Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz #84221696 #30797 üzenetére
Nem akarom rádtukmálni csak logikasabb mint egy Löwe 13k ért. Szinte minden prémtanknak megvan a maga fájó pontja.
Milyen WN8-ad van? Pályafüggő, de pl Himmelsdorfon elindulsz a halálsoron, onnan nem szed ki szemből senki, ha top tier vagy. Nem élvezetes a játék vele, de 6k megér.
Kell hozzá egy adag mázli, van amikor nagyon adja, és van amikor tök szívás, ez talán erre a tankra hatványozottan igaz.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem cefet jo tank, omlik a silver es a legenysegfejlodes is odaver. Nem tipikus hatul bujkalos TD-nek kell hasznalni, ennyi a titka. Meg egy repeszpancelt is raraksz, 2x annyi arty-t bír akik agyverzest kapnak mert nem allocelpont vagy.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz MinionFlasH #30801 üzenetére
Most valahogy megcsípett a fricc tank mánia, pedig távol áll tőlem a náci Németország ideológiája. Azzal a VK36.01H-val nagyon jól esik a távolból csipegetni az ellenfeleket meg pattintani, amikor beforgatom. A cél a tigris volt, ami meg is van, de nem mentem még vele egy karistot sem, mert alapon van és inkább farmolok még free xp-t a fejlesztésre. Aztán az elmúlt pár napban elég sok videóját néztem Cleverland-nek és tetszett mind az E 50M és a Löwe is. Ezért gondoltam a Löwére.
A wn8-am alacsony, nincs 1000. Sajnos amikor elkezdtem a játékot viszonylag sok tankot kipróbáltam, és jelentős mennyiségűvel csak egy par meccset játszottam, majd amikor nem éreztem rá a játékra, dobtam a kukába. Türelmetlen voltam és ez rányomja a bélyegét a statomra. Vannak tankok, amiknek gyakorlatilag 0 a wn8 értéke.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz #84221696 #30804 üzenetére
Ezzel sokan vannak így köztük én is, Tigris ággal kezdtem 800-as átlagsebzésem van vele, stocként forgótornyoztam ki .
Ha kreditfarmolás a cél, vagy a későbbiekben veszel még 3 kódot akkor megéri a JT 8.8, ha pusztán az élvezet miatt veszed akkor felejtős.
Egyébként majdnem minden tank jó, hiszen arról szól a játék, hogy milyen mapon, milyen tankban ülve, milyen helyzetben találod szemben magad az ellenséggel. Plusz ezekre rászámolod az rng-t, mm-et a söröket, huhuuuu Most nem a lila obj 140re gondolok akit kemény egyszer tudtam megsebezni az előző körben!
-
Chris0321
addikt
-
h1mpi
félisten
minden meccsen elküldöm az anyjába az artykat és még nem kaptam chat bannt
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
A E75 alját miért nem tudom belőni Patton+goldal?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
h1mpi
félisten
Komolyan szólhatna már valaki a WG-nek, hogy ne 3 pályát cserélgessen egész nap, mert kva unalmas...
-
h1mpi
félisten
-
jagada
addikt
Ezt a csatát elmagyarázná nekem valaki, hogy hogy a búsba lőtt szét így a TOG anélkül ,hogy spotolódott volna a nagy 0 álcájával?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
diegho
nagyúr
válasz jagada #30823 üzenetére
Az 5% álcafestés tuti sokat számít. A legtöbb béna játékos álcahálót rak az összes tankjára, mert nincs pénze másra, azt meg lehet pakolni, ha mellé volt még camo skill is, akkor a kérdésed teljesen értelmetlenné vált. Az álcaháló és a camo skill együtt csodákra képes.
h1mpi ez úgy baromság, ahogy van! A játékosok 99%-a olyan szinten van, hogy fogalma sincs miről szól a játék, mégis tele vannak a szerverek, akkor ezt mivel magyarázod? A kezdetekben a játékosok kb 3%-a volt képben, ez mára nagyon nagy jóindulattal 1% Nem a tomato megy el, mert ő olyan értelmi szinten él, hogy neki a szopás is élvezetet nyújt, ráadásul mivel fogalma sincsen mi hogyan működik, ezért gyakorlatilag nem is tud min idegeskedni, hiszen nem tudja mit csinál.
joergie ha megvan a 100% skill, plussz bia, cola (vagy ami éppen oda való), venti és festés, plussz a háló, akkor bokorban 50m-ig tuti semmi nem lát meg, ha bokor mögött vagy, akkor még lőhetsz is, 100m-ig nem nagyon fognak észrevenni, malinovka mezőn, ha jól emlékszem 157m-t mértünk még valamikor nagyon régen, de akkor nem volt se festés, se cola, se bia.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz diegho #30825 üzenetére
Ott a pont. 1390-emen full camo skill van, álcafestés, és álcaháló. Én úgy veszem, hogy gyakorlatilag álló helyzetben a tankom egy bokor, akár a mező közepén. Hülyeségnek hangzik, de nem áll messze a valóságtól(és a tapasztaltaktól).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
h1mpi
félisten
Ez oké, de a pro playerek, akik pl. klánokban vannak (persze van még 1-2 ilyen player rajtad kívül, aki nem klán tag, de nem jellemző) nyerik az aranyat, az eventeken és a tankokat is. Sokkal kevesebb pénzt fektetnek a játékba. Kiből él a WG?
Tomato Józsikából, amikor szülcsinapra kér egy T34-et és utána minden csatában beyolozik a mező közepére.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pálinkás jó reggelt!
Megkaptam az első kiválóság jelet a KV36.01H-ra. Jupiiii! -
h1mpi
félisten
Volt egy ksi időm felugrottam. Még lenne 20 percem, de van egy olyan érzésem, hogy most jó szájízzel kell mennem a dolgomra
-
jagada
addikt
Nekem csak az a furcsa, hogy amikor kilőtt akkor spotolódott, előtte meg amikor belém küldött nem tudom mennyit akkor meg végig rejtve maradt. Kicsit olyan érzésem volt a végén, mintha azt mondta volna a játék, hogy hoppá bocsika, elfelejtettem mutatni sry.
Ez pont olyan amikor az embertől 50m-re lévő kályhacsővel többet is durrogtató KV-2 egyáltalán nem spotolódik, mert egy térdig érő bokorban áll. Kicsit sem bűzlik a dolog..Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
diegho
nagyúr
válasz jagada #30832 üzenetére
És persze ezt is monitorozták, mint minden mást. Komolyan mondom a világ értelmesebb fele olyan jól szórakozik az ilyeneken.
Nyugodtan lehet magyarázni, hogy leszólok bárkit, de ez van... ha valaki hülyeséget beszél, nem fogok asszisztálni az agymenéséhez, mert nem hazudok senkinek! Tényleg csak a gyengébb képességű játékosok jönnek elő mindenféle baromsággal és terjesztik azt, hogy ezzel magyarázzák meg, miért nem jobbak. Ha már itt vagyunk, akkor elmondom miért nem fog változtatni a WG semmit.
1. Mert kibaszott jól szórakozik a sok rinyáláson
2. Mert amíg 1 millióból maximum 10000 ismeri a játékot, de legalább 300000 költ rá, addig semmi értelme változtatni
3. Mert az a 990000 tökéletesen meg van győződve róla, hogy ők a jó játékosok, a maradék 10000 pedig csaló köcsög
4. Mert senkinek esze ágában sincs felvilágosítani a szarokat, hiszen belőlük élnek
5. Mert úgysem mentek el mást játszani!!![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, mentem egy pár kanyart ezzel a 8.8-as jagdtigerrel. Nem lehet azt mondani, hogy a menetszélben lobog a bajuszom. Kempelni és farmolni tökéletes kis td. Legalább gyorsabb lenne, de ezt még gyalog is lehagyom.
-
Tomi0703
addikt
válasz MinionFlasH #30835 üzenetére
Na ebbe viszont tényleg rakj goldot...
-
grizlisandor
veterán
Szegénynek nagy lelki fájdalmat okoz, hogy top tier voltam egyedül és kilőttem. A felderítő medál meg vicc, mielőtt még valaki szól, van rendes felszerelés a tankon. 1 dolgot bánok, hogy elfogyott az AP és repeszt töltöttem mondom jó lesz az 50100 ellen, 113dmgre igen, de még maradt benne. Golddal az enyém lett volna... -
grizlisandor
veterán
-
jr1994
addikt
Bocs, balfasz voltam, benéztem...
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
Én a részemről maradok a WoT-nál. Nekem nagyon árkád ez az AW. Majd még ránézek, ha végleges lesz.
Egyelőre nem győzött meg semmivel.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
mondom kipróbálom az FCM 50t-t tesztszerveren. Második köröm ász csak kár, hogy olyan drága...
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #30847 üzenetére
A tier limit (ezt elvileg elveszti) illetve elég pontos, ami meglepő azt hittem sokkal többet kell szűkíteni. Olyan érzés, mintha a Pattonnal játszanék, elég mozgékony csak a csőlehajlása nem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Van CDC-m, teszten direkt mentem FCM-mel, beleültettem a CDC-s legényeimet és nem éreztem jobbnak. Igaz rosszabbnak sem. Icipicit más a kettő, de csak a tier limit szólhat komolyabban az FCM mellett. Szerintem nem ér meg annyi pluszt. 212 mm pennel simán lehet boldogulni T10-ben is ilyen mozgékonyság mellett.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest