Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
Teljesen egyetértek veled! Ha az ember pontosan belövi, hogy mire akarja használni, akkor nem éri kellemetlen meglepetés, és nem fogja utálni. Én is ezekre használom, és elégedett vagyok, egy androidos tablettre köröket ver, gyors, amióta megvan jóval kevesebbet kapcsolom be a notit. Egy mega is elég, ha jól osztod be, sdvel bővíteni kell, és persze ott a felhő...
Ha belegondolok, hogy annó az amigámon az anyámat is eladtam volna egy 20 MEGABYTEOS HDD-ért, és menő voltam a 256 KILOBYTEOS RAM-bővítővel, akkor mindig jókat mosolygok, hogy mi mire elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest