Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Ezzel szemezünk végül. Sajnos zöldfülű vagyok tabletekhez, és/vagy nem találok teljes specifikációt. De erre hogy legkönnyebb/legolcsóbb mobilnetet csinálni? Milyen néven futnak a kompatibilis ajánlatok a telkóknál? Előre is köszi

SZERK: Acer W4, ha más tud esetleg segíteni abban, hogy hogy kell rá mobilnetet csinálni.
-
han_lev
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Ja, pl az enyém. A Teclast x98 3g. Dualbootos ... volt.

Mostmár csak wines. De dualbootosat szerintem csak 64gigás verzióban érdemes megvenni, mert 32esben szenvedés az élet két rendszer alatt. 64el elég jó... lehet.
Szia dulie...
Egyébként tudja valaki, hogy a win miért eszik alvó állapotban?
Reggel leveszem a töltőről, és ha nem is nyulok hozzá, csak az asztalon pihen, akkor is teljesen lemerül. Belehet állítani, hogy ha alszik, akkor hibbernálja magát és ne fogyasszon?

-
Chapel
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
2gb minimum a win miatt?
szerk: Nézegetem a user infókat különböző oldalakon, valaki szerint alap dolgokra tökéletes (net, kis játék, zene/film) nekem ezekere is kell ,de valaki meg azt írja, hogy használhatatlan az 1gb miatt.
Maradna a droid, de azzal csak szívtam anno, a franc akar törni, meg átírni meg hackelgetni...olyat akarok ami megy, csak úgy simán.

-
tjb007
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Chuwi Vi8 Super nevetségesen alacsony áron.
Olcsó is, Windowsos is, és kínai is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nyomtató topik
- EAFC 26
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 33 Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)