Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

válasz freelancer68 #8977 üzenetére

Köszi az infót. :R

Azóta én is nagyon (nagyon, nagyon, nagyon) sok időt beleöltem a különböző árusok/honlapok/szállítások nézegetésbe, természetesen a táblák mellett. Találtam is Alin egy olyan eladót aki sok, és jó értékeléssel rendelkezik és 10 usd-s szállítási plusz költségért vállalja hogy garantáltan nem lesz euba tax és vac (behozza előbb franciába, és onnan postázza át a kiválasztott országba). 3 (igazából 4) tábla is van amit nézegetek, és épp azok között vacilálok.

Először is ott van nála is 240 usd körül a Teclast x98 PRO. Nagyon jó tábla, de nagyon melegszik, szóval azt mindenképp fel kell nyitni day#1 ami annyira nem hangzik jól.

Ott van a Teclast x98 Plusz ami árban is nagyon jó (190 usd), és adatokban is csak annyiban tér el hogy újab kiadás, és nem z8500 hanem z8300 van benne. Persze az azért annyira nem kis külömbség. Gyengébb órajel, gyengébb gpu, és persze ami nagyobb probléma hogy a 4GB-nyi ramot csak 1 szálon kezeli.

Aztán amikor megláttam nagyon megörültem a Onda V919 3G Core M-nek. De nem tartott sokáig a boldogság, mert árban baromi jó (330 usd) adataihoz képest, és minden adata nagyon jól hangzik, mégis, akárhova nézek a neten tömény anyázást kap ez a konkrét modell, és az egész Onda cég is. Picit félek így hogy a garancia nincs/nagyon macerás és drága... Pedig azzal a gyönyörű ipad kijelzővel, 4gb rammal, és CoreM procival nagyon jónak nézett ki ennyiért, de ha hihetünk az internetnek (bár lehet nem kéne :U ) akkor akkora rizikóval jár ez a tábla, amit nem akarok bevállalni így gari nélkül semmiképp, így ez ugrott :(

És végül ott van az a tábla amit eleinte nagyon nem akartam megvenni. Nem tetszett kinézetre sem, képernyője sem, az aksija sem, és főleg az ára sem ... Mégis most úgy néz ki lehet ez lesz a választásom. A Cube i7 stylusról van szó a maga 365 usd-jével. Nem örülök hogy nem az a szép 4:3-as ipad kijelző van, hanem egy átlagos 16:9-est kapott. Nem tetszik a dizájnja, és a súlya sem. Nekem felesleges hozzá mind a dokkoló, mint a ceruza megléte, lévén egyik sem érdekel. És az ára is bőven fenn van azon a kereten amit első alkalommal gondoltam. Mégis jelenleg úgy néz ki hogy "kénytelen" leszek ezt a tabletet választani, ha 4GB ramos, Core M-es tabot aakarok emberi áron (400 usd alatt szállítással/vámmal együtt).

A mostani notim kb a core M-től egy 10%-al gyenébb i5-el rendelkezik, de az ugye a charry trailnél is sokkal erősebb. (notim fogom eladni, és kis rádobással venni a táblát). Szóval ha nem akarok downgradelni (márpedig nem akarok) akkor maradnak a core M procis tabok. Azok viszont egyenlőre elég kis számban vannak, és elég drágák. Én legalábbis 400 usd alatt elérhető darabot nem találtam csak a cube i7-et, és a fentebb említett ondát.

Azért még a teclastokat sem írtam le 100%-osan, csak szerintem hamar megbánnám a vételt, a melegedési gondok miatt, és a teljesítménybeli downgrade miatt is.

Röviden:

Tud valaki esetleg mondani olyan elérhető, és minden költséggel 400 usd alatt maradó tabot ami core M és 4GB? (és nem a Cube i7 stylus és nem is az V919 3G Core M) :R :R

Új hozzászólás Aktív témák