- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
Azért EU országokban általában 20% felet van az ÁFA [link], úgyhogy sokat szerintem akkor sem lehet spórolni, és az ebay alapján az Európán belül szállítás sem olcsó sőt drágább mint Kínából amit nem is értek. Ha tudtok valami olcsó megoldást, mert nekem is jól jönne más okból is de én nem igazán találtam, nővérem Hollandiában él, ott pl. ott 21 % az ÁFA, nem tudom mennyi vám, vagy hogy is van ez ott.
Nekem 37 rugóért teljesen megfelel a 220 volt -os 8 colos Chuvi, kapok magyarországi számlát, jótállás. Bár gondolom ők is Kínából intézik ezt, mert 6-10 napot mondtak szállításra, csak a nagytétel miatt még kapnak kedvezményt, vagy közvetlen gyártótól.
Ami jó, hogy a Dual boot Chuvin elvileg van HDMI kimenet, ami ezért nem mindegy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Steam topic
- Formula-1
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest