Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
Azért EU országokban általában 20% felet van az ÁFA [link], úgyhogy sokat szerintem akkor sem lehet spórolni, és az ebay alapján az Európán belül szállítás sem olcsó sőt drágább mint Kínából amit nem is értek. Ha tudtok valami olcsó megoldást, mert nekem is jól jönne más okból is de én nem igazán találtam, nővérem Hollandiában él, ott pl. ott 21 % az ÁFA, nem tudom mennyi vám, vagy hogy is van ez ott.
Nekem 37 rugóért teljesen megfelel a 220 volt -os 8 colos Chuvi, kapok magyarországi számlát, jótállás. Bár gondolom ők is Kínából intézik ezt, mert 6-10 napot mondtak szállításra, csak a nagytétel miatt még kapnak kedvezményt, vagy közvetlen gyártótól.
Ami jó, hogy a Dual boot Chuvin elvileg van HDMI kimenet, ami ezért nem mindegy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 58.5 mm full fém tamper
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest