- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
megint én #60940 üzenetére
Az alaplap biztosan olyan fő alkatrész, ami egy OEM gép esetén nem cserélhető, mert az akkor már másik, új gépnek számít. Persze itt is vannak kivételek, mert például ha meghibásodás miatt ugyanolyanra cseréli ki valaki, az nagy bizonyossággal simán lebeszélhető és ingyen aktiválják. Ha minőségi változás is történik a cserénél már bonyolódik a helyzet. Viszonylag új gépnél van esély, hogy megbeszélhető nem rég vetted, tönkrement, de más típust vettél, mert abban már nem bízol. Réginél egyértelmű miért történik, az elavulttal együtt a licence is megy a levesbe. Ez az OEM hátránya, előnye a fél vagy harmad ár.
A proci tuning (ez alatt nem a túlhúzást, hanem az ugyanolyan tokozású, de nagyobb teljesítményűt értem), vagy a RAM bővítés, gyorsítás szerintem nem kizáró ok. De ez csak az én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest