Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Nekem is az a tapasztalatom, hogy rosszabb az akksis idő.
Meg a w8.1 gördülékenyebb volt.
A netbookomon meg a GSM modem kezelés is bizonytalanná vált. Bekapcsolás után kell egy újraindítás... Ott mondjuknaz akksi kezelés oks.
Kipróbálom majd egy tiszta telepítéssel, ha úgy sem lesz tökéletes akkor megy vissza a 8.1. -
joiner007
aktív tag
Így van beállíva. Néha chromeot is használok, de a 8.1-es explorer nagyon tetszett. 8.1 en volt a chromeban ilyen tablet mód szerű valami, az még aránylag jó volt, de ebben az sincs.
peterk
Köszi, lehet, mert nem mindig kéri a pint,de még nem jöttem rá mi alapján váltogatja.
-
Upo
addikt
Viszont a windows update állat módon gyors, ezzel a torrent szerű letöltéssel, másik gépektőlis szedi nem csak a microsoftról. Tegnap egy friss telepítésnél pillanatok alatt kész volt a win + office frissítés, utána csak lestem hogy több mint 1 giga volt. 8.1-en biztos molyolt volna több mint 1 órát...
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
Mondjuk azt néztem, hogy ez a 8 colos 4:3-as Lenovo Tablet is egész jó áron van 40ért [link], kb. azt tudja mint Chuwi 8-as, csak a felbontás, képarány más, viszont a márka ismertebb+ 2 év el vissza szállítás garancia van, de ahogy látom nincs windows gomb ami pedig nem rossz. Ez az 1024*768 felbontás nagyon rossz már, sokkal láthatóan jobb az 1280*800? Valaki ismeri a készüléket?
A chuwi jó minőséget képvisel nem szokott elromlani?
-
Upo
addikt
A binges az a Core Connected változat, tehát a 8.1 pro plusz dolgait nem tudja (domain csatlakozás, group policy és társai), de upgrade alapnak jó a pro-hoz, tehát nem kell a teljes árút megvenni. Újra se kell telepíteni, csak a more features-nél be kell írni a pro termékkulcsot és megcsinálja.
-
-
Vindex
tag
Játszunk ezzel egy kicsit! Ha elég egy cím, amire az összes - esetemben 4 gépröl van szó - akkor elég 1 visszaigazolás? Ez szerintem azért nem álja meg a helyét, mert minden gépre kérni kell visszaigazolást. Akkor honnan tudom meg, hogy a 4-böl melyikre lehet telepíteni? Mivel minden Windows-nak más serialja van, akkor szerintem minden gépnek különböző igazolása is lesz. Zoltán6-nak is egy e-mail címet kért, ebből én azt következtetem, hogy az egy fiókba bejelentkezett összes gépnek egy igazazolása lesz. Ez viszont ellent mond a minden gépet regisztrálni kel írásnak. Ez egy kicsit bonyi lett!
-
tjb007
nagyúr
Egy dolog, hogy én milyen témákban tartom magam annak, meg az is egy dolog, hogy pontosan mi miatt ítélték oda nekem ezt a rangot. Előbbire nem írnék inkább semmit, mert megkapnám (bár már lehet, sőt, biztos megkaptam egyesektől) a nagyképű beképzelt pöcs jelzőt, utóbbit pedig azoktól kéne megkérdezni, akik odaítélték nekem ezt rangot: az oldal vezetőségétől.
(#6133) sirály12
Lehet, ha másként nem is live rendszer formájában, de a 100%-os működés nem garantált (jellemzően driver gondok vannak).
(#6137) kobipeti
Nem létezik.
Ami instant és bármelyik tableten alkalmazható azok a virtuális gépek, Andoird emulátorok, de azok nem igazán egyeztethetőek össze az dual boot fogalmával. -
zsapa1940
újonc
A műszaki eszközök fő gyilkosa a ki-be kapcsolás. Ezt azonban optimalizálva kell érteni. Az összes mobil eszközre javasolják, hogy időnként pihentessük. Meghálálják. Az akksik később nyúlnak ki. És a fölös sugárzás se életbiztosítás. Különösen, mikor a szíved fölötti zsebedbe dugod a kütyüt, bekapcsolva.
-
zoltan6
addikt
Akkor válaszolok én,én szinte csak asztali alkalmazásokat használok a miix 2,8-al,munkahelyemre vettem főképp. Netezek rajta asztali chrome-val (prohardver,hardverapró,email-ek,facebook,híroldalak) Bluetooth-os egérrel.Filmet nézek cigitöltés közben asztali vlc media playerrel.Tv-t nézek rajta az avermedia usb-s tv tuner asztali programjával.csempés programok közül néha mahjong,passziánsz.ennyi.
vettem hozzá egy Bluetooth-os billentyűzetet is,de nem igazán használom már,elég az egér is azt a kevés szöveget megtudom írni a képernyőn is. -
mengyan
csendes tag
Szia! Köszi a választ. Ezért írtam, hogy 60k az abszolút lélektani határ, mert akkor már érdemes eljátszani a csere gondolatával, főleg, hogy gyak. ez az utolsó olyan Garmin csúcs túra gps, ami nem támogatja a paperless geocaching-et, profilokat, és erőteljesen korlátozott a memóriája. Amúgy az új GPSMAP 64s 130k-s vételára elgondoztató, igaz a 60CSx sem volt sokkal olcsóbb annak idején. Érdemes futni 1-2 kört az olcsó win8-as tabletekkel, ha már felmerült, mint 40 dekás laptop helyettesítő.
-
pengwin
addikt
G-s WiFi-nél jobb sebességet produkál, letöltések felmennek 3-5 Mbps-re, feltöltés 1 Mbps körül alakul, és az oldalak is gyorsabban töltődnek be. Még egyszer leírom: 3.0-ás USB-ről beszélünk, annak annyira nem vészes a sebessége, olyannyira, hogy szerintem itt már inkább a kolis net sebessége a szűk keresztmetszet.
Hazavinni nem szoktam a hubot, ott én sem szórakozok ac-s WiFi mellett kábellel.
(#4881) sbazsi
1. Mire használnád? Kiváltaná a laptopod/asztali PC-d, vagy második gép lenne?
2. Mekkora méretű legyen?
3. Milyen árban ajánlhatunk kütyüket?
4. Milyen programok fussanak rajta, mik a minimum elvárásaid?Atom processzorok közelében sincsenek egy korszerű i3-nak teljesítményben, de jóval kevesebbet is fogyasztanak. Kb. egy Core 2 Duo processzor sebességét hozzák (van amiben gyengébbek, de van amiben jobbak).
Az érintő billentyűzet olyan, mintha megnyitnál egy ablakot, ami kitakarja a képernyő alsó felét, de ettől még nem csak azon matathatsz, ugyanúgy rábökhetsz ikonokra az asztalon. -
tlac
nagyúr
-
hito
nagyúr
Ebay, refurbished. De csak ha van angol ismerős, akkor jó, mert máshova nem szállít. Én is unokatesómhoz küldettem.
-
zoltan6
addikt
van amibe van akksi,nekem ez van egy 1800mah-ás akksi van benne,kb.3-4 órát bír.
-
tlac
nagyúr
na utánanéztem, hogy megy a google-ös bejelentkezés az im+ app-nál
az egész onnan indult ki, hogy kell nekem egy alkalmazás amivel tudom használni a google talk-ot, de nem szívesen adnám meg egy nem google-ös programnak a jelszavam (sajnos nincs hivatalos metrós app gtalk/hangouts-ra)a jó hír, hogy az im+ az oauth protokolt használja a bejelentkezéshez, ami úgy működik, hogy amikor hozzáadnám a fiókomat az im+-hoz, akkor az elvisz a hivatalos google autentikációs oldalra
itt meg kell adni az google-ös email címet és jelszót, amit csak kizárólag a google kap meg, és ezekből generál egy felhasználói név és jelszó azonosítót az im+-nak, amit csak a google talk-ra lehet használni, tehát a teljes google profilunkhoz nem fér hozzáígy működik a hyper for youtube app loginolása is
-
tlac
nagyúr
beállítottam a 2 lépcsős azonosítást, eddig ok
viszont nem tudom, hogy mi lenne a következő lépés, azt látom, hogy ha az im+ app-ban rámegyek, hogy google talk profil hozzáadása, akkor előjön egy szokásos google-ös bejelentkező oldal, ami teljesen úgy néz ki, mint ha böngészőből nyitottam volna meg, de egyelőre nem mertem kitölteni
a másik lehetőség, ami régen működött az im+-szal, de talán most már nem, az pedig az alkalmazásjelszó
-
-
tlac
nagyúr
"megnéztem még egy régi játékot is, a syberia-t, point&click típúsú, ideális lenne tabletre, viszont nem érzékeli a klikket már a főmenüben sem"
haha meg van, ha rádugok a tabletre egy egeret, akkor már működik touch panellel is
valószínűleg figyeli, hogy milyen bemeneti eszköz van rádugva, és alapesetben nincs semmi a tableten
lehet emulálni kellene egy egeret neki
-
han_lev
senior tag
Az lenne a kérdésem a lenti usb-töltő otgs kábelle kapcsolatban, hogy
1.ha beledugom a laptopba a végét, a töltőt meg a töltőfogadó nyílásába, akkor csak a tabletet tölti, vagy az usbn is a töltő ről kapja az áramot?
2. Ilyet ugye itthon is lehet kapni, nem kell kinából ácsingózni utána?
(csak azért mert sima hub-om van kettő is a korábbi tableteimhez, csak azért nem akarok venni egyet, mert ez kell a tablethez.)
Köszi!

-
han_lev
senior tag
Én most vettem egy TECLAST X98 Air II 9.7"-et.
Elég jól ketyeg. Persze meg kellett alkudnom a 32 gb-vel. MIvel Dual bootos, azt hiszem le kell majd gyúrnom róla az Androidot. Ehhez majd lehet kérek segítséget, illetve ha van olyan win verzió, amit érdemes feltenni..
A saját laptopomat mindíg telepítem, talán ez sem lehet nehezebb.
A paraméterei kívülről nagyon tetszetősek. (alma Air 2) És hasonlóan stabil, minőségi hatást keltő kézbevéve.Csak kellene hozzá egy jó tok.
Meg egy töltő usb hub.
Ha esetleg tud valaki valahol ilyeneket..?
A teljesítménye és a kivitele az árához képes nem rossz, sőt. Ha kinából rendeled akár 60-70 között megállhat. (persze vám függő)
Szóval kézbevéve nekem tetszik, a win rajta gyor (3736F-es atom, 2 gb ram)
Müködésének stabilitásával kapcsolatban még nincsenek tapasztalataim, de majd beszámolok.

-
tjb007
nagyúr
Leginkább semennyire. Arra jók, hogy a kijelzőt az ujjad helyett azzal böködd, meg a gyerekek tudnak vele pálcikaembereket rajzolni, másra nem.
Az aktív meg pont ennek az ellentéte, tehát pontos, precíz bevitelt tesz lesz lehetővé. Persze ennek a milyensége függ az alkalmazott technológiától is. -
bigrock
addikt
Köszi a linket! Feldobtam kipróbálni, de valami miatt nem tudom egyszerre használni az Explorer-t és a Firefox-ot. Bármelyiket indítom el, a másik mindig csak desktop módban hajlandó elindulni, nem Touch módban.
Továbbá, meglátásom szerint az Explorer sokkal folyékonyabb, mint a FF. Mindenesetre alternatívának nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy gondoltam

itt kínlódok ezzel a.... 
Ezzel kapcsolatos tudásom leragadt a print screen gombnál
Köszi mindkettőtöknek!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)