- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
lacibacsi #84822 üzenetére
Kék halált még nem láttam, pedig nagyon régóta AVG free-t használtam, most AVG Internet Security van.
Amivel három barátomnál is megszenvedtem, az volt, hogy az AVG Free-nél rákattintottak az upgrade-re és föltették az egy hónapos próbaverziót, pedig megmutattam, hova ne kattintsanak.
Ha a próbaidő lejárta előtt eltávolítod, nincs gond.
Ha lejárt a próbaidő, akkora szívás lesz belőle, ha vissza akarsz térni a free verzióra.
Innen ismerem az AVG remover-t, ami nem tudta eltávolítani. Volt még egy AVG program erre, de már nem emlékszem a nevére.
Csak a mappa törlése segített, akkor nem tudott semmi elindulni.Véletlenül a telepített programjaid nem raktak föl egy kis vírusirtót a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Filmvilág
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest