Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Atyaég én hogy várom már hogy túllegyek ezen a fos JPII-n
Hogy lehet egy papíron jó ágyú ekkora xar?!?! A célkörön belül lő mindenfele. Én még ilyen pontatlan ágyúval nem találkoztam pályafutásom során. Az oroszok legalább nem akarnak jónak látszani, nem is várja el tőlük az ember. De ez .....Borzalmas! -
Djuree
félisten
ha vkit érdekel még kiscica:
[link]
8300-ra jön ki, paypal ennyit von le.
akinek már van, de arany kell annak is jó ár, mert ezért kap 1250g + a kiscicus ára, talán 11250g meg 7 nap prem. -
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz
[HUN]Dani #77677 üzenetére
Igen, jó tank bár ez a tier 10 kicsit zavaró lehet vele, hacsak nem régi a táblázat és most már van kedvezményes mm neki.
Illetve ha megnézed magasabb átlag sebzésre kevesebb kreditet hoz, mint a 112, szóval ha még tier10-ben is megy (sok arany kell oda), akkor nem igazán farmolós tank. Mondjuk olyan értelemben nem meglepő, hogy aki farmolni akar, annak ott a 112, ez a wz111 meg jó lesz szórakozás céljára meg legénységet húzni.
Érdekes viszont, hogy keményebbek a feltételek, több xp-t kell összeszedni, mint pl az is6 esetében tavaly. Igaz, most tier6-10-ben, de 1,5x annyi xp-t kell nemzetenként összeszedni. Gondolom, túl sok is6 ment ki akkoriban
-
sith7
félisten
igen, közben én is megtaláltam, egy átnevezett 112, nem más
szerk.
Ezek tükrében, akkor szerintem a 9 napos prém is csak kacsa volt
-
dfsz34
őstag
válasz
[HUN]Dani #77672 üzenetére
Ő az, gyakorlatilag egy 112-höz hasonló tank. Sok mindenben jobb egyébként, de a kredit szorzója rosszabbnak tűnik sokkal. Eszerint a táblázat szerint ráadásul nincs MM kedvezménye, az érdekes lehet, tier10-ben a 175 pennel nyomulni, marad a full arany olyankor gondolom, csak a kredit szorzója.
(#77666) h1mpi Az a konisch (waffe) ágyú. Egyértelmű, hogy azt kell használni.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Djuree #77668 üzenetére
Nem olyan vészes szerintem. Valamivel több, mint 1 hónapod van rá. Német és orosz lesz számomra a legegyszerűbb, mert azokból van a legtöbb tank a garázsomban. Kínaiból stock 110 van, franciából AMX1375 meg a 6-os td, britből egy stock 7/1, japánból meg a szar chi-ri.
Csupa élvezet..
(#77670) sith7: Szerintem nem 9es. Amire te gondolsz az a WZ-111-1-4 t9 kínai nehéz tank. Talán egy lebutított 8as prémes verzióját kapjuk meg a jó öreg 122mm-es d25t féle ágyúval. Ennek még örülnék is.
-
[HUN]Dani
őstag
Hoppá ismét meglepetés. Eddig úgy tudtam, hogy egy szovjet 6-os közepes tankért kell majd nemzetenként 50.000xp-t szerezni. Valami T-34-85M vagy hasonló, de ehhez képest kissé alakítottak rajta.
Nemzetenként 150.000 kiosztott sebzés és 150 kill. Jutalom: Garázshely, WZ-111, 50% emberekkel? Ez nem heavy?
-
fody73
tag
Esti kacsavadászat.
replay -
KaLeun
senior tag
Hallották páran ezt a sokat kell sebezni dolgot és csak az nem értik, hogy az nem úgy kellene elérni top nehézben, hogy beállok a térkép sarkában és kilövök 3 arra kószáló felderítőt.
dfsz: Mintha a hátulról csipegetős stílusod sokkal izgalmasabb lenne.
-
dfsz34
őstag
válasz
Enzolord #77661 üzenetére
De lehet, hogy artyval játszik, akkor meg ablakban játszik és a háttérben futnia kell a szórakoztatásnak is
Más, rákattantam a vk3001h meg a nagyobb testvérére. Lassúak, minden bajuk van, de ez a konisch ágyú fantasztikusan jó rajtuk és van egyfajta élvezeti faktora ezeknek a tankoknak. A tiger is jó lesz, ahogy láttam.
-
megaram
tag
Mit lehetne tenni ha az fps-em folyamatos 70, de a ping jelzőm 30-ról fel szokott ugrani 120-ig is! De van amikor 50-60 pingnél is belaggol és a kis karika piros! Láttam már h van akinek 120-as pingnél zöld a karika és nem laggol. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?
-
dfsz34
őstag
Kicsit változtattam a bulldogon, bino le és függőleges stabi fel, meg a skilleken is sima utazás és pillanatkép. Ja, meg a pontosabb nem táras ágyút raktam vissza.
Igaz, csak két csata, de mocskosul adja...
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
M41 Bulldog 1/2 2 548 7 636 (100)Most kell játszani vele, mert ezt halálig fogják nerfelni, bár a fene tudja ugye. A t71 nem sokkal rosszabb, igazából ha annak is lenne hasonló GD-je, akkor minimális lenne a bulldog előnye, de most ugye tényleg jobb a bulldog, nem tudom mit tudnak rajta reszelni, mert rosszabat gondolom nem akarnak csinálni belőle, mint a T71.
Úgy nézem, hogy a pontosabb sima ágyú jobban használható. Hiába a burst sebzés, mindig mellé lövök annyit, hogy a végén a sima ágyú mégiscsak többet tud sebezni. Csak ritka, speciális helyzetekben lehet optimálisan használni a tárast, általánosságban jobb a sima ágyú szvsz.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok, nemrég kezdtem a játékot, egy Cruiser III-al próbálkozom, lépnék egy szintet, milyen Tier 3-as tankot javasoltok?
-
A Locastan HD minimap esetén ha megnyomom a CTRL gombot bejön nagyban a térkép.
Ezt hol is lehet kikapcsolni, tehát hogy maradjon eredeti formában a jobb sarokban? -
Jolet
őstag
Most kipróbáltam nekem Note 4-en hibátlanul megy, bár szokni kell az irányítást. De végre bármikor tudok játszani.
Mennyi lehet az adatforgalma? -
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Most eléggé nagy bugot találtam... Egyet lőttem és most bevan buggolva. Folyamatosan lövök XDD
-
mark!
őstag
Valaki játszik telón/tabon is??
-
jr1994
addikt
Megvettem
Meg is jött az email, rákattintottam a linkre, ami a key-ring.eu oldalára vitt. Megköszöni a vásárlást: "Thank you for activating your purchase!"
És most mit kell tennem?
77628 h1mpi: megint az email címemre, ugye?
-
jr1994
addikt
Hogy lehet ebayen nem paypallel fizetni?
Meg egy ilyen bónuszkód hova érkezik meg?
-
dfsz34
őstag
Érdekes, hogy milyen kevés sebzésre (2789) is megadta az ászt. A spot se volt sok, úgyhogy ennyire sokat számít, ha az ember maga rálát az ellenségre meg van pár frag is hozzá.
Map: Pearl River T26E4 SuperPershing 2 673 (x2 minden nap az első csatáért) 65 468
Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 4 009 Javitások: 5 494 Lőszer: 18 300
Teljes: 41 674 WN8: 5 357 (100) -
Dryman
őstag
Kicsit türelmetlen voltam....meg a német szöveg nem az erősségem...de már meg is jött a kód, akkor van gebasz ha ez egy kódgenerátor segítségével történő valami, ami utolagosan feltünhet a WG-nek....nehogy az legyen hogy vizsgálgatják utólag, és visszaveszik a jóságos JGTigeremet!
Az új Intel I7-hez adják hivatalosan ezt a cuccost....a srác meg pc-ket épít tömegével....biztosan.... -
mcwolf79
veterán
válasz
Szasinka #77611 üzenetére
Én BC-ben 1 gold-ot sem viszek magammal. Azzal ha az alap pen nem elég, oda (ha úgy használja az ember ahogy kell) valszeg a gold ammo is kevés lesz.
Ennél kb. 1 fokkal jobb a T69, azt is rengetegen only gold-dal nyomják. Mondjuk azzal talán lehet érvelni, hogy nem olyan fürge med, hogy körbetáncolja az ellenfelet, és a seggébe sebezzen az alap lőszerrel.[nagyon rápihennek az ünnepekre, ismét egy harmatgyenge hétvégi event]
-
mcwolf79
veterán
Úr Isten! Belefutottam egy only gold BC-be Cliff-en, csak úgy sistergett a goldammo 2 másodpercenként.
Első lett (nekem pedig tank ász az M103-mal) valami 4400 damage kiosztásával, de gondolom mennyire deficites lett neki a kör (bukták természetesen). Felment a dombra onnan osztotta az áldást. Meg volt sértődve mikor kilőttem, és zokon vette hogy le goldnoob-oztam
-
zozyk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest