Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualface
tag
válasz
ollie
üzenetére
Ne értsd félre, mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Csak kicsit lesokkolt az összeg, mivel egy alapvetően ingyenes játékról van szó és ezzel szembeállítva azt az összeget amit írtál kicsit erős volt belegondolni.
Én is nevezhetem a wot-ot hobbinak, vagy akár káros szenvedélynek is, mert nagyon sok órát elvett már az életemből (mondjuk az utóbbi években egyre kevesebbet). Én sem iszom, se nem cigizem, de a pénzt én is elköltöm más hobbira, autóra, lakásra, stb. -
EQMontoya
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem nem tamado jellegu volt a komment, csak sok emberek meglepo lehet az, hogy ennnyi penzt koltesz valami olyanra, ami nem kezzel foghato, illetve ha beut a szar, nem lehet penze tenni.
Ettol persze nincs ebben semmi rossz, pl. biztos, hogy en tobbet iszom el.

Meg nyilvan sportautozni sem olcso, de ha baj lenne, azt el tudnam adni, es utana egy evig meg lehet elni legalabb az arabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest