- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #189893 üzenetére
Gratulálok! Reggel direkt felkeltem kicsit korábban, hogy még egy 5-ös sorozatot letoljak. Ezzel is csak 1030 pontig jutottam, de fura volt, mert 6:00 után ért véget az utolsó és nem volt nullázva az összpontszám. Persze az is lehet, hogy csak nem frissült még akkor. Ha esetleg vki bent van játékban ránézhetne, hogy nullázódott-e az egyéni pontszám?
Ezek szerint, ha végig ér vki az 1400 pontig, akkor újra indul a számítás és így lehet elérni az összes töredéket a parancsnokokhoz? -
sequator
senior tag
válasz
Dobi 562 #189895 üzenetére
Ezt öcsém is megkapja az 1200-1300 WN8ával. Valahogy folyton őt találják meg az artyk. Kipróbáltuk, hogy a haverja játszik, akinek jobb a statja (1600-1700), de ő is ugyanúgy kapta a fókuszt. Vagy a neve nem tetszik az artyknak, vagy csak ilyen a szerencsére.
sautia
-
Dobi 562
addikt
válasz
wwenigma #189894 üzenetére
Biztos azért mert nem tudok helyezkedni.
Kicsit azert vicces azt el kell ismernem, mikor az egy kupacban lévő top tankok helyett próbálják kiszedni az én 1-2 tierrel kisebb tankomat. Pozicióvàltás utáni legelső spot és valamiért újra engem lő az arty...
De ez biztos nem xvm fókusz. Streameken sem lehet látni, hogy az unicum streamer kapja a fókuszt, az is csak érzéki csalódás meg nem tudnak helyezkedni.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189892 üzenetére
Majd írd meg, hogy nullázódott-e vagy sem. Szerintem nem fog.
Én közel voltam a végéhez ezért inkább megcsináltam. A végén 8-ból 6x nyertem így egész gyorsan meglett.Az 50 aranyhoz 100 pont kell és ez 1x teljesíthető naponta és ez nullázódik is naponta. Vagyis ha a fő küldetés nem nullázódna a szakasz végével akkor 11x tudnám behúzni az 50 aranyat ami összesen 550 arany lenne. Nem olyan hatalmas összeg amitől meg lehetne gazdagodni a játékban szóval ezért sem látom értelmét, hogy nullázzák. A játékosok nagy része a második héten jutna el az 1400-ig és csak pár napjuk lenne aranyat gyűjteni.
Az 1400 ponttal 31 töredéket gyűjtöttem ami a 3 parancsnok fele, szóval aki a 3 parancsnokra pályázik annak 2x kell az 1400-at megcsinálni.
Replay mappám szerint 84 futamot mentem az 1400 ponthoz. Vagyis az én teljesítményemmel kb 160 futam a 3 parancsnok. Csak szólóban játszottam. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #189891 üzenetére
Hát igen, pont ezen agyalok én is. Ha törlik a pontokat, akkor az nagy kicseszés sok emberrel, akik mondjuk nap közben dolgoznak és nincs idejük 0-24 órában a gép előtt ülni, épp ezért én is reménykedem, hogy nem így lesz, hanem csak amit Te is írtál, hogy az 50 goldos dolog fog nullázódni.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189890 üzenetére
Mert nem bázisfoglalással nyertetek hanem megöltétek az összes ellenfelet.
Ami a pontnullázást illeti, számomra nem egyértelmű, hogy az első szakasszal le lesz nullázva. Annyit ír, hogy aki megcsinálta az 1400 pontot annak nyílik egy új pontgyűjtés amivel naponta 50 aranyat zsebelhet be és ez az 50 aranyas csík nullázódik minden nap.
Az 1400 pontos lehet, hogy nem fog nullázódni, szerintem túl sokat kéne ahhoz játszani, lennének rengetegen akik az egész event végéig gyűjtenének összesen 1400-at.
Persze ki tudja, reggel kiderül, mert 6kor lesz vége az első szakasznak. -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #189888 üzenetére
Nem a statisztikád miatt szednek ki , hanem azért , mert Te nagyobb veszélyt jelentesz , mint a gyengébb játékosok . Gondold végig ! Ha Téged kiszednek , akkor óriásit lépnek előre a győzelem felé . Ez eléggé egyértelmű és kézenfekvő . Nem ?
Vannak olyanok is - köztük én is - akik keresik a megmérettetést a keményebb ellenfelekkel szemben . Nem gyűlöletből , hanem azért , mert nagyobb élmény legyőzni egy jobb játékost , mint egy gyengébbet . Hidd el ... a legtöbbször én húzom a rövidebbet .Talán igazad van ... jobb nem látni , hogy milyen statisztikával rendelkező csapatokat "sorsol" össze a wg .
-
Dobi 562
addikt
válasz
ooloo #189879 üzenetére
Már régóta nem érdekel a statisztikám és jó lenne ha màs sem amiatt akarna csak engem kiszedni mindenáron.
És igen, én várom, hogy el tudjam rejteni a statomat de nem azért hogy az epéniszem nőjön hanem hogy tudjam élvezni a jàtékot. Ma délutàn a tier 8-10 jàtszhatatlan volt szàmomra...
-
-
jano_77
nagyúr
A versenyen a csíkot, ami asszem 1400 pontot jelent - Ollie már meg is csinálta - azt egy napon belül kell megcsinálni, mert nullázódik vagy meg lehet csinálni több nap alatt is? Tehát a kérdésem, hogy a pontjaim minden nap nullázódnak-e vagy sem, ott folytatom, ahol ma abba hagyom?
-
-
ooloo
őstag
Messziről bűzlik az xvm mizéria .... ja, és szánalmas .
-
jano_77
nagyúr
Az király mikor egyik versenyzőnk a szerpentin elején gondol egyet és lerakja a kocsit és megáll!? Rohadjon meg az összes ilyen nyomorék!
-
kchryss
veterán
válasz
Chris0321 #189870 üzenetére
99%-a a játékosoknak akkor sem veszi észre hogy írsz nekik valamit ha a saját nevüket említed.
Egyébként én nem is emlékszem, hogy csata alatt a játékosnevén szólítottam volna valakit, mindig a tankját írom az meg nem fog változni. És többnyire hiába írok úgysincs semmi foganatja sajnos. -
kchryss
veterán
válasz
Chris0321 #189868 üzenetére
Állítólag többféle verziót teszteltek és ez lett a befutó. Volt olyan is, hogy teljesen letiltott stat vagyis, a garázsból csata után sem lehetett megnézni, de azt túl szigorúnak találták.
Én nem mondanám bonyolultnak. A fake nevek helyett lehetne anonymus1-15, de sokkal jobban néz ki, hogy véristván, averagejoe, noobnorbert és tomatoothomas. -
kchryss
veterán
válasz
Chris0321 #189866 üzenetére
Az az értelme, hogy mindenkinek lesz neve így ha csetbe írsz tudsz rá hivatkozni. Illetve nem látszik a csata alatt, hogy ki rejtette és ki nem. XVM viszont nem tudom hogy fogja majd a fake neveket lekezelni, aki xvm-et használ az lehet, hogy majd látni fogja, hogy ki rejti és ki nem a statját, de a rejtettek statját nem fogja látni.
A csata utáni összesítőn viszont már mindenki az eredeti nevével fog szerepelni, így csata után meg lehet nézni, hogy hányan játszanak az igazi nevükön. -
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #189849 üzenetére
Ezért írtam, hogy nekem mi jött be. Ha minden oké, akkor a T-50-nel is simán megvan 1300-1500 sebzés, és még a pályán 3-400. De az az igazság, hogy elég nagy a véletlen faktor. Tegnapelőtt 2/10 lett a wr-em, tegnap 7/10. Ha a csapattagok nincsenek a helyzet magaslatán, vagy csak elég, ha nem jól vezetnek, és mindenen fennakadnak, össze-vissza forgolódnak, akkor megette a fene az egészet.
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #189835 üzenetére
Lehet rájöttem, hogy van ez a turbó. Szerintem minél jobban le van maradva az ember annál gyorsabban töltődik vissza. Most mentem egy futamot ahol indítás után alt-tab-oltam és olvastam kicsit a neten, kicsit elbambultam és mire visszamentem a játékba már ment a verseny, szóval jóval később indultam el mint a többiek. És gyakorlatilag folyamatosan tudtam használni a turbót, amint lejárt már nyomhattam is újra, így utol is értem simán a többieket.
(#189859) Chris0321:
Mindenki rejteni fogja. Van aki ezért mert túl kicsi és szégyelli van aki azért, mert túl nagy és el akarja kerülni a fókuszt. Aztán miután a két véglet elrejti a középsők gyakrabban lesznek a láthatóak között a legnagyobb és legkisebb értékekkel ezért ők is rejteni fogják, hogy ne kapjanak fókuszt/ne szégyenkezzenek. -
Dobi 562
addikt
Ma az xvm hunterek annyira ki vannak ehezve a kek-lila verre, hogy meg akkor is ram lovik a fokuszt arty-val mikor a csapattarsak meg oket lovoldozik kozelrol.
Es az a legdurvabb, hogy ennek ellenere meg arty-val is rohadt benak... Nem tudom mi lesz veluk mikor majd el lehet rejteni a statot... Megszunik majd az oromforras. Szegenyek...
-
-
kchryss
veterán
válasz
Stigma.HC #189854 üzenetére
Én azon szoktam bosszankodni amikor simán megvan mindenkinek a sebzés befoglalhatnánk, de pár másodperccel a foglalás vége előtt kilövik az utolsó ellenfelet.
Ezt most mentem, szépen kicentiztem mindent, sima elsőként célba érkezés, gyors fókusz, majd 1000 sebzés után elbújtam a konténerek mögé és befoglaltam. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #189851 üzenetére
Sajnos ez nagyon csapat függő, ha kicsit is hülyék a társak akkor sok remény nincs a pontokra. Tegnap egész értelmes társak voltak, a végén automatikusan kiállt mindenki a körből, hogy megvárjuk az ellenfelet a sebzés miatt. Viszont az utolsó direkt nem jött ezért be a célba és elindult visszafele. Emiatt nem lett max pontom
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem megfogadni őket.
Szerintem rohadtul nibcs jól eltalálva a jutalmazás ismét mint már oly sok eventnél volt megfigyelhető.
Most ment 5 csatám sorban
1
2
3
4
5Kérdem én, hogy hol van itt az igazság?!?
Első 2 csatában sebeztem annyit, mint máskor 5 verseny alatt és mit kaptam érte? Jó nagy lófütyit a seggembe, mert a másik két gyökérnek fogalma sem volt a játékról vagy épp sétakocsikáztak mint itt
Aztán mikor leszartam a sebzést csak nyomtam mint süket a csengőt és elsőnek értem célba és gyakorlatilag befoglaltam mire oda értek a többiek, akkor meg kaptam a kupákat, bár ugye a sebzés hiányában ekkor sem mindent.
Az utolsó csata meg no comment a csapattársak teljesítménye.
Így qva nehéz haladni. -
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #189848 üzenetére
Tegnap még ezt írtad:
"Totál demoralizált vagyok WoT ügyileg mostanában. Nem találom benne az örömet, mikor felugrom pár körre. Csak az arty és a gold spam."
Most meg már fél éves prémet tervezel? Te is függő vagy rendesen.(#189847) e-newsee:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy nálam semmi füst nincs ha nekimegyek a hordóknak. Szóval ez grafikai beállításokkal kikapcsolható. Hordóknak csak azért nem érdemes nekimenni, mert lassítanak. -
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #189847 üzenetére
Nekem a chaffee jött be a legjobban. Simán sebzek vele 1500-at csata végéig, ha nem fókuszolnak ki 3-an. Jó a gyorsulása és a tapadása is.
Igazából ugyanaz a lényeg mint randomban, sebezz minél többet és ezzel nő a győzelmi esélyed. Ahhoz hogy sebezz nyilván közel kell maradni az ellenfelekhez.
Illetve el kell fogadni, hogy ha peches vagy és 1 vagy 2 fogalmatlan csapattársat dob melléd a rendszer akkor tök mindegy mit csinálsz, hiába érsz elsőnek célbe és lősz egyedül egy ezrest, úgyis bukni fogsz és legjobb esetben 2 kupát kapsz. Ilyenkor szakaszban kell játszani.
Ha jól játszol akkor 500 sebzést már a célba érkezés előtt össze fogsz lőni, így az 1 kupa garantált.(#189845) jano_77:
Ha olvastad volna a leírást tudhatnád, hogy csak ott lehet átugrani ahol írtad: -
Valakinek van 30%-os kuponja, amit ellőhetnék 6 havi prémre? Kéne farmolni.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189843 üzenetére
Jól mondja notika.
Nagyjából az én taktikám:
Nekem a T-50 jött be legjobban a nagy tűzgyorsaság miatt, mert ha én egy lövést hagyok ki valamilyen fedezék miatt, akkor bukok 2 mp-et, de ha a Leopard lő a falba, akkor sokkal többet bukik, és egy tárból sem biztos, hogy mindegyik talál, vagy sebez. A Chaffee pedig lassan lő, így ha egy nem talál, még többet bukik, hiába sebez nagyobbat. Pl a T-50 a nagy felüljárón haladó tankra képes 3 sebző lövést leadni, ami kb 60-70 dmg, míg a Chaffee 1-et, esetleg 2-t, ha szerencséje van. Nem biztos, hogy más is így van vele, nekem ez a tank jött be legjobban, miután 2-3 csatára elvittem mindegyiket.
Ha valaki beírja az elején, hogy mit, akkor próbálok én is arra menni. Kivétel ez alól, ha az egyik ellen kivár induláskor, mert akkor azt próbálom DPM-ből lenyomni futam közben. Ha mákod van, a futam végéig le lehet amortizálni a tank felét minimum.
Ha senki nem szól semmit, akkor én is később indulok. Nem sokkal, csak kb 1-2 mp-cel. Ez arra jó, hogy kiderüljön, az ellen mit csinál. Aztán kijelölöm az utolsót, nyomva tartom a tűz gombot, és csak a vezetésre figyelek. A többi le van sz@rva. A hordókat érdemes kerülgetni, mert akkora füstöt nyomnak az arcba, hogy nem látsz tőle egy ideig semmit. Azt sem, hogy épp hogyan fordult keresztbe a tankod. Vannak furcsa akadályok a nagy felüljárón, én már kétszer is oldalra fordultam, mert a mini járdaszegély (ami a textúra alapján max 1 cm magas lehet) úgy meg dobta a tankot nitrózás közben, hogy azt sem tudtam, hol vagyok, a játék rakott vissza talpra. Tehát csak akkor nitrózz a felüljáróalján, ha az út közepén vagy és nem a szegély felé tartasz!
Ha nagyon lemarad a célom, akkor váltok egy közelebbire. Azért is érdemes, mert ha mondjuk nem érsz be időben a célba, és befoglalnak, vagy valamelyik meghal közben, akkor buktad a "Sebezd meg mindhárom tankot" küldetést, így azért nem kapsz pontot. Plusz minél messzebb van, annál kisebb esélyed van eltalálni.
Ha látom, hogy a célom (vagy jobb esetben senki) nem engem lő, akkor érdemes minden magaslatra felmenni, így nagyobb az esélye a találatnak. (Rohadt jó az auto-aim és a lövedék sebesség, érdemes kihasználni!) Volt, hogy sebzés nélkül, full HP-val értem be a csatába, tőlünk mindenki meghalt már, a két maradék ellennek pedig összesen volt kb 600 HP-ja, így halál nyugodtan kivégeztem őket. Mint kiderült, mindhárom tankot én lőttem ki, csak az elsőt észre sem vettem a nagy izgalomban.
A célban pedig focus-fire van. Mindegy, hányan lőnek téged, nincs revans, a legkisebb HP-st kell lőni, és folyamatosan mozogni, lehetőleg a körön belül maradva! Közben figyelni kell a többi ellenfelet, mert mindegyik feje fölött írja, hogy hány foglalási pontnál jár, és hiába lövitek a többit, akárki képes egyedül is befoglalni, mégpedig elég gyorsan.
Ha esetleg úgy értek célba, hogy az ellen lemaradt kicsit, akkor azonnal a konténerek mőgé kell bújni, mert 2-3 tank másodpercek alatt befoglal, és ha csak egy találatot megúszol, már lehet, hogy győztök.
A lényeg viszont, hogy ügyesen kell vezetni, nem szabad nagyon lemaradni, mert akkor a csapat elveszti a harmadát, és az már túl sok, nem érsz be időben, és befoglalnak.
A Colin McRae rallys múlt (nekem nincs), és némi NFS driftelős múlt (nekem van) sokat segít, pár futam után előjöttek a reflexek. Meg persze a szaladgálós lightos gyakorlat is rengeteget számít (nekem az sincs). -
Warton
őstag
válasz
A lényeg, hogy minél előbb érj a célba, lemaradni faszság, mert a célegyenes után az a lényeg, hogy a saját csapatod legyen létszámfölényben. Ha te hátul lógatod a brét akkor a két csapattársadat megzabálja a 3 piros, és mikorra odaérsz vagy megesznek téged is vagy befoglalnak.
Összefoglalva, minél előbb érsz célba annál jobb, mással fölösleges foglalkozni. Rálokkolsz a legközelebbi ellenfélre menet közben, és amikor a piros tetejű fal mellé érsz vagy látod, hogy tudod lőni akkor lövöd. Egyenesek elején turbózol, azaz nem a kanyar közepén, nem ugratás közben, hanem sík talajon az egyenes szakasz előtt, kanyarban kanyarodsz, lehetőleg kerüld az ugrálást. Ennyi.
Kis taktika: próbáld meg mindhármat sebezni, és nem árt, ha 500 felett sebzel mert az már instant egy kupa mindentől függetlenül.
Szerk.: nekem a T50 vált be, persze ez ízlés kérdése.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Illetve próbáltatok-e már átugratni a szomszédos pályára, sikerült-e vkinek? Van-e bevált pont a pályán erre?
Nekem 1x sikerült, a pálya végén, mikor a szerpentinről legurulva jön az ugratós szakasz. Ott a második bukkanóról sikerült átmennem az enemyhez, de itt már tulajdonképpen sokat nem nyerek vele, mert már csak egy kanyar van hátra és a cél egyenes.(#189844) notika77: Köszi az ötleteket. 2-est Ollie is javasolta, ezt alkalmazom is azóta. Vagy csinálják vagy nem. Mondjuk az élre törőt csak indulás után lehet megjelölni. Mikor beírom, hogy egy célpontot lőjünk, akkor még nem tudom hogy melyik lesz a leggyorsabb. De majd figyelek, hogy amiből egy van pl. 3-as, ha lemaradok és az enemy is rám állva lemarad és a másik két csapattárs meg behúzza a bázist, igaz, hogy nyerünk, de nem kapok lófütyis sem, mert nem csináltam semmit.
-
notika77
senior tag
válasz
1. Tanuld meg vezetni a tankod és ne maradj le sokkal.
2. Induláskor írd be, melyik tank legyen az első célpont. (legközelebbi vagy amelyik fajtából csak egy van, de leginkább az elsőnek élre törőt szokták megjelölni)
3. Imádkozz, hogy az ellen ne téged válasszon ki, ha mégis ez történik próbáld meg, hogy lemaradsz, mert ilyenkor vagy célt változtatnak vagy ők is lemaradnak és nyer a csapatod -
jano_77
nagyúr
2 féle taktikot próbáltam a Versenyes játékon belül, egyik sem vált be igazán. Ezért kérdezném, hogy ki, hogyan próbál érvényesülni, milyen taktikot alkalmaz?
Amit próbáltam:
1. fej leszegve előre rohanni, nem foglalkozni a mögöttem lévőkkel, elsőnek próbálni beérni - nagy ritka, mikor sikerül elsőnek beérni (mások tankja mindig gyorsabb mint ez enyém, bármelyikkel is vagyok) és többnyire hátulról szét lőnek, alig marad HP-m mire a célt elérem, vagy be sem érek.
2. ez után próbáltam azt, hogy rajtnál lemaradok és én lövöm az enemy-t hátulról - ekkor mivel az enemy tankjai mindig jóval gyorsabbak mint az enyém, ott hagynak mint a szar és csak próbálom utolérni Őket, ami legtöbbször a célban sikerül.4-es gombot ismerem és tudom, hogy az a TURBO, használom is és a tűzgombot is folyamatosan nyomva tartom.
Várom az ötleteket, tanácsokat.
-
jano_77
nagyúr
Reggel hány órától lehet játszani a Flúgos Futammal?
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #189838 üzenetére
Ez a WG hibaja, tul nehezre csinalta azt a jatekmodot.
Viccet felreteve, nem ertem hogy akik nem tudjak mit kene csinalni miert nem nezik meg a bemutato videot/olvassak el a leirast. Ez az igenytelenseg figyelheto meg gyonyoruen a WoT random csataiban is, ahol nem tudjak mit kene csinalni az adott map-en az adott tankkal az adott szituacioban. Nincs igeny ra, hogy minosegibbe tegyek a sajat szorakozasukat mert megelegszenek a "taaaank meeeegy loooooo"-----> garazs------>uj csata jatekelmennyel.
Pedig ha tudja az ember, hogy mit csinal akkor sokkal szorakoztatobb a jatek mintha csak teblabolna ossze-vissza a palyan.
-
válasz
jano_77 #189837 üzenetére
Elírtam másodszorra. Persze jó lenne 1 millió arany, többet nem kellene venni.
Szerencsére nem kellett sokat foglalkozni a gyerekkel, de ez a versenyzősdi nem vesz el sok időt, kb negyed óra minden órában.
Amúgy azt vettem észre, hogy nappal rosszabb versenyezni, mert sok olyan játszik, aki nem érti meg a legalapvetőbb taktikákat sem, pl azt, hogy egy ellenfélre koncentráljuk a tűzerőt. Sőt, sokan azt sem tudják szerintem, hogy meg lehet nyomni a 4-es gombot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #189807 üzenetére
1 millió aranyat!?!?!
Nem kreditet írtál legutóbb!?
(#189818) ollie: GRATULÁLOK!
Nem vagy semmi. Dolgozol is azért néha?
(#189820) ollie: akkor sokat nem foglalkoztál a gyerkőccelollie: és köszi az instrukciókat. Próbáltam aszerint menni tegnap, meg ma reggel, de nem nagyon jártam szerencsével.
Tegnap egy 5 futamot toltam és abból 1x tudtam nyerni, volt két olyan ahol pontot sem kaptam.
-
Dobi 562
addikt
válasz
notika77 #189831 üzenetére
Ah, keso este nem fogom eroltetni a jatekot tobbet. Delelott-kora delutan meg nincs ennyi TD/arty.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem sikerult a napi gyozelem S-51-el de nehany blind shot betalalt.Minosegi jatekelmeny (200 iq gameplay)
-
Kipróbáltam ezt a versenyzős szart, de 20 másodperc után kiléptem belőle. Semmi értelme, egy szar. Totál demoralizált vagyok WoT ügyileg mostanában. Nem találom benne az örömet, mikor felugrom pár körre. Csak az arty és a gold spam.
-
xAttilax
őstag
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
10-es német light tényleg annyira fos mert mèg az IS-4et is látok játékban de rhm pzw-t nem nagyon...
Érdekes viszont ennek ellenére talán a legtöbb xp kell kinyitni.
Persze tudom mióta ezek a kerekesszékes szarok vannak nem egyszerű lighttal jól játszani. -
xAttilax
őstag
válasz
Dobi 562 #189821 üzenetére
ne is mond... megint elkezdtem játszani és rájöttem, hogy itt csak kempelni lehet mert ha te úgy döntesz, hogy "aktívan" akarsz játszani akkor folyamatos kábítás alatt lőnek a bokorban ülő TD-k... Remélem következő prémium kizárás az arty lesz. és akkor majd lehet értelmesen játszani.
-
kchryss
veterán
-
Na, ez is megvan.
A kapott camo jól néz ki.
Összesen 31 parancsnok részletet kaptam, miközben kihúztam az 1400 pontot, ami kicsivel több, mint a fele, és van még 4 stage hátra. Vagyis a parancsnokokat elég könnyen meg lehet szerezni, és nagyon megéri, mert alapból 3 skillel jönnek, amiből BIA fix, a másik kettő választható.
-
Chris0321
veterán
válasz
BÁ Nutrition #189812 üzenetére
Hát igen, nagyon tud.
Ezért is elég homályos mit is írtak eredetileg. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #189807 üzenetére
1 millió kreditet akartál írni, 1m arany, de jó lenne.
A progetto 2 200 000 kreditet ér vagyis ha hagyományos kompenzáció lett volna akkor annyit kellett volna kapnod, nem pedig 1 milliót.
Tudom, hogy a sima bértankos akcióknál nincs kredit kompenzáció, de ez évfordulós ajándék és az volt a lényeg hogy kapj valamit. Gondolom így írták meg, hogy ha garázsodban van a tank akkor 1m kreditet kapsz a bértank helyett.
Én warship emailt kaptam a wg-től, hogy ha belépek akkor kapok egy tier 6 prém hajót. Ott sem írták, hogy bérbe kapom, de megnéztem a hivatalos híreknél és 2 hét bérleti időről van szó.
Na közben amíg ezt pötyögtem meg is találtam, hogy ahogy gondoltam rental tank lett volna: Anniversary Fun - reddit
"30 day rental of Progetto"
Egyébként jelenleg progetto bérletet osztogatnak 7 nap prémmel a visszatérő játékosoknak is, erről van hivatalos cikk is: Free for you: 7 Days of Premium and a Rental -
Dobi 562
addikt
Mai meta tier 8-ban: attorjuk a frontot, az arty/artyk csak engem lonek, marad 100-200 hp-m. A vegjatekban valami lehetetlen helyen, ahol nem szamitok ra, lesben all egy full HP TD aki meg nem volt spot-on, nem lott egyet sem. Megol, felspottolodik, meghal. Mindenki boldog.
True story.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez a Setter szenvedés, ugy jatszok mar vele hogy (9kör utan
) tökmindegy mi a vége. Majdnem ace... [link] Ennek is kell mar orulni.
-
ooloo
őstag
Igencsak mézesnek kell lennie annak a madzagnak , amivel becsábítják a gyanútlan érdeklődőt . Az ember azt hihetné , hogy bőven van utánpótlás , mert telis tele a játék narancsos statisztikás - vélhetően kezdő - játékosokkal . Ha jobban megnézzük , akkor kiderül , hogy döntő többségben 30-40-50 ezer csatás régi játékosokról van szó .
-
e-newsee
addikt
válasz
Dr.Én #189798 üzenetére
Átvettem a napokban egy ismerős tavaly létrehozott, és csak kipróbált (16 csatás) accountját. Brutális, amit egy kezdő most be tud gyűjteni a kiképző program alatt.
Pár nap prémium, két hetes bérlet egy 85M-re, több ezer szabad XP, pár booster, egy halom credit, párszáz arany, ingyen 6-os tank.
És ehhez jön még a mostani toborzó 6-os, 7-es tankja, a közben kapott rewardok, egy jó parancsnok a futamból, 7 nap prémium a futamos küldetésből.
Ezzel szemben, amikor én regisztráltam, volt egy oktató rész (kanyarodás, célzás, stb), és oszd be, mennyé' csatázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD