Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Erre esetleg valami ötlet, vélemény?
-
kissj83
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Bocs, rossz topic!
Admin törölheti, szerkeszteni már nem tudom. -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
frissítés win-re?
-
profit
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az egy 6600mAh akku lesz. Hogyan jön ki belőle 10 óra? Kikapcsolva?
Érdekes, hogy a Windows tabletek rendre tovább bírják az androidos mezőnynél. Mégiscsak összehozták.
-
luciferk
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A 33 W/h-ot láttam én is, hogy 33W-tal terhelhető az akku, de úgy néz ki, hogy titok az akku kapacitása vagyis hány mAó-ra megy bele.
-
Game-over
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nekem pont ellenkező tapasztalatom van:
Cube i9, 16 nyarán vettem, és azta is teszi a dolgát szépen (hálistennek).
Egyedül a Windows frissítések szokták meghülyíteni (éppen nem működik a gyári kamera, wifi, stb.), de ez csak ideiglenes.
-
Somatom
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én kb. 12" körülit szeretnék, HDMI outot, és Linux kompatibilitást (Remix OS Androidot szeretnék dual boot -tal). Nem egyszerű, pedig pár éjszakám már ráment a nyomozásra.
-
joey04
titán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
igen az asust néztem, de gyorsan dobtam is őket.
-
Somatom
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sajnos, a lutri általában jellemző a kínai "másodvonalra". A leírásban minden szép és jó, aztán jönnek a gyártási hibák, meg a szoftveres bugok, hiányosságok.
-
joey04
titán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
ezt néztem még, hozzá való billentyűzettel 400$ a vége, és ez elvileg meg tudja hajtani a külső vinyót is.
-
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A Lenovonak vannak 17"-os érintős laptopjai.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Surface book 2 15'
-
zsocy
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez ugyanaz a windows mint az asztali gépeden, szóval meg lehet oldani pl. scheduled task (azt hiszem feladatütemező) használatával.
Itt van egy leírás, de tele van a google ilyenekkel.Ha azt akarod hogy mondjuk 10 perc múlva kapcsoljon ki akkor ezt a parancsot kell kiadnod command promptból:
shutdown –s –t 600 -
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én jelenleg nem is fogok venni semmit, egész egyszerűen nincs szükségem tabletre.
Ha szükségem is lesz, akkor abban legyen erő és állja meg a helyét notebookként is.
Nekem a windows tapicskolással csak kiegészítés, egész egyszerűen nálam asztali környezetben jó a windows, ha érintős akkor android.
Lehet telefont váltok majd inkább 5.5"-ra az 5"-ról, és hiányzik a mostani telómból az osztott képernyős mód.Nekem sajnos kevés egész egyszerűen az atom, persze hozzá is vagyok szokva a sebességhez, i7 4770 és ssd dolgozik az asztali gépemben, természetesen nem iylen teljesítményt várok el, de mikor befagy 5 böngészőablakkal az edge az bosszantó tud lenni... És ez nem ritka sajnos.
-
psg5
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi, bár most be lettem oltva és elég meggyőzően, hogy még az alap felhasználási igényeimhez is magammal tolok ki ha nem min. i3-as procival szerelt cuccost nézek (merthogy közben a kisebb méretű notik fele is nézelődtem) így vagy használti üzleti notik vagy feljebb tolom a keretet.
-
mike1334
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi!
Annyira nem vagyok pixelvadász, hd bőven elég nekem még 17 colon is...
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Full HD nem feltétlen előny. Nekem full hd a kijelzőm, de fel van a windows is meg a böngésző is skálázva 110% körülre, mert nagyon apró anélkül minden, a szemem nem szeretném tönkre tenni vele. 1600x900 van asszem a full hd és az 1340x768 között, na az optimális megoldás a túl nagy és túl kicsi felbontás között. Ha viszont választani kell és nincs az 1600-as, akkor mindenképpen full hd + skálázást javaslom. Hardveraprón vannak jó üzleti gépek konzumer laptop árakon használtan. Mindenképpen üzletit javaslom ha nem akarsz szívni a konzumerek silány minősége miatt.
-
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ezek a laptopok használtak, ráadásul a HA-s vagy ebayes árak duplájába kerülnek.
Ezt már 30000 körül meg lehet kapni.
A feltüntetett "eredeti" árak 3-5 évvel ezelőtti, új árak. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Alapbol , jol beallitva a win kb 10-12 gigat eszik , a maradek hely sok mindenre eleg , egyedul a nagyobb updeteknel lehetnek gondok , amugy inkabb itt neznek szet jo aron szoktak refurbised tabletek lenni lenovo outlet.
Jartam mar ugy 32 gigas tablettel hogy szenne le kellett csontozni a wint ,meghajto tomoritest is hasznalni kellett , hogy a th2 frissulhessen rs1-re ...ez van is raktaron es support teren a Lenovo mas dimenzio mint az alview ... -
Dronte
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jelenleg csak Ediginál látom, 52-ért. Elég tetszetős első látásra de a márkát nem ismerem igazából.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Természetesen amikor írtam a win 8-ról , a win8.1 ről volt szó . Most néztem ,hogy rosszul írtam .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Amikor eldobja a wifi- t a tablet , ezt írja ki , hogy csináljam meg . Még, hogy állítsam alap helyzetbe a routert ...
-
azaleericks
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
1-2 hete kb, de 3 hónapos.
-
azaleericks
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Maga a készülék nagyon jó, erős, szép, semmi panaszom rá. Ezt is már egyszer gariban cserélték, mert az előző darabnak az aksija 50 % alatt percek alatt lemerült, és a micro USB sem akart tölteni, ott a csatlakozója volt a hibás. Tehát jelen álláspont szerint, csak az akkuval nem vagyok megelégedve, mert az új ára azért csak 120 ezer forint 64 GB-os verzióban. Annyiért meg legalább menjen már 1 teljes napot egy tablet... :/
-
Romvr
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszönöm!

A teszt még odébb lesz. Szerintem már csak Március eleje felé lesz fent a Logouton. Tekintve hogy adni akarok egy hetet legalább míg megismerem ezt a tabletet a gyakorlatban.Ami első blikkre tetszik:
- Szabvány MicroUSB töltő 2A / 5V (azaz powerbank-ról is tölthető)
- Normál méretű USB 2.0Ami első blikkre nem tetszik:
- Magam elé tartva a hangerő gomb van alul töltés közben
- Csak e-bay-en találtam hozzá tokot és shield-et.
- Baromi sokáig frissíti a Windows 10 magát. Most járunk 1 óra 50 percnél bekapcsolást követően és a frissítések telepítése 11%-nál jár... Két óra alatt másik négy laptopot is feltelepítek és befrissítek és még marad időm sziesztára is
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Van szabad USB portja?
Ha igen, akkor vegyél agy USB Wifi stick-et és azt használd a beépített Wifi helyett. (A beépítettet tiltsd le.) -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Állíts be fix ip-t a routeren a tabletnek, hátha jó lesz.
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen igen, itthon csak ez van.
De mindenki akitől kérdeztem, azt mondja, most várni kell. Ki tudja mi lesz az atomok után. És azt is mondták, h pár megás excel táblákban ne is gondolkodjak. Kép szerkesztésben, egyszerűekben sem.. Mondjuk egy lenovo tablettel nagyjából megy, szóval nem értem, h egy z8300 procival szerelt gép miért ne tudná. Persze az android.
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igazából nem szeretnék 80.000 sem rákölteni, de nagyon bizonytalant nem szeretnék. Köszönöm a válaszaitokat!
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jól látom, hogy sem a lenovo sem az asus tablet részén nincs usb port? csak is a billentyűzetes dokkolón van?
-
DEARevil
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hát olyan sokat nem szánnék rá ha lehet. Ha a Krugeres 8 colos tablet működőképes lenne, akkor nekem az is elég. De gondolkodtam , hogy inkább 10 colos kellene, nekem a billentyűzet sem annyira fontos vagy a laptop mód.
Érzetre az Asus jobb mint a Lenovo?
És ugye az Atomos prociknak lassan vége lesz. Szintén a krugernél van egy Core M-es tablet is már, csak 130, hátha a későbbiekben a Core M is olcsóbb lesz.
-
Game-over
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Kínából Cube i7 Book
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mèg annyit , hogy gondoltam megnèzek egy filmet ma délután . Összkötöttem a tabletet jack kábellel a hangfalammal . Erre elsötétült a kijelző . Nem èrtem egyszerűen ... Elvittèk a gèpet 1 hètre , ès visszahozták úgy , ahogy elvittèk . Hívtam őket , azt mondták utánna nèznek . Gondoltam , megyek veszek egy ASUS -t , de akkor a HP- val mi lesz ? Karc mentes , egy èv prèmium garim van mèg rá, de túl sokat buknèk rajta , meg ha vennèk egy másikat , akkor túl sok pènzem lenne tabletekben ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Megtaláltam .
-
Kasya
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mi pont egy eve vettunk T100HA-t. Rendben teszi azota is a dolgat. Nem atomeromu, de tanulashoz, konytvarba, kavezoba, esetleg masodlagos gepnek cipelve tokeletes. Otthon is kenyelmes az agyban.
Egy bugja volt, hogy lefagyott a Win, ha lejatottuk a gepet. Ezt mar javitottak, igy vasarlas utan mindenkepp ajanlott drivert frissiteni.
A felbontasa nem tueles, de kellemes. Filmezesnel inkabb zavaro lehet, ha valaki a QHD-hoz szokott.
Aksi rendben van. 7-8 orat hozza atlagos hasznalat mellett.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem lehet hogy csak driver gondjaid vannak , a wifi eldobas , alvo modban gyors merules ha jol emlekszek driver illetve sw gond . A gyors merules ellen probald ki hogy a hangerot leveszed nullara es ugy rakd alvo modba, illetve a hibernacio kikapcsolasa se art.
-
Simon02
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi, valószínűleg, ha magunk nem tudjuk megoldani, akkor az Asus lesz a következő lépés. Elvileg mivel billentyűzet és plusz usb port, így elvileg egy saját windows pendrive-nak is bootolnia kell, de ezek szerint mégse (legalábbis nem értem miért nem jut el a biosig - mondom ezt teljesen látatlanban)
-
Grande Ale
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Persze, ha megjön írok!
-
Grande Ale
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi!
Erre a gépre simán ráteszem a 2016-os office-t, vagy valami más verzió kell? Öt gépre tudom tenni a fiam diákverzióját hivatalosan, az való erre is vajon? -
Ringman
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
odys tabletek az amazon.de-n is szoktak leértékelve lenni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Elfogyott sajnos . Múlt héten néztem egy Medion tabletet 66 euróért . Az droidos volt , 10,1" , 4 mag , 1/16 , HD kijelző . Rewe-ben volt az akció , első nap mentem ,du 3 körül ,persze ,hogy nem volt már egy darab sem belőle ...
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Teljesen okés, kár hogy nem nálunk van ez az akció!
-
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem rossz, jó a kijelző mérete , de kérdés milyen a minősége!
Amire szánnád, arra tökéletesen elég lenne!
Az én véleményem, hogy win-hez jobb a nagyobb kijelző! (nekem 10-es van)
-
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Majd valamikor, egyenlőre mindig oda jutok ki, hogy T100 elég lesz még

-
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Annyi megvan szerintem.
Specifikációk alapján azért nagyon jónak néz ki ez a Cube!
Szerintem ha 6 GB Ram lesz majd valamelyikben akkor elcsábulok
-
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ritka használom, de ritkán is töltöm.
-
®abstract®
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
8.1 n:recovery-restart-advanced-uefi=bios!
-
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Első körben körbe gugliznék, mert lehet hogy valami egyszerű probléma, amit lazán meg tudsz oldani.
(Anno volt olyan samu tab a kezemben, aminek csak addig működött a dokkolón lévő touchpad két gombja, amíg fel nem telepítette a recovery partícióról a synaptic drivert)Próbálj ki valami usb-ről bootoló live linuxot, hogy ott is megvan ez a probléma.
Ha megvan, akkor tuti hardveres a baj, valószínű hogy valamitől sérült a jack aljzat, és ha bedugsz valamit, elmozdul és rövidre zár a kijelzőnél.
Ha ez a baj, akkor kétesélyes hogy gariban megcsinálják. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na , megcsináltam a gyári visszaállìtást ! Persze semmi javulás ! Ha bedugom a jacket sötét lesz a kijelző
! Holnap felhívom a HP - t , hátha van valami jó ötletünk . A ( elnèzèst ) tököm tele van a HP tabletemmel
! Kiadok èrte egy rakás pènzt , ès nem tudom 2 hónapnál tovább használni normálisan
! Valami mindig van vele . Januárban vettem , hála Istennek vettem hozzá +1 èv garanciát . Ha haza megyek januárban Nèmetországból küldöm is vissza futárral , csináljak meg . Bár lehet , örülnèk neki ha javíthatatlan lenne ... 
-
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Miért fogyna le?
Mentsd ki az esetleges problémás drivereket és a fontos adatokat.
A factora reset internet nélkül is megoldható, a frissítéseket ráérsz később is letölteni amikor netközelben leszel. -
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Végső esetben a gépházban a teljes visszaállítás megoldja a dolgot.
-
Vindex
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igazából nekem sem volt bajom a 8,1-el, sőt az üzenetjelzése jobb volt. A 10-re találtam egy jó e-book olvasót (fiction book reader), amit megvettem, de 8,1-re nem érvényes a vásárlás. Sokat kipróbáltam, de ez jött be leginkább. Megveszem mégegyszer, legfeljebb ugrott 980Ft-om.
-
r.levente75
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nekem egy acer iconia w4-es van, a gyári 10 órás értéket lazán viszi kb 27%-os fényerővel. Net állandó rajta kikapcsolni nem nagyon szoktam a tabot. Kb három óra alatt tölt fel. Éjjel kb 5% megy le.
-
r.levente75
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nálam estétől reggelig pár százalék.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sziasztok !
Ma megérkezett a tabletem újratelepítő USB-je . Újra is telepítettem mindent a gépen , úgy néz ki , minden oks .
Annyi , hogy 8.1-es telepítő USB-t küldött a HP . Megnézem ,hogy milyen ezzel a gépem sebessége , üzemideje . 8.1-el vettem , de nem igazán vannak meg ezek a dolgok ...
Azt tudom , hogy a win10-alatt 7,5 óra kijelző idő volt 75% -os fényerőnél .
Ha ettől jobb lesz , lehet hagyom akkor a 8.1-et egyelőre , úgy is csak böngészek meg filmet nézek . -
hroberto
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Szóval alapból nem hajtja meg a merevlemezt. Fasza...

-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A tablet nem kelt életre 1-2 teszt le lett futtatva , szoftveres a probléma . Beszéltem a HP supportjával külenek egy újratelepítő USB- t . Elküldik a címemre , a szüleim meg utánnam küldik Nèmetországba .
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
még a power + hangerő le vagy fellel gombokkal megpróbálhatod bekapcsolni a tabletet
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
vagy csak lemerült
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
nyomd jó hosszan a power gombot (akár fél percig is), aztán kapcsold vissza, hátha eltűnik
-
AKG
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Kapcsolatoknál meg kellene nézni,rendelkezésre áll a mobil kapcsolat lehetőség?
Ha nincs benne sim,de képes a 3,vagy 4g-re,a win jelzi az opciót.
De szerintem nem,sehol sem jelzi a specifikáció hogy képes lenne rá. -
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na én most megnéztem,de nem tiszta a dolog! Kihúztam a tálcát amibe a microsd megy és valóban van egy olyan rész ami úgy néz ki mint egy sim tálca viszont a nano sim kicsi bele a micro sim pedig picit nagy és nem megy bele így nekem nem megy bele sim!!?

-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi szerintem ma kipróbálom!
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Halló ebbe megy sim? Amikor beraktam a memkarit akkor néztem én is de sehol nem láttam,hogy említették volna,hogy sim karit is fogad!?
-
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nos, ma sikeresen rájöttem, hogy a tévénél nem csak a képarányváltóval lehet vacakolni, hanem a menüben is be lehet állítani a HDMI-nél, hogy mi megy rajta, így most már tökéletes a kép!
Próbáld meg, talán nálad is jó lesz! -
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
nincs mese, váltanunk kell 16:9-es gépre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a Benq monitorom 16:10-es, azzal tökéletes
-
joergie
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
mivel vetíted ki? hdmi kábellel? én is tököltem vele egy félórát. de aztán olvasgattam neten, és miután beállítod a felbontást, és még mindig lelóg, akkor a tv-n/monitoron kell játszani a képaránnyal. Nekem sikerült, kb rögtön. Samsung b2230hd-n.
-
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
nálam is ilyen, biztos az eltérő képarány miatt van
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na akkor mindenkinél öröm és bódottá!
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na kicsit próbálkoztam és sikerrel jártam!
Van egy sima usb hubom amin 4 usb van,fogtam egy töltőfejet és egy usb-usb kábellel csatlakoztattam a hubhoz majd a hubra a merevlemezt és ezt hozzá a Tabhoz,tádááám már látja is a Tab a merevlemezt! Probléma megoldva! Pedig már majdnem vettem egy aktív hubot 4ezerért!
-
r.levente75
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Valami ilyesmi kellene, de egy picit szerintem magasabb.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Vidd
-
r.levente75
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez a tok engem is érdekelne.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Akkor az a hub nagyon gagyi, vagy rossz.
-
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Csak meg kell nézni hogy mennyi ampert képes leadni a táp vagy az usb aljzat mert a gyengébbekre panaszkodnak hogy nem képes egy külső HDD-t sem meghajtani,olcsó kinaiak gyanusak.
Y usb kábel az tutibb megoldás táp ágára rákötsz egy telefontöltőt is akár átalakítóval, vagy egy ilyet [link] -
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sajnos elszomorodtam ha leveszem a billentyűzetről akkor sem pörgeti fel eléggé! Legalábbis gondolom mert a vinyón a pici lámpa világít meg cicceg mintha szeretne beindulni! Sajna ez nekem nagy gáz mert nincs gépem pillanatnyilag és épp ezért vettem Win Tabot,eddig mindegyik tab lekezelte nem volt gond ráadásul a legtöbb az Lenovo volt,nem is értem mit variáltak vele! Nagyon kis kellemes gép ez a miix 310 de nekem fontos lenne,hogy tudjak külső vinyót rákötni,hogy tudom ezt megoldani? Vagy cseréljem emiatt le????
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na lehet el is kiabáltam a dolgot! Tegnap vettem egy Lenovo miix 310-et és úgy néz ki nem kezeli a külső vinyómat! Hiába dugom rá csak csipog és olyan mintha nem tudná felpörgetni! Eddig soha egyik tabommal sem volt ilyen gond de most úgy látszik beleszaladtam! Majd még azt megpróbálom,hogy ha a Tab nincs billhez csatlakoztatva akkor esetleg hátha beindítja,lehet a bill + vinyó sok neki! Na majd utánajárok
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
nem egyforma ezeknek a fogyasztása
szóval az is lehet, hogy az egyik menni fog, a másik típus meg fel sem fog pörögniha biztosra akarsz menni, akkor veszel külön egy mobil rack-et, meg bele egy alacsony fogyasztású mobil vinyót
általában a specifikációnál le szokták írni, hogy indulásnál és utána normál használatnál hány ampert vesz fel
többnyire a lassabb, meg egy tányéros vinyókat érdemes keresni
plusz némelyik még azt is tudja, hogy egy jumperrel be lehet állítani, hogy lassabban pörögjön fel, így indulásnál kevesebb áram kell neki -
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha nem ad le elég áramot a tab,bármelyik HDD-re tudsz tenni Y usb kábelt+5v-os töltőt ,vagy egy jobb aktív hubbal is megoldhatod amit te is írtál.Az más kérdés ez mennyire kényelmes.
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nézd én biztosat nem tudok mondani eddig bármilyen wines tabom volt az kezelte a külső vinyót,de ezt nem garantálom viszont szerintem a tiéd is kezeli!
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Szia milyen tabról van szó mert én minden gond nélkül tudok külső vinyó csatlakoztatni!? A tabod ha telefont dugsz rá tölti a telót mert akkor ad le áramot!
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
látszik a kameránál, de mikor közelebbről megnéztem a kis koszt észrevettem ,hogy kicsit levegős.
Amúgy kerestem már hozzá fóliát, de konkrétan ehhez nem találtam, valaki tudna linkelni? -
Süvi
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Pont ezt a terméket akartam kérdezni, mert a hétvégén 99.000 Ft lesz az Aldiban, Windows 10, Office 365 1 év.
Érdeklődnék, hogy mennyire jó ajánlat ez?
A 3 év garancia, és a FullHD szerintem mindenképpen mellette szól.
A memóriakártyára tud a Onedrive és a Google Drive szinkronizálni?
Lehet kártyára alkalmazásokat telepíteni?Köszönöm
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az energiagazdálkodásnál be lehet állítani, hogy mennyi inaktivitás után kapcsoljon ki magától.
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva az alvás, mert nem láttam értelmét.
A bekapcsolás se lassabb mint a felébredés.
A leveleim a mobilomra is megjönnek, és az mindig nálam van.
Az ébresztésre szintén ott a telefon. -
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nekem jobban bejött a Win 10, mint a 8.1
Eddig bő egy tucat tabletet és laptopot fissítettem és teszteltem és csak apró jelentéktlen hibákba futottam bele. -
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha július 29-ig nem frissítesz Win10-re, akkor utána már nem tudod ingyenesen megtenni.
Szerintem érdemes frissíteni,ha csak nincs valami speckó program vagy hardverelem, ami nem működik rendesen 10 alatt.A "bugmentesség" a számítástechnika Loch Nessi szörnye.
Sokan látni vélték, még többen hisznek benne, de még nem sikerült bebizonyítani a létezését.
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az nem normális érték. Már többször írtam a topikban, hogy lehet kinyomozni mi meríti. Keresd meg, nekem most telefonról nem fog menni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Erre esetleg valaki ... ?
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
akkor ezt lehet "olcsón" megúsztad
win10-es kérdésedre:
a kezdetek óta jött pár nagyobb frissítés, szóval jobb a helyzet
aztán ez a tabletedtől is függ, hogy kapott-e friss drivereket -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Egy Malwarebytes Antimalware-t keresést futtathatsz rajta, de vissza kellene totál gyári állapotba állítani a tabletet, mert ha akkor is jelentkezik, akkor hardverhiba.
Ha van benne SD-kártya, azt még kikaphatod, hátha megoldja. -
sbwolf
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A google szerint minden.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
sbwolf
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A jelenleg használt ramot a feladatkezelőben tudod megnézni.
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen, az enyém újabb, a 2015-ös modell, abból is már a Cherry Trailes változat
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mármint a type-C? Amit én eddig olvastam, az alapján adatátvitelre is jónak kéne lennie, de kipróbálni egyhamar nem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! Holnap felhívom a HP - t , hátha van valami jó ötletünk . A ( elnèzèst ) tököm tele van a HP tabletemmel
! Kiadok èrte egy rakás pènzt , ès nem tudom 2 hónapnál tovább használni normálisan