Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sittes86
csendes tag
Sziasztok...
Van itt olyan aki nagyon vágja a windows-t ill. a tab-okat?
A lényeg, hogy a tabon nincs meg a helyreállítási partíció..
Van egy leírás ami szerint USB-ről bebootolok, 1-2 parancssori gépelgetés és visszalehet állítani teljesen gyárira...http://loloke.hu/allview-wi7-recovery/
A baj az, mikor elindítom a parancsot, szépen megcsinálja a partíciókat, majd leáll, mert nem talál egy file-t, pedig ott van...
-
Sittes86
csendes tag
Miközben itt próbáltam drivereket szerezni a Modecom FreeTAB 8010-hez, felvettem a kapcsolatot a forgalmazóval...
A forgalmazó azonnal átirányított a Modecom szervizelésével foglalkozó Fixdirect Kft.-hez.Email-re nem reagáltak, felhívtam Őket.
Nagy nehezen, 2. nap végre sikerült beszélnem velük, akkor közölték, hogy a Modecommal foglalkozó kolléga keddig (máig 03,31.) szabadságon van, hívjam Őket újra...Hívtam...
A Modecom-os kolléga éppen nagyon telefonál, próbáljam később...
...
Végre sikerült beszélnem vele, azt mondta, ezzel kapcsolatban először a forgalmazóval beszéljek, mert Ők nincsenek kapcsolatban sem a forgalmazóval, sem a Microsoft-tal...
Mondtam neki, hogy, a forgalmazó irányított hozzájuk, közölte, hogy ez a szokásuk, "lepattintják" az ügyfelet a szervízhez...
Kérte, hogy vigyem be a készüléket, felveszik a kapcsolatot a forgalmazóval és a Microsoft-tal és majd talán lesz valami, mert ezzel kapcsolatban nekik NINCS TAPASZTALATUK...
A küldött emailemmel persze nem találkozott....
Jelenleg úgy állunk, hogy újra elküldtem nekik az emailt, a készüléket nem vittem be, mert amíg Ők felveszik a kapcsolatot az illetékesekkel, addig itthon is pihenhet a használhatatlan TAB, kb. 2-3 nap múlva jelentkeznek, hogy mit sikerült intézni...
Ne vegyetek Modecom-ot....
Support=0 -
Sittes86
csendes tag
UP! Please Help!
Sziasztok!
Valakinek nincs Modecom 8010-es driver mentése 8.1-hez vagy olyan driver kereső programot ajánlanátok, ami "szereti" a tabokat is?
Recovery partíció törölve lett, a driver kereső program nem talált meg mindent, sőt inkább szinte semmit.
Jelenleg se érintőképernyőm, se hangom, se wifim, stb. stb. nincs.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Sittes86
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nincs Modecom 8010-es driver mentése 8.1-hez vagy olyan driver kereső programot ajánlanátok, ami "szereti" a tabokat is?
Recovery partíció törölve lett, a driver kereső program nem talált meg mindent, sőt inkább szinte semmit.
Jelenleg se érintőképernyőm, se hangom, se wifim, stb. stb. nincs.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest