Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Windows 10 install. Media creator szerint VGA nem jó hozzá, internet szerint meg de, így maradt az ISO-ként mentés, majd USB. Adott volt egy gép, HDD-n W7, bekerült egy SSD, utóbbira szeretném feltenni a 10-et. Gigabyte lap lévén nagy nehezen a Rufus trükkös NTFS konfigurációjával sikerült USB-ről bootolni, de BSOD lett belőle. Ezt követően post után lehúzott SSD-vel indítottam, és csak a telepítési cél kiválasztásakor csatlakoztattam vissza, majd pedig a szükséges driver tallózása után elkezdődött a folyamat. Ellenben az első reboot szintén kékhalált eredményezett (pnp watchdog megint), hogyan tudnám a félkész rendszerbe betölteni indításhoz a driver csomagot, illetve esetleg kiiktatni belőle a rosszat? Driver store mappába másoltam admin indított explorer.exe segítségével a működő rendszer alól, de az nem segített. AMD SATA - AHCI driver lenne konkrétan, 4 fájl (cat, inf, 2x sys). Sajátos, de szerencsés/kényelmes helyzet talán, hogy a BIOS lehetővé teszi egyszerre az SSD AHCI- és a HDD SATA módban történő használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest