- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Én most vettem egy TECLAST X98 Air II 9.7"-et.
Elég jól ketyeg. Persze meg kellett alkudnom a 32 gb-vel. MIvel Dual bootos, azt hiszem le kell majd gyúrnom róla az Androidot. Ehhez majd lehet kérek segítséget, illetve ha van olyan win verzió, amit érdemes feltenni..
A saját laptopomat mindíg telepítem, talán ez sem lehet nehezebb.
A paraméterei kívülről nagyon tetszetősek. (alma Air 2) És hasonlóan stabil, minőségi hatást keltő kézbevéve.Csak kellene hozzá egy jó tok.
Meg egy töltő usb hub.
Ha esetleg tud valaki valahol ilyeneket..?
A teljesítménye és a kivitele az árához képes nem rossz, sőt. Ha kinából rendeled akár 60-70 között megállhat. (persze vám függő)
Szóval kézbevéve nekem tetszik, a win rajta gyor (3736F-es atom, 2 gb ram)
Müködésének stabilitásával kapcsolatban még nincsenek tapasztalataim, de majd beszámolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs