- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdjek neki a Win teljes újra rakásának?
Ma 2 BlueScreen volt, meg 1-2 kép megfagyás (HDMI kábelt ki/be dugtam és jó lett ezt 2x csináltam, 1x meg restart....) bejöttem a szobába, egeret mozgatom, win gombot megnyomom és semmi...CTRL+ALT+DEL -re se semmi..aztán HDMI kábel kihúz/bedug és jó lett (ez csak 1 példa volt, de igaz!)01 BlueScreen
02 BlueScreen
(képek)02.-es BlueScreen most volt pár perce, 3TB HDD-ről adatokat akarom átmenteni másik HDD-re, közben neteztem (Chrome) és kb. ennyire használtam a gépet.
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Amatőr csillagászat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged