Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
bigrock
üzenetére
Szerintem Romvr leírása eléggé korrekt.
-
tdsZola
újonc
válasz
bigrock
üzenetére
Megpróbálkoztam már a visszaállítással is de egy szűz windows is ugyan ezt csinálta. Sőt egy újratelepített windows is csinálja. Valami driver hibára tudok gondolni, csak sajnos nem tudom kideríteni hogy melyik driver csinálhatja a galibát mert semmit nem ír ilyenkor a naplóba csak annyit, hogy a legutóbbi rendszer leállítás váratlan volt (mintha nem is fagyott volna le)
-
zoltan6
addikt
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
bigrock
üzenetére
Egészen pontosan a CPU 20 (alap) és ~30%-kal (Burst), az IGP pedig 16%-kal (Burst) erősebb. Viszont részben igazad volt, mert ha összeadjuk a kettő kijön az, hogy másfélszer erősebb a CPU.

Amúgy meg nagyobb akku is van benne (33Wh vs. 25Wh), plusz Wacom digitizert és tollat is kapott, tehát ennyivel még többet nyújt. Az ára viszont valóban magas egy "kicsit", főleg úgy, hogy szoftveresen semmi extrát nem nyújt, még az Office-ból is csak egy 1 éves 365 előfizetést kap az ember.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bigrock
üzenetére
Én egy 8"-os Miix2-n használok hasonlókat, egy Lenovo e125 notit váltottam ki vele, és teljesen jó. Gyorsabban lehet rajta dolgozni, mint a notin, pedig abban SSD és 8 GB ram volt, Win7 alatt. Ja , és a tabletet a motoros tanktáskámban is tudom hurcibálni, a noti nem fért bele. Természetesen egy BT-s billentyűs tok és egy BT-s egér is tartozik hozzá.
-
g4bb3r
tag
válasz
bigrock
üzenetére
haha bocs elírtam. Meg vagyok elégedve! Főleg hogy jó áron vettem USA-ból. Mo-n még nem kapható.
Más: ti mit használtok filmnézésre srt felirattal? A VLC for Win 8, metro media player, video + subtitle dx eléggé szenved. Vagy beolvassa a feliratot vagy nem , megáll lejátszás közben etc.. Van valami tuti tipp?
Köszi.
-
fabicska
tag
válasz
bigrock
üzenetére
Egy tipp, én is nemrég hallottam róla: Ha a sima normál asztalon (nem metro UI magyarul) ctrl + egérgörgő fel-t használod, nagyítja az ikonokat, és a betűket. Működik Win 7-en is, én már így használom.
Magyarul kb ugyanolyan képernyőt kapsz a végére, mintha android lenne egy alap ADW launcherrel. NEM, nem androidos képernyőre akarom szabni a tabletemet, csak a csempéket szeretném megkerülni.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bigrock
üzenetére
1024x768 pixeles kijelző, 2014 végén!
Mint a legótvarabb 6 éves netbookokban.... 
-
LolokeBacsi
csendes tag
válasz
bigrock
üzenetére
Biztos én vagyok elfogult, de volt nekem 30ezer forintos robotos táblám, ma pedig megvettem ezt a Wi7-et kipróbálni, de ég és föld a különbség. A Modern UI-n az UX szerintem simán hozza az iPad minim szintjét, viszont van benne egy teljesértékű windows, annak minden előnyével/hátrányával együtt. Ha lenne rajta HDMI out, akkor azt mondanám, hogy 10pont, így csak 9, de ennyi pénzért csodálatos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Van nekik asztali gép, csak a fejébe vette, hogy kényelmesebb lenne egy notebook. (De ahogy alakulnak a dolgok, valszeg T100 lesz mert csak abból van piros...

Mint a legótvarabb 6 éves netbookokban....