- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe #188998 üzenetére
Prémium tankkal is T9-10 ellenfeleket kapsz, méghozzá ugyanolyan gyakorisággal, tehát azt ne vegyük bele. De tény, hogy f2p módon nehezebb. Illetve, mivel az a játék alapja, fordítva mondanám: pénzért könnyebb. De ez teljesen normális. Fent kifejtettem, hogy miért.
Viszont alacsonyabb tierben is össze lehet farmolni a 3,9 misit, nem is túl nehéz. Rendszeresen lehet szerezni credit boostereket is, amihez nem kell prémium fiók, vagy tank. De van pár prémium tank, amit megkaptunk ingyen (T-50-2, T-34S), és nem is rosszak. Lehetett szerezni egyszerűen a kisebb maratonokból is, még ha nem is 8-asokat, pl.: T-34-85M, RBFM. Mindkettő kiváló tank, és nagyon jól lehet velük farmolni, ha nem túl fakezű az ember. Nekem ugyan van pár vásárolt prémium tankom, de azokkal is képes vagyok minuszos csatákat menni. Mert a prémium tank nem IDDQD, csak sokan azt hiszik. Prémium előfizetésem meg az 5 éves pályafutásom alatt talán ha 3x30 nap volt, amit én vettem.
Szóval, aki arra fogja, hogy nem halad, hogy nincs prémium tankja, ezért nem jön a della, meg az XP, az csak kifogást keres. -
Jokerdapro
senior tag
-
e-newsee
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #188991 üzenetére
Ok, ezt adom. DE!
Amíg nekünk régi motorosoknak ki kellett húznunk több nemzet legalább egy ágát, hogy az akkori nemzetes küldetéseket tudjuk abszolválni, addig a mostani kezdőknek elegendő lesz ehhez mondjuk 4 max 5 nemzet és majd úgy is átviszik az adott tankot és teljesítik a másik nemzet küldetését ugyan azzal a tankkal. Ez nem fair a régiekkel szemben szerintem. -
Chris0321
veterán
-
peterson79
őstag
válasz
5-ös kezelő #188968 üzenetére
Te tudod, tényleg, de szerintem felesleges új accountot kezdeni, kivéve persze, ha mondjuk orosz szerveren akarsz játszani..de lehet most hülyeséget mondtam..na mindegy, nekem bőven elég volt az az egy amit béta óta használok...
Az oktatóvideókra is szánj időt, mert rendkívül sok infót tudsz beszerezni a tankokról, a pályákról, helyezkedésről, mikor mit kell figyelni, mikor menj előre, mikor vonulj vissza...stb.stb.stb...
Ezek a dolgok és az,hogy aktívan fórumozol nagyban, nagyon-nagyon nagyban javítja az élményfaktort és nem csak banán leszel, hanem meghatározó tényező egy-egy meccsben. Nem kell feladni az elején, most kb. azt éreztem pár hsz-edben és már korábban is amikor olvastam a fórumot, hogy csak úgy ténferegsz a pályákon, tanácstalan vagy, hogy mi történik és miért történik. Majdnem mindenre van válasz - és aztán jönnek a konteók, - de azért el lehet szórakozni ezzel a játékkal és nem kell véresen komolyan venni, de mint kikapcsolódás nagyon jól jön néhanapján
Sok sikert
-
Imilenni
addikt
Valaki vásárolt már a függő vásárlások közé tett tankokból?
Ha igen, értelemszerűen felszabadul a hely? -
Chris0321
veterán
-
jano_77
nagyúr
Hová jut ez a játék?!?
"Többnemzetiségű tankok: A játékosok megváltoztathatják bizonyos tankok nemzetiségét saját elvárásaik alapján. Első körben ez a tank a T-34-85 Rudy, de a jövőben több tank is felkerül majd a listára. A nemzet bármikor megváltoztatható lesz, teljesen ingyen, annyiszor ahányszor csak szeretnénk. Ezzel az újítással a játékosok előtt új lehetőségek nyílnak meg, így például egy tankkal különféle nemzetek kampány küldetései is végrehajthatóak lesznek. A tesztelés idejére minden játékos megkapja a T-34-85 Rudy tankot."OFF
Ugyan nem WOT, hanem WOW, de nagyon csinos a streamer és vicces a videó -
válasz
oettinger01 #188978 üzenetére
WoT weboldalon, de úgy tudom, hogy 2500 aranyba kerül.
-
e-newsee
addikt
Az a baj, hogy akik szerint pay to win, azok szerint többször győzöl, többet sebzel, pluszos az rng-d, ha prémium fiókod van, vagy prémium tankokat vásárolsz, és azokkal játszol. Ez a része nyilván nem igaz, csak ezek azt sem bírják elfogadni, hogy az teljesen normális, hogy a prémium cuccokkal több xp-t és több creditet kapsz. Ergo valóban könnyebb haladni. De attól még nem lesz pay to win. Szép is lenne, ha semmilyen előnyhöz nem jutna az, aki prémium cuccokat vásárol. Akkor csukhatná be igazán a boltot a cég. Mindegyik, amelyik pénzt kérne, és nem adna érte semmi pluszt. Igazából sokaknak a fejében rendbe kellene tenni a "pay to win" fogalmát, mert ennyi erővel az is pay to win, ha én ugyanarra a vonatra veszek helyjegyet, hogy le tudjak ülni, ő meg nem. Pedig pont ugyanakkor érünk az állomásra, csak én kipihentebb leszek. De még ez sem biztos, mert lehet, hogy neki dob egy pluszt az rng, és mégis le tud ülni, és nyugodtan végigutazza az utat, én meg ott nyomorgok egy horkolós, huzatkedvelő, 150 kilós ember mellett, vagy egy instaceleb mellett, aki végigcsacsogja az egész utat.
-
jano_77
nagyúr
-
-
Chris0321
veterán
válasz
ooloo #188969 üzenetére
Láthatod, hogy ment 14 vesztes csatát és finoman fogalmazva nem boldog. Ennek így mi értelme? Semmi, csak idegesíti magát feleslegesen. Én is ilyen vagyok, ezért hoztam ezt a szabályt, hogy ha az első 5 csatából legalább 3 nem nyertes akkor kilépek. Sokkal nyugodtabb vagyok azóta. Néha megszegtem régen azt a szabályt és meg is bántam azóta tartom magam hozzá.
-
ooloo
őstag
válasz
5-ös kezelő #188970 üzenetére
A Svéd ágat bármikor elkezdheted ( nagyon javasolt ) az első account-on . A neved bármikor , tetszőleges alkalommal megváltoztathatod az első accounton . Egy account-on bármennyi tankot tárolhatsz . Persze , úgy csinálod , ahogyan Neked jó .
-
ooloo
őstag
válasz
Chris0321 #188967 üzenetére
Ha agyban helyére teszed a dolgokat , akkor nagyon ritkán akaszt ki a játék . Sajnos vannak extrém helyzetek -szerencsére ritkán - amik nálam is szakítják a cérnát . Ilyenkor még a szememnek sem hiszek....
A bukó széria is éppen olyan elengedhetetlen kelléke - ha úgy tetszik a része - a játéknak , mint a nyertes csaták .
(#188968) 5-ös kezelő : Mire kell a 2. regisztráció ? Nem elég egy ?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
peterson79 #188942 üzenetére
Köszönöm neked és a többieknek is. Ezentúl parancsnok lámpást kap, ha eléri a 100%-ot. És nem sértő, amikor jó tanácsokat kapok. Ajándékba 3 lányt tudtam csak összeszedni Karácsonykor, 1357-re képeztem őket, de még csak az elődje van meg. Túl sok ágat húztam, és a legények képességei visszaestek a következő tanknál. A következő account-omon majd jobban ügyelek erre is. Addig meg jó céltábla leszek.
-
hmb
aktív tag
válasz
Barret001 #188963 üzenetére
valoban vannak op tankok a shopban de fel ev utan ugyis jon egy durvabb...annyiban igazuk van hogy premium accountal sokkal konyebb fejlodni
crish0321:ha ingyen itt van, szopjal vele te felkialtassal felrakom abban mi tilos?tudom hogy a wg bunteti az arusitast de itt a forumon ebben mi lenne ami tilos?ha penzt kernek megertenem. -
hmb
aktív tag
ma obj.430 ll akartam huzni 15meccs 14 buko de =4-15mar sziros meccs volt,a 900 sebzes meg sok...beleloktem tobb ezer fontot mar szerintem ebbe a szarba,de meg egy ilyen nap es feldobom ide ingyen az accountom,cw tankon kivul minden szar a garazsban.rohadjanak meg
-
Chris0321
veterán
válasz
Jokerdapro #188947 üzenetére
Nem tudom mi lett az IS-el, mikor én játszottam vele még általában röhögtek azon aki a 100 mm-essel használta. Az IS3-nál ugye az átütés miatt nincs kérdés mivel a 175 mm azon a szinten már elég gyenge.
-
Chris0321
veterán
válasz
Jokerdapro #188943 üzenetére
Nem értem a kérdést. Egy ágyúja van aminek kiemelkedik az átütése a többi közül, az a BL-9. Természetesen azzal érdemes használni.
-
palfitom
félisten
válasz
Kis kiegészítés:
Én úgy érzem, hogy arty és heavy esetében nincs rá nagy szükség.
Az arty 1-2 lövéssel úgy is garázsmenet ha észlelték (s jellemzően nem is képesek gyors helyváltoztatásra), a HT pedig elvileg frontvonalra való, ott meg úgy is látja az ellen (no meg ezek sem a gyorsaságukról híresek)... -
e-newsee
addikt
válasz
Nem beszélve arról, hogy a WG még nem tett le róla, hogy a hatodik érzék alapképesség legyen, amit a toborzáskor megkapsz. Nyilván ennek is van valami oka.
-
Jokerdapro
senior tag
Urak, az IS3 nevű csoda lánctalpas gépet melyik csúzlival kell vagy érdemes használni? (Ahogy néztem , talán a top ágyú) Köszi előre is!
Szerk: az alap lánc elbír vajon mindent vagy azzal kell kezdeni? 🤔 -
peterson79
őstag
válasz
5-ös kezelő #188927 üzenetére
Többiek már osztották az észt, de jobb ha hallgatsz rájuk. Minden leírás, elemzés ezt a képességet tartja a legfontosabbnak, Neked meg egyik tankon sincs meg...picit bizar...
Javaslom, hogy még egyszer csináld meg az alapképzést a játékon belül, abban is benne van - legalábbis úgy emlékszem, de elég fura lenne, ha nem...
Ezen felül olvass át és nézz meg pár alapszintű oktató leírást és videót, mert egyrészt nem árt az ismétlés, másrészt nagyon hiányosak az ismereteid a játékkal kapcsolatban. Ezt akkor is érdemes, ha csak héba-hoba játszol, élvezeti faktort jelentősen javítja, ha tudod is, hogy mit csinálsz. Ennyi erővel a homokozóba is tologathatod a dömpered, élményre ugyanazt kapod jelenleg...
Nem bántás, segítő szándékú üzenet voltam... -
palfitom
félisten
válasz
galervin93 #188926 üzenetére
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Barret001 #188936 üzenetére
Ha valaki valamit még nem próbált, akkor nem tudhatja mennyire hasznos ez a skill. De most gondolom átment neki, hogy ennél a skillnél nincs fontosabb a játékban.
5-ös kezelő: Amelyik parancsnokodon van már a második skillen elég tapasztalat ahhoz, hogy kreditért ledobd és az első skill fullos maradjon, azokon cseréld le lámpára az első skillt. Meg fogod tapasztalni, hogy milyen hasznos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #188936 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha a játékban töltött idő alatt gyűjtögette a kreditet, akkor már 2 milláért lehet venni Fejlesztési könyvet - vagy mi tököt - amivel a legénység feltolható ha jól emlékszem 1,5 skill-ig!? Tényleg érthetetlen. Lehet, hogy Mazochista.
AMX 13 57: jól emlékszem, hogy tier limites?
-
Barret001
addikt
válasz
Hogy vagy képes hatodik érzék nélkül játszani? Fel nem foghatom...Amúgy meg évek óta vannak küldetések,amik skilles legénységi tagokat adnak.Kevés csatával meg lehet őket csinálni,pl karácsonykor
Pár száz csatás accountok vannak hatodik érzékes parancsnokkal,több skilles legénységgel. -
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #188933 üzenetére
#topkomment
jano_77:
Pont így szoktam nyomni én is. Felesleges a BIA, amíg nincsenek fent az alap skillek.
Medekre, lightokra első körben általában nyomom az álcát, látótávnövelőket, heavykre pedig a javítást, akinél nincs más értelmes. (Illetve tanktól függ, hogy érdemes-e valami mozgékonyság javító skill.) Majd a második újraosztáskor kapják meg a BIA-t, amikor már biztosan mindenkinek meglesz 100%-ra, plusz a parancsnoknak mellé a 100%-os lámpa. Ettől akkor tekintek el, ha a parancsnok egy ajándék csaj, akinek alapból van BIA, plusz egy (vagy kettő) választható, így a többiek az első újraosztáskor már meg szokták kapni a BIA-t. De hát akkor a parancsnok alapból "ópébb", így belefér.Oszt ingame mennyi a varrógép? Érdekelne, de valahogy nem szívesen költenék rá sok-sok aranyat. Sajna anno a twitches akciójáról lemaradtam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Már megbocsáss, de ha ilyen kiosztás mellett teszed le a voksod - totál agyrém szerintem - akkor ne is csodálkozz, hogy nem jön az eredmény!
1. A 100%-os legénység rendben, ez így van, de mióta Te játszol, már simán kellene lenned ilyennek!
2. Az, hogy a Felderítőt teszed be elsőre - mert egyből aktiválódik - még rendben is volna.
3. De ha már újra osztod, akkor miért a BIA-t teszed elsőre és utána megint a Felderítőt az már nem fér a fejembe!Újra osztáskor Első helyre a MAJRÉLÁMPA SZIGORÚAN! (parancsnoknál persze) Aztán másodikra mondjuk lehet a felderítő vagy javító vagy álca, attól függően, hogy milyen tankosztályról van szó!
A következő újraosztáskor - amikor már legalább 3,5 skillen vannak - lehet BIA-t tenni, addig tök felesleges - SZERINTEM!Tank Fesztivál: AMX 13 57
-
ooloo
őstag
Az utóbbi időkben 10 csatából 8-ban min. 3 arty . Van valami nyeremény beígérve ha tüzérrel játszol ? A "nerf" után mintha alábbhagyott volna az arty-val játszók száma .... de egy hete tele van velük majd minden csata .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79 #188929 üzenetére
Van az ugy neha, tegnapi. [link]
-
peterson79
őstag
25-ös szint elérve, extra ventillátor T-100lt-re felszerelve, eredmény az első körben vele:
Azért Top Gun egy lighttal elég érdekes...
-
ChristianID
tag
válasz
Háát... pedig majd minden osztályban (artit nem veszem ide) a parancsnoknak az első a lámpa kifejlesztése a szokványos út... sokat számít, ha tudod, fel vagy derítve és már 3 másodperce figyelnek...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jano_77 #188845 üzenetére
Majrélámpához 100%-os legénység kell, nekem alig van olyan. És csak teljesen kifejlesztve működik, ezért parancsnoknál mindig a felderítőt preferálom, esetleg a mentort. Ahol megvan az első skill teljesen, beállítom BIA-ra, s második a felderítő. Harmadik már lehet majd a lámpás. De már nem töröm magam a játékban, szombaton 90%-os bukó voltam, eléggé elment a kedvem. Már csak szórakozásból fogok játszani, és örülök annak a kevés élvezhető csatának.
Ha bekapcsolom a személyes tartalékokat, még x*rabb csatákba rak, így ott porladnak a raktárban. Ráadásul nem érzem, h többet ad - lehet, csak prémfiókkal együtt működik. -
galervin93
addikt
Fuss r*b*nc, fuuuusss, avagy bye-bye Szása!
-
Bobyjack
senior tag
válasz
KISDUCK #188921 üzenetére
Német, vagy orosz tankkal menj. Lehetőleg a pálya közepe felé spawnolj, mert oda esnek jellemzően a kék lootok. Amíg nem jön az első hullám kék csomag, szedj össze minél többet a sárga és a zöld lootokbol (5-6-ot össze lehet szedni, így megvan a nagyobb hatótávolságú lokátor). Használd minél többet a lokátort, a meccs közepe táján könnyű vele megtalálni a piros zóna szélén várakozó játékosokat, akikből meglepően sok van. Semmit se csinálnak, arra játszanak, hogy minél tovább túléljenek, de úgy le lehet őket vadászni, mint a csirkéket. Ha nem sikerült középre spawnolnod, akkor haladj abba az irányba a felszedegetés közben. A sárga loot a legelején fontosabb, mint a zöld, mert csak 8 lőszerrel indítasz, ami általában nem elég 1v1-ben lenyomni valakit, mert javítani fog közben. Amíg nincs kék csomag nálad, vagy nincs meg a nagyobb ágyú (lvl 5) nem érdemes harcba bocsájtkozni (én az elején erősen kerülöm a harcot, mert nagy a kockázat hogy hamar kizuhansz és sráfot vesztesz, ha valamit elbaltázol, vagy egy sarkon megjelenik egy új játékos). Csak akkor érdemes harcolni az elején, ha látsz másik két egymással harcoló játékost. Akkor a nagyobb HP-st sebezd, majd farmold le mindkettőt. A kék csomagokat általában akkor is érdemes behúzni, ha már lőnek rád, mert visszatölt egy jó részt a HP-dból felszedés után. Ha vannak nálad kék csomagból boosterek, akkor jól használva nagyobb szintű tankot is le tudsz győzni. Amint van HEAT-ed válts át rá. Nagyobb átütése és dpm-je van. A kék csomagokból elég rendesen jön a HEAT, tehát érdemes minél többet felszedni belőlük. Ja és ha te szeded fel akkor a többieknek kevesebb jut, ami külön jó dolog. Én az orosz és német tanknál is a jobb gyorsulásra és lehető legnagyobb HP-ra mentem. A németnél nekem a legnagyobb (1000 körüli alfa) az orosznál pedig a gyorsabban töltő (440-es alfa) ágyú vált be. A boosterek közül szerintem a 6-os dpm növelő a legjobb. Hasznos még a 7-es airstrike és a 9-es lassító. Füstöt szinte sose nyomtam.
-
jano_77
nagyúr
Mondjátok már meg, hogy egy 28K és egy 38K csatával rendelkező játékos - tehát cseppet sem kezdő! - miért foglal, mikor egyértelműen erőfölényben van a csapat és maradt 2-3 enemy, akit simán ki tudnánk lőni?!?
(#188921) KISDUCK: biztos nekem szántad a kérdést!? (104 csata
) De ha mégis, hát én azt próbáltam csinálni, hogy minél inkább a map szélére spawnolni és az elején csak a loot-okat kerestem és vettem fel minél többet. Főként én a mobilitásra gyúrtam a tankokat: 2-2-2-1-2-2-2 (aláhúzottban nem vagyok biztos)
Aztán, ha eljutottam a végjátékba, akkor igyekeztem túlélni. Menet közben ha harcra került a sor, akkor ha ügyetlen játékos volt szemben, akkor igyekeztem kijátszani és kinyírni, ha jó játékos volt, akkor ha tudtam eliszkoltam, ha nem, akkor küzdöttem, amíg tudtam.Ha az elején csak fejlesztesz és bújkálsz, kerülöd a harcot - akkor is ha nem túl férfias dolog - akkor simán eljutsz 6-is tank szintig és addigra nagy valószínűséggel már az első 10-ben leszel, ami biztos stráf.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #188913 üzenetére
Régebben azzal is kellett használni. Mikor kibővítették az ágat 10-esig és 8-as helyett 9-es lett a t49 akkor kapott egy ilyen fasza nem derp ágyút. A troll ágyú karakterisztikáját meg ugyanekkor lerontották, sokkal pontatlanabb lett mint 8-as korában volt. Sajnos a sheridan-en is a kicsi ágyú a jobb. Jobb lett volna ha úgy csinálják meg, hogy az egyik tankon a derp a másikon a sima ágyú lenne jobb.
-
Dobi 562
addikt
Regen nem szerettem a T49-et mert valamiert azt gondoltam, hogy a 152mm-essel kell jatszani. Most visszavettem ToT miatt es a 90mm-essel nagyon fun. Jo kis dpm-je van, osszehasonlitva a tobbi 9-es LT-vel.
-
jano_77
nagyúr
Vki erősítsen meg pls, hogy jól értelmezem-e a Fesztivál vásárlós lehetőségeket, azon belül is a Talonba tételt!?
Én úgy értelmeztem, hogy a vásár során 3 tankot rakhatok talonba, amit szeptember 18 után egy hétig lesz lehetőségem eldönteni, hogy melyiket szeretném végül megvenni!? Jól gondolom, értelmezem? Vagy onnantól számít a 7 nap, mikor bekerül a talonba, tehát, ha a HWK30 hétfőn betettem, akkor szeptember 9-ig el kell döntenem, akarom-e vagy sem, különben bukom!? -
jano_77
nagyúr
Láttátok, hogy a következő FL már két térképen fog zajlani!? Mit gondoltok az új térképről, esetleg vki teszten próbálta már? ÚJ térkép KRAFTWERK
-
Chris0321
veterán
-
Raysen623
addikt
válasz
inferno88 #188814 üzenetére
Nem sírok, de konkrétan ennyire durván még nem adta a játék. Egyébként ha hiszed ha nem pontosan azt teszem amit leírtál, mert óvatos játékos vagyok.
Másik példa: tegnap Tortoise-al még láncolnom sem sikerült, holott eddig röhögve sebeztem vele min. 2000-et, most meg az 1000 sem jött össze, mert semmit nem vitt át és nem sebzett gyakorlatilag. Ha lelőtték a láncomat hiába javítottam meg, rögtön leszedték újra és ezt mindegyik tankomnál. Ennyi véletlen azért nincs csak ebben a játékban. A játékismeret egy dolog, és annak működése meg egy másik. Egy ideig most pihentetem...
-
h1mpi
félisten
Van akinek bejön a 2019-es WG Fest Style camo? Szeritnem elég ronda lett, főleg, hogy az előző években mennyire OP camok jöttek...
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #188899 üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, de szerintem a videó kódolása változott, és ezt a te 6600-asod már nem tudja olyan könnyen megoldani, mint az újabb procik. Vagy a többi videót lerendezi a VGA kártyád, mert támogatja hardveresen, ezt meg a procinak kell izomból kicsomagolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Revolut
- Battlefield 6
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11