Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok olyan zenelejátszót ajálani ami letölti az albumborítót is és van benne equalizer is? -
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #71203 üzenetére
Kivéve, ha bluetooth sztereó fülessel használod. Mert úgy sehol nem tudod állítani, ezért gondolkozok most épp a platformváltáson. Meg amúgy is jó lenne egy iPhone a Mac mellé.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz csabi94 #71204 üzenetére
na igen. mondjuk ki tudja, ha előtte beállítod bedugott fülessel, akkor utána azt használja, csak állítani nem tudod, passz, nekem nincs vájt fülem.
amúgy meg minnyá itt a 10, abban jó lesz tuti!wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #71205 üzenetére
Egy 850-950 jó lenne, nagyon nézegetem őket így a 820 után, kéne a glance és a qi, és az iPhoneban egyik sincs ugye. Sajnos hiába állítom be, utána nem úgy szól, és nem hinném, hogy ez a 10-el változna, de meglátjuk, karácsonyig nem cserélek le semmit.
-
Narakh
senior tag
Azt hittem, csak párom 520-ának a betegsége, de ma a kéthetes 735-öm is eljátszotta, hogy random bezárja az épp használt appot. Az Internet Explorer, az MSN Weather és az Office Lens volt a három szerencsés (nem közvetlenül egymást követően).
Feltételezem, hogy a rendszerben rejlik a hiba. Mi lehet a jelenség oka?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
-
martin66
senior tag
válasz ZrinyiGabó #71177 üzenetére
Azt olvastam, hogy ezzel elvileg a HTC 8X-et vissza lehet állítani (nem biztos, hogy elsőre menni fog).
LINK[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz hülyegyerek #71209 üzenetére
Nekem meg Romániában nem volt hajlandó útvonalat tervezi normálisan mobilnet nélkül.
Ráadásul folyton autópályára akart vinni majd megőrültem tőle.
Úgyhogy ahogy tapasztaltam külföldön ahol a mobilnet nem használható nem hajlandó a program normálisan viselkedni.
Ez miért lehet így?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz mirci18 #71211 üzenetére
Működik az Romániában is, csak másképp kell használni: nem beírod a célpont nevét, hanem a térképen böksz rá a kívánt helyre, és már tervez is. A román autópályától meg ne félj, mert díjmentes, és alig van rajta forgalom, így kihagyni teljesen értelmetlen volna.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
hülyegyerek
addikt
válasz mirci18 #71211 üzenetére
A tervezéssel nem volt gond, simán meg tudta tervezni az olaszoknál is, hogy ne kelljen a méregdrága autópályáikon eljutnom a végcélig. Az viszont tényleg baromira idegesítő, hogy kilépkedett a program, ilyenkor mindig újra kellett indítani, újraterveztetni, stb.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hroberto
veterán
válasz hülyegyerek #71216 üzenetére
Érdekes... Nekem sosem csinált ilyet. Pedig rendszeresen használom.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
ZrinyiGabó
csendes tag
Teljes siker. Újra rendesen működő wp8.1 van rajta.
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. W10 Edge böngészőben hogy lehet beállítani , hogy a pdf fájlt ne nyissa meg hanem töltse le a telóra? és azt még be lehet állítani , hogy ne a bing legyen a kereső?
Lumia 950XL
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem mobilnetet használni.
Nem túl nagy csomagot, ezért érdeklődnék, hogy amik eddig mentek wifi-vel azokat érdemes-e hagynom eztán is vagy ha nem fontosak leszedjem inkább?Tehát memnnyi netet eszik pl:
- Bing időjárás (glance-re kitéve)
- skype (ha pl bele se lépek)
- esetleg whatsapp, viberIlletve ha elfogy adatmennyiség, akkor a 32/32kbit/s sebesség használható vmire?
Pl a ph mobilos oldalát böngészni vagy facebook messengerbe kommunikálni?
Köszi
-
-
smokiii1
aktív tag
Sziasztok.
Egy eléggé idegesítő problémáról szeretnék érdeklődni ami a a 620-as lúmián nem jelentkezett, de most váltottam 735-re és már 2x-3x előfordult. A lényeg, hogy néha olyan mintha le lenne némítva a telefon, tehát nem csörög, nem jelez üzeneteknél csak rezeg. Próbáltam utána olvasni és mások is panaszkodtak erre, de megoldást nem találtam rá. Múltkor egyből újraindítással próbálkoztam azonnal jó lett. Most próbáltam állítgatni a hangerőt le-fel, de nem segített, aztán lejátszottam egy zenét a telefonon és aztán már csörgött híváskor.
A kérdés: tapasztalt-e más is hasonlót és tudunk e rá megoldást? -
enginev3.0
félisten
Most kapott sógornőm egy Lumiát, és áruházból nem tud letölteni mert be kell állítani a családi biztonságot vagy mit, de semmi ilyennel kapcsolatos dolgot nem lehet sehol állítani, csak felnőtteket meg gyereket hozzáadni, mi értelme? Mit kell beállítani?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zsoleszhun
addikt
válasz enginev3.0 #71230 üzenetére
Nem jól van megadva a születési dátum és úgy látja a rendszer, hogy nem mult el 18 éves. A microsoft-os fiókban kell átállítani.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Clemi
veterán
válasz enginev3.0 #71230 üzenetére
Ha most csinált egy MS fiókot, akkor valószínű elírta a születési dátumot.... Ha így van, és friss a fiók, akkor a legegyszerűbb csinálni egy új fiókot, figyelve az életkorra, hogy 18 év feletti legyen.
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Tényelg sehogy sem lehet kitörölni a telefon memóriában szereplő "egyéb" filokat? napról napra nő pedig a böngészési előzményeket rendszeresen törlöm. Több cleaner progit is kipróbáltam de egyik se használt Mit lehet tenni h meggátoljam a szabad memória fogyást?
-
félisten
-
smokiii1
aktív tag
válasz Plazmacucci #71240 üzenetére
Fent van viber de nem hívtam rajta senkit és engem sem hívtak
-
T0rnad0
addikt
válasz enginev3.0 #71242 üzenetére
Néha kell pár nap is, mire átfut a változtatás...
-
Zolly444
aktív tag
-
akos3
addikt
válasz hroberto #71248 üzenetére
De nincs is ilyen opció!
Azt írja, h az egyéb file-ok kezeléséért csatlakoztassam PC-hez. De ott se mutat semmit a mappáknál...tomboy0013
Én nem az ideiglenes file-okról beszéltem! Azzal nicns is gond. 0 bájt. sajnos az Egyéb file-oknál nincs törlési lehetőség..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest