Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha ezt komolyan gondolod, akkor nagyon gyorsan keress fel egy elég komoly orvost.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kéne róla egy smink és photoshop nélküli kép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szallasi007
őstag
Nem biztos hogy működik, de nekem megoldotta problémát. Szóval mindegy milyen böngészőt használsz elmész ide: test flash player. Ha minden igaz kell látnod valami fát ami mozog, azon nyomsz jobb egérgombot - > beállítások és a Hardveres gyorsítást kikapcsolod (első kis jelecske) meg a helyi tároló méretét átraktam 1 MB-ra (harmadik genyóka). Így nekem megjavult mindenhol (I.E., Chrome, FF)
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ő is streamel?
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A jó nő itt kezdődik: Kate Upton(katt)
-
Kakumix
senior tag
Nekem FF alatt sem szokott akadni és most sem akad. 4-500kbyte sávszélt fogyaszt Tr1ss streamje source minőségen. Én a minőség miatt nem nagyon nézek twitch-cset, mert általában ronda. Ez a stream még az elmegy kategóriába tartozik az legtöbbször olvasható tanknevekkel.
ui.: kb. 15 perce megy, source-on 1920x1080-as felbontásban egy kicsit gyengébb gépen, mint ami az adatlapodon van.
-
emre
veterán
válasz
virkir
üzenetére
Alig van ami nézhető, olyant még nem találtam ahol nem volt fennakadás.
De most a chrome is szaggat miközben Tr1ss-t nézem.1680-ban, max részletességgel tudok játszani, egy qrva élő adás részletességét nem fogom levenni hogy nézni tudjam. És egy csomó közvetítésnél már nem is lehet.
-
-
emre
veterán
Nem tudja valaki véletlenül miért akadozik nálam a twitch közvetítés?
Nem hiszem el hogy 20 megás nettel nem lehet folyamatosan nézni. W7 van fenn, firefox a legfrissebb és általában két böngésző fut egyszerre.(#38287) grizlisandor
Köszi!

Kipróbálom. -
Macka
veterán
Ennek a duplázós xp-nek köszönhetően sikerült ma AMX 12t-vel összefarmolnom 47k XP-t, így kifejlesztettem a 13 75-öt. Nagyon beteg ez a 12t, néha röhögőgörcs kapott el, olyanokat lehet trollkodni vele. Sajnos a 13 75 már nem ennyire élvezhető, nem tudom, hogy ugyanazzal a löveggel mit fogok kezdeni T10-ben.

-
zolika15
tag
Azt hiszem délután kettőig tartott a játszhatóság, ennyi agyhalottat nem tudom hogy valaha is volt ebben a játékban......

-
fradi81
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
A magyarok komolyabbak

-
zodo
nagyúr
Nyugodtan játszhattok, vonzóm az artykat.
Nyolc csatából, hatban 3-3 arty.
IS-met full hp-ról egy lövésből kiszedi az M40 amikor összesen 250-es gellerem van és győzünk amúgy csak bukta. -
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Korán van még nekem
Tiger-en nem az első sor kell hanem a második.
Oda mit tennétek? -
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Köszi.
Azt hiszem most már előkapom a nagyméretű szerszámkészletet, nagy eü csomagot és auto tűzoltót mert egész szép (106, 42, 38 db) gyűjteményem van a stug kampány küldetések hozamaként amiket eddig sosem használtam.Ismerem a linkelt oldalt és ott szoktam infókat gyűjteni de néha annyira sablonosnak tünik hogy elgondolkodtat ezért szoktam rá kérdezni.
-
szbalogh
addikt
Tegnap nem játszottál? Már akkor is kitörtek a karámból. Sikerült 1200wn8-al és 7/22 győzelmi arányt csinálnom. Na jó, az utolsó 3-4 nem számít, mert már a sajátjaimat lőttem. Meg nálunk volt 6-7 TD az ellenfélnél meg 1db 8-as... léptem is ki a fenébe a visszaszámláláskor.
bigobert: Verekedni az E 100 tényleg nagyon jó. Mindkét HT-15-öt ezzel csináltam meg. Bár az IS-4 se rossz, nem rég van meg de olyasmi szintet biztos el lehet vele érni, mint az E 100-al. Állítólag a mellső alsó frontját erősítették mostanában. Bár szedett már ki arty teljes HP-ról, mert a tornya teteje nagyon vékony. Mivel alacsony, más tankok repesszel szemből elég érzékenyen tudnak hatni rá. Ha meg a fel tudod használni a térképen levő infókat, akkor az 50B-vel nagyon sokat lehet sebezni.
-
bigobert
tag
válasz
diegho
üzenetére
Engem érdekelne, hogy a jó játékosok milyen sorrendet állítanának fel. A statisztikákat meg tudom nézni, de abban mindenki benne van. A sorrendnél viszont mi lenne a rendező elv? Mi alapján lehetne őket rangsorolni? Egy-egy érték kiemelése nyilván nem jelent szupremitást, ellenben az értékek kombinációja kiadhat valami jobbat mint amit a versenytársak tudnak nyújtani.
-
Macka
veterán
Kiszabadultak a kritikán aluli játékosok...

-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Köszi.
Tigris első sorba mint legtöbb esetben, lámpa + többieknek javítás?
-
mcwolf79
veterán
Nem is baj ,hogy délután dolgozok

Az az agyhalott játékosállomány ami van most (IS)
Minden majmot vonz a 2X XP.odrif:
Igen, a buff a használható kategóriából előrerepítette a BRUTÁLÁLLATISTEN kategóriába. Jó ágyú, már majdhogynem OP páncél, viszonylag mobilis. Egyszóval JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Ma is csúnyán kezdett a Wot... Zsinórban 6 vereség... Spotterek pingelnek, hogy kövessem őket, majd megállnak 150m-rel mögöttem meg hasonló nyalánkságok. 2-15-ös 3 perces mészárlások...
-
zodo
nagyúr
Végre, igaz csak éppen de besárgultam.

majd a hétvégén elmúlik

-
jr1994
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Én magam sosem artyztam sokat (családi acc, ezt se én húztam ki), de igen, hallom hogy ez a 212 is mintha még pontatlanabb lenne újabban. Néha meg bead egy ilyet, most épp mikor én megyek vele. Na ezt utálom bennük.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Tudom sajnos, de néha jólesik siránkozni egyet. :-D
Szép lövés a Béla!:-D
Nekem mostanában annyira nem adja artyval hogy az csuda. Mondjuk a 8-as GW nem is egy nagy ász, bár még csak kis ágyú van rajta. Nem is megyek rajta tovább, sőt ha másutt ejutok hetes-nyolcas gépig (amcsik jöhetnek szóba) páros lábbal megy ki a garázsból... :-D -
jr1994
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
"...arra nem gondoltatok..."
De én most akarok játszani, nem holnap, vagy 200 csata után. A legénységi rendszer ebből a szempontból szerintem nem is jó. Attól hogy Trabantból átülök Mercibe vagy vice versa, nem felejtek el vezetni egyikkel sem. Ha kicsit be is rozsdásodik az ember, pár kör után minden újra kézreáll. Na valami ilyesmi kellene a játékba is... Mittudomén ha valaki átképzés nélkül tesz legényeket egy tankba, akkor első meccsre kapjanak 50%-os alapképzettséget, majd mondjuk 10 meccs alatt érje el a 100-at. Egy legénységi tag meg mondjuk tudjon 3 tankot így "fejben tartani", ha egy negyedikre akarod tenni, akkor meg egyet törölni kellene a háromból.
Persze akkor kevesebb goldot vennének a népek... -
nyunyu
félisten
válasz
jr1994
üzenetére
És arra nem gondoltatok, hogy megtartjátok mindkét tankot ugyanazzal a legénységgel, és 1-2 havonta (vagy mittudomén kb 200 csatánként) nyugottan átrakjátok egyikből a másikba.
Kredites atkepzes azonos tankosztalyba az -39153XP-vel jar, igy prem nelkul mehetsz ~80 kort, mire ismet 100%-osak lesznek, es csak utana fog folytatodni a skillek gyujtogetese.
Elvileg golddal ez megsporolhato, de nem hinnem, hogy a jatekosok tobbsege ezert valodi penzt fizetne...
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
És arra nem gondoltatok, hogy megtartjátok mindkét tankot ugyanazzal a legénységgel, és 1-2 havonta (vagy mittudomén kb 200 csatánként) nyugottan átrakjátok egyikből a másikba. Tudod kinek van kedve T8 lighttal 75%-os legénységgel menni...
Kis accon ezt fogom csinálni, viszem mindkét orosz ht ágat, kv3 legénység megy az is-be mert ők a legjobbak, aztán is-3, kv-4/is-8, st-i, is-7 lesz a sorrend. Majd valamikor. De ha két ágat végigviszek velük na az egy durva legénység lesz.
Persze lehet hogy lesz könnyű legénységképző játékmód, de ki tudja melyik nemzethez?
Ja és persze, t-10
-
galervin93
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én is dilemmában vagyok, mert a Bulldogban 4. skillesek ülnek, a T49-be meg csak olyanokat tudok ültetni, akik az első skill 80%-ánál járnak, még lámpa sincs...
Két kört mentem vele a Bulldog legénységével + colával , így majdnem 100 a legénység és a skillek is megmaradtak. Ideig-óráig így fogom használni, de valahonnan muszáj leszek normális legényeket szerválni, mert a Bulldog örök darab. Az viszont tuti, hogy freeből rávágom a nagy ágyút, mert a kicsi az vicc.
Teszerveren próbáltam a Bulldog legényeivel átképezve is, na úgy az igazán döfi! Én is bízom valami legénységképzős módban, mert ez az ág a T37-től kezdve megtartós. -
bigobert
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Akkor ki kell seggelni. Én a T49-ért húztam ki idáig az ágat. Lassan megvan az xp a t54e1-re, de sok kedvem nincs ahhoz a géphez, így tovább se lépek. (T9 stock grind brrrr....)
(#38248) zolika15 Ez kaméleon bőr: drága és gyorsan kopik, de megmutatja ki a helikopter. Aszfaltra nem is megyek vele, így kell hozzá az offroad driving.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszönöm. Nézegettem visszajátszásokat és azokból valóban az jön le, hogy szenvedés a kis ágyú. A free-nek jobb helyet is tudnék, de lehet, hogy erre áldozni fogok... Más tankosztályból sincs a barakkban amcsi katonám, így az átképzés nem járható út, legfeljebb a frissen toborzottakat tudom 100%-ra képezni némi aranyért (ha rá tudom venni magam megtakarításaim elköltésére).
Apropó képzett legénység. Az idén nem lesz valami fun játékmód? A tavalyi 8 bites nem volt rossz a gyorsan képezhető állományt nézve...
"miután lőttél malinovkán a kiugró peremről , még Proharovkán is látni fognak"
Ez a poén (és az éppen fogyasztott kávém) feldobja a délelőttöm.

(#38245) bigobert:
"Miért akarsz továbbmenni a Bulldogon?"Továbbmenni? A Bulldogot megtartom, mert azzal még én is tudok igazi light-ot játszani, akár aktív, akár passzív scout-ról van szó. De továbblépni muszáj, mert egyszer majd nagysokára azért szeretném T54E1, vagy T57Heavy nyergében ülve aprítani a népet.
-
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Amúgy annyira azért nem rossz a kamója. T8 light camo értékek Viszont a magassága miatt lehet, hogy nem takarja el minden olyan bokor, ami más esetben megfelelne.
Ugyan nem a legjobb felderítő, azért a T49-el is összejöhet.
A meccs elején én is úgy csinálom, ahogy te. Pl. Mines esetében kezdésnél úgy állok be, hogy a dombra vonuló jellemzően gyors és gyengén páncélozott tankok oldalát elkapom. A franciák örülni szoktak. Jól indul a csata egy közel 1k-s lövéssel

Persze én annyira nem tudom kiküszöbölni a randomot, amit a tank és az RNG együttese okoz, így kb a HP-m sebzem le átlagban. Kell még az a skill vagy mi, de nem tudom hol kapni...

-
bigobert
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Az esetek 43%-ában.
Szerintem a baby derp ágyú jópofa. Végülis mindenen sebzel egy keveset, papírokra meg egész jó. A kis kaliber miatt a lánc és spaced túl sok sebzést fog fel. Óvatosan egész kellemes köröket lehet vele menni akár stockon is. Ez alatt nem a "hard carry-t" értem, hanem hogy jobb mint a stock VK30.01H
Nekem a t49 áll a garázsban, míg a Bulldog valahogy nem lett a kedvencem.
Miért akarsz továbbmenni a Bulldogon? -
válasz
lacibacsi
üzenetére
Utolsó részéhez tudok hozzászólni a posztodnak !
Ugyan így voltam vele mint te , hogy a Buldogot megtartottam és így vettem meg a T49-et. Szerencsére van-volt egy rakat amcsi legényem a barakban így áldoztam rá némi goldog és átképeztem őket . Eleinte úgy voltam vele , hogy majd szépen lassan kifullozom a tankot addig a kisebbik ágyú is jó lesz ,de ez nem jött be ! A T49 csak troll ágyúval és fullos legényekkel az igazi és colával itatom mellé a jó népet ! Így a töltésem 18 felett van picivel és gyorsabban is szűkül a kör .Pont tegnap lett meg az első csillag a csőre 96. csatára .Amennyire féltem tőle annyira megszerettem a kicsikét.Nálam a taktika , hogy odarohanok kezdésnél ahol vannak az ismert vonulós helyek vagy beállók és az első tankba lövök is egy nagyot. Lehet a nagyok között is menni és úgy "csipegetni " az ellent ,de céllövöldére nagyon nem tudom használni . Nem azt mondom van , hogy több száz méterre is betalál ,de csak ha biztosan áll az ellen . Mondanom sem kell spotra nem alkalmas , mert a cammoja az nincs neki és miután lőttél malinovkán a kiugró peremről , még Proharovkán is látni fognak
A papír tankokat szereti és a light futrinkákat , ott nem ritka az 1K körüli sebzés sem elsőre.Amúgy Diegho szokott áradozni róla , szóval ő biztos töltött már fel az oldalára pár visszajátszást , érdemes ott csemegézni .
-
lacibacsi
addikt
válasz
Akcok94
üzenetére
Két (vagy három) napja próbálgattam a T-28E F30-at. Himmelsdorf-on indult a csata. Az első másodpercben kaptam egy lövést egy negyven valahány WN8-as emberkétől. Nem sebzett sokat, de gondoltam, hogy érezze a törődést láncon lőttem. Ha testre lövök, akkor egy lövés, de így sebzés nélkül láncoltam. Erre belém lőtt még kettőt és bekékült, majd megállt. Kapott egy szép autobann-t. Majd kapott tőlem egy "búcsúpuszit". erre két másik elmebeteg siemka is elkezdett lőni. A harmadik lövés után mindketten kékültek és bannolódtak. Két csapattárs befejezte a tervszerű kék-irtást és végre indulhattunk csatába. Három fővel kevesebben, az én HP-m 40%-ra redukálva, de végül nyertünk. Csak a poén kedvéért vettem meg ezt a kis prémiumot és már csak a poén kedvéért megyek tier 5 alatt, de minden ilyen csata alkalmával elgondolkodom azon, hogy minek...
MÁS:
Bár igazi light tankos antitálentum vagyok, mégis már csak 2-3 csatára vagyok a T49 kifejlesztésétől. A Bulldogot már korábban felírtam az "Örökmegtartós" listámra, így ha kifejlesztem a T49-et, akkor nem lesz bele való legénységem. Alsó ágon szeretném kifejleszteni a T71-et, de ott még csak az M7 közepesnél tartok. "Ha már meglenne" és "ha nem tetszene" a T71, akkor onnan lenne legénységem a T49-be, de így csak a 75%-osra képzett alap embereket tudom beültetni.
A kérdés: Hányszor fogok mérgemben az asztal lábába rúgni a stock állapotú, képzetlen legénységgel ellátott T49 csatáim alkalmával? 100%-re felhúzni a legényeket talán nem kell sok csata, de mire kifejlesztem a modulokat, addigra megőszülök. Kell/érdemes free-t áldozni rá? Skillek nélküli legénységgel lehet-e jó csatákat vívni, vagy olyan lesz, mint a Bulldog, ahol az első 80 csatámban szinte csak szolid megfigyelőként vettem részt?
-
galervin93
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Illetve ha egy lövésből elküldöd melegebb éghajlatra akkor sincs semmi. (troll-szakasz kis artyval gyakori eset)
-
jr1994
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem kell hogy kék legyen, ha csak egy lövés kell bele pl
-
sith7
félisten
Olyan létezik, hogy nem lőttem ki csapattársat, mégis bekékültem ?

Amire emlékszem, hogy egy Bulldog, meg egy ELC nekem jött, és ezáltal sebződtek
-
Macka
veterán
Kész, feladom mára. Akaármivel megyek, akármit csinálok, 15/2-15/5 csaták, persze a vesztes oldalon. Kitolnak a fedezékből, mellé megy a lövéseim 80%-a.m

-
Greentea
senior tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
De nálam még mindig etalon az első részben szereplő múzeumos és mekis jelenet. 
-
emre
veterán
-
-
MasterHUn
senior tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Szóval csaló vagyok értem én
a repesz gránátból kiindulva 8.6x méter a hatóköre. ergó ha a kőre lövök az minden irányba 8.6x méterben sebez. mivel kedves ellenfelünk hülye volt én meg direkt a kő mögé céloztam így lehet az is hogy a kő utolsó cm-én akadt fenn a lövés és megölte.. sajnálom ez van ez a wot 
-
Kakumix
senior tag
válasz
MasterHUn
üzenetére
Igen! A valóságban, ha egy nálam magasabb szikla tetején robban a lövés, aminek az aljában állok nem hiszem hogy sérülnék a becsapódó lövéstől (kivéve ha felrobbantja a sziklát, légnyomás, elszívja az oxigént stb.).
Mivel tudjuk, hogy a WoT egy hibátlan szimulátor, így csak akkor sérülhetett a WTE-100, ha csalsz. Szóval a válaszom, igen!
ui.: a szikla biztos nem robbant fel, mert csináltam előtte-utána képeket a szikláról és nem volt eltérés a két állapot közt.

-
MasterHUn
senior tag
szerintetek csaltam? csak mert report-oltak mert a kövön csattant a lövés....
-
Emu
őstag
Ma kiderült kolléga is játszik.

-
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát igen ,mindennek nagyon össze kell jönnie hozzá.
Ha túl erős a csapat valamelyik biztos kilő egy arty-t, ha gyenge esély sincs eljutni hozzájuk.
Arról nem is beszélve, hogy mikor az ember ilyen küldetésen van tuti ritkán ad be 3-at egy meccsbe. Bezzeg ha heavy-ben ül az ember... -
-
sith7
félisten
Lorr 40t - re milyen felszerelés ajánlott ?
-
otto14
őstag
T28HTC LT15 T49-el Mountain Passon. [link]
-
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
-
MinionFlasH
senior tag
Egy kis Maus !

-
jr1994
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
Szerintem is remek tank az Indien panzer, de én nem fogom megtartani mert legénység nélkül azért nem játszanék vele. Eddig két tankot tartottam meg úgy hogy új legénységet képeztem bele (bár még egyiken sincs meg a 6. érzék se) az 50 100 és a Tigris. Csak szegény Tigris új töltőjét is el kellett lopnom hogy ne már egy 75%-os tag csatlakozzon az E100-ban

Enzolord: én néztem kíváncsiságból hogy meglesz-e a 24 óra poszt nélkül hát nem sokon múlott. Elrontottátok, Scheff mindjárt leiratkozok rólad
-
galervin93
addikt
Jó barátságban leszek a 12t-vel, 6. meccsre meg is lett az ász vele: [link] Ha tudom hogy ez lesz, benyomom a 3 arty kill küldetést...
Hogy mennyire beteg stathúzó, arról meg elég ennyi is... -
zsolthee
senior tag
Már megvételkor tudtam, hogy megtartós lesz....
Jobban szeretek vele játszani mint az STA-1-gyel, mert megbízhatóbb az ágyúja. Indient 7végén fogom megvenni.Még annak van esélye nálam a legjobb 8-as med címre. Papíron elég jó.
Nektek mi a véleményetek róla? Rég játszottam vele...tornya annak is kemény? GunDep milyen? -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ejj, hogy ilyen fölött elsiklom.. Pedig nem is ittam..
Lehet, ez a baj..
-
zolika15
tag
Egészen kezdem megszeretni a Type t-34-et, de még nagyon messze a 121!!

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Gyúrósok ide!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tiger-en nem az első sor kell hanem a második.

Szerintem a baby derp ágyú jópofa. Végülis mindenen sebzel egy keveset, papírokra meg egész jó. A kis kaliber miatt a lánc és spaced túl sok sebzést fog fel. Óvatosan egész kellemes köröket lehet vele menni akár stockon is. Ez alatt nem a "hard carry-t" értem, hanem hogy jobb mint a stock VK30.01H
A papír tankokat szereti és a light futrinkákat , ott nem ritka az 1K körüli sebzés sem elsőre.