Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
-
Plague666
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Más játéknál hallottam erről a gondról. Tovább engedi az installálást? El lehet indítani a játékot? Elvileg annyi csak a baj, hogy az 1060 helyett az integrált kártyát látja a cucc valamiért, és ha hd klienst telepítessz, annak a követelményéhez nem elég a procid kártyája.
Elvileg lehet folytatni ennek ellenére a telepítést és el is kell indulnia. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Múltkor írtad, hogy elmentél Prokhorovkán E1-be, de senki nem lőtte az ellenfelet, pedig te villogtattad. Aztán azt írtad, hogy igazából ketten álltak mögötted... (Gyanítom azok is olyan helyen, hogy nem igazán láttak rá a szpotodra.) Gyakori eset, de ezért pl. nem hibáztathatod a csapatot!
Nevetségesnek tűnik, de egyrészt:
- ott kell szpottolni, ahol ellenfél van (nem kell magyarázni...)
- úgy kell szpottolni, hogy a csapatod láthassa is a szpotodat - na ez a nehezebbik dió!
Az említett esetedben gondolom középen volt a tieid nagy része, ilyenkor középen futkorászós aktív szpot kell. Ha viszont fent voltak a hegyen, akkor érdemes felmenni velük, és bokorról-bokorra haladva átfésülni a hegyet. Illetve a kettő kombinációja, mert szpotolhatsz fentről középre, meg középről felfelé is.
Ha meg ugyan középen vagy a hegyen van a csapatod, de az ellenfél meg totál a másik oldalon van, akkor bizony tökösnek kell lenni, és neked, a legjobb menettulajdonságokkal és álcával rendelkező gépnek kell vezetned a támadást azon az oldalon, ahol előrenyomultatok. Muszáj meglépni, ugyanakkor ebben van egy kis lutri is, mert elég egy jó helyen lévő light/TD az ellenféltől, vagy egy bot heavy, aki felderít téged (és bár kinyírják őt, de téged is...), de hát a felderítés az ilyen.
Ezért szoktam mondani, hogy a könnyű tankokkal való felderítés a játék legszebb és egyben legnehezebb része, mert jól csinálni nagyon nem könnyű.
No lényeg a lényeg - nem elég szpotolni, jó helyen is kell azt tenni! És nem, nem csak az általad említett térképeken lehet, hagy ne soroljam, Redshire, Lakeville, Cliff, Fishermans Bay, Highway, Karelia, Live Oaks, Murovanka, de akár Siegfried Line, Swamp, Steppes, te jó ég, szerintem már mindent mondtam, ja nem, Sand River, Erlenberg...
Gyakorlatilag az összes olyan térkép jó lehet, ami egyrészt 1000*1000-es, másrészt meg vannak nagy nyílt terek, ahol ki tudod használni az álcád és van hely a csapattársaidnak keresztbe lődözni... Természetesen mindegyik helyzet függő, mert ha Malinovkán felmegy az egész ellenfél a hegyre, a klasszikus felderítő-helyekkel meg van lőve az ember, ilyenkor jön a B-terv, a sunnyogós felderítés, ami igazából "kiderítés" - hol is van az ellen. 
-
jimmy74
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Gondoltam rá elkezdem 8-ast vissza kéne venni talán ott tartottam anno...
De annyit becoptam már ezzel elég ha az e5-re a foch 155-re a type5-re gondolok mind akkor lett meg mikor már agyon nerfeltèk.
Lehet a svéd ágát kéne elkezdenem...
Az fvt remélem nem nerfelik mire meglesz .... chatioteer...mèg messze pfff -
jimmy74
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Sztem nem csodálnám ha hivatalosan is nerfet kapna.
Eléggé felborult az egyensúly mióta kijött,főleg ha jó játékos kezében van de elég ha vmi bot játszik vele ha vele vannak elfoglalva és lövik addig is segít ennyibe a csapatnak meg az hogy sokan megijednek elbizonytalanodtak ahogy látom mert a szemből kevés a weak spot vagy kicsi.
Qb videóját látva vezet is a td-k közt elemezve mióta kijött a v4.
Sztem a wg se nézi jó szemmel ezt ezért várható lesz nerf neki mert minden OP tanknál így lett .
Meg persze az hogy sokan ezt húzzák ez miatt a kínai francia sima 268 meg a gatyába sincs max az e4 a grillezett a jpze100 ami kelendő vagy játszanak vele ... -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
"Volt ilyen fent, meg is kaptam érte a büntetésemet"
Eddig ezt nem írtad.
Szabad tudni, hogy mi "volt fent"?
Más téma:
Múltkor írta valaki a battle royal módot wot-tal kapcsolatban. Akkor nem értettem miről van szó, de most láttam Scheff-nél videót róla. Elég érdekes koncepció: Battle Royale mód a WoT-ban?Sandbox szerveren lehet tesztelni ezt a módot: [link]
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Csak halkan kérdezném hogy ez a fajta, "vizuális" újratöltés jelző ezek szerint engedélyezett?
Fair Play Policy Update
29/11/2017"Modifications that alert you when spotted vehicles are reloading or show enemy vehicles’ reloading timers."
Aslain's Change log egyikében sem találtam, lehet valamelyik mod része?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ehhez nálam még hozzáadódik, hogy nincs még hatodik érzék a legényeken, szal állandóan lesem, mikor fordul rám egy ágyú.
Egyébként én is szeretem a kis dögöt, tiszta ninja tank. Van, hogy 3 light tank cikázik körülöttem, épp csak annyira mennek el, hogy kívül vannak a proxy spot területen, és nem tudnak felspottolni, én meg folyamatosan világítom őket. Gyakorlatilag nemsok ellenszer van a játékban ellene. Talán E25, de annak meg kisebb látótávja, illetve egy másik ELC 90en ami hasonlóan fejlett legényekkel van tele. -
törölt tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ehh, még korán van (éjjel sokáig tankoztam
), nyilván érdemes lenne betolni egy kávét és utána fórumozni.Mondjuk, az a smiley, ami lemaradt, sokat segített volna a kába fejű értelmezésemben.
No mindegy, én kérek pardont, tényleg nem értettem meg a posztot. De már tisztul a kép. 
-
törölt tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nevettetni nem szeretnélek. Kérdeztél s úgy érzem, tisztességes módon válaszoltam neked. A gyakorlóban történő felfedezés éppen úgy a játék része, mint amikor csata közben a szakasztársad, klántársad (Erődön, elörenyomuláson, CW-n) felhívja a figyelmedet, hogy érdekességet talált (akár másik játékos mozgását követve, akár maga kipróbálva valamit). Nálunk a klán élet része a közös gyakorlózás, ami nem hogy a játék róvására megy (miként azt tévesen feltételezted
), hanem éppen a javát szolgálja. Akár a boost pozíciók felkutatásával, ami csak egy példa.Azért, mert te ezeket nem vagy képes átgondolni (sőt, ha valaki megírja neked, még rá is teszel egy lapáttal... "bölcs" dolog tőled...), még ezek létező és hasznos dolgok. Ha nem tetszik, ugord át a témát, de annak semmi értelme, hogy ha választ kapsz és makacsul elutasítod, mert nem a te szád íze szerint van.
Családapaként, felnőtt emberként már csak jó lenne, ha volna beleérző képességed, toleranciád és végre nyitott szemmel járnál.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Erre azért mérget ne vegyél hiszen csak egy hosszú hétvége áll rendelkezésre.
Tavaly volt RU szerveren a Tiger 131 már küldetésben mikor nálunk a T-34-85M ment és akkor 18 napos Maraton-ként futott amiből 13 napot kellett teljesíteni.
Nem hiszem hogy 5 nap (ápr. 26-30) játékért odaadnák. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Azt nem találtam meg, de ez beszarás: 720 degree rotation flight simulator

-
Yofej75
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
amúgy mit raktatok a kis újdonsült járgányra felszerelésként?
venti+optika+célzásgyorsító nagyon vad!?
(#161784) German_TD: miért is szenvednék egy kommers legénységgel, mikor van 3+ skilles light legénységem!?!? Ne mond, hogy Te előbbivel tolnád!? De ha mégis, én kérek elnézést.

-
Plasticbomb
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Igen, egy I7-2600K-t.
Szuper lesz! 
Egyébként eddig az én megfigyelésem, hogy a táj sokkal inkább zavaróan vibrálósra sikeredett, valahogy nehezebb koncentrálni a csatára. Először gyanakodtam, hogy FPS droppolok, de stabil 60 megvan, szal nem esek ki a képfrissitésből sem, ötletem sincs, miért zavar.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
"Hosszú csatabetöltési idő:
Átmeneti megoldás: használj SSD-t ha van rá módod."
Hát ez marha jó!
Legközelebb meg vegyél procit és/vagy vga-t, mert ők nem azért ülnek ott és teszik zsebre a pénzt hogy megfelelően leprogramozzák amit kiadnak, hanem hogy ilyen hasznos tanácsokkal lássanak el amiért nem úgy sikerült mint ahogy tervezték.Miért kellett kiadni ha még nincs rendesen optimalizálva? Fogytak a játékosok? Így most jobb lesz?

Nekem is van ssd-m de egy hónapja még a játék ikonjára sem bírok ránézni. Valamikor megnézem milyen lett, sok negatívumot lehet róla olvasni. Ez így olyan mintha béta verzióról visszament volna alfa verzióra.

-
válasz
jano_77
üzenetére
Gondolom azért, mert betettek egy sokkal inkább arctic-es (sarkvidéki) pályát, a Glaciert (gleccser, jégmező) és ezzel gondolták, egyértelműsíteni a pályákat és a neveiket.
szerk.: ráadásul az Artic Region pálya belső, WG-s neve (pl. a visszajátszások nevében is szerepel) már régen vagy lehet, hogy a kezdetektől fogva Mannerheim Line. Már 0.9.5-ös verzióban is ez volt a neve, innen vannak a legrégebbi visszajátszásaim.
-
stork13
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Talán mert mostanra a nemzetek leszűrték, hogy mik a kihívások, követelmények, elvárások a XXI. századra és ennek megfelelően alakították ki a mozgékonyság/tűzerő/páncélvédettség triót. Ha az elvárások hasonlóak, nem nagy meglepetés ha az ennek megfelelő forma/felépítmény is hasonló lesz.
-
törölt tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem nagyon jó emlékeim voltak az IS-ről és most sem okozott csalódást, hogy ismét játszottam vele az új ág miatt. Persze nem vagyunk egyformák.
De ha még nem is annyira adja neked, a végcél miatt (Obj 705A) érdemes vele "szenvedni".Nem csak, hogy - szerintem - nagyon dögösen néz ki az új X-es, de még jól is használható.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ha egy üzlet beindul.
Újabb EMIL II Tank ÁSZ

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A profitéhség felülírja az ilyen szavakat. A kis E25-re is ezt mondták, utána csak újra megvehető volt...
Gyakorlatilag az összes olyan térkép jó lehet, ami egyrészt 1000*1000-es, másrészt meg vannak nagy nyílt terek, ahol ki tudod használni az álcád és van hely a csapattársaidnak keresztbe lődözni... Természetesen mindegyik helyzet függő, mert ha Malinovkán felmegy az egész ellenfél a hegyre, a klasszikus felderítő-helyekkel meg van lőve az ember, ilyenkor jön a B-terv, a sunnyogós felderítés, ami igazából "kiderítés" - hol is van az ellen.
Főleg azért mert ha halak vannak az ember körül akkor nem esik a spot dmg.

Simán gurult tovább.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minden leírt szóval egyetértek!!!!!44444!!!!