Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem jól működött az asus, de ott korlátozó volt az atom proci és a 2 gb ram, hangszórók kezdtek el recsegni, de az lehet a sok hurcolásban kapott portól.
Dell Venue-t én is néztem, de nekem amire kell a surface 1-2 jobb, a dellnél nem annyira pontos a ceruza, amennyire láttam.
Kínaikat nem ismerem sajnos, de van itt néhány topik a kínai gyártókról, érdemes oda benézni. -
®abstract®
őstag
válasz
this is life #13391 üzenetére
nálam is hasonló a helyzet 8colon
nem szereti a nyarat,ezt figyelembe veszem. -
Ismerősömnek van Asus t100 és egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Illetve Asus, Acer félékkel sose volt jó tapasztalatom a körülöttem lévőeket hallva sima laptopok terén. Ebből kifolyólag lehet kerülném. Dell venue sorozat tetszene vagy thinkpad, de egyik se olcsó
Illetve igazad lehet, hogy a surface meg az aktív hűtésű tabletekkel az a gond, hogy nehezebbek, nem olyan kompaktak. Csak ugye 8 colosnál nem annyira van billentyűzet, max a bluetooth-os. Elég kompromisszumosak ezek a tabletek
Kínai tabletek szoftver támogatottsága mennyire jó? Gondolok itt ilyenre, hogy driverek, recovery, esetleg szűz win10 telepítés + mellé driverek megoldható-e stb?
-
Nos igen, nem olcsó..
Billentyűzet szerintem nagyon hasznos. Érintővel nem lehet olyan kényelmesen gépelni.
Ha a ceruzáról lemondasz, akkor egy asus t100 szintű gép is elég lehetne neked. Azok már vannak 40-50 körül.
Surface pro emelett melegszik is eléggé, ráadásul ez nem is igazán tablet. Inkább slate PC-nek mondanám.
Én t100-ról váltottam surface-re. Pont a ceruza miatt. Na meg az i5 és 4 giga ram miatt.Esetéleg a kínai gépeket is meg lehetne nézni. Cube, Chuwi, ezek vannak aktív ceruzával.
-
Néha írni, skiccelni valamit onenote-ba jó lenne, illetve ceruzával is lehet hogy könnyebben kezelhető lenne. 8 colos tabeletekhez a billentyűzet max bluetoothos lehetne, az annyira nem szimpatikus. Persze jó lenne ha lenne rajta USB 2.0 vagy 3.0 is. Billentyűzet lehet nem fontos, mivel tabletem nem volt, így egyelőre még nem tudom mennyire érezném hátrányát. Az árat is kb azért ide lőttem be, mert nem biztos, hogy túl sokat használnám, de talán még az 50ezer Ft-os kategória bele férne.
A surface pro 1 egyébként szimpatikus, csak az árát sokallom.
-
tigomigocika
senior tag
Srácok Medion akoya vagy inkább lenovo miix 2?
-
Milyen win10-es tablet létezik, esetleg ajánlott, amihez van rendes stylus? Dokkoló és nélküli is szóba jöhet. Felhasználást tekintve netezés, filmezés, kisebb számítás pl excelben. Nem kell erőmű, de azért ne gondolkodjon sokat. Nézegettem itt a fórumot, de nem nagyon látok egyértelmű megoldást, ami nekem jó lenne. Külföld, illetve használt érdekelne, újat nem szívesen vennék. Árban pedig 30-40ezer Ft körül lenne.
-
válasz
®abstract® #13390 üzenetére
Hat nem fog rafagynia kezem az biztos 😀, van mar boven ho ilyenkor , de ekkora terhelest ritkan kap a kis atom proci ,altalanos hasznalatnal 55-60°c , lehetne alacsonyabb is , de mivel tokban tartom , nem igazan van hol hot leadni ...de birja es ez a lenyeg..
-
®abstract®
őstag
válasz
this is life #13382 üzenetére
ez a 68 celsius mit jelent a gyakorlatban,forró készülékházat?
-
Szerintem ennel osszetettebb a dolog, az intelnek nincs konkurenciaja a piac ezen szegmenseben igy nem toeik magukat , talan 10nm-en ha mas nem fogyasztasban ,hotermelesben majd lesz egy kis pozitiv elore lepes. A gyartoknak sincs vagy akaratuk/forrasuk a meglevo architekturak megfelelo hutesere, ezek mellett a fizikat se lehet meg szexualni , szuk hely , hotermeles ,tobbnyire zart haz , ez nem egy opti alis allapot a tokeletes hutes eleresehez, igy jon a trheles alatti kikapcsolas,reboot,thermal trottling.
Best bay vsz nincs , csak kompromisszumos megoldasok , atlag felhasznalatra atom passziv hutessel (persze utana kell olvasni mely eszkozok a megbizhatoak , ha kell az ero akkor core M, i3U,i5U..stb.
Egy kinai csodat nyuzok , ennek az akksin kivul semmi gondja.
Ha most vennek tabletet akkor 64bites OS,4 giga ram,minimum 64giga hattertar,a legerosebb atom proci , esetleg a croe M vagy a valamely i3U procis gep lenne a kiszemelt. -
válasz
this is life #13387 üzenetére
A tabletek világa nem igazán kiforrott, ahogy olvasom. Mindig előjönnek problémák, akár ismétlődőek is. Van manapság ajánlott? Thinkpad tabletek nagyon drágák, és közben gyenge a hardver, dell-nél a tdm chip illetve ventilátor zörgés, hp-nál nem sok lehetőség van, illetve nagyon drágán vagy gyenge hardverrel.
-
Inkabb kikapcsolnia kellene sem mint rebootot inditani. A hutes moding az a passziv hutes fajtajatol is fugg , mert vagy ontapados rezlemez es egy hoatado muanyag szeru foliaval oldjak meg a hoelvezetest (itg a paszta semmit sem er) ellenben a hopasztas, csavarozott hoelvezeto lemezzel szerteknel , sikerrel lehet javitani a hutesen ..
-
válasz
Ez azt jelenti, hogy előfordulhat olyan, hogy túlmelegedés miatt indul időközönként újraindul a tablet? Bay trail procival szerelt a tablet. Ha ez lehet az oka, mivel orvosolható? Lehet valami hűtőpasztát esetleg cserélni vagy más megoldás létezik?
-
®abstract®
őstag
válasz
mindkét oldal hibás ezügyben.a megoldás úgy néz ki a qualcomm nak sikerül a passzív hűtéssel jól operálni
snapdragon 820,821,835 modern,új gyártástechnológiája lehet a forró intel procik legyőzőja akár
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13374 üzenetére
i2c driver hasalt el igen :/ ilyenkor nincs is mas lehetosegem mint bios es ujra fel a win?
-
válasz
®abstract® #13380 üzenetére
Inkabb a gyartok sara , nekik kellene megalkotniuk egy normalis hutest az intel procikkal szerelt tabokba , ami a hely szukossege miatt nem egyszeru feladat... a baytrail atom hajtotta tabletem core homerseklete nalam max 68°c de ez fullra kihajtott cpu/gpu-val erheto el , de ez passziv hutes.
-
Thom!
veterán
válasz
®abstract® #13380 üzenetére
Fullos terhelésen nem is várjunk csodát..
-
Doky586
félisten
válasz
22balu #13377 üzenetére
"bootolhato pendriveot jelenleg nemtudok csinalni ... kolcson kell kernem egy laptopot"
Erre azért mindenkinek előre gondolnia kellene..! főleg ha csak 1 gépe van.
Egy pendrivera feltenni a bootolható OS telepítőt, mellémásolva a pár KBxxx frissítést (win7 esetén), és a drivereket kicsomagolva. -
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13376 üzenetére
bootolhato pendriveot jelenleg nemtudok csinalni
mert a szabad portban van az egér
kolcson kell kernem egy laptopot :/ meg meg rakene jonnom hogy hivhatom elo a boot menut de eger meg bill nelkul ez hogy fog menni ? :/
-
válasz
22balu #13375 üzenetére
Lepj be a biosba es bootolj pendriverol a win particiod formazd , de recovery particiot ne bantsd (hatha onnet fel tudja majd telepiteni a drivereket vsz nem fog menni ) alapbol a frissiteskor nem volna szabad elszallni a drivereknek , de a menku akkor csap le amikor nem szamit ra az ember ... nekem anno a th2 qrta szet a drivereket , manualisan raktam ujra , azota egyik frissites se ronditott bele ebbe az allapotba. Esetleg csokkentett modban knditas es onnet inditani a downgradet ..
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13374 üzenetére
ez az uj update lenyege?? hogy telepitenem kell a drivereket mint az xp-n???
mind1 nem fogok ezzel szorakozgatni inkabb vissza raknam az elozo 10est de windows alol nem engedi telepiteni
-
válasz
22balu #13373 üzenetére
Pontos tipusa ? Mert az alapjan a lenovo oldalarol konnyebb levadaszni a drivereket...
Az oldal aljan ott vannak a driverek ThinkPad 10 (Type 20C1, 20C3)
Valami felre ment a migralaskor , valoszinuleg az i2c driver hasalt el (kb azon log az osszes hw elem)
Kar idegeskedni , minden rendbe hozhato ...
Egy masik lenovo download link [klikk] -
22balu
aktív tag
válasz
this is life #13372 üzenetére
lenovo thinkpad 10 milyen drivert?? 1 honappal ezelott tettem ra 10est minden gond nelkul mimdemt rogton felismert mimdenfele trukkozes nelkul
-
22balu
aktív tag
isten verje meg ezt az uj windows frissitest..teljesem szetcseszte a tabletem..konkretan nem mukodik a touch a hangkartya driver es a wifi sem..leteglasitotta ez a szar...es vissze se tudom telepiteni az elozo 10 et mert valami errort dob. esemenynaplo error az egesz tablet egy level nehezek lett..kosz microsoft (Y)
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Változott a terv...
Max 50k-t szánok 10" feletti win10.es tabletre.
Pár kérdésem lenne:
-tudom együtt hasznlni sima billentyűzetet és az egeret?
-milyen készüléket tudnátok ebben az árfekvésben ajánlani?
-mennyi rammal érdemes venni?Amire használnám:
Office,levelezés,Plex(ps4 miatt azon nézném a filmeket)Válaszokat előre is köszönöm!
-
Thom!
veterán
nekem dell 7140 core m7procival és megy mint a bivaly
-
Az i5 procis geped tablettel nehez lesz uberelni , esetleg a surface tabletek , de nem egy penztarca barat az arazasuk , asus tx300 i5-i7 procival,acer switch alpha , ha csak tartalom fogyasztasra lenne akkor egy core M-el szerelt hybrid tablet is boven jo , csak rambol legyen minnel tobb benne .
-
tigomigocika
senior tag
ha egy tableten nem megy a kijelző érintés érzékelés azt hogyan lehet vissza hozni?
Van itt eladó de félek bele menni, mert minden le lett törölve róla...
Megéri vele szenvedni? -
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen tabletet vegyek 20/30 között?
Nem kell erőgép munkára 10" és itthon netezni...
Kapok egyátalán? -
Kobe
veterán
válasz
this is life #13364 üzenetére
core i5 2410M, 4G, 128GB SSD + 1TB vinyó, nvidia 540M kártya, 15.6 fullHD
Nem szoktam már nagyon játékra használni, inkább tartalomfogyasztok, netezés emailezés, webbankolás ilyesmi. Nem is nagyon van hova ekkorát pakolni, inkább valami kisebb gép lenne jó, amit melós noti mellett is könnyen bevágok hátizsákba / gitártokba, ha utazás közbe filmeznék vagy épp gitározós cuccokat tolnék rajta
árban kb 60-70 ben gondolkozok, ennyiért már tudok szerezni garanciás HP Elitebook 2540-2570p-ket, azok ezeket a feltételeket kielégítik.
-
-
Kobe
veterán
sziasztok
nem követem a trendeket már egy ideje, 2011-ben vettem utoljára gépet....szóval érdekelne, hogy lesz valami érezhető váltás msotanában a dokkolós tabletek ügyében, ami maitt ekvés használat mellé érdemes lehet ilyenre cserélni ?
Gondolkozom hogy a nagy 15 colos gépem egy 12 colos kisméretű elitebookra cseréljem, de lehet akkor már egy tablet - dokkoló is jó emgoldás volna....de midnenhol az van hogy ezek még elamradnak a sima notiktól....
-
-
Thom!
veterán
Üdv.
Van egy Dell 7140 tabletem, és hol tudom beállítani a CPU-nak hogy maxiumum mennyivel tekerjen, hogy minél kevesebbet fogyasszon és fűtsön?
CPU: Intel M-5Y71 1,2@2,9GHz -
válasz
this is life #13357 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
válasz
this is life #13355 üzenetére
Akkor ez nem olyan egyszerű, mint hittem. Köszi a segítséget.
-
Akkor mar csak egy dolgot tehetsz , keresni egy szakember , a bios chipet le ki kell venni(forrasztani belole) es epromm iroval rarakni a megfelelo bios, vagy uj bios chip es arra a megfelelo verzioju vezero sw/fw .
Chuwi tabot elesztettek mar fel jo parat ezen modszerrel (ott biosbol az osszes usb portot le lehetett kapcsolni , igy hasznalhatatlan lett a tablet) -
válasz
this is life #13353 üzenetére
Sajnos hangerő se hozza be. Elkezdi tölteni, de mikor betölt egy csíkot, kiírja a tpm-et és újraindul. Dell support nem tud segíteni mert már nem garanciás. Jó lenne bios downgrade, de ha nem enged be bios-ba akkor hogyan tudnék addig eljutni?
-
válasz
this is life #13351 üzenetére
Az a gond, hogy nem tudok belépni a biosba, tovább meg még kevésbé. Így viszont hogy tudnék bios-t frissíteni? Gondoltam rá, hogy felrakni más verziót, de ha bios-ba se enged be, akkor hogyan lehetne?
-
-
Sziasztok!
Adott egy windows-os Dell venue 10 tablet. Egy formázás után jött el a következő. Ahogy bootol feljön a Dell logo, majd utána éppen csak egy pár század másodpercig feldobja a következő üzenetet: rebooting system to make tpm2 settings in effect, majd újraindul és folyamatosan ezt csinálja. Hiába akarok biosba belépni, mindig előjön az előbbi üzenet és újra indul. Pendrive-ból tudok telepíteni, mert a hiba üzenet jelenik meg és nem lép tovább. Van ötlete valakinek, hogy mit lehetne tenni?
-
kkdesign
senior tag
válasz
qqcqqc #13347 üzenetére
Lehet az érződik, hogy nem vagyok elégedett az edigitállal, de velük igazából nincs bajom. Jóarcok itt Győrben is, ha nincs sok különbség az árakban akkor általában náluk veszem meg mindig. De a telemaxxal már más a lányka fekvése...
Nekem c sak a fentebbit mondták, de ugye ehhez kéne visszaigazolás a telemax részéről, annyit mondott üfsz-es kolléga hogy ők kicsit előbb látják, minthogy szervizkövetésben megjelenne a profil oldalon. Az a baj, hogy máér a boltok telefonszámait elrejtették :/ így nem tudom őket fgelhívni csak személyesen tudnám elintézni.. :/ de mindegy ahogy javasoltátok, majd jövőhéten beugrok hozzájuk
-
válasz
kkdesign #13346 üzenetére
Az edigital garis ügyintézése teljesen korrekt. Nekem két alkalommal volt dolgom velük, az egyik egy alaplap volt, ott konkrétan bocsánatot kértek, hogy a forgalmazó valahol talált egy cseredarabot és nem kaphattam újabb modellt, a másik egy mobil volt, ott amikor leadtam tudták, hogy levásárlás vagy pénz vissza lesz belőle, és már előre szóltak, hogy 30 nap múlva miket várnak, mint új termék hasonló áron és ha kértem rögtön foglaltak nekem egy készüléket.
A 30 napot sajnos ki kell várni. Csak utána reklamálhatsz, és ha megindokolja a szerviz ez meghosszabbítható. -
Game-over
aktív tag
válasz
kkdesign #13344 üzenetére
Kerestem én is, de lehet akkor csak annyi a 30 napos határidő, hogy valami konkrétumot kell mondaniuk, hogy hogy áll az ügy.
Én leadástól számoltam, mikor bementem fel is hívta a forgalmazót (Case Logic), de asszem "nem történt érdemi előrelépés a garaciális ügyben", így rögtön visszaadta az árát.
a javítás bevizsgálás időtartama kb. 30 nap
Ez is jó, mert ha bemész jövőhéten, akkor tudsz rá hivatkozni hogy letelt a 30 nap, mi van a géppel? És ha kiderül hogy a TMX nem foglalkozott vele, akkor jó eséllyel visszadják az árát.
-
Game-over
aktív tag
válasz
kkdesign #13342 üzenetére
azt mondták, hogy nincs már ez a típus így ha javítható javítják, ha ne, akkor miix 320at adnak, vagy pénz visszát
Ezt mondtad még akkor mikor leadtad, úgyhogy ha még ez az opció pozitív lenne neked, akkor ez járható út:
Az Edigitalnak 30 napja van a szervizelésre, különben másik gép vagy pénzvisszafizetés. Nekem egy drágább fajta laptoptáskával volt gondom, leadtam, semmi válasz, 30 nap leteltével bementem, és visszaadták a pénzt.
Szerintem
hétfőnkedden menj be személyesen és kérdezz rá (talán ott van a 30 nap azon a papíron is amit adtak a gép leadásakor) -
kkdesign
senior tag
válasz
kkdesign #13255 üzenetére
Jól megjártam ezzel a szervizeltetéssel. Május 3-án leadtam és a mai napig sehol semmi jelzés. Megkerestem Edigital üfsz-ét. Annyit mondott az Úr hogy ők kicsit előbb látnak változást, de még semmi jelzés nem ment a szerviz felől. Mondom jó keresek telszámot tmxhez. Mert sajnos oda vitték... Fehívom a számot. "Jelenleg nem üzemeltetünk ügyfélszolgálatot, kérjük írjon emailt a ..... ra" Végülis ismerősök és fórumos tapasztalatok alapján én se üzemeltetnék Üfsz-t tmxnél, mivel 0-24ben csuklana a rokonsága az össszes telefonos kollégájuknak, mert annyira "remek" szerviz... Aztán kivétel ott is van.. de kevés.
-
r.levente75
addikt
Igen, telómon is meg mindenen ez van, hát nem vagyok maradéktalanul elégedett. A tabon gyári winfos van ha újra akarom rakni a rendszert akkor honnan lesz meg a szoftver mert úgy emlékszem nincs hozzá semmi. Telepíteni csak vinyórol vagy pendriveról tudok. Vagy rosszul gondolom?
-
zsocy
őstag
válasz
r.levente75 #13339 üzenetére
Igen. Rakd újra a rendetlenkedő programokat, akár az egész os-t is. Ez ugyanaz a windows mint az asztali gépeden, ugyanazokkal a hülyeségekkel.
-
r.levente75
addikt
A tabletemen valami nem frankó. A honlapok szétesnek, a ph is többször kidob be kell mindig jelentkezni. Ikonok, programok tűnnek el, jelszavakat rendszeresen újra be kell írni, nem jegyzi meg, stb. Mi lehet a gond, valami az operációs rendszerrel lehet?
-
zsocy
őstag
válasz
®abstract® #13336 üzenetére
Szívesen segítenénk komoly elemzésekkel vagy hibafeltáró vizsgálódásokkal, de szerinted ezzel mit lehet kezdeni? Ismeretlen tablet, lefagy...
Vagy valami túlmelegedős hardver hibája van(erre a szervíz), vagy valami windows gyíkság akadt be neki (erre az újrahúzás). Persze ha te máshogy gondolod, vagy rájössz valamire oszd meg velünk is. -
zsocy
őstag
válasz
®abstract® #13334 üzenetére
Húzd újra, vagy szervíz ha még garis.
-
®abstract®
őstag
üdv. tud valaki segíteni??
win 8.1 tablet safe módba indul el és lefagy.kb 10 perc múlva sötét lesz a kijelző,de a led világít körbe fekete a kép.
ujraindítások után ugyanez.. -
Game-over
aktív tag
válasz
csurgoi #13331 üzenetére
Nekem is Cube gépem van, igaz más árszegmensben, de nagyon jó gépeik vannak.
Van teszt róla a techtablets oldalon, érdemes elolvasni a kommentekkel együtt, mikor én néztem a sajátom itt (is) olvastam utána, tényleg hasznos oldal.
Szvsz 160$-ért EU raktárból egész jó ajánlat
-
csurgoi
aktív tag
Üdv a fórumtársaknak!
Valaki ismeri ezt a tabot?
[link]Esetleg tapasztalat, vélemény?
Mennyire jó ötlet lecserélni egy TECLAST X16 Plusról(2Gb/32GB Intel Charry 8300-Android 5,1) erre? -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Megjött a lenovo miix 310 tablet amit rendeltünk.Tudnátok segíteni hogy hol állítom be azt hogyha a szövegmezőre kattintok akkor automatikusan felugorjon a billentyűzet. (nem a dokkoló
)
Jelenleg minden szövegbevitel előtt manuálisan kell felhozni,nem túl kényelmes. -
tlac
nagyúr
válasz
cucumber87 #13327 üzenetére
használtam 1 év garanciával: 45k
német vagy angol billentyűzettel vannak -
Game-over
aktív tag
válasz
cucumber87 #13325 üzenetére
Szinte nincs 4G-s win-es tablet, max. stickkel, ha már feltetted a kérdést a droidos topicban is, inkább azok közül válassz majd, ott van miből.
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Szerintetek maximum 80 ezer forintos árkategóriában most melyik konstrukció lenne a legjobb vétel ?olyan variáció is érdekel ami 4g-t is tud SIM kártyával
-
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Miix 310-et szeretnék újra telepíteni, lehetőleg clean installal. Próbáltam pendrive-ról, micro sd-ről bootolni, de hiába. A boot menu-ben csak a windows boot manager elérhető, hiába be van kapcsolva bios-ban a secureboot opció. Valaki próbálkozott már ilyesmivel?
Alaphelyzetbe állítanám, de nem történt semmilyen művelet hibaüzenettel abból is kilép.
Köszönöm előre is! -
simongab
senior tag
Valaki vállal Toshiba encore 7 W8 feltámasztást? Pénzért... Csak a BIOS megy... PÜ jöhet
-
válasz
Czmorek #13319 üzenetére
Nem biztos hogy jo otlet ceges gepet ujra huzni,group policy es egybeket mikent allitod vissza , ilyenbe nem vagnek bele ... esetleg egy password hack managerrel az admin jelszavat es egyebeket kinyerheted ,utana mehet a rendszer reset bios nelkul , de nem jatszanek a tuzzel ...
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Van egy céges Lenovo Tablet 2 gépem.
Szeretném resetelni a 'Bios jelszót.
Hogyan lehet ezt megoldani? -
zsocy
őstag
válasz
®abstract® #13314 üzenetére
Én is. Csak én két eszközzel, mint az urak!
Van ami sokkal jobb droidon, minden másra meg ott a windows. -
hroberto
veterán
Nincs valami ötlet arra, hogy miért mutat valóságtól jelentősen eltérő összevisszaságokat a hátralévő üzemidőről a tablet?
-
-
22balu
aktív tag
sziasztok
lecsereltem a laptopomat egy lenovo thinkpad 10re es gondolkozom hogy mi ertelme a windows aruhaznak es az ott levo programoknak ha hasznalhatatlan.meg ugy a tablagep modnak se latom ertelmet. Valaki gyozzon meg hogy van e ertelme
mire jo?? mert ha vlc kell akkor azt telepitem exe fajbol es nem aruhazbol .sima asztali modban hasznalom jelenleg.
koszi
-
thespilertm
csendes tag
Köszi, közben már találtam hardveraprón is használható képet
Egy nyomtató üzletben fogják m3 matt műanyag fóliára nyomtatni és lézervágni.
Ha érdekel írj rám és és akkor majd küldök róla képet, hogy milyen lett.
Többet is fogok nyomtatni, úgyhogy ha kell majd akkor meg tudjuk beszélni.
Jelenleg még tervezés alatt áll a dolog. -
Richard!
addikt
Üdv!
Windows 10 alapú tablet/tablet pc-kre fel lehet telepíteni iso képfájlokat, vagy bármilyen más programot? (Rosetta Stone)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mobilinternet
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest