- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #79902 üzenetére
Szerintem óvatosan bánj az ilyen programokkal. Egy időben használtam, mert gyorsabban tudtam beállítani a dolgokat, mint a gépházban kattintgatva, de csak később jöttem rá, hogy különféle problémákat okozott a rendszerben. Például a gépen nem működtek a szenzorok (fényszenzor és giroszkóp), pedig nem volt tiltva. A driverek telepítését WU-n keresztül tiltotta, mikor véletlenül rákattintottam, majd visszakapcsoltam (regeditben kellett matatni, másképpen nem javult meg). A Microsoft eszköze sem működik utána, amivel a telemetriai adatokat lehet ellenőrizni. Ha mindent kijelölsz, akkor semmi sem kap frissítést (Office sem), nincs Defender, nem működnek az appok, a szenzorok, és olyan helyeken is bezavarhat, amire most nem gondolsz.
Persze biztos vannak, akiknek minden okés utána, csak gondoltam szólok.Az összes beállítást el lehet végezni kézzel is. Pro-n el lehet halasztani a frissítéseket 35 napra, illetve a funkciófrissítéseket 365 napra - céges gépen gondolom nem Home fut. Az otthoni csoport nem fog visszakerülni, idővel váltanod kell más megoldásra.
Más programot nem próbáltam, de írták Redditen, hogy pl. a Skype működésében is komoly zavart okoznak a címek tiltogatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest