Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
Az újonnan létrehozott helyi fiókba legalább egyszer lépj be, várd ki a beállítások és egyebek létrehozását, majd utána próbáld meg újraindítás után parancssorból hozzáadni a rendszergazdákhoz.
Sajnos az online fiókoknál a win10 hajlamos érdekes dolgokat művelni a felhasználónévvel, amitől nem minden működik úgy, ahogy az ember gondolná. Csak nézd meg a számítógépkezelében a helyi felhasználóknál kiírt nevet, és láthatod, hogy nem egyezik.
Ebbe az elveszett RG jog dologba még a win 10 első eljövetelekor futottam bele, amikor is a telepítés végén, az asztal megjelenése után rögtön netplwiz, jelszó beír, újraindít volt, és máris az általad ismertett helyzet állt elő.
Azóta win 10 telepítésekor az asztal felbukkanásakor újraindítok, bejelentkezek jelszó beírásával, és csak utána jön a netplwiz, amiben online felhasználónál átírom a felhasználónevet a teljes, emilcímes névre.Amikor nekem jött elő, akkor javítgatás helyett újratelepítettem a wint, mert még nem volt rajta semmi, és egyszerűbb volt, mint megoldást keresni.
Azóta mindig offline felhasználóval telepítek, és az alól veszem föl az online felhasználót, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest