- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
po1son #246196 üzenetére
A „Nagy kaliber”-hez látnunk kellene a játékosonkénti összesítőt, mert a többiek teljesítményéhez mérten számolja ki a játék (az összes sebzés valamennyi százaléka szükséges hozzá, most nem tudom megnézni, nem vagyok PC közelében).
Amúgy igazad van, ettől függetlenül is furcsa ez a végeredmény, ilyen teljesítmény után…. -
po1son
addikt
válasz
Cray Tyler #246195 üzenetére
Valami mód telepítve van, esetleg bugos a játék, mert jó pár kitüntetést kellett volna kapnod
-
8000 sebzésre meg 3600 Xp-re gondoltam egy szutykos harmadosztályt már lehet kapni... de nem. Még egy szaros nagykaliber se...
-
po1son
addikt
válasz
Plata #246193 üzenetére
"Azt nem veszed figyelembe hogy mindenkinek más a játékstílusa és mindenkinek más jön be."
Nem tudom mennyire olvasod a topikot, de amit berakott a kolléga egy képet, egy szerver átlag, amiből a boroscola jön ki győztesen...
"Ha megnézed a mostani csatákat láthatod hogy a játék tele van iszonyúan töketlen boroskólákkal."
Ezt a észrevételt nem értem, más tankokba is vannak gyenge játékosok...
"hanem az ágyúja is veszett rossz"
Rosszindulatúnak fogsz titulálni, de nem redline campre találták ki, azért közepes távolságra teljes mértékben rendben van az ágyú.
-
Plata
félisten
válasz
po1son #246191 üzenetére
Azt nem veszed figyelembe hogy mindenkinek más a játékstílusa és mindenkinek más jön be.
Attól hogy neked kézre áll a stílusa még másnak nem biztos hogy meg felel.
Ha megnézed a mostani csatákat láthatod hogy a játék tele van iszonyúan töketlen boroskólákkal.
Őszintén szólva nekem sem jön be,mert iszonyúan papír,de nem csak papír hanem az ágyúja is veszett rossz,mire be célzol valakit addigra a szomszédasszony megfőzi a bablevest.
A bisonte sem egy fákylás menet,de a boroskóla rosszabb.
Ha már bisonte,ha Bisonte tárjában He lőszer van és megtalál vele akkor neked lőttek.mert abban veszett jó He lőszer van.
Plusz mindenki rühelli a boroskólát úgy hogy tuti hogy rád fog vadászni mindenki,mivel a túlélőképessége szinte semmi így nem sokáig virgonckodik. -
korren
aktív tag
válasz
Djuree #246190 üzenetére
Köszi neked is!
Ez így tök informatív nekem, a 10-es megvan, alig vártam, hogy mehessek vele, kapott kaját is, legények fel lettek könyvelve 4 skillig, de sztem jó ha 15 csatàm van vele....
Vhogy sose adja ki neki....
Ha full gold spam van, akkor használhatóbb, de akkor is olyan "meh" tank.Pedig a koncepció jó lenne....
Ezért is kívántam rá a Bisonte C45 -re.Na de majd egyszer! Ha hozzám vág a WG egy 30%-os kupont
-
Plata
félisten
válasz
korren #246186 üzenetére
Nem mondhatnám hogy hú de op tank,de jó,pénzt farmolni szeretem.
Elég jó mozgékony heavy.
Az ágyúja elég pontatlan.
Vagyis ez nem teljesen igaz,néha vaktában lövöldözésnél eszetlen pontos és semmi kis célpontot is belövi,de ha gondosan becélzol vele egy tankot akkor jó esélylel a lövész elméálzik és a holdat lövi.
És ami azt illeti kicsit lassan tölt újra.
Nagyon jó kis köröket lehet vele menni.Igazából nekem a progetto-nál jobban tetszik.
Ha kivárod a tank becserélési programnot azzal is beszerezheted.
Én az egyik accomra úgy vettem meg.Be cseréltem érte azt a borzadály tuskóvagont.
Érdemes bele nem nullás legénységet tenni. -
korren
aktív tag
Üdv!
Van valakinek Bisonte C45-e?
Átlag játékosnak milyen a tank?
Ha pár szót írna megköszönném!Skill4ltu videóját megnéztem, inkább tetszik, mint nem, de sajna jó drága...
-
joergie
őstag
Akinek van prime, meg tudja mondani mennyi devizába kerül az obj703v2 15% kedvezménnyel?
-
hulp01
senior tag
válasz
vJokka #246181 üzenetére
Ja, utána megnéztem én is. Hát jó nagy csíter tank az az lt432. 27 tonna, mi? Balfasz wg.
A mai délután egy katasztrófa volt. Az összes debil az én csapatomban volt. Ráadásul ez az aladin még talán az elődjénél is ótvarabb. 1270 átlagsebzésem volt csatánként. Egy vicc. 0 játékélményt nyújt eddig ez a brit kerekes ág. Ezzel nagyon kéne valamit csinálni. Ha már ilyen fos alfájú ágyúkat tesznek hozzá, papír az egész, legalább kapná meg a nagy átütésű HE lövedéket, ami az összes brit tanknál megvan. Én tényleg nagyon nagyon kíváncsi lennék a wg balanszért felelős részlegének munkájára. Az egyik körben kihozzák a bz féle förmedvényt, aztán meg egy ilyen totál játszhatatlan tankokat tartalmazó tech tree ágat. -
hulp01
senior tag
Én értem, hogy az új tankág ne legyen op, de lerammolva egy light tankot egy mediummal, két és félszer annyi hp-t veszítsek mint ő, mégis csak wtf?
És akkor még a végén maradt 7hp-ja is, mert t8-ban 150-es átlagsebzésű ágyúval kell játszanom. Amúgy a tervrajzokat sem a következő tank kifejlesztésére kéne adnia a játéknak, hanem a modulokra, hogy ne kelljen stock tankkal szívni.
-
Plata
félisten
válasz
dokee78 #246176 üzenetére
Hát azzal csak magaddal tolsz ki,mi a fenének hagyod magad felidegesíteni?
Csinálj másik accot,amikor fel húz a játék akkor logolj át másikra és simán csak próbáld meg élvezni a játékot.
Nincs is annál szórakoztatóbb mint light tankkal fogócskázni az ellenséggel,vagy kamikaze medált gyűjteni.
De ha nagyon rossz a kedved akkor ott az artys acc és kész.
Dilis accomon van sok ezer light csata,azt akkor toltam mikor a másik accon elegem volt.
Régen mikor lehetett feliratot is tenni rá az volt az elejére írva hogy Brace for impact. -
dokee78
félisten
Új dolgot alkalmazok a nyomorék csapatok esetében.
Nincs support,le HP-znak.
Jön a dezertálás
Semmi hasznom,XP kredit ugrik.Nem is érdekel.
Mindenki hátul áll akár E100-al is.
Menjen ahova gondolom a WG,de az is aki 45-46% WR-al Tier 8 fölött játszik -
joergie
őstag
válasz
jr1994 #246172 üzenetére
Igen, de ha mondjuk lighttal spot határról(430-445m) vadászol mondjuk heavy-t, akkor számíthat az a 6-7méter.
Pug: én elengedtem, nem fogom bizonygatni az igazam, elég ha én tudom, hogy a borat az ultimate weapon
Más: észrevettétek tanks.gg-n a 3D képnél, hogy egy pattanó lövés után is követi a lövedék útját, és számolja az esélyeket?
-
-
joergie
őstag
Nem tudom megfigyeltétek e, de ha egy adott tankon nézitek a lövés utáni camo értékeket, akkor a nagyobb kaliberű löveggel kissebbre esik a camo érték, szóval nagyobbat durran, és ennek van hatása a játékban. Bár általában lövésnél vagy felspottolódsz, vagy nem, körülményektől függően, de ez a kis nüansz néha számíthat
Itt a t49 példának. 58% a különbség a 2 ágyú camo értéke közt. -
jano_77
nagyúr
Októberi Tank ÁSZ termés:
Pudel
Super Hellcat
12
3
T71 DA
12
-
balintka
addikt
Ez az M-III-Y ritka egy f.stalicska tank, kb. mint a TVP VTU. Páncél nincs, a 223 mm-es átütéssel se visz át semmit. Vicc eddig ez az ág.
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #246157 üzenetére
Én nem tudom fejből egyik fiókom statját sem.
Láttam a teszt szerveren van egy új tier 10 kínai heavy tank,nem tudom hogy lehet majd megszerezni,de lökött accomra tuti kell.
Heavy tank ami 75 kilóméterrel repeszt,kell.
Mondjuk mivel tier 10 nem tudok vele kamikaze-t gyűjteni. -
tween
őstag
Egyet nem értek, valaki magyarázza el nekem pls, hogy a régi értékelés szerint 7810 voltam, az új rendszer óta meg 6520 az érték ( ász kettő).
Hogy is van ez? -
hulp01
senior tag
Az nem lehet, hogy a config file a C-n van? Szóval ha letörlöd a játékot és visszateszed, akkor minden marad. De ha a wint is törlöd, akkor törli a c-re mentett config file-okat is. Szóval ha újrarakod a wint, de a játékot le se törölted, akkor is elvesznek a beállításaid. Egy csomó program ezt csinálja.
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #246148 üzenetére
Én tavaly decemberben cseréltem SSD-t és akkor újra lett rakva a játék,minden megamaradt.
Sőt szoktam játszani néha meló közben.
Az ottani gépen sem kellett beállítani semmit. -
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989 #246148 üzenetére
Nem hát.
Gondolod ha egy pár megás javítással elkúrnak mindent akkor majd megoldják a felhő alapú mentéseket?
-
phoenix1989
őstag
valamikor kérdeztem hogy a beállítások megmaradnak e ha letörlöm a játékot majd újra felteszem, ha jól emlékszem az volt a válasz persze mert felhő alapon menti nem gépre. hát én most újra raktam a gépet és a játékot is és semmi nem maradt meg.
nem ment ez semmit semmilyen felhőbe
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #246145 üzenetére
Szerintem nem csak medektől kell félned.
Még a tier 10-es is nagyon papír,nagy kaliberű ágyúval lazán 800 felett lehet bele sebezni.
Ha pedig He lőszer van töltve egy 60TP-be például,akkor 1k felett is sebez belé.
A francia EBR kereke simán benyeli a sebzéseket.Az angolnál ne nagyon számíts rá.
Nagyon klasszul lehet vele lövöldözni,de városi pályákon és ha felfedeznek hamar szétkapnak.Az olyan eszetlen jószágokat mint a Bz-176 vagy caliban és hasonló troll ágyúsokat kerüld nagyon messzire.Nem csak hogy fél hp-dat viszik egy lövéssel de a modulok és legénység is döglik. -
hulp01
senior tag
válasz
Djuree #246142 üzenetére
Az ötös-hatos egyáltalán nem volt ennyire ótvar. Pedig azokat is stock-ként játszottam. Klán miatt a kilencesig amúgy megvan az összes tervrajzokból, szóval ez csak ilyen mazohizmus részemről. De azért tényleg nem gondoltam, hogy ez ennyire rossz lesz. Ja, és a felsorolásból a nulla gundep még ki is maradt.
-
Djuree
félisten
válasz
2thletme2day #246138 üzenetére
valahogy pont este 8-kor mindig elbaszódik, de potban 8-kor. nem tudom ilyenkor mi történik. szervert váltanak vagy nemtom de utána már nem nagyon lehet játszani, később megjavul megint...
-
kchryss
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
hulp01 #246136 üzenetére
Tudom miről beszélsz. Most húzom párhuzamosan a CS 53-mat és a Mauschent
Ilyenkor úgy készülök, hogy egy kaki lesz a meccs. Minden meccs ami vállalhatóan sikerül, ajándék
ráadásul igyekszem nem elszórni ezekre az összes free xp-met, kell majd a CS 59-re, meg biztos lesz megint assembly shop vagy valami hasonló ó jajj.
-
2thletme2day
őstag
Remekelnek a szerverek. EU1 33ms ping, EU2 166ms.
-
hulp01
senior tag
Aztakurva, hogy ez a stock fsv micsoda egy életképtelen jármű. Tanknak a legnagyobb jóindulattal se lehet nevezni. T6-osok ellen is goldot kell tölteni és imádkozni, hogy egyáltalán eltaláljon valamit. Teljességgel játszhatatlan. És így ki kell grindolni valami 35k xp-t a nagy ágyúra. Ami persze még mindig lehet teljesen használhatatlan. Én nem tudom mi jár a wg-sek fejében, amikor ezeket a stock tankokat beteszik a játékba. Egy ilyen cuccnál egy kezdő játékos simán elfogadja, hogy az a normális, hogy egy csatában semmit nem talál el, vagy ha mégis, akkor nem sebzi. Mellette még lomha is, és egy tankerhajó is jobban manőverezik. Ez egy katasztrófa.
-
2thletme2day
őstag
válasz
hulp01 #246112 üzenetére
Nem emlékszem már pontosan de Maussal Enszk-en volt 4-5k damage meg mellete 2-3k felfogott. Meg lehet, hogy capeltem is harc közben. Szerintem a tekintély pontok után osztja a +/- pontokat is. Capelés, fontos pont használat stb. Amúgy ha fent vagy mehetünk szakaszban is akár. Ez mondjuk vonatkozik mindenkire. Sokan fentvagytok a barátlistán innen.
-
tween
őstag
válasz
kisharsany #246133 üzenetére
14 csata 3 győzelem... elég is volt mára..
-
kisharsany
aktív tag
válasz
dokee78 #246130 üzenetére
Dehogy vicc. Pár napja összejött 18 nap prémium a különböző küldetésekből és szeretnék szorzózni, meg kreditet farmolni, azóta minden nap 25-30% körül van a winrate. Ma is 35-ből 11 győzelem. Teljesen esélytelen nyerni, minden körben 3-4 AFK játékost rak be a csapatomba, és ma legalább 4 volt aki a csata elején elment megfulladni. Nagy g***k ezek a WG-nél...
-
dokee78
félisten
Vicc ez a játék.
Ha egy adott tannkal zsinórban nyerek vagy 4-5 csatát akkor kompenzál és jön a bukta.
Most 7. bukó a T-103-al és ilyenkor nem kompenzál. -
frame>24
addikt
Hello.
Nem tudom, beszéltetek-e már itt erről de így az utóbbi (drón-) háborúk tapasztalatai alapján szerintetek HOGYAN fog kinézni az új Main battle tank?
Mert pl. az rögtön látszik, hogy az eddig bevált "erős frontpáncél, többi helyen meg minimál" az már nem fog működni.
Kb. a tetőre kéne most a legtöbb vas, de ha az utóbbi, FPV drónokat nézzük, akkor igazából mindegy, vagy lehet visszatérni a Maus féle acélbunkerekhez...A tankok kora végleg leáldozott volna?
-
Viktoár
addikt
válasz
jr1994 #246120 üzenetére
Maga az ötlet jó hogy tankot lehet nyerni de miért pont egy tech tree-s tankot raktak be? Ráadásul 3-szor kell aranyligába kerülni a tankért. Szerintem a WG egy kicsit nagyra tartja ezt a tank rewardot.
Gondoljatok bele mennyit kell grindolni azért hogy aranyba fel tudd küzdeni magad és ezt 3-szor. Ez időben elképesztően sok még jó játékosoknak is. Ennyi játékkal 2 maratont ki lehet húzni.
-
Viktoár
addikt
Srácok mi a tök van a játékosokkal?
Már nem elég hogy retard vagyok egész játék alatt, utólag még csalok is?
Tegnap utolsó random küldetésem az volt hogy semmisítsek meg 4 járművet egy csatában. Ez az FV-nek való küldi hiszen sok tankot egy lövéssel ki lehet lőni. Második csatára arfield-en sikerült is 6 tankot kilőni ~7k sebzéssel. Szuper, meg lett a küldi ki is léptem.
Most belépve jött egy üzenet hogy aranylőszer csaló vagyok.
Megkérdeztem hogy milyen tankkal voltam?
Nem emlékszik csak olyan hülye vagyok hogy nem tudok alaplőszerrel játszani a fairplay érdekében.Mi a lóf..?
-
Plata
félisten
válasz
hulp01 #246114 üzenetére
A csata jelentésben ott van azt hiszem hogy mennyire jól használtad a verdádat,a szerepkörének megfelelően vagy sem.
Legalább is rémlik ilyesmi.Mostanában tényleg hanyagoltam a módot.
Le foglalnak más játékok.
Viszont egy érdekességet tudok mondani.
Az egyik accomon egy lökött CS-63 van a másikon normális.
Dilis CS-63-al jobb csatákat mentem.
Két kisérleti modul van rajta meg lila töltésgyorsító.A végsebesség volt a lényeg nála.
Randomban szoktam vele kergetni EBR-eket. -
Viktoár
addikt
válasz
hulp01 #246112 üzenetére
Az hogy lila nem jelent semmit ebben a módban mert ha csak egy ember is kiesik (vagy rossz tankot választ) már szinte garantált a bukta.
Tegnap Bronz A-ból indultam neki a heti küldetéseknek. Zsinórban 4 bukóval kezdtem, Rögtön a B-be találtam magam.Volt a csapatomban TRIGG-es szakasz, mindketten FV-vel jöttek és egy lövés után elpárologtak....sima bukó.(overlord) De volt városba grille, ebr, meg ilyenek.
Egyszer megkérdeztem a ligth játékost westfielden hogy miért jön rhm-el. Azt mondja ő spotolni fog.
Mondom ember, körülbelül 2 négyzetnyi területen, a dombon megy majd az adok-kapok, és van rádiótorony a felderítéshez. Mit akarsz te spotolni?
Persze elhúzott a sarokba és sima bukó lett.
Sok lila van még mindig itt az alsó osztályban, lehet hogy hullámvölgy miatt vagy csak későn kezdték a roham módot. Aztán még ott vannak a megmondóemberek akik visszaszámlálás alatt már mondják hogy ki mivel jöjjön vagy különben köpködnek és anyáznak. Sokakat stresszel ez a mód , főleg a "jutalomrendszer" miatt mert nehézkes a haladás. Ezt a stresszt zúdítják rá az olyan potya játéksokra mint én, nem nekem való ez a mód. Ha lenne további cucc amiért érdemes küzdeni akkor megértem de egy vacak festés meg az e-pénis miatt? Oké ott van még a kifejlesztehtő cs63 jutalom tank ami "rétegtermék".
-
hulp01
senior tag
válasz
Plata #246113 üzenetére
Persze, az egyértelmű. Én csak azt hittem, hogy van egy minimum. Tehát 16 pontot akkor is bukni fogsz a vesztes csatában, ha csak te sebeztél és 6 ellenséges tankot kinyírtál. De úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet, és mint a fenti példa is mutatja legalább 4 pontig le lehet menni. Bár továbbra se tudom, hogy ezért mit kell tenni. Nagyon durván jól sikerült kör lehetett.
-
hulp01
senior tag
válasz
2thletme2day #246110 üzenetére
Én azt hittem 16 a minimum, annyit mindenképpen veszítesz. Aztán múltkor -10 lett nekem is, néztem is, hogy wtf. Ahhoz mit kellett tenned, hogy csak négyet veszítsél?
Ettől függetlenül én továbbra is úgy gondolom, hogy a ranked pontozási rendszere jobb volt. Ott, ha semmit nem tettél hozzá a dologhoz, akkor nem kaptál pontot, viszont ha jó voltál, vesztes csatában is adott pontokat. Én tegnap is végigtoltam a küldetéseket, de kb. egyhelyben toporogtam (bronz a-c). Egyszerűen nem értem mit kéne csinálnom. Közben meg látom, hogy nálam sokkal rosszabb játékosok vannak ezen a szinten. Vagy a lila játékos pont az én csapattársamként zár egy lövéssel. -
Djuree
félisten
válasz
2thletme2day #246110 üzenetére
-
2thletme2day
őstag
válasz
xAttilax #246109 üzenetére
Én kivétel vagyok akkor ezek szerint. Nekem tetszik a mód (maradhatna allandóra is) és az új pontrendszer már szerintem rendben van. Büntet ha veszítesz, de nem olyan szinten mint eddig. Volt már olyan vesztes csatám amiben össze vissza 4 pontot veszítettem. Többször volt, hogy 10 alatt.
-
Viktoár
addikt
Srácok, végre befejeztem a roham módot, megcsináltam az utolsó heti küldetést is. Elég is volt belőle csak a küldetések miatt játszottam, el tudom képzelni hogy aki jó ligába szeretne feljutni az mit szophat vele.
Én az ezüstig jutottam, lehet hogy feljebb is tudnék menni, de okafogyottá vált számomra ez a mód.
Elkezdtem inkább a randomot, első csata és már megkaptam hogy retardált vagyok.
Prokhorovkán egyedül mentem be középre a böszme T30-al, mindenki a két szélén várta a csodát. Az Iron Arnie meg a hegyről fikázott hogy retard vagyok, az okát nem tudom mert spotoltam amit tudtam és lőttem is. De T30-al nem olyan egyszerű, nagyon lassú.
(5,7k sebzés +3,9k spot ez nem rossz, főleg tőlem.
)
-
po1son
addikt
válasz
Djuree #246106 üzenetére
Inkább holtversenynek mondanám a progetto vs borq párharcot.
Borq nyílt pályákon egyértelműen jobban használható a mobilitása és a light szintű camo miatt.
A városi pályákon viszont jobb a progetto, ahol a magas dpm rengeteget számít és könnyebben tud tradelni a kicsivel több hp miatt.A CS-lis viszont egyértelműen gyengébb a másik kettőnél, mert nem táras és a játékban az egyik legfontosabb dolog a nagy burst dmg.
-
Plata
félisten
válasz
po1son #246104 üzenetére
De nem csak unikum veszi meg.tegnap valamikor éjfél körül jutott eszembe hogy az egyik accomon nem csináltam meg a napi küldiket,felmentem és valami borzadály volt,kb hat csata kellett küldikhez.
Overlordon mentem a beach felé mert arról jött az ellenség és csak egy tank védte,jött négy tank,de nem mertek nyíltan ki jönni és amelyik ki merészkedett azt megsoroztuk,erre fentről két boroskóla meg még egy prém med le rohan a sziklafalon,egymás után eldurrantak.És ez még semmi,utánuk meg egy Isu-152k is úgy gondolta hogy megpróbálja.
Sanda gyanúm hogy ezek nem nagyon játszottak még tier 8 tankokkal.
Az isu zuhanása nagyon poén volt,úgy esett fejre mint egy palacsintasütő. -
po1son
addikt
válasz
Djuree #246103 üzenetére
Ez érdekes, mert egy uniqum kezében jobban szuperál a boroskóla, mivel nem csak medként használható, hanem lightként is megállja a helyét a tier8as mezőnyben.
Ennél a tanknál érdemes mindenképpen kihasználni a 2. felszerelési lehetőséget is.balintka - nem szeretnélek elkeseríteni, de összevissza vannak a ToTT tankok, nincsen bennük rendszer mikor-melyik következik, tehát sok értelme nincsen várni.
-
Plata
félisten
válasz
2thletme2day #246100 üzenetére
Talán azért mert ha meglát az ellenég a röhögéstől fél percig nem tud lőni?
Vagy röhögés helyett szívbajt kap a látványtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged