- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Ezekből a típusokból amiket én nézegetek (olcsó ár, erős belső) nem nagyon vannak ilyen jobb dokkolók. Ez a minőségibb, drágább kategóriára jellemző.
Buszon/kocsiban amúgy sem használnék billt, akkor sem ha dokkoló lenne. Eleve utazásnál nem nagyon szoktam kütyüt nyomkodni, ha csak nem nagyon hosszú az út, de akkor is arra a kis időre bőven megfelel az érintőképernyő. Szóval nekem a bill csak asztalon kell, ott meg nekem kényelmesebb hogy pl én állíthatom be a képernyőtöl vett távolságát, és pozícióját a billnek. Másrészt meg ezek a dokkolós billek nem szoktak nagy minőségek lenni, még néha olyan drága piacvezető készülékeknél sem mint egy surface. Ellenben a belinkelt logi nagyon ígéretesnek néz pl ki, minőségben, kialakításban, használhatóságban.
Megértem hogy van aki dokkolósat akar mindenképp, csak nekem pont hogy felesleges, mert van olyan megoldás ami olcsóbb is, és szerintem jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest