Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. SMB megosztás problémám van. Adott egy Zidoo X8 lejátszó, és a PC a megosztott mappákkal. Az új remek Win10 frissítés óta nem érem el a gépet, megosztott dolgokat a lejátszóról, mert felhasználó/jelszót kér. Próbáltam keresgélni, visszaolvasgatni, megtaláltam EZT a PH-s cikket ill. a Zidoo honlapján EZT a leírást. A kettő azt hiszem lényegében ugyanaz. Hiába csináltam meg ehhez hasonlóan, nem működik. Létrehoztam egy helyi, nem MS fiókot, jelszóval, de semmi. A gépen alapból egy fiók van, egy rendszergazdai, amit használok, és jelszó nélküli belépés van, tehát bejelentkezésnél nem kell jelszót beírnom. Elvileg MS fiók egyébként. Ennek a jelszavával is próbálkoztam, és a fiók user névvel (habár ebben nem voltam biztos, hogy mi az). De sehogy nem akar összejönni. Tippeket ötletek? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest