Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz hmb #188966 üzenetére

Az a baj, hogy akik szerint pay to win, azok szerint többször győzöl, többet sebzel, pluszos az rng-d, ha prémium fiókod van, vagy prémium tankokat vásárolsz, és azokkal játszol. Ez a része nyilván nem igaz, csak ezek azt sem bírják elfogadni, hogy az teljesen normális, hogy a prémium cuccokkal több xp-t és több creditet kapsz. Ergo valóban könnyebb haladni. De attól még nem lesz pay to win. Szép is lenne, ha semmilyen előnyhöz nem jutna az, aki prémium cuccokat vásárol. Akkor csukhatná be igazán a boltot a cég. Mindegyik, amelyik pénzt kérne, és nem adna érte semmi pluszt. Igazából sokaknak a fejében rendbe kellene tenni a "pay to win" fogalmát, mert ennyi erővel az is pay to win, ha én ugyanarra a vonatra veszek helyjegyet, hogy le tudjak ülni, ő meg nem. Pedig pont ugyanakkor érünk az állomásra, csak én kipihentebb leszek. De még ez sem biztos, mert lehet, hogy neki dob egy pluszt az rng, és mégis le tud ülni, és nyugodtan végigutazza az utat, én meg ott nyomorgok egy horkolós, huzatkedvelő, 150 kilós ember mellett, vagy egy instaceleb mellett, aki végigcsacsogja az egész utat.

Új hozzászólás Aktív témák