Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• consono

nagyúr

válasz arnd #8684 üzenetére

A kupon egyszerű: kivágod, viszed magaddal, kiválasztod amit venni akarsz és az eladóval kell kiíratni a terméket, ő tudja csökkenteni az árat a 10%-kal.

Sok tapasztalatom még nincs sajnos a Chi-ről, ma van a 3. nap, hogy megvan és az elmúlt 3 napban hülyére dolgoztam magam, alig tudtam foglalkozni vele :/ Azért a Win 10 már felugrott különösebb tragédiák nélkül (upgrade volt, majd töröltettem is a régi rendszert), drivereket kellett frissíteni. A kijelző szép, elsőre kicsit zavaró volt a széles keret, de tabletként használva jól jön, nem zavar be a kéz semmibe. Meg jól jön a billentyűzetnek is a megnövelt méret, egészen kényelmesen tudok gépelni rajta. A Shiftek persze kicsit, de nagy az enter és a nyilak sem fele méretűek.
    Ami kevésbé tetszik, az az, hogy a billentyűzetet külön kell tölteni, ezt az asszony Tap 11-én remekül megoldotta a Sony, ott egy kis csatlakozón keresztül tölti a gép a billentyűzetet összecsukott állapotban. A töltő amúgy is határeset, a 2A-s micro USB-s töltő lehetne kicsit erősebb, meg lehetne hosszabb a kábel, mert 1 méter sincs...
    Teljesítményben viszont sokkal jobb a gép mint gondoltam, nyilván nem játékra van (azért a KSP elfut rajta, kicsit visszavéve :) ), de minden más pörög. Még nem tettem fel Chrome-ot, de az Edge 4-5 tabbal is remekül fut, a programok gyorsan indulnak, youtube full HD-ben is OK, stb.

kb. ennyi, a többi majd ahogy jön ;)

Ja, még valami: gyönyörű a gép :) De az újlenyomatokat nagyon gyűjti. Viszont mivel passzív a hűtés, néma csendben lehet vele dolgozni, szórakozni és feltűnően nem is melegedik.

Új hozzászólás Aktív témák