Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67049) TRob1 válasza csixy (#67046) üzenetére


TRob1
veterán

Ahol "elavult", az új OS-ekre nem aktualizált programokkal dolgoznak, ott az OS-t sem kellene frissíteni. Kb. ennyi. Ha folyamatos egy app aktualizálása, akkor meg azért ritkán vannak ilyen jellegű gondok. Ha driverek sincsenek egy új OS-re, akkor meg főleg nem érdemes kockáztatni, meg kell maradni a beváltnál. Szerintem.

Azért azt szerintem minden gondolkodó embernek illik legalább sejteni ha egy teljesen új OS-t használ, de régi drivereket és/vagy appokat, akkor bármilyen anomália előfordulhat.
Win10-nél meg ugye még úgy is, ha minden új. :)

Tehát nem, nem képzelem el, mert ha egy munkahelyen nem adott minden feltétel (folyamatos driver és app frissítések/aktualizálások), akkor vétek új OS-t használni. Szintén szerintem. (Még közvetlen környezetemben is ismerek olyat aki friss win10-et használ, de állandóan előkerül ilyen-olyan kb. évezred körüli progi, és meglepődik hogy nem megy egyáltalán, vagy csak nagy nehezen lehet működésre bírni, pedig hű de jó volt annó - ekkor elkezdődnek a netről szedett okosságok próbálgatásai, aztán többször az lett a vége hogy win reinstall...)

ui: Amúgy meg pont jó hogy mondod a körzeti orvost. :) szerdán lesz 2 hete hogy voltam körzeti dokimnál egy papírért, és olyan szitu volt hogy a rendszerben 2013-ig voltak dolgaim, holott pl. tavaly "sokszor" voltam nála, amit tudnak is. Telefonáltak is vkinek, aki hirtelen semmit nem tudott ezzel kezdeni. És nem win10 volt náluk... (Nekik nem volt meglepetés mert előttem is voltak, meg előző nap is így, de nekem eléggé)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.