- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
Grande Ale #12395 üzenetére
Rossz, mert az eMMC lassabb valamivel, és nem cserélhető/bővíthető az mSATA-hoz képest.
-
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale #12395 üzenetére
Simán elfut 2 GByte RAM-mal a Windows 10.
-
válasz
Grande Ale #12393 üzenetére
Nincs még tapasztalatom tabletekről.
Asztali Win-es gépekből kiindulva még a 4GB-ot is karcsúnak gondolom manapság...A te döntésed, hogy mit veszel én csak megírtam a saját véleményemet a kérdésedre reagálva.
-
Game-over
aktív tag
válasz
Grande Ale #12384 üzenetére
Ebben csak eMMC van, nem SSD (az olyan gépeknek asszem mSATA a csatlakozója).
-
kovacs65
őstag
válasz
Nekem egy 8.4-es Lenovo van, jobb procival (Z3795), 4GB, 128GB kiszerelésben.
A 10" nekem már kicsit nagy volt, de ez így valóban jól hordozható.
Win 10-zel nagyon jól használható. -
válasz
Gyárilag 64 GB SSD-nél nagyobb jelenleg a piacon alig van, ez az elterjedt.
Egyébként ld: kettővel feljebb levő hozzászólásom: #12382 -
Grande Ale
őstag
Üdv!
Feleségemnek szeretnék egy könnyen hordozható, kis gépet, ami táblaként is jó. Erre gondoltam:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-transformer-book-2in1-eszk%C3%B6z-t101ha-gr007t-10-1-intel-atom-2gb-64gb-windows-10-1210602.html
Jók ezek, elég a két giga ram, még a 64GB ssd? Vagy tudtok ajánlani jobb vételt ilyen kis 2/1 gépből?
Köszönöm! -
-
Dareius
tag
Sziasztok,
win 10-es tabletet szeretnék vásárolni jó lenne 64 GB és4 GB ram, és jó kijelző.
10 col környékén kissebet nem szeretnék. Úgy 1- 150.000 ft-ig szánok rá. Telne jobbra is, de skót vagyok. Viszont észrevettem ebben az árszegmensben ritka jó kijelzős készülék a lenovo mix 310nézegettem meg Asus transformert a fenti paramétereken belül az Asusnak szebb a kijelzője így a felé hajlok van még jobb ebben az árszegmensben?
A chuwi 10 prót is néztem de elég sok sebből vérzik ahogy olvasok és az akku ideje borzalmas a fenti említettekhez képest. És mindenképpen billentyűzet járjon hozzá.Segítséget előre is köszönöm.
-
Ringman
félisten
válasz
pècsimunkás #12375 üzenetére
odys tabletek az amazon.de-n is szoktak leértékelve lenni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Elfogyott sajnos . Múlt héten néztem egy Medion tabletet 66 euróért . Az droidos volt , 10,1" , 4 mag , 1/16 , HD kijelző . Rewe-ben volt az akció , első nap mentem ,du 3 körül ,persze ,hogy nem volt már egy darab sem belőle ...
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a válaszokat
!
-
válasz
Teljesen okés, kár hogy nem nálunk van ez az akció!
-
NoMagix
addikt
válasz
Nem rossz, jó a kijelző mérete , de kérdés milyen a minősége!
Amire szánnád, arra tökéletesen elég lenne!
Az én véleményem, hogy win-hez jobb a nagyobb kijelző! (nekem 10-es van) -
válasz
pprod94 #12369 üzenetére
Nem tudom segit e de egy leiras a win7 uefi instalhoz [link]illetve egy masik [link] hatha osszejon... de nem lesz kinlodas tableten win7-et hasznalni ?
Kkdesign
Elvileg win alatt gond nelkul kell mukodnie, de azert befolyasolo tenyezo a touchpanel minosege .... ha kevesebb, ritkabb az erzekelesi pontok szama akkor a toll se kepes csodakra... -
Virág et.
senior tag
Esetleg körülnézhettél volna az eBay-en... de kerestem neked egy szép unikornisost.
Ha ez nem jön be, akkor van pink supermanos is.Mindkettőből van universal 10.1-11" méret.
-
OFF, de nem tudom, melyik topikban próbálkozzak...
Tudtok 10,6"-os tablethez (konkrétan ehhez) forgatható tokot ajánlani? Már végig tírtam a netet, két terméknél rá is kérdeztem, hogy belefér-e, de eddig csak 10,1"-esekhez találtam ilyet.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Topikban kerestem, meg netn is egy ideig. Chuwi HI8-am van. Windows 7-et akarom feltenni. 32bit UEFI megoldható valahogy? Nem találok semmit hozzá.
-
válasz
anonimus25 #12360 üzenetére
Azert a windows10 tab mas mint a telefon,a rendszer mag ugyanaz , de ennyi az egyezes koztuk, ha win tab akkor mint fentebb is irtak legalabb 32 de inkabb 64giga belso tarhely ,2 giga ram .. ez nem telefon Os , teljes erteku asztali wint futtat..
-
anonimus25
aktív tag
válasz
Papooo #12356 üzenetére
igazán csak a keresésben akadtam rá, windows tabletekkel nem foglalkoztam eddig akkor ez felejtős értem. Kínából rájön áfa vám és már itthon majdnem kapok akkor egyet ha kicsit hozzá teszek és a gariztatás is jobb talán.használt meg olyan mint a kutya vacsorája sajnos,megy egy hétig főleg ha nem garis már és 30k ment a kukába sajnos.amúgy nekem volt windows telefonom nem fagyott ment rendesen és jobb volt mint a droid ,és csak 512mb ram volt benne,nem akadt fagyott szaggatott nem lépkedett ki ezért kérdeztem végül is.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
anonimus25 #12355 üzenetére
7" kijelző 16 giga tárhely
Felejtsd el.
25 körül már 2 giga ram, 32 vagy 64 giga tárhely és 8"-os kijelzőt kapni kínából vagy az aprón, márpedig ez a minimum hardver, ami alá nem szabad lemenni.Na jó, ebook olvasónak 10000 ft.t még megér.
-
anonimus25
aktív tag
Sziasztok,ezzel én csak most találkoztam.win tablet érdekesen hangzik.aki tapasztaltabb leírná milyen lehet minőségre?belsője megfelelő? http://m.olcsobbat.hu/termek/trekstor_surftab_wintron_7_0_wifi_16gb-57ea54878e16d5b057001979/#details
-
Thief
aktív tag
válasz
this is life #12349 üzenetére
Közben megoldottam a dolgot, kb 10 órámba telt, mire találtam megoldást...Rufus-al csináltam egy telepítő USB-t (uafi géphez GPT partíció, 4096bytes). Parancssorból töröltem a key-t, majd újraindításkor gyorsban biosban kikapcsoltam a safe boot-ot és OTG-n rákötöttem az USB-t. Így látta és tudtam feltenni más windowst, aminél már működik az energiagazdálkodás.
-
Laja333
őstag
válasz
kovacs65 #12347 üzenetére
Páromnak rendeltem, hogy gyakorolja rajta a rajzolást/photoshop. Eleinte tökéletes lesz neki, később ha már "kinövi" akkor esetleg egy újabb Surface-t bevállalunk.
Viszont, a hozzá való Stylus-t nagyon lehúzták a külföldi oldalak. Szerintük nem elég érzékeny, sokkal jobban használható vele a Surface vagy a Note tolla.
Mit gondoltok, ezzel működne? -
A gephazban, energiagazdalkodas menupont alatt kapcsold ki az alvas engedelyezeset akksirol es halozatrol egyarant, az eszkozkezeloben pedig nezd at a wifi,usb eszkozoket hogy az energiagazdalkodasnal kiívan e szedve a pipa hogy kikapcssolhatja a rendszer energia takarekossag miatt..hatha igy menni fog a torrent kliens elsotetult kepernyonel is.
-
®abstract®
őstag
bluetooth félbehajtható billentyűzet kapható az aldiba.medion:10eft.
-
kovacs65
őstag
válasz
Laja333 #12340 üzenetére
+Még bele lehet csempészni egy 256-os SSD-t + egy kis hűtés tuning és még jobb lesz.
Egyébként kb 60%-kal gyorsabb-jobb, mint a céges PC-m. És 10".
Erről jut eszembe veszem elő, mert tölteni kell. Ez a külön AC töltés macerásabb kicsit, USB-n még nem próbáltam, de azt írják megy onnan is.
-
Thief
aktív tag
Na ezt oldja meg valaki:
Adott egy Acer Switch 10 SW12-015-ös tablet/laptopAlaplap cserén volt, egy olyan lapot raktak bele amibe egy hibás windows termékkulcs van égetve. Sem frissíteni nem tudom a windowst, sem újat telepíteni nem tudok. Még OTG-vel sem bootol be usb-ről (fat 32, direkt uefi usb-t csináltam). Ha pedig windows alól próbálom frissíteni, hibát ír a termékkulcsra. Na már most ez a kisebb probléma. A nagyobb, hogy bios update-ből a legfrissebb van fent, így a windows egyszerűen képtelen kapcsolni a kijelzőt, vagy alvó módba rakja a gépet (háttérben nem megy letöltés, zene, semmi), vagy non-stop világít a kijelző. Ha felrakom a bios update-et (az azonost, mivel nincs újabb), akkor frissít valamit a windows-ban első indításkor és eneriagazdálkodásnál megjelenik KÜLÖN a kijelző kikapcsolása és az alvó mód időzítője is. Viszont az első újraindítás után megint eltűnik és a hiba visszatér.
Már próbáltam parancssorból is eltűntetni a kulcsot, de ez is csak 1 újraindításig működik, mivel gondolom a termékkulcs bele van égetve az alaplapba. Mikor volt szervízben, rá 1 hétre lejárt a gari. Szervíz kilőve.
Na már most van erre megoldás, vagy öntsem le benzinnel, gyújtsam fel és rakjam fel youtube-ra?
3 napja google-özök, már szerintem mindent megpróbáltam, de hátha itt valaki tud mondani valami okosat. -
Virág et.
senior tag
válasz
this is life #12336 üzenetére
Köszi!
-
Hali!
Jelenleg mi a legerősebb procival rendelkező max. ~10"-os QHD (?) felbontással rendelkező tablet?
Nagyobb képernyőméretnél tudom, ott van a Surface Pro 4.Na nekem "ugyanez" a hardver kellene, csak kisebb képernyővel, mert. spec. célra használnám. (...ha létezik ilyen...)
-
válasz
Virág et. #12335 üzenetére
Nekem hd felbontasu tabom van , es kezzel igy is bele kellett nyulni a betu meretezesbe hogy kenyelmesen hasznalhato legyen , win32 api-t hasznalo alkalmazasoknal ,illetve ahol a windowson belul szovegre kell bokni , még mindig nem oldottak meg hogy ami nem metro feluletre van irva azt kenyelmesen lehessen hasznalni ...ilyennel a win beallitasaiban ,felugro menukben es egyebb helyeken is talalkozik az ember...
A hp drivereit le tudod menteni a double driver progival , de a touch drivert feltetlenul szerezd be mert azt nem menti... zip-be ments a dd-vel,abbol tud gond nelkul backupot vegre hajtani ..
A 8.1 driverek is jok 10 ala ... ha meg van frissebb a win megkeresi majd, amugy ha frissitessz akkor a driverek megmaradnak ha azt az opciot valasztod a frissitesnel... -
Virág et.
senior tag
válasz
this is life #12334 üzenetére
Köszi a választ!
Win10 esetében is bibis az FHD felbontás? (azt hittem, hogy csak 8.1 alatt volt ezzel gond)A HP.nál pont ez a bajom, hogy a gyártó oldalán az eredeti Win 8.1-hez fent vannak a driverek, de a Win10-nél csak egy BIOS, egy egy HP util van...Ráadásul nem egy gyakori gép, a HP Supporton kívül nem is nagyon találtam fórumot ahol szóba kerül, oda meg nyilván nem az elégedett felhasználók írnak
.
-
válasz
Virág et. #12333 üzenetére
2 giga rammal is el lehet lenni,jó.a.tempo ,de inkább a tobb ram es újabb proci amit valasztanek..a nagyobb felbontást nem tartom feltétlenül jobbnak, mert a win skalazodasa hagy egy kívánni valót maga után ...
Ha a hp-hoz vannak driverek akkor nem lesz gond a w10-el... De az upgrade elott az összes drivert szedd össze es csak azután állj neki.. -
Virág et.
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni: jegyzetek olvasására (javarészt pdf), facebook-net és némi excel igényekre melyiket javasolnátok 10.1" méretben, W10-el:
- Z8350, 4GB/64GB, 1280 x 800
- Z3745, 2GB/32GB, 1920 x 1200 IPS
(gyártó ugyanaz)Hajlanék jobb kijelzőre, de nem tudom mennyire használható ezzel a régebbi CPU+2GB páros...
Hopp, még egy: HP Pro 610 Tablet Win8.1->Win10 upgrade-jét csinálta már valaki? Főleg a problémák érdekelnek (touch érzékenység, akkuidő, sleep hibák, hiányzó driverek,...stb)
Köszönöm előre is.
-
Thief
aktív tag
Megvan a hiba... Nemrég szervízben volt a gép és másik biost tettek rá. Update-eltem és megjelent még kiscsillió beállítás az energiagazdálkodásnál. Már külön van merevlemez kikapcsolástól kezdve hibernálásig minden. Eddig semmi sem volt, csak kijelző kikapcsolás időkorlát. Köszi, acer szervíz...
-
Thief
aktív tag
válasz
this is life #12330 üzenetére
Energiagazdálkodásnál nincs is hibernálás vagy alvó mód. Csak olyan beállítás van, hogy mikor kapcsoljon ki a kijelző. Kijelzővel együtt meg megy szépen sleep módba. Rohadt frusztráló
-
válasz
margithid #12328 üzenetére
Edge-el egesz furge netezni , amikor lassu a bongeszes a franc se tudja mi fogja egy egy oldalnal , mert feledatkezeloben nezve meg boven van tartalek a cpu-ban es a ram-ban is , szinten egy baytrailt nyuzok. Viszon erdekes modon a ffox,chrome sokkal docogosebb mint a gyari..
Hogy Amd haza tajan van e konkurenciaja a cherry,core M-nek , szerintem erosen ketseges pedig vsz kellene az intelnek egy melto versenytars...Thief
Emlekeim szerint kilovi a programokat amikor lekapcsol a kijelzo , ne engedd az energiagazdalkodasi lehetosegeknel az alvast neki ... -
Thief
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy acer switch 10-em windows 8.1-el(laptopm módban, billentyűzettel/hdd-vel használom). A problémám a következő lenne: ha kikapcsol a kijelző, kilő minden háttérfolyamatot. Ez torrentezésnél végtelenül idegesítő, ugyanis vagy non stop megy a kijelző, vagy nem megy a letöltés. Anno nem volt ilyen problémám. Mi történt? Nem találok semmi beállítást rá, energiagazdálkodásnál 5-15 percre van állítva, hogy mikor kapcsoljon ki a KIJELZŐ. De miért lő le mindent?
-
margithid
veterán
válasz
this is life #12327 üzenetére
Böngészésnél azért meg meg akad a bay trial, no meg a 2 GB Ram is szükös kezd lenni...
Nem rossz még, 1-2 évet szerintem elvagyok még vele ha nem lesz más, mert ez csak kiegészítő eszköz nekem csupán, de azért a böngészés is elégé erőforrásigényes müvelet lett az utóbbi időben!
Az a baj nincs konkurencia, AMD legalábbis nem terjedt el, ha van neki egyáltalán passziv hűtésű procija... -
válasz
margithid #12326 üzenetére
Szerintem nem a core M a draga , hanem a gyartok szandekosan brutal magasra lovik be az azzal szerelt pc-k arat ... esetleg akkor lesz valtozas ha a cherry sorozat kikopik.. igaz akkor meg majd a celeronokat preferaljak majd.. ha meg igy nezem nem sok valasztasod van . Amugy mire erzed kevesnek a bay/cherry erejet ?
-
margithid
veterán
válasz
this is life #12325 üzenetére
Az a baj kénytelen leszek külföldről rendelni majd, itthon a core M-es notebook/tablet elérhetetlen áron lesz...
Jó lenne azért olcsósodna majd a core M... Azért bay trial atomhoz képest elég nagy lenne a teljesítménybeli ugrás, Ram se olyan drága, hogy ne lehetne beletenni ma már 6-8 Gb-ot, telefonok is lassan ennyivel jönnek, tárhelyből meg nekem 64 GB elég! -
válasz
margithid #12318 üzenetére
Nem lehet hogy a t100 7.4 voltos akksi van es emiatt eleg a kisebb kapacitas? Mert 30 wh 3.7 volttal kb 8000mah ,7.4 volttal kb 4000 mah. Nekem egy chuwi vi10 van 8000mah akksi,3.7volt a SoT ido kb 6-6.5-7 ora... igy gondolkodva amit linkeltel tab ha 7.4v akksival van szerelve , akar meg jo uzemidot is produkalhat .
De azert egy nem honi garis tabletert nem adnek annyit... -
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás #12323 üzenetére
Majd valamikor, egyenlőre mindig oda jutok ki, hogy T100 elég lesz még
-
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás #12321 üzenetére
Annyi megvan szerintem.
Specifikációk alapján azért nagyon jónak néz ki ez a Cube!
Szerintem ha 6 GB Ram lesz majd valamelyikben akkor elcsábulok -
margithid
veterán
válasz
pècsimunkás #12319 üzenetére
Ritka használom, de ritkán is töltöm.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
margithid #12318 üzenetére
Az a nagyon jó üzemidő mit jelent ? Leírnád ?
Nekem volt Cube i6 Air , de egy rakás xar volt . kb 1 hétig lehetett normálisan használni . 2 óra alatt lemerült a 8000-es akksi fél fényerőn , power gomb bekrepált , meg még nem is tudom milyen probléma volt vele . Meg még másoknak is bőven volt vele más problémája . Egy biztos , nekem soha többet nem lesz semmilyen Cube termék!
-
RandomGosu
senior tag
sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni:
"2 in 1" tablet vásárlás előtt állok, eddig csak ASUS Transformer Bookkal volt szerencsém.
Kérdésem az lenne, hogy 130k-ig milyen masinát tudtok ajánlani? Az Office fusson rajta és kész másra nem használnám.
Köszönöm! -
margithid
veterán
Ez jónak igérkezik, csak igazán beletehettek volna 6 GB Ramot...
Ha ez meglenne fél-egy év múlva megvettem volna. -
Laja333
őstag
Hello!
Elsősorban Photoshophoz keresek tabletet.
Két jelöltet találtam, a Cube i7 Stylus és a Book. Mind a kettő ~90-100e Ft körül mozog.
Van ezekkel tapasztalat itt a fórumon?
Esetleg hasonló Wacom technológiás tablet ebben az ársávban? -
II.Démonlord
tag
Sziasztok,
Általános célra (net,e-mail, utazás közben filmnézés) szeretnék egy tabletet, előny ha van hozzá billentyűs dokk.
Két gép van, amit kinéztem, de nem tudom árérték arányban melyik lenne jobb választás.
Lenovo Miix 2 - 25ezer Ft
Lenovo IdeaPad Miix 300 - 40 ezer Ft
Esetleg a fenti árkategóriában (25-40 ezer forint között) milyen más Wines gép jöhetne szóba? köszönöm -
Lehet itthon kulonbozo meretu tabletre kijelzovedo foliat vagatni? Ha igen, merre nezzek szet?
-
margithid
veterán
Arról egyébként mi hír, hogy az atom procik meddig lesznek még ezekben az egybegépekben?
Pár hónapja nem arról volt szó, hogy az intel beszünteti az atom procikat és marad a core m? -
kkdesign
senior tag
válasz
biliard10 #12309 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet túllépned az adott keretet, de a lenovo miix310 elég jó áron maradt a narancsos X áruháznál
85 000,- 4gb rammal, van benne teljes usb is, viszont ha külső hddt akarsz rákötni ahhoz kell egy adapter is rá, mert ahhoz nem kap elég naftát. De amit írtál, arra ez a gép több mint elég( legalábbis nekem, nekem is olyan van
)
-
biliard10
csendes tag
sziasztok
keressek egy tabletet ami alkalmas film nézésre kisebb játékokra illetve netezésre
a keret 60-80Eft és nem zárkózok el a kinából való rendeléstől
a billentyűzetes tok is viszonylag fontos kitevő illetve teljes értékű USBköszönöm a válaszokat
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
30 000Ft környékén keresnék tabletet elsősorban filmnézéshez, internetezéshez. A kijelzőből mindenképp 7" fölöttit szeretnék (8-10" közt valamit). Én az Acer Iconia Tab W1 (NT.L7GEU.004) 32GB tabra gondoltam, de nem igazán vagyok járatos a témában.
Ti mit javasolnátok?Köszönöm
-
margithid
veterán
válasz
this is life #12305 üzenetére
Mindig arra jutok ezekből, hogy várok még amig 6-8 GB lesz az alap a windowsos tabletekben
-
margithid
veterán
Van valami jó Core M-es tablet/notebook egybegép ajánlat kínából?
Szerintetek érdemes lecserélni core m-es cuccra az atom bay trial tabletemet?
Néha már böngészés alatt is döcög kicsit... -
válasz
hroberto #12301 üzenetére
Annyival kiegeszitenelek hogy kruger and matz is kinai oem gyarto alkotasa , csak brandel-ve van .. amugy ha az megfelel igazad van akar echte kinai is lehet ...
Sanyaba
A proci cpu resze kb annyira eros mint az baytrail modelleke ,csak par % a kułonbseg gpuban es fogyasztasban jobb a z8500 , a felbontas nem biztos hogy jo hogy nagyobb , 10 colon elegge gyatran skalazodik a win ha meg win32 api-t hasznalo programot futtat az ember , gyotrelem ujjal hasznalni neha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest