ehhez nem kell feltétlen jó játékosnak lenniük. Nem az a dolguk, hogy tanítsanak, de ha neked az kéne olyat is találhatsz, mert nagy a választék.
A megjegyzésed másik felével (csúnya beszéd) egyetértek, de erre meg van aki azt mondja ez kell a nézőknek. -
h1mpi
félisten
válasz
Bingisz #39921 üzenetére
Mindenki tudja miért tette ki (wwenigma utálata miatt). Ha más ült volna a RU-ban, akkor szóba se jöhetett volna. Nem is értem minek linkelgetnek ide egy kitiltott tag hsz-eit...
Mondjuk a light játékban főleg béna vagyok szóval arról annyira akkor nem alkotok véleményt, ha Te is azt mondod, hogy nem játszott jól. Mondjuk egy 1200-as WN8-as játékost nem tudom miért kell cikizni ezért, de mind1....
-
lacibacsi
addikt
Nem azt mondtam, hogy bajom van vele. De így még én is tudok játszani... Szerintem egy streamer olyan legyen, akitől tanulhatok. Melyik tankkal, merre hová az egyes pályákon? Ebből te tanulsz valamit? A másik meg, hogy a nemi szervek és a fekália ily mértékű emlegetése nekem kicsit sok. (Pl. nem képes eltalálni oldalról egy Is-7-et 50 méterről: "f@szom hülye sz@r".)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kicsoda?
-
h1mpi
félisten
válasz
Miért mit várt a RU-tól, hogy megnyeri Nekik a csatát? Onnan azt csinálta amit kell vesztett csatában, csipegetett még.. Saját magát nézze meg, hogy nem engedte vissza az AX-et, akit kilőttek miatta és jogosan botozta, illetve spammolta a HEAT-et és pattogott vele mindenről... Nem egy diegho szint az biztos...
-
Bingisz
addikt
válasz
Mi a baj az MBZ-vel?
-
-
Stigma.HC
senior tag
Százados komám küldi ezt a replayt. Kíváncsi az itteniek véleményére, hogy mennyire ment el a meccs a ru spotteren, milyen szerepe volt a vereségben. Utolsó másodpercek miatt vetődött fel a kérdés és mutatta meg nekem.
-
lacibacsi
addikt
Hát emberek, ha EZT lehet, akkor én is streamelni fogok...
-
Cseri0058
őstag
mi a franc van a játékkal???? úgy szopat hogy az már nem igaz. próbálom a td-s küldetéseket csinálni és mire felérek valahova jt-vel már a fele csapat halott. nevetséges...
mi a francnak nyúl bele a wg?????? -
rlazol
veterán
van egy két ilyen újdonság.
Lakeville-n fentről indulva 2 csatában egymás után senki nem ment jobbra (1-2 oszlop)
Erlenbergen (normál üzemmód) szintén fentről indulva balra nem megy mostanában senki (9-0 oszlop)
Ensken, hol egyik, hol másik oldal felejti el teljesen a vonatokon túli rétet.
Himmelsdorfon se akaródzik senkinek, főleg alulról indulva felmenni a hegyre.
És T9-10-11-12-es csatákról beszélek!
WTF?jano_77 (#39896) köszi. És a másik két kérdésemre mi a válasz? Mit keresnék én ott és jozefet miért engedik be ilyen helyekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro