Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz jagada #30350 üzenetére
"Végjátékban meg rohannak a víznek, hogy előbb fojtsák meg a legénységet mintsem kilőjék őket."
Valaki magyarázza már el nekem, hogy ez miért jó! Így nem számít bele a statisztikába? Vagy mi más oka van ennek az idióta szokásnak? Ráadásul nem csak artyk csinálják. Láttam már én HT-ket is víznek hajtani.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jagada
addikt
válasz lacibacsi #30351 üzenetére
Azért jó, hogy elvegyék az ellenféltől a frag-et. Szánalmas viselkedés. Bezzeg a bokorból klickelgetni és oneshotolni azt tudnak, akkor fülig érhet a vigyoruk.
A tomatok meg pusztán butaságból hajtanak a mélyvíznek és véletlenül fulladnak, nem szándékosan, főleg alacsony építésű, vagy lomha tankokkal esik meg.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
h1mpi
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jagada #30352 üzenetére
Igen, jo erzes amikor latom hogy kidugod a tornyod T29-cel es nem birnak veled, szenved a csapat, nálam meg pörög a visszaszámláló majd a célkereszt rádszűkül. Lassan, csendben kattintok egyet, szinte viszhangzik a panellakásban. A dörrenés zaja elnyomja mert közbe pozíciót kezdek váltani. Egy ijedt galamb mellett elsuhan a lövedék, végig a pálya felett miközbe tolatni kezdesz kicsit. Már késő. Becsapódik, a parancsnoki állásban elharapja az embered a szivarvégét az ütéstől. -412HP, majdnem annyi mintha szemből bemegy egy lövés de végre harmadjára benyeltél egyet.
Közben mar latom honnan megy a következő lövés, mosolyogva robogok felé: Menj kicsi arty, menj!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #30348 üzenetére
Ezt nem csak az "noob" artysták - - csinálják, hanem a jobb játékosok, bármilyen tankban ülve.
Napokban kaptam egy olyan lövést spot nélkül Lakeville-n a hegy mellett középső úton, hogy azonnal ki is gyújtottak. Mondom WTF, hogyan spot nélkül? Erre beírta a chatbe a srác, hogy oda lőtt vakon, mert ott mindig szokott állni vki!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
diegho
nagyúr
Ha valaki talál magyarázatot arra, hogy a PTA miért rohant belém maximum sebességgel, nyugodtan mondja.
-
Kean_Sorbo
őstag
Uraim, a verseny jelenlegi állása:
1. Emre: 12545 pont
2. Mcwolf: 8618 pont
3. H1mpi: 7840 pontVasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Kean_Sorbo #30362 üzenetére
Nem tudom feldolgozni, hogy H1mpi beragasztja a "W"-t és dobogós lett!
(#30364) Tomi0703
Tudtam!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz MinionFlasH #30363 üzenetére
Nem sokáig.
(#30362) Kean_Sorbo: Itt lenne az én nevezésem a versenyre. Sajnos jobb nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz MinionFlasH #30363 üzenetére
ÁÁÁ csak ők hárman neveztek ennyi H1mpi-t amúgy sem láttam még Wotban online , szóval szerintem Serb dobott neki egy replay-t had örüljön .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Tomi0703
addikt
Én meg 8-asba szinte csak FCM-mel tolom, meg RU (de ritka, hogy spotolok ). De tökmind1, mert emre fórumtársat akkor sem lehetne utolérni.
(#30369) cs.zsolt: A reggel nincs gond, csak a tierrel. [link]
(#30368) h1mpi: Az nem gond, nekem számok is vannak utána. Csak szólok... Holnap van a szülinapom! Szerintem Kean_Sorbo lesz olyan rendes és ez alkalomból megajándékoz még külön némi golddal.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
üdvözletem tankerek. Keresek embereket akivel kölcsönösen tudunk egymásnak segíteni személyes küldetések teljesítésében(elsősorban ob260). Jelenleg tier7 és 10 érdekelne, de nyilván minden megoldható
Én szívesen segítek, és tudok fókuszálni más küldetésére és feláldozni(győzelmet, időt, xp-t, kreditet) a küldetések teljesítéséért, lesz@rom a wn8-at igazából. a lényeg hogy ez a hajlandóság legyen meg a másik fél/felek részéről is. Meg azért némi skill sem ártEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Veatta
aktív tag
Ezzelneveznék a versenyre.
-
h1mpi
félisten
válasz Kean_Sorbo #30373 üzenetére
A sok tehetségtelen makker beelőz
Amúgy is átadtam volna a helyem, most vettem 20K goldot.
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Kean_Sorbo #30378 üzenetére
Mindig más játszik, ezért nem super unicum a statom....
Fully electric lifestyle!
-
Tomi0703
addikt
válasz Kean_Sorbo #30373 üzenetére
Amúgy teljesen kiment a fejemből. Még jó, hogy leírtad az összesített állást.
Jobb is lesz Szecskát megrövidíteni...[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Valaki még rakjon értelmes kört és taszítsa le ezt a Tomi gyereket a dobogóról kérlek
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Krytec
tag
Ez már nevetséges, hogy egy átlagostól valamivel jobb teljesítménnyel is mínuszba jövök ki premium nélkül E75el.... Goldot max 3at lőttem, ST-I-el még megértem mert ott sok a repair költség. De így meg az van, hogy ha ST-I-el akarok játszani el kell adni az E75öt vagy fordítva. 10es tankról nem is álmodok mert nem játszok T9 alatt
-
Exorsized
tag
Szeretnék nevezni ha lehetséges ezzel a meccsel, ha minden igaz 8887 pont .
XONE : MrExoQt
-
szosan
csendes tag
Hello. neveznék a versenyre...7108 pont csak
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Exorsized #30394 üzenetére
Nagyon szép kör gratulálok, csak ezzel van a probléma: Server game time: 2015-07-01 в 18:15.
Sajnálom, pedig dobogós lenne.szosan: Szeretnék neked is gratulálni a remek teljesítményhez, de ez kb. most az 5-6. helyre elég.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Exorsized
tag
válasz Kean_Sorbo #30397 üzenetére
Én kérek elnézést, ilyen munkakör mellett nem tudom a dátumot nyomom követni meg bevallom nem is néztem Majd legközelebb
XONE : MrExoQt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest