Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Sziasztok!
2 kérdés: HTC x8-at mennyire éri még megvenni, Nagyon tetszik és telejsen kielégítené az igényeim.
illetve lumia 900-ra lehet 8-as rendszert feltenni. és az milyen telefon ? MMint megéri venné még?
Igazából a htc sokkalt jobban bejön -
akos3
addikt
válasz Partyface007 #65614 üzenetére
Szia.
Igen hallottam ezt, de a sima windows progik elvben felmennek arra is nem? Most már elég jó áron lehet venni használtan, ezért elgondolkoztam rajta.604 nekem baromi nagy, ezért nem jön szóba
Ami kell: jó lenne 4,3" kijelző (nagyon max 4,5", de inkább ne ) min 8 mpix kamera. és jó lenne ha lenne kamera gombja.. ja és ne méregdrága legyen. és piros pont ha van kamera gombja.
Igzából ezek után a htc elég nyerőnek számit.
(#65611) Pikkolo^^ Igen én is így emlékeztem, köszi szépen. akkor ez szóba se jön.
-
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Melyik lumiának van micro sim-e? És ingyen vágják meg? (t-mobile) -
akos3
addikt
Sziasztok!
Ha két telefon közül az egyik nagyobb kijelővel rendelkezik, de azonos a felbontásuk, akkor akisebb kijelzősnek elvileg szebb a képe?
620 vs 720 Melyiknek szebb? -
akos3
addikt
válasz Plazmacucci #66002 üzenetére
Igen az egyik IPS a másik (620) az TFT. Akkor kb. ugyanolyan képet adnak?
-
akos3
addikt
válasz Plazmacucci #66005 üzenetére
Értem, kösz szépen
-
akos3
addikt
Sziasztok. Olvastam, h a WP nem tud Simre menteni telefonkönyvet,
ha nekem a simen vnnak a számok, beteszem a kütyübe akkor megjeleniti? vagy átmásolja, vagy mi fog történni? -
akos3
addikt
Igazából tudom a választ, de azért megkérdezem. Ha a telót használom ébresztőnek akkor tényelg nem szabad kikapcsolni? Legjobb esetben is csak oofline tehetem?
-
akos3
addikt
válasz gyurkikrisz #66326 üzenetére
nyilván nem nehéz. csak megszoktam h kikapcsolom. azzal is energiát spórolok Amúgy a kérdés visszfele is igaz: miért olyan nehéz megcsinálni az új telókat, h tudjon ébreszteni kikapcsolva?
Ba cy lus ....nekem az összes tudott...
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Lumia 720-nál miért nem jó a BKV menetrend? itt leírtam a problémám. -
akos3
addikt
Sziasztok. Észrevettem, hogy ékezetes sms-íráskor sokkal kevesebb karaktert enged meg. Ez miért van? A beállítások sms karaktertípusnál ha átállítom csökkentettre az nem segít, ugye?
-
akos3
addikt
Sziasztok, a Fényképeknél nincs vmi tulajdonság ablak ahol meg tudom nézni a kép pontos készítésének időpontját, kép méretét stb...?
-
akos3
addikt
válasz ZavaBalazs #68039 üzenetére
Végeredményben igen. a 2. képen lévő megjelenés viszont egy az egyben a Fájlok nevő alkalmazás, így annyir anincs szükségem rá. Nekem egy 720-am van ami 6.7 mp, de nem tudom holkell állítani a felbontást, így azt se tudom, hogy miben fotóz...
-
akos3
addikt
sziasztok. van vmi ingyenes program ami offline turistatérképként használható? Az is szuper lenne ha a Here-re egy rétegként be lehetne tölteni valahogy...
-
akos3
addikt
Sziasztok.
A telefon memóriábólk hogyan lehet törölni az "egyéb file"okat? vagy hogyan lehetne megnézni h mik azok?
Van vmi jó cleaner progi ami kitakarítja a telót? Feltettem a storage cleaner-t de az nem jó :S Más? -
akos3
addikt
Sziasztok!
Tényelg sehogy sem lehet kitörölni a telefon memóriában szereplő "egyéb" filokat? napról napra nő pedig a böngészési előzményeket rendszeresen törlöm. Több cleaner progit is kipróbáltam de egyik se használt Mit lehet tenni h meggátoljam a szabad memória fogyást?
-
akos3
addikt
válasz hroberto #71248 üzenetére
De nincs is ilyen opció!
Azt írja, h az egyéb file-ok kezeléséért csatlakoztassam PC-hez. De ott se mutat semmit a mappáknál...tomboy0013
Én nem az ideiglenes file-okról beszéltem! Azzal nicns is gond. 0 bájt. sajnos az Egyéb file-oknál nincs törlési lehetőség..
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Lenne a telefonkönyvvel egy kis problémám.
Néhány nevet törölni szeretnék, de sehogy sem tűnik el. Először a telefonon töröltem, rányomok h törlés ok, és nem tűnik el. Újra rámennék, h törlés, de már nem él az a szöveg, nem lehet rákattintani, holott a név még ott van. Gondoltam kicselezem és a gépről belépve az outlook-ban törlöm öket. nah ott törlődtek is, de a telefonon még mindig ott csücsülnek.
Egy, miért nem lehet kitörölni ezeket a neveket már a fenébe??
Kettő, ha a gépen töröltem az outlookból akkor miért nem szinkronizálja már magát és törli úgy ki őket??Légyszi segitsetek mert kezdek ideges lenni
-
akos3
addikt
válasz confuser #72105 üzenetére
Köszönöm!
Azt hiszem rájöttem, hogy mért csinálja ezt cska még midnig nem tudom kitörölni őket.Valahogy átkerültek az Outlook-ból a skype-ba. Illetve ez nem is pontos megfogalmazás mert a skype partnereknél nincs fenn, viszont még is mikor rámeygek a részletekre a profil adatoknál az van h skype és nem az h outlook. (holott oda menti mindig, ugy h tuti h valahogy a "törlés"-nél zavarodott meg..)
Ötlet valakinek?Szerk: Ideiglenesen azt csináltam most, hogy kiszedtem a pipát a névjegyablak megjelnitése opciónál a skype mellől, de ez mégsem jó megoldás mert igy viszont eltűntek azok akik valóban skype-ként voltak elmentve? Komolyan nem lehet kötörölni? nem hiszem el. A gépen megnéztem ott nicnsenek a skype-nál fenn...nem is értem
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz confuser #72109 üzenetére
Csak egy embert találtam itt akinek összeakadta z outlook a skype-pal, de megoldást ő sem kapott
ne máár h ekkora fos legyen ez a rendszerazért is furcsa mert a telo skype-jában valamiért az összes telefonszámot beraktam a pc-n meg csak a valodi partnereket!
szerk
jé most ujra betettem a pipát a névjegyalbum szűrésénél majd ki szedtem a skype mellől majd újra be ( ) és most mintha jól mutatná. Eltűntek a "törölt" nevek. hm..jo lenne ha igy maradna, de ugyanakkor aggodalommal tölt el, hogy bármikor összekavarhatja az outlookot a skype-pal..[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Más is már egy hete nézi a záróképernyőn az 1956-os nemzeti ünnepre vonatkozó kiírást? Mikor akar eltűnni? Vagy majd holnaptól felváltja a Mindenszentek és az lesz karácsonyig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest