Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Erre esetleg valami ötlet, vélemény?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Lassan csere érett a HP Pavilion X10 tabletem.
6 éves, és eléggé be van lassúlva már.
Mivel elég szűk a Windows tablet piac, nehezen találok mást helyette.
Ezt néztem ki magamnak: [link] Esetleg tudnátok véleményezni?
A céget is, és a konkrét tabletet is... -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Windows 8.1 - re várható még frissítés ?
Júliusban csináltam a tableten egy gyári visszaállítást , de egy hónap után sem jött semmi frissítés , és nagyon merült a tablet . Alvó módban kb 10%- ot óránként . Gondoltam megcsinálom megint a resetet , de ugyanaz . Merül , mintha vízbe dobtam volna .
Az elmúlt 4 év során 3x-4 x megcsináltam a resetet , és ugyanígy merült az első frissítésig , ami általában egy héten belül megérkezett , utánna alvó módban kb 1-2% merülés volt éjszaka . -
pècsimunkás
addikt
válasz
::djuice::
üzenetére
Nem tudom szállítanak - e Magyarországra : [link]
Nèmet kollègáimat kèrdeztem az Odys cuccokról , jó vèlemènnyel vannak róluk. Èn egy Odys kis hangfalat rendeltem , 15 euróèrt unokahúgomnak , az nagyon szèpen szól. Szebben , mint az èn jóval drágábban hangfalam.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Az "én" Cube -om : rossz akkumulátor -kb 2 óra , levett fényerő mellet , 2 hónap után rossz power gomb , rossz GPS , meg még volt valami , amire nem emlékszem már . 1-2 hétig nagyon jó volt , észre sem vettem a hibáit . Az akkumulátornál eleinte nyugtattam magam ,hogy a belakás , telepítgetés , meg még majd biztos jobb lesz , stb , stb ... Aztán jöttek elő a hibák még . Meg még rajtam kívül volt ugyanolyan gép pár embernek . mindegyik teli hibával 62-64000 forintért ! A pénzemet visszakaptam - némi asztalcsapkodás után
.
Gondoltam veszek Krueger Matz tabletet . De ezek is átcimkézett kínaiak , meg drágák is úgyhogy vettem egy HP paviliont , 80000 forintért . Böngészni elég , meg a tévével van összekötve , és filmet nézni használom . -
pècsimunkás
addikt
válasz
joey04
üzenetére
Nekem a Cube- ról rossz tapasztalatom van .
De az már 2-3 èves törtènet .
Rákerestem az Asus 2:1 gèpek áraira , mèg jó , hogy feküdtem , mert le kellett volna ülnöm különben. Nagyon drágák. A HP-m 2 èves , remèlem mèg 2 èvet kibír , mert 130-150000 forintot azèrt sajnálnèk kiadni egy ilyen gèpèrt , főleg , hogy 80000 volt az enyém ... -
pècsimunkás
addikt
Találtam egy èrintős laptopot normális áron : [link]
Az Intel Pentium az I3-5-7 - hez kèpest milyen ?
Igazából böngèszni , filmet nèzni , meg van egy online darts számoló , ott beböködni a találatokat , arra kellene egy èrintős gèp tesómnak . -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Melyik Windows-os tablet -, 2:1 -ben gép , vagy notebook rendelkezik a legnagyobb érintő kijelzővel ?
Ha esetleg tudnátok párat ajánlani ...
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
HP Pavilion tabletbe szeretnék venni 128Gb-os memória kártyát a benne levő 64 gigás ,picit kevés .Nem okozhat gondot gondolom a kezelése , ugye ? Vélemények esetleg ?
Szerk.: van még egy olyan gondom , hogy gyakran eldobja a WIFI jelet . Lehet , hogy a router is 1x-1x kihagy egy másodpercre , de nem csatlakozik vissza a tablet ha elvesztette a jelet . De , ahogy észrevettem , más routernél is előfordul a jel eldobása . Újrahúzás volt többször is . Ötlet esetleg ?
Január 6.-ig van garancia , ha esetleg nem lesz ötlet , december végén vissza küldöm a HP-hez ... -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Windows-os tableten meg lehet oldani az időzített kikapcsolást ? Lehet úgy is ,hogy beállítok egy időpontot , de lehet úgy is mint a tv- nèl , hogy beállítottam hány perc múlva kapcsoljuk ki . Mindegy ez vègül is , az a lènyeg , hogy lehessen kikapcsolni időzítővel .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Nekem billentyűzetes a tabletem , Munka után vagy hétvégén azzal netezek otthon .Többen megszóltak , hogy ennyiért , miért nem vettem laptopot . Amikor mondtam , hogy üljetek ide nyomogassátok picit , böngésszetek , FB-ozzatok ...
Utána úgy keltek fel a géptől , hogy húúúú de fasza ... Nincs ventilátor zaj , jó az üzemidő , dicsérték , de, hogy nincs DVD író ... Lehet , de nekem nem is kell ...
Néha esténként vagy hétvégén reggelente csak mint tabletet ölbe kapom az ágyban , úgy használom.
5,5 collos a telefonom . Ha nincs kedvem bekapcsolni a tabletet , azzal netezek, sokszor hétfőtől péntekig , meló után pick-pack azzal futom át a netet . -
pècsimunkás
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Én Atommal szerelt gépet használok . Böngészek , megy a Skype , Viber , online filmnézés , dolgozik az Adblock , és mégis szépen teszi a dolgát . Lassan két éves lesz , januárban volt az utolsó gyári visszaállítás . Remélem még évek múlva is teszi majd a dolgát. Az aksi most 7-8 órát bír 75%-os fényerőn . Ha ez le megy 2-3 órára , akkor váltok . Addig nem .
-
pècsimunkás
addikt
Ha erre van 85k jmf- od , de nincs a fullHD 320- ra pènzed , akkor várj 1 hónapot , vagy a szeptemberi fizut várd meg ès vedd meg a fullHD 320-at ! Ha nincs a fullHD kijelzőre igènyed , akkor is a 320- at vedd meg , az olcsóbb , kisebb felbontású gèpet ! Ne 2-3 èves tabletekben gondolkodj ! ( Szerintem !!! )
-
pècsimunkás
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Ha hosszú üzemidő fontos , HP Pavilon X2 10 . Kb 8 óra kijelző idő 75 %-os fènyerőn . Ha össze kötöm a tv- vel , ès úgy nèzek filmet , mehet egèsz nap kb ...
Színek szèpek a kijelzőjèn , de Hd felbontás 10 collon ... Szóval lehet látni a pixeleket .
Règebben játszottam vele valami zombis lövöldözős játékot , az szèpen ment rajta . -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Előre is bocs az off-èrt , de ezt a Windows - os topikot követem , ès tudom , hogy vannak szakèrtők akik esetleg tudnak segíteni .
Szóval : [link]Egyik kollègám ajánlotta ezt az oldalt . Ezek a laptopok megèrik ezt a pènzt gondolom , de mennyire lehetett reális az eredeti ár ami fel van tüntetve ha laptopok mellet ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Azt írta , hogy az ár fontos tènyező a HDMI port mellet . Amire szeretnè használni , ahhoz vègül is elèg . A 32 giga tárhely esetleg lehet kèrdèses , hogy elèg - e ...
Nem tudom a win10 mennyi helyet foglal . Nekem is ilyesmi tabletem van, èn 8.1- el használom , van 11 giga szabad hely van a 32- ből a C meghajtón . -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Természetesen amikor írtam a win 8-ról , a win8.1 ről volt szó . Most néztem ,hogy rosszul írtam .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Butcher82
üzenetére
Nem lehet , hogy rossz Windows van rajta ?
Nekem a HP-m volt szervizben , ott sima win 8-at raktak rá a win8 bing helyett !
Felhívtam a Microsoftot ,mondták , hogy küldjem vissza szervizbe . De , az nekem nem jött volna jól , mert indulásban voltam vissza Németországba . Aztán eszembe jutott , hogy van egy telepítő pendrive-om a HP-tól , azzal felraktam a win8 binget . Azóta is szuperál (ez a része ) ...Szerk.: hívd fel a Microsoftot vagy az Asus supportot .
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Amikor eldobja a wifi- t a tablet , ezt írja ki , hogy csináljam meg . Még, hogy állítsam alap helyzetbe a routert ...
-
pècsimunkás
addikt
DNS hozzárendelès gyorsitótárát hol találom ? Hol tudom törölni ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks
üzenetére
Akkor semmi ...
Biztos megkapta a frissítèseket . Enyém üzemideje jobb lett mindig , a fissítèsek után .
1 èv alatt vagy 10x kellet gyári visszaállìtást csinálni rajta , ès utánna , amint megkapta a frissítèseket jobb lett az üzemidő . Főleg alvó állapotban merült nagyon , de a frissítés mindig segített ... -
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks
üzenetére
Mióta van meg a gèp ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks
üzenetére
Na , ez az ... Meg vesszük a márkás tabokat , ès van velük gond bőven . Nèztem , mikor vettem a HP-t , a Kruger Matz tabletet is . Áhhh , gondoltam veszek HP- T,az árak egálban voltak , az azèrt mègis csak jó márka . Ok , ez az elromlott , nincs is ezzel gond . De , ha mondom a supportnak , h eldobja a wifi hálózatot , ès rossz a jack foglalat , akkor nekem ne küldjèk úgy vissza a tabletet , hogy rossz a jack ès eldobja a wifi- t ! Jahh ès rossz Windows - al kaptam vissza a tabletet amúgy . Na mindegy , ennyi erővel megvehettem volna a KM tabletet is , rosszabbul nem járhattam volna .
Nem hinném , hogy veszek mèg valaha is HP terméket ! -
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks
üzenetére
Valamelyik hétvégén letesztelem a tabletem , hogy bluetooth hangszóróval , 100%-os fényerőn , mennyit bír .
Mondjuk más lehetőségem nem is nagyon van , mert gariban kicseréltettem a jack portot , erre olyat raktak bele , hogy a mikrofonos jack dugóval nincs semmi gond , de, ha hangfallal kötném össze , rögtön elsötétül a kijelző . Szóval , küldhetem nyáron még egyszer szervízbe azért , amiért már egyszer ott volt ! Ahogy néztem az utóbbi hsz- eket , az Asus- al sem vagytok nagyon elégedettek . Gondoltam , lecserélném Asusra , de lehet , hogy cseberből vederbe esete lenne ...

-
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks
üzenetére
Nekem 8900- as aksival a SoT 7 óra körül van 75%- os fènyerőn , bluetooth nèlkül , netezèssel .
Szvsz a te üzemidőd rendben van . Az , hogy mit írnak a gyártók , inkább hagyjuk ...
Nekem is tízenakárhány órát írtak . Jó , ha a fele megvan annak , mint amit megadtak ... -
pècsimunkás
addikt
Jó reggelt
!Lementettem a tabletben levő sd kártyáról a cuccaimat . Milyen formátumra formázzam ? Vagy mindegy , csak ne FAT 32 legyen ?
Szerk : NTFS-re formázom . Lesz hátránya ?
-
pècsimunkás
addikt
Az lehetsèges , hogy FAT32 - re van formázva memóriakártya , ès nem tudok 2-3-4 èvadokat a sorozataimból egyszerre rápakolni ?
De , ha ez így is van , akkor mièrt csak most kezdte el , nem mondjuk fèl ève , vagy egy ève
? -
pècsimunkás
addikt
Többször panaszkodtam a HP tabletemre , hogy egyèb problèmák mellet eldobja a wifi hálózatot rendszeresen ! Ez lehet esetleg hardveres gond ? A HP által küldött pendrive- ról húztam újra , de megint csinálja . Pontosabban minden nap 1x-2x előfordul . Szoftveres megoldás lehet esetleg ?
Csak nyáron tudnám gariztatni , az messze van nagyon . Van esetleg valakinek valami ötlete mit lehetne tenni ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
schumy1
üzenetére
Én csak akkumulátorról használom ! Kb 1 év alatt , talán ha 2x használtam áram alatt a gépet böngészésnél . 7,5 óra a SoT , 1 napot mindig kibír , hétköznaponként 2 nap . Ha lemerül éjszaka töltöm , mint régebben a telefont . Esetleg néhányszor volt olyan ,hogy összekötöttem a tv-vel , és töltöttem a film nézés alatt de ez is egy év alatt 10x-15x fordult elő .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
DEARevil
üzenetére
Szerintem van egy a tableten , egy a billentyűzeten . De élőben kéne látnod. Azért elég drága tabletekről kértél infót - az utolsó kivételével - , azért ajánlottam én ezeket . Nézd meg esetleg a MM - ban is , ott nemrég volt ez a Lenovo 80k , Asus 4/128- as meg 110k . De ( szerintem!) a Lenovo elég jó ár- érték arányú .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Tudsz esetleg core m -el tabletet ajánlani ? 10,1 collos kellene , ha lehet magyar billentyűzettel .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mèg annyit , hogy gondoltam megnèzek egy filmet ma délután . Összkötöttem a tabletet jack kábellel a hangfalammal . Erre elsötétült a kijelző . Nem èrtem egyszerűen ... Elvittèk a gèpet 1 hètre , ès visszahozták úgy , ahogy elvittèk . Hívtam őket , azt mondták utánna nèznek . Gondoltam , megyek veszek egy ASUS -t , de akkor a HP- val mi lesz ? Karc mentes , egy èv prèmium garim van mèg rá, de túl sokat buknèk rajta , meg ha vennèk egy másikat , akkor túl sok pènzem lenne tabletekben ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Megtaláltam .
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Lehet , hogy láma kérdés lesz , de egyszerűen nem találom a megoldást : Letöltöttem a skypeot , de nem enged belépni , mert ,hogy engedélyezzem a cookik használatát a böngészőben . Engedélyezném de egyszerűen nem találom . Chrome a böngészőm , 3x átnyálaztam ,de egyszerűen nem találom .
A Microsoft Edge-ben érdekes , rögtön megtaláltam ...Ha esetleg valaki leírná, hogy hol találom , nagyon megköszönném !
-
pècsimunkás
addikt
Ma visszakaptam a HP paviliont szervízből.
Visszahozták 8.1 -el a 8.1 bing helyett . Aktíváló kulcsot kért . Felhívtam a Microsoftot , ők mondták , hogy rossz windows-al kaptam vissza a gépet , küldjem vissza szervízbe . Mondtam nekik , hogy az nem jó , vasárnap megyek vissza Németországba , kell a gép ! Közben eszembe jutott , hogy van egy telepítő pendrive-om ,azzal újra húztam . Ez a rész letudva .
Kezdem belakni a gépet , frissíteném win 10-re , erre kb félúton eldobja a wifi jelet ! Újra indítás ,azután kb 2 perc , újra eldobja a wifi jelet ! Ez volt az egyik hiba amiért visszaküldtem ezt az Ipari Hulladékot
!!!
Egy biztos : Soha többé HP
!!!Van olyan cég aminél van cseregarancia ? Tehát nincs szervíz , csak csere ? Ez mondjuk érdekelne telefon fronton is ...
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm szépen
!
Nekem HP - m van ebben a kategóriában , de nem igazán vagyok vele megelègedve . El kezdtem nèzelődni , mire lenne èrdemes lecserèlni ebben a kategóriában . Ekkor jöttek kèpbe az Asus tabletek . Elèg jók a vèlemènyek róluk általánosságban . A mostani 10 collos Asusok közül a 4/128 - as leosztásu èrdekelne főleg . A HP- m jövő hèten jön vissza szervízből , mert jack foglalatot kellet cserèltetnem rajta . Az utolsó hónapban rendszeresen eldobta a wifi hálózatot , a vásárlás óta -1ève- rendszeresen merült alvó állapotban kb 5-10 %- ot óránkènt . Aztán napokig semmi , majd megint ... Ès így ment vègig . Lehetett win8.1 ,10 , majd újra 8.1 . Mindegy volt . Van mèg rá egy, èv prèmium garim , ha tovább is így megy , akkor megy a háztól . -
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Köszi , kipróbálom amit írtál . A HP által küldött pendrive - ról húztam újra a gépet . Elvileg olyan állapotba volt , mint amikor megvettem . Driver gond lehet ? Az is igaz viszont , hogy lassan 1 éve vettem , 1-1 időszakot leszámítva - amikor nem tudom mi történt - , de mindig gyorsan merült alvó módban . 5-10%-ot óránként ! Lehetett zsír új , 4 hónapos , vagy éppen most . Lehetett win 8.1 vagy win 10 ... Mindegy volt . Jövő héten hívom a HP- t , küldjék hozzám jan . 2.-án a futárt a gépért . 2 hét szabin leszek , csak megoldják a problémákat ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
kkdesign
üzenetére
Nekem a HP -m csinálja ugyan ezt ! Januárban küldöm szervizbe , Lassan kell írnom egy hibalistát . Wifi hálózat eldobása , alvó állapotban való gyors merülés , rossz a jack foglalat . Van még valami ,csak most nem jut eszembe hirtelen . Szóval , kifogtam egy rakás xart ...

-
pècsimunkás
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Előre is köszi
! -
pècsimunkás
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ha be laktad a gépet , írnál róla pár sort . Kíváncsi vagyok az üzemidejére . Javíttatnom a HP-mat , ha esetleg kuka lenne (lehet nem is bánnám ) , Asust vennék helyette esetlegesen ...
Szerk .: Ha esetleg van külső vinyód , ad neki áramot ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Gratulálok hozzá ! Ha ma vennék gépet , én is megvettem volna !
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Elfogyott sajnos . Múlt héten néztem egy Medion tabletet 66 euróért . Az droidos volt , 10,1" , 4 mag , 1/16 , HD kijelző . Rewe-ben volt az akció , első nap mentem ,du 3 körül ,persze ,hogy nem volt már egy darab sem belőle ...
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a válaszokat
! -
pècsimunkás
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Az a nagyon jó üzemidő mit jelent ? Leírnád ?
Nekem volt Cube i6 Air , de egy rakás xar volt . kb 1 hétig lehetett normálisan használni . 2 óra alatt lemerült a 8000-es akksi fél fényerőn , power gomb bekrepált , meg még nem is tudom milyen probléma volt vele . Meg még másoknak is bőven volt vele más problémája . Egy biztos , nekem soha többet nem lesz semmilyen Cube termék
! -
pècsimunkás
addikt
Ok ,köszi !
Ezt megjegyzem !
Amúgy délután bedugtam a jack dugót , a képernyő sötét lett újra . Beszéltem is a HP-supportal , ha így marad a gép küldöm szervízbe .
-
pècsimunkás
addikt
Este elfelejtettem megkèrdezni . Próbáltam bluetooth- al csatlakoztatni a hangfalhoz a tabletet , de nem sikerült . Win 8.1 van rajta . Tablet hiba vagy win hiba lehet ? Telefonokhoz sima csatlakozik a hangfalam.
-
pècsimunkás
addikt
Hardveres volt a probléma . 3x-4x odavágtam az asztalhoza gèpet , közben piszkáltam a jackal , egyszer csak jó lett !
-
pècsimunkás
addikt
Ok , holnap mèg próbálkozom ! Köszi a segítséget , ès az ötleteket !
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na , megcsináltam a gyári visszaállìtást ! Persze semmi javulás ! Ha bedugom a jacket sötét lesz a kijelző
! Holnap felhívom a HP - t , hátha van valami jó ötletünk . A ( elnèzèst ) tököm tele van a HP tabletemmel
! Kiadok èrte egy rakás pènzt , ès nem tudom 2 hónapnál tovább használni normálisan
! Valami mindig van vele . Januárban vettem , hála Istennek vettem hozzá +1 èv garanciát . Ha haza megyek januárban Nèmetországból küldöm is vissza futárral , csináljak meg . Bár lehet , örülnèk neki ha javíthatatlan lenne ... 
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Tegnap este valamit sikerült elállítanom a gépemen , és most nem találom a megoldást
!
Egészen pontosan az a problémám ,hogy jack kábellel össze kötöttem a tabletet egy hangfallal . Valamit csinálhattam vele , mert a kijelző nem látszott , de szólt a hangszóró . Este nem is volt gond , dartsozás közben elég volt ,hogy csak a rádió szólt
De most is ,ha bedugom a jack dugót sötét lesz a képernyő , és nem találom ,hol állíthatnám vissza , hogy legyen kijelző is , ha be van dugva a jack dugó ... 
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Vindex
üzenetére
Hívd fel a Microsoftot . Mond el a dolgaidat , és küldenek egy letöltő linket . Legalább is nekem küldtek .
Viszont ! Gondolkodtam sokat , de hagyom a 8.1-et . Csak böngészek , filmet nézek -összekötve a tv-vel ,esetleg Skype-olok . Erre tökéletes a 8.1- is ! A 10-nél jobban merült alvó állapotban , meg a c meghajtón alig volt helyem ( 32gb ) . Meg szépen belaktam ,beállítottam rajta mindent , nincs kedvem újra kezdeni az egészet ...
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
1x-2x említettem itt ,hogy eléggé merül a tabletem alvó állapotban - 5-10% / óra . Nemrég újra lett húzva a gép , de továbbra is merült ugyan úgy . Az utóbbi pár napban vettem észre , hogy ez megszűnt ! Éjszaka is 6 óra alatt 5 % -ot , tegnap előtt 3 óra alatt 0%-ot . Remélem így is fog maradni ! Beszéltem a HP supportal , arról volt szó ,hogy januárban ,ha haza megyek szabira ,megnézik mi lehet a gond . De ha így marad , nem kell gariztatnom
!
Most win 8.1 van a gépemen , a Microsoft elküldte a win 10 letöltő linkjét , de , ha minden így marad , szerintem hagyom a 8.1-et ! -
pècsimunkás
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Köszi a választ !
-
pècsimunkás
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Nekem meg volt ,hogy 12 óra alatt annyira lemerült , hogy be sem tudtam kapcsolni . Most , a 6-10 % közötti merülés ráadásul úgy értendő ,hogy gyári állapotú a tablet , egyedül a Chrome-ot szedtem le . Sem Skype , sem Viber nincs . Ha megoldódna ez a probléma ,lehet hogy a kijelző idő is jobb lenne ? 7,5 óra kb ,75%-os fényerőn. Az akksi 8900-as . Ez jó , átlagos , vagy nem túl jó üzemidő ? Böngészés volt , meg , csak hagytam a kijelzőt had világítson ...
-
pècsimunkás
addikt
Mennyit merülhet alvó módban egy tablet ?
Kérdeztem már , akkor - tlac (PH! nagyúr) - próbált segíteni ,de a gép nem mutatott semmit különöset azzal kapcsolatban ,mitől merül .
Most teljesen újra lett telepítve a gép , ugyan úgy merül óránként 6-10%-ot .
Szóltam is a HP-nak , januárban megyek haza Németországból 2 hétre , akkor megnézik mi lehet a gond .
Arra lennék kíváncsi , másnak mennyit merül a gépe , ha lehajtja a kijelzőt vagy power gombbal kilövi a kijelzőt ? Mi lehet a normális ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sziasztok !
Ma megérkezett a tabletem újratelepítő USB-je . Újra is telepítettem mindent a gépen , úgy néz ki , minden oks .
Annyi , hogy 8.1-es telepítő USB-t küldött a HP . Megnézem ,hogy milyen ezzel a gépem sebessége , üzemideje . 8.1-el vettem , de nem igazán vannak meg ezek a dolgok ...
Azt tudom , hogy a win10-alatt 7,5 óra kijelző idő volt 75% -os fényerőnél .
Ha ettől jobb lesz , lehet hagyom akkor a 8.1-et egyelőre , úgy is csak böngészek meg filmet nézek . -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A tablet nem kelt életre 1-2 teszt le lett futtatva , szoftveres a probléma . Beszéltem a HP supportjával külenek egy újratelepítő USB- t . Elküldik a címemre , a szüleim meg utánnam küldik Nèmetországba .
-
pècsimunkás
addikt
Köszi!
Megtörtént , de visszajött . Beszéltem a notebook.hu vevőszolgálatával is , annyit mondtak ,hogy hagyjam a gépet , hátha elindul .
Ha reggelig nem lesz változás , akkor hívom a HP-supportot , végül is kifizettem a 2 év prémium garit .
Annyi még a problémám , hogy vasárnap mennék vissza Németországba , és kellene a gép netezni , filmet nézni , meg a németet tanulni . És kb 1,5 hónap múlva lenne nálam a gép , akkor tudnák utánam hozni . -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Akartam csinálni egy gyári visszaállìtást , kiírta a gèp , hogy nem sikerült , ès felajánlotta , hogy tèrjek vissza a widows 10- be . Rákattintottam , utánna kiírta ezt :

Ez most micsoda ? Nem enged sem a képernyőn , sem egèrrel sem billentyűzettel semmit csinálni !
Esetleg kaphatnák segítséget ? Ilyenkor mi a helyzet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

!
!!!
!!!
!
!