Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
-
galervin93
őstag
Jupijé: [link] [link] Imádni való kis dög.
A három férfi legény közül kettőn volt 70% körüli javítás, ezeket 90%-os újraosztással álcára cseréltem, így egyrészt végre ők is 100-as alapképzettségen vannak, másrészt egy picivel az álcám is jobb. De hogy mit fog majd művelni ez a tank a hölgyekkel, jesszus, bele sem merek gondolni.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Veatta
aktív tag
válasz galervin93 #29410 üzenetére
Láttad volna fénykorában!
-
Szasinka
tag
válasz Szepi1979 #29387 üzenetére
A noobmeter törölte a régebbi időpontokhoz tartozó állapotokat. Az Ő grfikonján is látszódik, hogy az első pont az 6174 csatánál van míg a következő 14927-nél, ezt a két pontot köti össze az a bozonyos egyenes. Utána már a sűrűbb állapot pontok miatt már nem lineáris a grafikon csak még az elég kicsi rész. Az enyém is pont ugyanígy néz ki.
Pl de szerintem mindenkié így néz ki, gondolom, hogy ne kelljen annyi adatot tárolni a szerverén. -
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #29420 üzenetére
Ezek már mindennaposak sajna . Tegnap nekem is első csa Buldoggal 3987 Dmg és buktuk , mert az utolsó három lövésem pattant egy AT7-ről . Mondanom sem kell a csapat ott is lenoobozott a végén.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jano_77 #29420 üzenetére
Nézd a jó oldalát tök jól sebeztél, a többi nem rajtad múlt...
Topikgazdák!
Eladó.... Felháborító, hogy megszegitek azt az alapvető mondást (is) miszerint:
" A szó elszáll, az írás megmarad "
Attól még innen törölni fogom, ha ilyet linkel valaki. Örülj, hogy nem szóltam egy moderátornak....
[ Módosította: Bingisz ]
-
MinionFlasH
senior tag
Máskor nyugodtan szóljál "egy moderátornak", azért fogok aludni éjszaka...
-
Bingisz
addikt
válasz MinionFlasH #29423 üzenetére
De most ezt miért kell?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Bingisz #29424 üzenetére
Belinkeltem egy nevetséges wot accot 144ezer ftért, nem árultam, nem népszerűsítés céljából, a képeken látszott, hogy magyar acc., szerintem röhejes volt ennyiért!
Kitörölted tökre elfogadtam, írtam egy poénos "választ", de nem bíráltalak felül, valahol igazad volt, erre beleírsz, hogy örüljek amiért nem szóltál a modinak...
Szerintem fejezzük be!
-
sith7
nagyúr
válasz MinionFlasH #29425 üzenetére
Szerintem is fejezd be, és köszönd meg neki, hogy nem szólt egy moderátornak, mert ha azt idegesebb hangulatában találja meg, akkor az ki is tesz innen a fórumról pár napig emiatt.
Account árulása, annak reklámozása is tilos ... de gondolom ezt te is tudod
-
szbalogh
addikt
válasz MinionFlasH #29425 üzenetére
Ismétlem amit nemrég írtam. Még csak súrolta a témát és máris figyelmeztetést kaptam. Akkor még Bingisz a kanyarban sem volt Ez úgy egy éve lehetett. Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad!
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
sith7
nagyúr
válasz MinionFlasH #29428 üzenetére
emlékeztettelek egy szabályra, ennyi az egész, az meg, hogy kivel vagyok jóba, kivel sem, az az én magánügyem
nem csodálok senkit, nem rugdalok senkit
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #29427 üzenetére
Egyszer én is benéztem ezt egy másik topikban . Autósba raktam be egy vicces -de valós hírdetést és kaptam egy figyelmeztetést. Hiába írtam a modinak , hogy én nem árulok 20 éves lepukkant Omegát szopós borjúért . Mert ez volt a szövege a hirdetésnek .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
galervin93
őstag
válasz Veatta #29411 üzenetére
El sem merem képzelni. :-) Picit még szoknom kell a sebességet, túl sokszor trackelem még magam. :-D Meg az ia idegesítő, hogy elakad a dombokon sok helyek. Persze ez a fizika.miatt van, de idegesítő tud néha lenni.
Mindenesetre nagyon várom már a hölgyeket bele. Igaz úgy tervezem hogy amint meglesz a negyedik hölgy megy is a T37-be. De hogy a garázsban marad, az tuti.
Picit lassú a lövedék, de meg lehet szokni, Pláne hogy közelharcos. Nagyon tetszik a tank és a stílus is.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zozyk
addikt
válasz grizlisandor #29433 üzenetére
Már WoThungary-n is kinn van.
[link] -
Simi37
őstag
Olyan hülye csapatok vannak Erlenberg 2 bázis mindenki a dombra áll a bázis mellett. Aztán jött egy táras spotter de nem adta be neki a killt szóval kilőtt. Aztán Én voltam a noob. Nincs messze a 10es arty gondoltam ráhajtok erre 5/5 lost és az átlagos élettartam fél perc...jön a kamikaze spotter és nem bírják megsebezni én meg mellélőttem aztán noob idiot stb majd halálom után 10 mp-el szétkapják 5/5
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
mcwolf79
veterán
-
zsolthee
senior tag
Az ON topicból beszúrom ide is.
"Szandúbúdzsigé"... probably the greatest ELC AMX player in the world(#29439) mcwolf79
A 400-as alfa egy X-e heavy-nél nem túl félelmetes.
Akár a Centurion 7/1 a IX-es ágyúval. Folyamatosan láncon tartok és csipegetem az ellenséget.
Néha az az érzésem, hogy nem veszik komolyan a 4.8mp-es újratöltést.Egyébként gratulálok! Szép eredményt!
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz diegho #29440 üzenetére
Nem vitázom, kinek hogy működik egy tank.
Én általában ha nem is az első sorban, de a 1,5.-ben veszek részt a harcban, és nem szokott gond lenni. Oké, hogy vannak az igazi boxzsák heavy-k (Maus, E-100, IS-7/4), de azért nálam az E5 nem "support" tankként funkcionál. Persze ha van hozzá csapat (egyéb nagy disznók) és lehetőség nem megyek az első sorba, de sokszor volt már rá példa hogy vezetnem "kellett" a támadást, mert a többi nagy balfax volt, de azért többnyire megoldottam a dolgot.zsolthee:
Igen, ezt én is tapasztaltam. Amit ennél is jobban lebecsülnek az az FV215b. Tegnap egy IS-8 megkérdezte, hogy autoloader van-e a tankomban, hogy 7 másodpercenként jön az áldás. Kevesen használják, és ezért nem ismerik,lebecsülik ezeket. Pedig én pl. jobban élvezem a játékot az FB215b-vel,mint az E-100-zal.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Úr Isten
Mit műveltek ezzel az SP-vel?????
3000 sebzést levettem mellel Ebből 2-t egy T-30 adott felXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest