Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84573) Cr00py válasza TRob1 (#84572) üzenetére


Cr00py
senior tag

Pont ez a baj. Inkább arra fókuszálnak, hogy telerakják mindenféle felesleges hülyeséggel, ami az userek 90%-a ( a nyakamat tenném rá ) friss telepítés után letakarít.

Olyan statisztikák persze nincsenek soha, hogy ezeket a totál trash appokat/funkciókat hányan használják.. inkább a minden áron frissíts.. vagy ha nem, akkor a gép frissít ha akarod, ha nem téma van, majd hencegnek, hogy mennyien használják az új verziót, mert az mekkora király. na jah.

Számtalan olyan komment van itt is ( de főleg reddit-en ) ahol valaki megoldást keres egy adott hibára, és a válasz a legtöbb esetben - kb mindig - az hogy reg-be ezt meg azt babráld, ezt töröld, cseréld.. ilyenek. A beépített troubleshooter persze egy forintot nem ér, ha csak az ember nem arra kíváncsi, hogy a win nem tudta kijavítani..blabla.

Pedig én alapvetően mac-t használok, szal még sazt sem lehet mondani, hogy akkora nagy hard windows user lennék..de még ezek az alapvető funkciók is csődöt mondanak a legtöbb esetben, amire én használom. 1-2 app, illetve játékok miatt van csak asztalim..de már bánom.

A mac sem tökéletes, azt sem védem..de stabilitásban, megbízhatóságban ég és föld a különbség.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.