- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
flatline#2 #12298 üzenetére
Nekem ilyen Lenovo-m van, tulajdonképpen elégedett vagyok vele (főleg az ára miatt, nagyon baráti volt), a felbontás szvsz erre a méretre teljesen megfelelő.
Win 10 volt már rajta év elején, de akkor nem működött vele a HDMI, talán azóta javították már, de nálam most 8.1 megy.
A billentyű nagyon könnyű, ha ölbe veszed dokkolva teljesen kihajtva, hajlamos hátrabillenni, még a touchpad gombja lehettek volna különállók és puhábbak, de ezeket leszámítva minden másban nekem teljesen okés a gép!
Az akku nagyon jó, teljesen feltöltve hosszú heteket is kibír, ha ritkán kapcsolom be, persze amikor rendesen használom, wifi, net, stb, teljes fényerővel, akkor 5-6 óra után éhes lesz ! -
Sanyabá
senior tag
válasz
flatline#2 #12298 üzenetére
Én a Kruger mellett döntenék,. X5-Z 8500 proci miatt, meg a felbontása miatt.
De a majd a hozzáértők is megerősítenek benne , vagy nem. -
flatline#2
tag
Sziasztok,
Apámnak keresnék főként netezős 10" tabletet.
Egyik elvárás apám részéről az lenne, hogy tudja a 3G esetleg LTE-t. Hozzáteszem szerintem baromira felesleges ez neki, mert mobil mindig van nála amiről tud netet osztani, szóval segítséget kérnék a kiválasztáshoz, mert én már nem tudok dönteni. Eddig ezek jöttek számításba:
Alcatel plus 10
70.000 ft, tudja az LTE-t, de a modem a billentyűzetbe van építve, na meg van a billentyűzetben + aksi
Lenovo MIIX 300
ez is 70.000 ft, nincs 3G/LTE
Kruger&Matz Tablet 2in1 10,1
ez 65.000 ft, erről viszont semmit nem találtam magyar nyelven, mármint a spec-en kívül, viszont szimpatikusnak néz ki, nagy felbontás stb. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a típussal kérném, hogy ne tartsa magában
Nézegettem még Asus Transformereket 50-60 körül szintén 3G nélkül
Illetve ott vannak még a Chuwi tabletek is, de még nem alakult ki benne a bizalom a Kínából rendeléssel kapcsolatban szóval itt ez az egyetlen kifogásMint az látszik a felső határ 70 körül lenne, viszont mivel csak netezésre kell, ezért nem bánom ha valaki azt mondja, hogy arra tökéletes 40-50-ért valami más.
Légyszi segítsetek, hogy a fentiek közül melyiket ajánlanátok. A cél az 99% csak netezés, attól bonyolultabb dolgot nem kell tudnia, viszont azt magabiztosan.
Előre is köszi. -
tamass.szabo
tag
Egyébként a dokkolós billentyűzetnek a biztonság kedvéért nézzen utána mindenki ennél az ajánlatnál, akit érdekel, ugyanis ha jól tudom a Hi10 Plushoz nincs dokkolós billentyűzet, csak ez a felhajthatós akármi. Szóval több, mint valószínű, hogy ez itt a Hi10 Pro/HiBook Pro dokkolója, amibe bár tökéletesen belepasszol a Plus, de kicsi hozzá, így ha összecsukod, irgalmatlanul bután néz ki.
De egyébként teljesen kompatibilis vele a méretproblémát leszámítva.
-
Gregorg
tag
Sziasztok,
most rendeltem egy Chuwi HI10 plust. Nem tutkolt szándékom, hogy TV-re full hd képet küldjek ki.
Milyen fps-ben tud küldeni a tablet hdmi-n keresztül tartalmat? Van erre beállítási lehetőség, vagy ez egy fix szám? Mire kell figyelni még hdmi-vel kapcsolatban.Másik, hálózati megosztás. Intelnél minek hívják a megoldást? Miracast?
-
Papooo
senior tag
válasz
Mottie #12290 üzenetére
Proci összehasonlítás
-
Mottie
őstag
Sziasztok!
Hogy viszonyul egy M3-6Y30 egy i5-3210M-hez?
Gondolkodunk hogy egy Lenovo Z580-at lecserélunk egy tabletre.
Cube i9, Teclast X3 Pro-t néztem eddig.Ami nem tiszta, hogy mennyire érezhetó pl a 4 GB vs 8 GB memoria, ileltve mire elég a 2x5000 mAh illetve 4500 mAh akksi? Jó lenne ha 5-6 órát kiírna akksiról.
Mottie
-
pècsimunkás
addikt
Ok ,köszi !
Ezt megjegyzem !
Amúgy délután bedugtam a jack dugót , a képernyő sötét lett újra . Beszéltem is a HP-supportal , ha így marad a gép küldöm szervízbe .
-
®abstract®
őstag
válasz
pècsimunkás #12285 üzenetére
8.1 n:recovery-restart-advanced-uefi=bios!
-
pècsimunkás
addikt
Este elfelejtettem megkèrdezni . Próbáltam bluetooth- al csatlakoztatni a hangfalhoz a tabletet , de nem sikerült . Win 8.1 van rajta . Tablet hiba vagy win hiba lehet ? Telefonokhoz sima csatlakozik a hangfalam.
-
pècsimunkás
addikt
Hardveres volt a probléma . 3x-4x odavágtam az asztalhoza gèpet , közben piszkáltam a jackal , egyszer csak jó lett !
-
pècsimunkás
addikt
Ok , holnap mèg próbálkozom ! Köszi a segítséget , ès az ötleteket !
-
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás #12281 üzenetére
Első körben körbe gugliznék, mert lehet hogy valami egyszerű probléma, amit lazán meg tudsz oldani.
(Anno volt olyan samu tab a kezemben, aminek csak addig működött a dokkolón lévő touchpad két gombja, amíg fel nem telepítette a recovery partícióról a synaptic drivert)Próbálj ki valami usb-ről bootoló live linuxot, hogy ott is megvan ez a probléma.
Ha megvan, akkor tuti hardveres a baj, valószínű hogy valamitől sérült a jack aljzat, és ha bedugsz valamit, elmozdul és rövidre zár a kijelzőnél.
Ha ez a baj, akkor kétesélyes hogy gariban megcsinálják. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #12278 üzenetére
Na , megcsináltam a gyári visszaállìtást ! Persze semmi javulás ! Ha bedugom a jacket sötét lesz a kijelző
! Holnap felhívom a HP - t , hátha van valami jó ötletünk . A ( elnèzèst ) tököm tele van a HP tabletemmel
! Kiadok èrte egy rakás pènzt , ès nem tudom 2 hónapnál tovább használni normálisan
! Valami mindig van vele . Januárban vettem , hála Istennek vettem hozzá +1 èv garanciát . Ha haza megyek januárban Nèmetországból küldöm is vissza futárral , csináljak meg . Bár lehet , örülnèk neki ha javíthatatlan lenne ...
-
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás #12276 üzenetére
Miért fogyna le?
Mentsd ki az esetleges problémás drivereket és a fontos adatokat.
A factora reset internet nélkül is megoldható, a frissítéseket ráérsz később is letölteni amikor netközelben leszel. -
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás #12274 üzenetére
Végső esetben a gépházban a teljes visszaállítás megoldja a dolgot.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Tegnap este valamit sikerült elállítanom a gépemen , és most nem találom a megoldást
!
Egészen pontosan az a problémám ,hogy jack kábellel össze kötöttem a tabletet egy hangfallal . Valamit csinálhattam vele , mert a kijelző nem látszott , de szólt a hangszóró . Este nem is volt gond , dartsozás közben elég volt ,hogy csak a rádió szóltDe most is ,ha bedugom a jack dugót sötét lesz a képernyő , és nem találom ,hol állíthatnám vissza , hogy legyen kijelző is , ha be van dugva a jack dugó ...
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12272 üzenetére
Az ilyen olcsoságok általában pár óra alatt elkelnek.
Láttam már HA és a Lófosás hirdetésben durvábbat is.Asszonynak egy papíros, garis Sony Vaio Tap 11-e van, amit azért adott el a szexmunkás tulaja 35-ért, mert nem tudta párosítani hozzá a klavit.
Ha egy órával később csekkoltam volna a Jófogást, akkor lemaradtam volna róla.Pár napig trollkodásképpen fenn volt a Jófogáson egy Miix 2 10 hirdetésem 20000-ért, de a legjobb ajánlat amit kaptam rá 14000 forint volt.
-
válasz
Sanyabá #12266 üzenetére
A serult helyett inkabb egy uj z37xx gep , eroben alig van kulonbseg, amiben a chery erosebb az a gpu , illetve a 8500 felfele a dual chanel ram tamogatas max 8giga (de tabletben nem igazan van ilyen ) . A kisebb verzio szamu z8xxx atomok csak single chanel tamogatjak a ram elerest, azokba szoktak 4 giga ramot rakni egy kis mokolassal a gyartok...
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12264 üzenetére
Nemrég ugyanilyen Asust láttam 45-ért hibátlanul. Sajnos pnt nem volt rávalóm
A tabok az esetek 90 százalékában vagy törnek, vagy áznak, ezen kívül nem sok működést lényegesen befolyásoló bajuk lehet, ezt a kettőt viszont annyiba kerül javítani, amiből már egy ugyanolyan használtat kapsz.Egy z37xx-es gép lehet hogy kisebb teljesítményű, de ennyi pénzért amibe ezek a bibisek kerülnek, már újszerűt lehet kapni belőlük.
-
Medve81
tag
Sziasztok!
Létezik olyan min. 10" tablet, amely billentyűzettel (lehetőleg magyar) rendelkezik alapból és micros usb aljzaton keresztül lehet tölteni?
Köszönöm
-
Sanyabá
senior tag
válasz
r.levente75 #12265 üzenetére
Persze van benne igazság, de szükség néha törvényt bont.
Ja, itt látható a sérülés: Video:[link]
-
Sanyabá
senior tag
No, megint van egy dilemmám.
Lenne ez: Asus Transformer T100HA 4Gb RAM+64Gb emmc garanciával 2017 januárig,
Intel Atom x5-Z8500 CPU-val, 64 bites Win 10-zel! Kiváló akku, bőven 10 óra fölötti üzemidő.
De! Alul repedt a kijelzője, gondolom a zsanér megfeszítése okozta ezt repedések sorát. A fólia szinte teljesen takarja, érzékelést nem befolyásolja. 50-ért adnák.
Kérdésem, mi a bíztositék arra hogy nem reped-e tovább, meg érné-e a kijelzőt cserélni?Vagy felejtős?
Köszönöm!
-
Virág et.
senior tag
válasz
this is life #12262 üzenetére
Köszi!
Én is hajlok rá, bár most néztem, hogy ipad 3 is van hasonló áron..
-
válasz
Virág et. #12261 üzenetére
A lenovo melle tennem a voksom, a prestigio távolról nincsenek kellemes tapasztalataim,a kínai taboknal meg lehet szoras minőség téren ,de ha jot fog ki az ember akkor sokáig lelheti benne örömét,nekem egy chuwi vi10 van es bo egy év kinzas után egyedül az akksi kapacitas csökkent jelentősen (csere lesz az akksinak a.sorsa) ezt leszámítva semmi gond nem volt vele.. Ennek ellenére a lenovo lennem nálam a befutó..
-
Virág et.
senior tag
válasz
Sanyabá #12202 üzenetére
Hasonló cipőben járok mint Sanyabá és greenface: - nem műszaki - egyetemista "gyerek", akinek notebook mellé kellene egy kb 10"-os cucc jegyzetek olvasásához, Word/Excel,...stb., 50e körül.
Jelenleg itt tartok:
- használt Lenovo Miix2 - olcsó, billentyűzettel együtt is belefér a keretbe, de nincs garancia
- új Prestigio Visconte V - garanciális, billentyűzetes, viszont eddig két androidos Prestigio tablet volt a közelemben, mindkettő megjárta a szervizt, és az akkuidejük is elég vacak.
- Chuwi Hi10 / Cube I10 Kínából
- használt Dell Venue Pro 11 (5130) - jó hardver, de ez a legdrágább és no garanciaSzerintetek?
-
Goblin12
őstag
Hali.
Használ valaki: Huawei MateBook, Core m5-6Y57, 8GB RAM, 256GB SSD, gold (53016496) Tabletet? Személyes tapasztalatok?
-
-
szcsabaa
csendes tag
sziasztok
50k körül melyek a mostani legjobb típusok ? érdemes egyáltalán ennyiért venni vagy még rakni kéne hozzá?
jöhet külföldről is akár -
Kasya
nagyúr
válasz
Sanyabá #12253 üzenetére
Itt egy rovid szosszenet rola. 10%-kal lassabb. Nem eletveszelyes...
De ha talalnal egy Asus Transformers T100HA-t akciosan, az jobb vetel lenne. -
gretzky77
veterán
válasz
Sanyabá #12253 üzenetére
Szia! Én nem rég adtam el egyet de nem azért mert gondom lett volna vele! Nekem a 4gb Ramos volt amit linkeltél az csak 2gb! Nekem semmi problémám nem akadt vele szerettem,attól is függ mire kellene,egyetlen gondom talán a kijelzőfelbontás volt ill. hogy a hangszórója valóban gyenge lett!
-
Sanyabá
senior tag
Lenovo Ideapad Miix 310- ről van valakinek tapasztalata? [link]
hroberto fórumtárs szerint vacak gép, más szerint?
-
Polcrendszer
tag
üdv. Tudna valaki segíteni tablet javításban? Melegedô alaplap, amíg le nem húzom az akksit, látszólag halott gép, miután rádugtam töltésre. Túlfesz?Mi mehetett tönkre? Az akksi valószínû ok. Vagy valaki aki javít tableteket?
-
hroberto
veterán
Lenovo Miix 310: Már nagyon bánom, hogy lecseréltem erre a Switch 10-emet. Gondoltam jó lesz a 4GByte RAM és az erőseb SoC.
Igazából semmit sem veszek észre sebességben. Viszont recseg-ropog mindenhol, a hangszórója inkább ne is lenne, már másodszor játssza el, hogy nem akar felébredni alvó állapotból csak úgy, hogy kb. 10 perce állok a bekapcsológombon. Az óra kevesebbet mutat a valósnál több mint egy órával. Mi a szar lehet ezzel?!
Igaza volt egy barátomnak, hogy ez a Lenovo már nem a régi Lenovo. Lesüllyedt a kínai vackok szintjére, de inkább alá. Csak a név maradt a minőség ment... -
Gregorg
tag
válasz
maci25 #12241 üzenetére
A Chuwi hi10 nél néztem Antutu eredményeket (atom z8300, 4 gig ram), valahol 60K körüli a szórás.
A honor 8-am 95K-t mutat (Kirin 950, 4 gig ram), de egy snapdragon 820-as xiaomi mi5 125K pontot is elér.Nem gondolom, hogy a snapdragon proci erősebb lenne egy ilyen atomnál.
Rosszul gondolom? (csak mert van, lesz snapdragon 820-as tablet is.), vagy az antutu kb teljesen megbízhatatlan ilyen téren?
-
Aureal
őstag
Sziasztok!
20-40-ig milyen jobb tabletet tudtok javasolni? -
-
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Adott egy Microsoft Surface Pro 3 Tablet.
Utóbbi napokban, visszont teljesen megvan bolondulva a gép, és igazából fogalmam sincs, hogy mit tudnék vele kezdeni.
A problémák:
- Elérhetetlen géphez: a fogaskeréknél és ez innen tovább nem mozdul.
- Explorer.exe mintha csak egy képként lenne berakva a háttérnek, bal egérgomb kattintásokra az asztalon meg szinte sehol se nem reagál a tablet, csak a jobb klikkekre, az egérnek semmi baja!
- Megnyitott ablakok lékicsinyítése start+d és kész úgy működik mint alt+f4 sehol nem látni a megnyitott programot semmit.
- Képeket se lehet már megnyitni.
- Valahogy napról napra egyre kevesebb ikon és ilyesmi jelenik meg az asztalon.
Eddig ennyi jutott a tudomásomra, de ez is bőven elég.
Megpróbált megoldások:
- Restart 34323289219271872131-szor,
- Restart explorer.exe
- PowerSehllben a következő:Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
de ez se fut le, mert megáll az "Initialisation"-on és várhatok napokat, semmi nem történik.Igen tudom rakjam, újra, csak épp nincs annyi netem, hogy leszedjek egy win10-et és USB sincs nálam.
Nem én vagyok egyedül a hibával, vannak még párat a világban, de nem találtam köztük megoldást.Esetleg valakinek bármi ötlete van?
Köszi, Goblin.
-
safizoo
tag
A kollegámnak van ilyen és imádja. Meg nem válna tőle. Egyedül amiért panaszkodik, hogy a tappancs az alján lejön és nem találja, hova tette ,amit vett hozzá.
Mindenesetre az jó, hogy már lehet használtan is találni! -
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12232 üzenetére
Egyszerűen nem ide való, mert a topic lényege a tapasztalatcsere, és az esetlegesen felmerülő problémák megoldása.
Ha valaki vásárolni akar, akkor keresgéljen az aprók között.
Bár én is hirdetek ezt-azt, de eszembe se jut, ide bepofátlankodni vele, mert tisztelem a szabályokat. -
Sanyabá
senior tag
Hova tűnt néhány hozzászólás?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Sajnos több topikban sem válaszolt senki, remélem itt sikerrel járok. Wolfram Alpha-ról szeretnék kérdezni, hogy az áruházban lévő az elég arra, mint egy sok funkciós számológép? Egyetemi számolásokhoz szeretném használni számológép helyett. ki tudja váltani? [link]
-
hepi62
csendes tag
válasz
gretzky77 #12221 üzenetére
Szia!
Igen, biztos, hogy fullhd-s, de sajnos lemaradtam rola (e-bay), pedig nagyon jo arban volt. (kb 50 000 huf)
Talaltam egyebkent 4GB-os fullhd-s valtozatot is de olyan 110 ezerert. Lenovo Miix 310 80SG00CSCK
Ugy latom az valami Csehorszagban forgalmazott verzio.
A kerdes csak az, hogy ennyit meger e?
Meg egy Chuwi hi10 pro-ban gondolkozok alternativakent, ami kb feleannyiba kerulne, csak ott persze kerdeses a minoseg, nagyobb az eselye egy hibas darabnak.
Ami fontos lenne a fullhd kijelzo es 4GB ram.
Esetleg valaki tud egyeb alternativat 100 ezer ft-ig? -
Gage2016
újonc
válasz
darthsmoke #7457 üzenetére
Helló!,
Nekem a tableten a képernyő el van fordulva alaphelyzetben 90 fokkal és az istennek nem tudom visszaállítani, lehet érzékelő probléma lehet, tudnál segíteni azzal amit te kaptál a supporttól ? Lehet nekem is működne vele.Köszi előre is -
hepi62
csendes tag
Sziasztok!
Meg sosem volt tabletem es kineztem egy Lenovo Miix 310-et, amiben csak 2GB ram van.
Eleg ez altalanos hasznalatra (Internet, Office, Skype, ilyesmi, semmi jatek)?
Termeszetesen Windows 10 van rajta, mennyire eleg neki ez a 2GB, nem lesz tul lassu?
Egyeb parameterei:
- Z8350 processzor
- 64 GB EMMC
- 1920 x 1200 WUXGAElore is koszonom a valaszokat!
-
Vindex
tag
válasz
pècsimunkás #12217 üzenetére
Igazából nekem sem volt bajom a 8,1-el, sőt az üzenetjelzése jobb volt. A 10-re találtam egy jó e-book olvasót (fiction book reader), amit megvettem, de 8,1-re nem érvényes a vásárlás. Sokat kipróbáltam, de ez jött be leginkább. Megveszem mégegyszer, legfeljebb ugrott 980Ft-om.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Vindex #12213 üzenetére
Hívd fel a Microsoftot . Mond el a dolgaidat , és küldenek egy letöltő linket . Legalább is nekem küldtek .
Viszont ! Gondolkodtam sokat , de hagyom a 8.1-et . Csak böngészek , filmet nézek -összekötve a tv-vel ,esetleg Skype-olok . Erre tökéletes a 8.1- is ! A 10-nél jobban merült alvó állapotban , meg a c meghajtón alig volt helyem ( 32gb ) . Meg szépen belaktam ,beállítottam rajta mindent , nincs kedvem újra kezdeni az egészet ...
-
Papooo
senior tag
válasz
Vindex #12215 üzenetére
Nekem pendrive-on van a telepítő, és egy nagy halom driver is, de frissítést szigorúan a régi windows alatt indítom el.
Jó eséllyel semmilyen driverre nem lesz szükséged, ha mégis kellene valami, azt leszedi magának a netről.
Egy egér azért legyen kéznél, ha véletlenül mégis neked kellene a touch drivereit levadászni....Lehet hogy megy az MS oldaláról is, de az a módszer számomra ismeretlen.
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12212 üzenetére
Átlagos felhasználásra (film, zene, office, web), esetleg régebbi játékokra (NFS Most Wanted, MoHAA, Massive Assault 2, Total War). megfelelő.
Minden usb-s cuccot kezel (vinyó, pendrive, tvtuner, nyomtató), külső kijelzőre ráköthető.
Ha nincs valami extra igény (GPS, Kézírás, Nagy erőforrásigényű program használata, vagy mint nálam, hogy a WoT fusson rajta) akkor megfelelő.
Persze az árcédula is döntő tényező.
Használtan billentyűzetes dokkolóval max 50-et szabad érte adni, dokkoló nélkül max 45-öt.Vindex - a frissítésnél ki kell hagyni a kulcs megadását, mert a központi szerver tárolja a gép alaplapjához generált Win10 kulcsot. Az első alkalommal, amikor internetet kap, majd beaktiválja magát.
-
Vindex
tag
Van egy Asus tabim amit W8,1-el vettem és frissítettem10-re. Csináltam egy gyári visszaállítást és a 8,1-et tette vissza. Hogy tudom a 10-re frissíteni mivel nincs kulcsom hozzá? Hogy lehet ezt a folyamatot elindítani, hogy a 10-es legyen ismét a tabin? Igazából az üzenetjelzése a 8,1-nek sokkal-sokkal jobb volt és inkább emiatt megtartanám, de érdekel a lehetőség a későbbi időre vonatkozóan.
Köszi! -
Sanyabá
senior tag
válasz
Papooo #12206 üzenetére
- Intel Atom Z3740 QuadCore CPU (4x 1,33 / 1,86 GHz Turbo, 2MB cache)
- 2GB DDR3 RAM
- 64GB eMMC SSD
- Intel HD Graphics VGA
- max. 7 óra akkumulátoros üzemidő
- 10,1”-os FullHD (1920x1080) nagy fényerejű IPS LED érintőképernyőMindez egy Lenovo Miix 2 -ben van. Tehát ez így ebben a formában jónak mondható?
-
Papooo
senior tag
válasz
tvamos #12208 üzenetére
Melyiket, az X200-as szériásat?
Én most akarok szabadulni a Miix 2-től, és a HP 4330s laposomtól, mert úgy döntöttem hogy beruházok egy i7 2620m-el szerelt X220T-re.
Kap 8 giga ramot és egy 160-as ssd-t. és már a Word of Tank is vígan elszalad rajta.
Úgy számoltam, hogy a két mostani gépem ára fedezni fogja a váltást. -
skyli
senior tag
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12202 üzenetére
Én használtban vagyok otthon, ezért azokból szemezgetek:
Ha kell a kézírás, akkor Fujitsu Stylistic, vagy például Samsung XE700 széria (60-80 körül lehet kifogni a 2.-3. gen i5-tel szerelt változatokat).
Ha nem fontos, mert csak gépel, akkor valami 10"-os 2/32-es is elég, azok billentyűzetes dokkoló nélkül 30-35-től indulnak, dokkolóval 40, de inkább 50 fölött kaphatóak.Van még egy külön kategória, az érintőképernyős laptop-tablet hibrid.
A Lenovo X200T-s és afölötti gépeiben is lehet fantázia.Természetesen szigorúan személyes átvétellel valami nyugodt, de nyilvános helyen (pláza, gyorsétterem, kávézó), és minimum 10-15 perces próbálgatással.
-
Gregorg
tag
Jumper ezpad is érdemes venni ( ezpad 5se)?
-
kovacs65
őstag
válasz
Sanyabá #12202 üzenetére
Ha kézírásos jegyzetelésre, esetleg rajzolásra gondolsz, akkor olyat kell keresni, amely támogatja a tollas (stylus vagy pen) bevitelt.
Illetve, hogy mekkorára gondolsz, 10" - 12,5"-ig, kb 100 ezertől (Cube i7 Stylus) 800 ezerig (Microsoft Surface Pro 4 Core i7 512GB). -
kovacs65
őstag
válasz
Sanyabá #12199 üzenetére
Én ajánlom a Lenovo 20BN0035NX típust, mivel nekem is ez van:
8.3" IPS (1920x1200)
Multi-touch,
Intel Atom Z3795 (1.59 GHz),
4GB DDR3 SDRAM,
128GB eMMC,
Intel HD Graphics,
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n,
Bluetooth 4.0,
3G,
MicroSD (128 GB),
2/8MP Webcam,
Windows 10 Pro 64-bitBT-s billentyűzettel, szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Banggood
- Facebook és Messenger
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest