Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Jack Oneill #79902 üzenetére

Szerintem óvatosan bánj az ilyen programokkal. Egy időben használtam, mert gyorsabban tudtam beállítani a dolgokat, mint a gépházban kattintgatva, de csak később jöttem rá, hogy különféle problémákat okozott a rendszerben. Például a gépen nem működtek a szenzorok (fényszenzor és giroszkóp), pedig nem volt tiltva. A driverek telepítését WU-n keresztül tiltotta, mikor véletlenül rákattintottam, majd visszakapcsoltam (regeditben kellett matatni, másképpen nem javult meg). A Microsoft eszköze sem működik utána, amivel a telemetriai adatokat lehet ellenőrizni. Ha mindent kijelölsz, akkor semmi sem kap frissítést (Office sem), nincs Defender, nem működnek az appok, a szenzorok, és olyan helyeken is bezavarhat, amire most nem gondolsz.
    Persze biztos vannak, akiknek minden okés utána, csak gondoltam szólok.

Az összes beállítást el lehet végezni kézzel is. Pro-n el lehet halasztani a frissítéseket 35 napra, illetve a funkciófrissítéseket 365 napra - céges gépen gondolom nem Home fut. Az otthoni csoport nem fog visszakerülni, idővel váltanod kell más megoldásra.
    Más programot nem próbáltam, de írták Redditen, hogy pl. a Skype működésében is komoly zavart okoznak a címek tiltogatásával.

Új hozzászólás Aktív témák