Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216620) dualface válasza jano_77 (#216598) üzenetére


dualface
tag

Nem az a baj, hogy belefutsz egy ilyen hülyébe ( mindenki belefut kivétel nélkül, mert vannak ilyen hülyék és kész). A te problémád az volt, hogy eszkaláltad, gerjesztetted, kiszolgáltad.

Tegyük fel 500 csatánként belefutsz egy ilyen gyökérbe (szerintem több is, de nagyjából reális) 10ből 9szer ha nem foglalkozol vele, tehát odébb állsz, vagy mintha észre se vennéd, 2-3 perced elvesz a csatádból, aztán játszhatsz nyugodtan. Megunja és keres mást akivel lehet szórakozni.
A te esetedben megtalálta a "megfelelő partnert" aki felveszi a kesztyűt és visszalökdösi, beirogat chatre, meg lövöldözi. Abba gondolj bele, hogy neki ez a célja, ezzel a szándékkal kedzi a csatát, hogy találjon valakit aki bosszanthat, te pedig szépen kiszolgáltad az igényét.

Tehát a legjobb dolog amit tehetsz, hogy nem reagálsz arra amit csinál, nem foglalkozol vele, így nincs öröme belőle keresni fog mást. Ezután pedig reportolod, ahogy végül meg is tetted helyesen! Ennek a belelövöldözésnek semmi értelme, bukod a creditet, bekékülsz meg még örömet is okozol a szerencsétleneknek.

Vannak speciális hülyék 10ből egyszer akik nem állnak le, hiába nem csinálsz semmit, ez ellen nem nagyon lehet csinálni semmit, próbálsz játszani, amennyire tudsz de elkönyvelheted szar csatának. de ez 5000 csatánként 1, vagy ritkábban. Megmondom őszintén nekem 5000 csatából többször volt, hogy csengettek, fontos telefont kaptam, vagy más IRL téma miatt nulláztam csatát, szóval...bár bosszantó statisztikailag nem számottevő.

Én egy ilyen csatára emlékszem pedig van 27k+ csatám, persze a hagyományos idiótából több is volt, de mindig működött a figyelmen kívül hagyás. Chat ban-t se kaptam még soha.
Nem megoldás semmire elküldeni mindenkit a k**** a**jába. Ők se lesznek ügyesebbek tőle, te se fogod már megnyerni a csatát.

Szóval sok szerencsét!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.