Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
Másnak sem működik játékon belül a bolt? Igaz egy nagyon gyenge laptopon próbálkozom de minden felületet betölt pont a boltot nem ahol meglehet venni a tankot.
-
h1mpi
félisten
Ez a tank annak éri meg, akinek sok sok felesleges free xp-je, kreditje vagy kötvénye van. Maga a tank egy teljesen átlagos 10-es HT. Sokan a Chiftainhez hasonlítják, de köze sincs hozzá. 330-as HEAT úgy viszi be a torony két oldalát, mint a zsír... aki megveszi 55 000 goldért annak gratulálok
-
köpet
aktív tag
Évfordulós kód: A25N7S8
Képzési füzet (Franciaország) (x3), Erős kávé (x7)
"Lobogó francia zászló" matrica hozzáadva: (x6)
"Franciaország zászlaja" embléma hozzáadva: (x9) -
jano_77
nagyúr
Vki meg tudná írni annak a böngésző kiegészítőnek a nevét, ami a dropokat automatikusan átveszi?
Köszi
-
-
kchryss
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Nem csodálom. Jó nagy betűkkel ki volt írva hogy:
Time-Limited Carmen de Bisonte Chapter
July 21, 2023 at 7:00 CEST through July 31, 2023 at 7:00 CEST
Tudom milyen érzés mert volt maraton ahol pár órával csúsztam le a teljesítésről és maradtam le a tankról.
Ha ez megvigasztal maga a tank egy borzalom. 12 csatából 3x sikerült vele nyernem és az 1200 átlagsebzést sem értem el. Egyik legrosszabb tank amivel valaha játszottam. Olyan rossz hogy nagy valószínűséggel meg lehet majd még szerezni könnyen például fekete piacon. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Válaszoltak, és esélytelen azt írták..
-
kchryss
veterán
válasz
hitman77
üzenetére
Van rá több megoldás is:
- legegyszerűbb ha megadod a jelszavad valakinek akiben megbízol és megkéred hogy vegye meg neked- bekapcsolva hagyod a géped és távoli asztali kapcsolattal telefonról irányítod aztán vásárlás után ki is kapcsolhatod vele távolról, erről ha jól emlékszem notika fórumtárs írt régebben egy részletes leírást
szerk. ezt találtam visszakeresve: #184212 notika77- valamelyik cloud gaming szolgáltatással lépsz be, a wot GeForce Now, Boosteroid, Shadow és airgpu-n érhető el, ezek közül csak a GeForce Now-nál van ingyenes próbalehetőség de hosszú sor szokott lenni a bejutáshoz, rendszámos tankot az ingyenessel nem lehet szerezni de ha lassan fogy el a készlet akkor szerintem be lehet jutni mielőtt kifogyna a tank
-
-
vJokka
aktív tag
Jön új összeszerelhető tank:
https://worldoftanks.eu/hu/news/general-news/assembly-shop-3-2023/ -
Viktoár
addikt
A T54E1-t húztam volna, de 4 csatából nem sikerült leszorzózni. A egyik napi mission 7 kritikus egy csatában a másik hogy semmisítsek meg 4 tankot egy csatában.
Elővettem az artyt mert azzal gyorsan meg van a kritikus.
Gondolom mentem a tiltóra mert kicsaptam őket.

Most hogy kész a feladat mára elég is volt a játékból.
-
Hát én ma 35 csatát mentem,27 nyertünk, volt 5-6 nagyon jó köröm. Azért írom,h pozitív komment is legyen
-
hulp01
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy airfield pályán még lehet rontani játékélmény szempontjából, de a wg-nek sikerült ez a bravúr. Ez a pálya teljes egészében játszhatatlan szinte bármilyen tankosztállyal. Talán heavy-vel olyan so-so.
-
Viktoár
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Akkor reménykedjünk hogy nem problémáznak rajta.

-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Tarts szünetet, de ne pár napot vagy egy hetet. Hónapot vagy hónapokat. Amikor én is azt érzem hogy nem ad semmilyen élményt a játék, félreteszem és keresek más elfoglaltságot. Aztán több hónap után megint lesz kedvem egy darabig és akkor leülök elé.

Elit3Zotya: Ú az nagy cumi így.
Írj nekik hogy megakartad venni de kicsúsztál az időből hátha a "venni" -től vérszemet kapnak. 
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Hát sírok, tényleg sehogy nem lehet megvenni, potyára húztam és még a szabad xp-t is belenyomtam.
-
ddt500hu
veterán
Hát én megint letöröltem a játékot.
Régen 10 csatából volt 1 jó. Most nem tudok visszaidézni csatát ami jó lett volna.
Ma 7/7 vereség.
Már hetek óta nem értem, hogy miért játszom. Semmilyen jó élmény nincsen, csak a stressz meg az idegeskedés.
Remélem nem rakom fel többé.
Azért nektek jó játékot. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Reggel vége lett az eseménynek, szerintem már nem lehet kivenni.
-
Elit3Zotya
addikt
Sziasztok.!
Az 56tp-t nem lehet már kivenni így, hogy lejárt a maraton..?
Mert nem találom sehol hogy hol tudnám, 2500gold maradt el azt szerettem volna ma kifizetni érte.
Gondoltam ma még futok pár csatát és még olcsóbb lesz.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Akkor passzolok, én mindig úgy telepítettem hogy elindítottam az .exe-t és betallóztam a wot főkönyvtárát. Ha jött frissítés az Aslainhoz vagy a wot-hoz akkor is ugyanígy csináltam. Az aslain telepítőben megmaradnak a beállításaim, nem kellett újból pipálgatni hogy mi kell és mi nem.
-
kchryss
veterán
Na sikerült viszonylag simán befejeznem a maratont.
Ha érdekel valakit a statisztika: 323 csata kellett hozzá, 10 nap alatt az átlag napi kb 32 csata. Volt már könnyebb maraton és volt már sokkal nehezebb is. -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Üdv. Mindenkinek!
Jó régen jártam már erre és a játékkal is kicsit még régebben játszottam, ezért most hogy frissítem és a modokat is, meglepődtem, hogy az ASLAIN modpack mintha változott volna!?
Jól érzékelem? Nem a régi megszokott mappákba telepíti a modokat, hanem a WOT könyvtárba szeretné, ha meg kiválasztom az ASLAIN mappát, akkor azt írja, hogy nem találja a szükséges mappát, mappákat?!?Tud nekem vki segíteni?
Köszönöm
ui: amúgy mi a helyter a játékkal, van vmi extra változás? Pl hogy megszűntek a szellemlövedékek, hogy a spot rendszer tökéletes vagy hogy eltűntek az amőba játékosok?!?
-
ddt500hu
veterán
Annyira szarnak érzem az Emil II-őt, hogy feladom az egész svéd heavy ágat. Legalább is egyelőre. Ennek semmi mása nincs csak tornya!
Stockosan konkrétan megőrülsz tőle. A lejtőn még meggurul de amikor Redshire-en a középső dombra megy fel (nem vicc) 7-el!!!!! akkor nem hiszel a szemednek. Kimondottan lomha tankok száguldanak el melletted!
Kifullozva biztos jó lesz!
Hát nem!
Egy Löwe otthagy mint a szart, nem talál el semmit, ha eltalál nem üt be semmit. És 27mp a töltése a nagy ágyúnak.
Az Emil I-et is utáltam de az tier8-ban elvolt, de ez......Úristen!
A Kranvagn nagyon vonzott mert nem lehet beütni a tornyát de egy időre feladtam.
Tiszta vicc, hogy visszasírom a tier7-es Leo-t.
-
Ebit
addikt
OGHSUMMER2023
Nem tudom mit ad. -
Viktoár
addikt
válasz
hulp01
üzenetére
Ez teljesen általános, mindenkinél így van.
Streamereknél is ugyanez a helyzet, nálam is, nálad is és az összes játékosnál. Sajnos néha összefújja a szemetet a szél és nem tudsz ellene tenni. Próbáld meg a lehetőségekhez mérten a legtöbbet kihozni belőle. Lépj túl rajta, jöhet a következő csata.Annyi a titok hogy magaddal legyél elégedett a többi nem számít.
Vereség? Kit érdekel? Nem lett 5k damázs? Kit érdekel? 1:15-nél nem is lesz jó csatád, de persze előfordul hogy mire ledarálják a töltelék embereket addigra összelősz annyit amivel elégedett vagy. De fontos hogy magadban el tudd fogadni hogy ebben a csatában ennyi volt, hiába tettél meg mindent.

-
hulp01
senior tag
Na, ma az összes tetves nyomorékot én kapom csapattársnak. Folyamatosan 3 perc eltelte után 5 tankunk megdöglött zömében sebzés nélkül. Az egyik 1:15-ös csatában végignéztem a játékosok statját. Mintha szándékosan állították volna össze a két csapatot úgy, hogy az egyik kérdés nélkül nyerjen. Nálunk az átlag wtr úgy 3000, náluk 6000.
-
-
Viktoár
addikt
Mindenkinek nagyon szívesen, én is behúztam gyorsan mert ki tudja meddig él.

-
Viktoár
addikt
Szuper, köszi a visszajelzést, később behúzom a fiam gépén.
Csak győzzem kivárni hogy felszabaduljon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktoár
üzenetére
SUBTOWOTOFFICIAL:
2x Személyes Tartalék: +50% bónusz a csatában szerzett XP-hez 1 ó ideig
2x Személyes Tartalék: +200% a csatában szerzett szabad és legénységi XP-hez 1 ó ideigWOTBETTER:
5x Hozzáférés egy küldetéshezTHXWOT:
5x Nagyméretű elsősegély készlet
5x Nagyméretű szerszám készlet
5x Automatikus tűzoltó készülék
-
Viktoár
addikt
Srácok itt van pár kód, nem tudom megnézni mit adnak mert a vihar kicsapta a gépemet.

SUBTOWOTOFFICIAL
WOTBETTER
THXWOTHasználjátok amíg lehet.

-
2thletme2day
őstag
Megvan már valakinek az 56tp? Akinek megvan, mi a véleménye róla?
-
ddt500hu
veterán
Következő Roham mikor lesz?
-
phoenix1989
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Minek célzott a seggére. Ott volt az egész torony. Egy biztos lövés helyett inkább elbohockodta. Ha ennyire seggbe akarta durrantani miért nem ment feljebb. Lazán ráért volna. Magának köszönheti. A játékban ilyen szitukban nem lehet biztosra menni, van amikor át lő a dombon és textúran van amikor a textúra felett van még egy láthatatlan textúra amiben elakad. De vannak pályák ahol egyes pozíciókban belső nézetben az FPS bezuhan és full lagg, bárhol máshol semmi hiba de azon a ponton igen.
-
kchryss
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Dombon vagy, ha nem pont ez a lövés pillanata akkor lehet hogy épp felfelé mentél és akkor máris megvan a szög hozzá. Vagy hintáztattad a tankot és mint Neo a mátrixban elhajoltál a lövés elől.
Replay-t megnézhetem?Más:
Mai ász csatám:
Egy fityinget sem adtam volna a győzelemért. Nagy hátrányban voltunk de a T1 heavy segítségével sikerült ketten lehoznunk 6 ellen.
Lett volna még egy király csatám. 3400 sebzésnél jártam a M4A1 FL 10-zel. Épp kerültem volna az ellenfél mögé sandriveren. Ha sikerül elmennem a következő buckáig akkor farm fieszta és megdöntöttem volna a tier 6-os sebzés rekordomat, 4k feletti kör lett volna. Majdnem full hp-n voltam. Megálltam egy pillanatra hogy kilőjem az artyt ami mellett mentem el, erre a jpanther nem kigyújtott egy lövéssel? Porig égtem én is és az álmaim is.
-
Viktoár
addikt
Nemrég említettem hogy a battlehits tud érdekes találatokat mutatni.

A conway a hegyről lőtt rám:
Battlehits szerint a hátsó kis görgők egyikét lőtte el:
Érdekes az is hogy az én lövegem a conway felé néz és annak a szöge teljesen más mint a lövedék szöge.
Szóval jó ez a mod, de ne vegyük szent írásnak. Erősen tájékoztató jellegű.
-
ddt500hu
veterán
Nálam egy van ami felbasz. Úgy egy hónapja random összeomlik a játék. A tank meg megy egyenesen tovább, bele a tóba, vagy le a szikláról.
-
Viktoár
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Így van, arról volt hogy szarnak a bugokra ami idegesítő.
Az is igaz hogy minden játékban van bug viszont többnyire foglalkoznak vele és javítják, ellentétben a wg-vel. Évek óta ismert hibák és eddig annyit sikerült javítani hogy bizonyos helyekre nem lehet felmászni. Sziklák modellezése, van aki leugrat megy tovább és van aki óvatosan lecsúszik és összeroncsolódik, mindent is elrejtő vagy éppen semmit nem érő bokrok, épület oldalát meglövő arty a fal túloldalán stunol, stb.....Nem tudom, titeket soha nem zavart ez a sok apró dolog ami összességében rontja a játékélményt? Pedig nem lehetetlen kérés hogy javítsanak rajta és nem is nagy dolgok. Nem kell új motort írni a játék alá.

Az rng meg rng, mindenki tudja hogyha "átkattan" akkor mindegy mit csinálsz. Szintén egy demotíváló tényező.
-
-
Viktoár
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
Igazad lehet, ilyenkor nem tankot váltok hanem játékot.

-
-
Viktoár
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
5-10 meccset én is lejátszok mindenféle probléma nélkül, utána már kezd idegesíteni a sok hülyeség benne.
Valószínűleg az én tűréshatárom már csak ennyire futja ezzel a játékkal szemben.
Tegnap például tök jól ment a JGPZ E100-al, majd csettintésre jött 3 meccs ahol mindenki bevert kapáslövésből, cserébe én meg full szűkülve sem tudtam oda lőni ahova céloztam. Az előző 10 meccseben működött a tank. Jöttek a 2:15-ös csaták, mondhatnám hogy szar volt a csapat csak az nincs hatással az én célzásomra/sebzésemre, pontosabban a nem sebzésemre. 
Szóval érted, nálam azzal telik be a pohár hogy rajtam kívülálló okok miatt 5-ből 4 lövés megy a levesbe. Pedig mindent jól csinálok (mármint úgy gondolom) és mégsem tudok sebezni mert a játéknak olyanja van. Nekem nincs igényem arra hogy "toljon" a játék, csak arra hogy ne vegyen el.
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Egyetértek
-
2thletme2day
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Mint minden játékban, ebben is vannak bugok. Ha csak az itteni kommentek alapján kellene megítélnem a játékot akkor lehet nem játszanék vele annyira negatív itt az általános hangulat vele kapcsolatban. 2,5 éve játszom napi szinten de nem találkoztam még olyan egetrengetően nagy buggal/hibával ami miatt ne csak addig bosszankodnék amíg elindítom a következő meccset.
-
kchryss
veterán
Ahh milyen csatám volt. Még mindig remegek kicsit annyira feszült volt a végjáték.
Nagy hátrányból kellett kisakkoznom a végét, sokszor nem tudtam mit csináljak de valahogy sikerült a jó vagy szerencsés döntéseket meghoznom. Az ellenfél pedig nagyon elbénázta a végét.
Nagyon jó tank ez a M4A1 FL 10. Nem tudom honnan van meg, talán twitch pontos boltból lehetett megszerezni? Ma vettem észre a 6-os tankjaim között és mivel úgyis 6-os tankokra gyűjtöm a battlepass pontokat így gondoltam felszerelem és kipróbálom. Nekem nagyon bejön, fekszik a játékstílusomnak.
Egyébként pont arról a kőrakásról írtam Pilzenen ahova itt is mentem az elején, a tegnapiból tanulva jobban figyeltem hogy mennyire kell kitennem a tankot hogy ne akadjon el a lövésem.[Replay] ha valaki kíváncsi rá.
-
Viktoár
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Ez is lehetséges, mindenesetre azon nem változtat hogy szarnak a problémákra.
Pedig lenne mit megcsinálni a játékban, gondolom erőforrás is lenne rá, de hát jó ez így nekünk.Én örülnék neki ha egyre játszhatóbb lenne a játék, de jelenleg nem azt tapasztalom hogy az lenne a prioritás.
És mint ahogy írod is, ilyen apró hibán elmegy egy csata az nagyon demotiváló tud lenni és egy idő után inkább kilépsz minthogy csak bosszankodj. Ez megy egy darabig majd végül kihagysz heteket, hónapokat és utána is keserű szájízzel indítod el mert tudod hogy azóta sem foglalkoztak vele.

-
kchryss
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
Igen közben rájöttem erre. Pilzenen észre is vettem de csak a harmadik lövés után. Rohadt bosszantó tud lenni. Kőrakásoknál elég gyakori hogy hanyagul modellezik le. Pedig általában ezek pont kulcs kulcspozíciók és gyakori hogy ott pont a szélére áll az ember hogy éppen takarja a rakás a tank gyenge pontjait.
-
kchryss
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Szerintem pályabug volt és nem a lövésben volt a hiba. Valószínűleg magasabb a domb mint aminek látszik.
Én tegnapelőtt szívtam azzal hogy Pilzenen a középső hangárnál az ajtó mellett a kőrakás rosszul van lemodellezve és hiába láttam rá elméletileg simán a szemben lévő tankra 3-ból 3 lövésem a nem látható sziklába csapódott előttem. És ezen el is ment a csata mert azt a tankot fontos lett volna kiszednem. -
Dühítő mikor a tuti lövések nem mennek be,de amikor a pixel,kapáslövéseink stb meg betalálnak ,elfelejtünk dühöngeni
Szerintem kompenzál a játék,csak inkább itt is a negatív élmény marad meg,nem a pozitív. -
Viktoár
addikt
Erre gondoltam én is, de jobban megnézve ezt nem tudom úgy venni hogy a földbe csapódott. Inkább még felefelé is ment a szálkereszthez képest. Ráadásul talán 50 méterre volt a tanktól, illene eltalálnia.
Tegnap Tankelit lőtt át egy boroskólát úgy hogy mögötte csapódott be a lövedék.
Az ki is lett kockázva csata után, nem mondom hogy mindennapos eset, de szó nélkül se menjünk el mellette. 
-
tween
őstag
Sziasztok!
Lorraine 50t-t érdemes megszerezni? Vagy inkább menjek rá a Cobra-ra? -
kchryss
veterán
Épp elcsíptem élőben ahogy a játék csúnyán megszopatja szegény iyouxint: [link]

-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Biztos azért üres....
Mert amúgy nagyon menne, éppen az előtted lévő hsz-ben írja Pug hogy rég volt már konteos hozzászólás, mégis kihalt a topik. 
Amúgy nekem nincs sok prémtankom és ami van az is szar úgyhogy én nem tapasztaltam ilyesmit. Az itteni sírásokból rémlik a Skorpion G illetve mostanában a BZ-176 használóktól hallottam hogy nem muzsikál úgy mint az elején.
-
Viktoár
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Azért én fenntartom annak a lehetőségét hogy 1-2 hónap után valahogy nem lesz olyan fasza az az ágyú. Nem ez lenne az első eset hogy "elfelejt működni" a löveg vagy mintha változna a szóráskép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Kivàncsi vagyok randomba mit alkotnak majd vele àtlag jàtékosok,remélem nem bànom meg,h nem húztam ki
. -
egyedülülő
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Skill letesztelte nerf után is. Minimálisan érezni, hogy lassabban szűkül, de az ágyú az fenomenális még mindig és arról mindenki ódákat zeng. Alacsony a dpm, de olyan pontos, hogy az egy csoda és a tank elég gyors is ahhoz képest. Igazi heavy-med hibrid. Én csak pislogtam, hogy mennyire pontos és ezt skill is állandóan hangsúlyozta, hogy nagyon tetszik neki, amit az ágyú mutat.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ja,tényleg,nerfelték
Utànna nem tudom milyen lett. -
Baltazár123
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
előtte se volt egy jó tank, a legjobb vélemény az átlagos volt, de aztán kapott még nerfet is, scheff videó tegnapról, a követelmény meg vicc akar lenni szerintem
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Szerintem is vàlalható. Semmi extra,lehetne vele jàtszogatni. Mondjuk nem lesz időm kihúzni,pénzt meg nem adok érte. Ha egy op tank lenne,akkor meg azért morognànak az emberek,h megint egy random gyilkos szörny(én is
). Inkàbb ezerszer egy ilyen àtlag tank,mint egy BZ
-
egyedülülő
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
A tank nem egy rakás szar. Nem is értem honnan veszed ezt? Én is megnéztem jópár bemutatót róla és nagyon pozitív a hangvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mellette a páncél se az igazi stb,dpm az viszont nem rossz . Jó játékos kezében tuti jól működik,de én mint átlag csak szenvednék vele.
nem fogja!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)