Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Ugye, tudod. Ezek az cpu-k köszönőviszonyban sincsennek az asztali cpu-al. Csak a nevük marad meg, hogy jobban eladhatóak legyenek. Na persze ez nemazt jelenti, hogy rosszak, gyengék. A tabletek között megállják a helyüket, de ezek nem az asztali cpu-k, és azokhoz képest harmat gyengék.
-
varmi2
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Milyen movilt használsz 10évig? Semmilyet, nos a tablet sem más. Tervezz 2-3-4 évig, de már ezis sok.
-
varmi2
nagyúr
Én sem kapcsolgatom ki meg be. Hanem megnyomom a bekapcsológombot, mint az androidos taboknál, és kialszik a képernyő. Egy idő után elalszik a gép. Ha így van 8-10 órát, akkor 3-4 százalékot fogy csak az aksi. Ami szerintem nem fáz. A billes témához nem tudok mit mondani. Én azt használom.
-
varmi2
nagyúr
válasz
azaleericks
üzenetére
Ha a pc vezetéken van rákötve ugyan arra a routerre, amin a tablet wifin kapcaolódik, akkor kész, nem kell semmilyen más kábel. És tudsz gálózaton másolgatni. Csak meg kell osztani a mappákat.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Tompkins
üzenetére
Nekem chuwi (h10)van, de nem dual bootos, csak win10-es. Lassan 1 éve. Egyedüli gondja, hogy a wifi ami bele van építve nem megy normálisan, ezért egy nano wifi vevő van bedugva az egyik usb portba. Ezt leszámítva más gondja nincs. Akksi is kibír másfél két nap netezést. X5 z8300 chipssset 4Gb ram, 10" fullhd, 64Gb háttértár. 47k volt tavaly márciusba. Ilyen hardverrel jelenleg sem úszod meg 80 k-nál kevesebbért.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Nem megy folyamatosan 1.6GHz-n csak a kép erejéig, elindítottam az intel burnteszt nevü érofit, ami a cput terheli. Az asztali géepn ezzel tesztelem a stabil cpu tuningot. Mert a prim95 alatt stabil, ez még kifektetheti. Semmi módosítást nem végeztem a tablettel. Gyári állapotban van. Nézz be a chuwi hi10 fórumba, mindenkinek kezeli a 4Gb-ot. Annak ellenére, hogy az intel csak két gigát ír.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
5 éve laptopot vagy netbookot vettél, most tabletet akarsz, nem ugyan az a két kategória.Egy normál méretű tabletben sincs 2.5" meghajtó, hisz az önmaga olyan vastag lenne, mint maga a tablet. Vannak ilyen tabletek, de azok ipari területre készültek, és a normál ár 5-10x -e.
-
varmi2
nagyúr
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Gearbest helyett én inkább banggoodról venném.
Ez az oldal különösen ajánlott, szemben a gearbesttel. Bár ez kínai raktár, de nem biztos hogy megvámolják, csak postát kell választani, és nem csomagküldőt. Én innen vettem tabletet tavasszal, vám nélkül jőtt, és azóta is hibátlan. És van a leírásban 20% kupon kód. Itt nem látok wines berziót, csak androidosat. -
varmi2
nagyúr
válasz
tamass.szabo
üzenetére
Eu raktárból rendelted?
-
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz
davesopron
üzenetére
Chuwi Hi10, ha nem gond a 10" átmérő. 160-180$ között hozzá lehet jutni. Nekem is ilyen van, és elégedett vagyok vele.
-
varmi2
nagyúr
Ilyen progi nincs. Egy wines tablet, gyakorlatilag, egy asztali gép mini változata. Az asztali gép sosem fogja tudni ilyen rajztáblának felismerni. Sajnos nem tudom, hogy a photoshop meg hasonlóakat hogy viszi. Ezek a tabletek tartalom fogyasztásra vannak kihegyezve, nem készítésre. Mit vársz egy olyan soc-tól, ami 2W fogyaszt max terhelésen, és ebben benne van 4 mag cpu, és vga is.
-
varmi2
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Játékra nem való tablet, windowsos semmi képpen. A kimondottan játékra kell, akkor androidos tabletet nézz. Ott is a felső kategóriából.
-
varmi2
nagyúr
Van valami app vagy progi, amivel tudom montírozni a kijelző időt?win10-ről lenne szó. Mert csak azt látom, hogy az aksi hány %-t használta el a kijelző.
-
varmi2
nagyúr
válasz
bazsimano
üzenetére
Én a chuwit venném, sőt vettem is. Teljesen elégedett vagyok vele. Dual os nem jó, mert felezi a háttértárat.
Én a helyedbe elfondolkodnék a geatbest helyett a banggood.com-ról, bár nem eu-s raktárból vettem, de holland postával bő 3 hét alatt itt volt, áfa, és vám mentesen. Kuponkóddal 159$ ért. -
varmi2
nagyúr
Milyen progit ajánlottok fotózshoz, a beépített kamerát kipróbálni. win10 alatt.
-
varmi2
nagyúr
Van valakinek tapasztalata itt a chuwi hi10-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest