- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Olyan laptopot vettem amin előtelepített Windows 8.1 volt. Lefrissítettem Win 10-re és menet közben jutott eszembe, hogy ez nem járhat-e garanciavesztéssel.
A frissítés nem jár garanciavesztéssel?
-
delibab
senior tag
válasz
Neil Watts #30696 üzenetére
Ezt az info-t kaptam, hogy a BIOS-ból kiolvassa ha telepítem a pro-t...
Köszönöm a segítséget, holnap remélem lesz időm és akkor nekifeszülök...netpeti98 : Neked is nagyon köszi, megnézem és remélem sikerülni fog...
-
válasz
delibab #30694 üzenetére
Remélhetőleg megvan a recovery partíciód. Ha igen akkor a laptop leírása alapján visszaállítható a rendszer.
Ha nem, akkor egy oem Win 10 Pro iso-ból való telepítés ajánlott s ha szerencséd van akkor a gép BIOS-ából/UEFI-jéből kiolvassa a rendszer a kulcsot.
De inkább az eladóval kellene rendezni ezt szerintem.
Üdv. core2
-
delibab
senior tag
válasz
Neil Watts #30693 üzenetére
na ennek nem örülök... remélem nem átverésről van szó... ez egy dell latitude e7440, járt hozzá a win 8, azt lehette is frissíteni win 10-re, de én az enterprise n kaptam... nem tudom visszarakna ha mondjuk az egész rendszert legyalulom?
-
válasz
delibab #30689 üzenetére
Feltehetőleg sehogy. Az Enterprise egy mennyiségi licencelés keretében elérhető vállalati rendszer. A Pro pedig otthoni/munkahelyi professzionális felhasználásra szánt termék.
A Pro frissítető Enterprisera, ám ez fordítva nem működik.
Amennyiben nem kaptál valamiféle telepítőmédiát illetve a géppel együtt OEM Windowst vagy esetleg dobozosat, számlával és minden egyébbel akkor sajnos átverhettek.Üdv. core2
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Van egy új HP Pavilion laptopom, Windows 10-zel.
Az a probléma, hogy altatás után a wifi egyáltalán nem megy, életre sem lehet kelteni.
Egyedül restart oldja meg a problémát.Eszközkezelőben kivettem a pipát onnan, hogy a gép kikapcsolhassa a Wifit, illetve az energiabeállításoknál is max teljesítményre van állítva, más ötletem nincs.
Kérlek segítsetek!
-
Misi1980
senior tag
válasz
Neil Watts #30686 üzenetére
Olyan fontos adataim nincsenek a C-n,de vannak programok telepítve amiket nincs kedvem keresgetni és újratelepíteni.Köszi a segítséget!
-
delibab
senior tag
válasz
Neil Watts #30686 üzenetére
Köszi a gyors választ!
akkor, hogy lesz nekem win 10 pro amit aktiválni is tudok, illetve tudja magát? -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Ha frissítek(a laptop folyamatossan küldi az üzeneteket hogy frissítsek) win7-ről a C-meghajtón lévő adataim törlődni fognak?
-
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy gépet, amin jelenleg win 10 fut, de az enterprise N... így kaptam! Ezzel az a baj, hogy nincs aktiválva és gondolom nem is lehet, egyéb okok miatt
ha elindítom a "gép alaphelyzetbe állítását" akkor az visszarakja nekem a pro verziót ami legálisan jár hozzá?
-
brcz
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, ugyanis mióta felraktam a windows 10 pro x64-es változatát azóta full random beakad a hang tehát lefagy a gép 1 másodpercre. Mind1, hogy mit csinálok éppen gondol egyet és megtörténik a fagyás. Tiszta telepítéssel telepítettem fel és eredeti kulcsot használtam. Többször is újratelepítettem már, kipróbáltam régebbi/újabb driverekkel, windows frissítéssel/anélkül de nekem úgy néz ki, hogy semmi sem segített. Olvasgattam fórumukon és találtam 2 parancsot is mégpedig:
bcdedit /set disabledynamictick yes
bcdedit /set useplatformclock truede ezek sem segítettek. Írták azt is, hogy tegyem teljesítmény módba a rendszert az energiagazdálkodásnál. Nem vált be. Windows 7 ultimate sp1 volt fent ezelőtt szintén eredeti és azzal tökéletesen működött.
A konfigurációm a következő:Intel core i5 4670K
Gigabyte 760 2gb oc rev 2.0
Corsair Vengeance 2x4gb 1600mhz
Asrock Z87 Extreme4 -
togaba
tag
Sziasztok!
Asztali gépemre kis felújítást követően előbb Win7, majd win10 került. Ahogy szükséges, regisztráltam egy hotmail-es fiókot. Semmi gond nem volt, amíg a nejem gépére is regisztráltunk egy hotmail-es postafiókot. Onnan kezdve nemcsak az ő gépére, hanem az enyémre is az ő bejelentkezési adataival lehet belépni. Hiába csináltam meg a saját bejelentkezési lehetőséget, és hiába sikerült később kikapcsolni a bejelentkezési jelszót, továbbra is az "ő nevén van minden", ami némileg bonyolítja a helyzetet.
Hogyan léphetnék az ő helyébe, azaz hogyan állíthatnám vissza a gépet a saját fiókomra a legegyszerűbben?
Köszi. Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
rétisün
veterán
válasz
12cantona #30673 üzenetére
nem tudom, én még nem állítottam vissza így a korábbi op.rendszert. biztos ami biztos, mindig csináltam egy rendszermentést, mielőtt 10-re frissítettem volna, és abból állítottam vissza a régi rendszert.
lehet, most kipróbálom ezt a módszert is
de mivel abból a mappából dolgozik, amit a frissítéskor hozott létre, valószínűleg csak az a rendszer lesz meg, ami frissítés előtt volt, az azóta történt változások elvesznek.
-
ntomtb
tag
Karácsonyra kapott ssd alkalmával újra telepítettem a Windows 10-et. Viszont BIOS-ban átállítva AHCI-ra nem talált illesztőprogramot a dvd-hez. Visszaállítva IDE-re majd a Windowst felrakva (ha jól olvastam az ssd jobban szereti az achi-t) regeditben visszaállítottam hogy újratelepítés nélkül AHCI-ben menjen, a BIOS-ban ugyanígy, a dvd olvasó azóta nem elérhető. Próbáltam már mindenféle regedit-es tanácsot megfogadni és átállítani, de még mindig nem működik.
Valakinek van tanácsa -
Dewri
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült némi probléma a win10 otthoni hálózatával, konkrétan nem tudom sehogy összehozni 2 win10 gép között a fájl és nyomtatómegosztást. Az egyik PC, kábeles nettel, a másik laptop, wifis routerről kapja a netet.
A fájlokat időnként látja valamelyik gép, nagyritkán mindkettő, de a nyomtatót 1x se tudtam összehozni. Korábban win7-en nem volt ilyen gond, PC-n win10 és laptopon win7 esetén is ment rendesen. Mióta mindkét gépen win10 van, azóta nem működik, ami nem kicsit nevetséges szerintem...
Már mindent széthekkeltem, minden mindenhol engedélyezve van, mindenféle user fullos jogokkal, minden beállítás stimmel, pingelés jó. Most éppen a PC látja a laptop megosztásait, a laptop egyáltalán nem látja a PC-t, csak pingelve. Egy órája még mindkét gép látta egymást... De a nyomtatót sehogy nem látja a laptop...
Jelenleg épp a win7 visszarakásán gondolkodok, mert már nincs több ötletem. Röhej, hogy két "legújabb-legjobb-mindent leváltó" tök egyforma termék, azonos gyártótól nem hajlandó rendesen együttműködni, miközben a tizenéves XP-vel se volt soha ilyen probléma...
-
12cantona
csendes tag
Windows 10 Pro N-ről vissza lehet állítani a korábbi OP. rendszerre? (Windows 8.1 volt fent, frissítettem, amikor felajánlotta, kb 2-3 hete). Vissza szeretném állítani, mert rengeteg általam futtatni kívánt program nem akar működni, viszont szeretném, ha ugyanúgy megmaradnának az adatok, mint amikor felfrissítettem 10-re. Lehetséges ez?
-
ph2012
senior tag
Billentyűproblémáim vannak.
Firefoxban kommentíráskór a billentyűnek kattogó hangja van mint egy okostelefonnak. Hogy lehet kikapcsolni?
Dupla billentyűket nem lehet beütni. Pl. dupla törlés, dupla enter sem. Mi lehet ez?
-
szaszapi
őstag
válasz
Neil Watts #30664 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
-
szaszapi
őstag
válasz
Neil Watts #30661 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 3, IMEI visszaállításhoz. Ha letörlöm a drivert el fog tűnni? Nagyon idegesítő a látványa...
-
Gabo982
újonc
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni win 10 pro van fent a gépemen,és olyan hibáim vannak vel hogy pl youtube video nézésekor iszonyatosan lassan tölti be a videokat és a torrentben totálisan visszaesik a sebbeség (Firefox).A másik gond hogy mióta kijött az ősszi frissítés nem érem el a letöltési sebességem-et amit előtte tudtam mérni,már cseréltem hálókártyát is,próbáltam frssíteni a drivert de nem frissült ha pedig újabb drivert adtam neki,nem volt net és amikor újraindítottam visszarakta magától a régi drivert (Realtek).Érdekelne hogy másnál is van ez a hiba és hogy van e rá megoldás. -
válasz
szaszapi #30659 üzenetére
Milyen telefonhoz pontosan milyen drivert?
Lehet aláíratlan az illesztőprogram, és amiatt csinálja.
"Windows since Windows Vista 64-bit, does not allow unsigned or test-signed kernel mode code (drivers) to be loaded at all.
In order for developers of drivers to be able to properly develop the driver, they need to rapidly load different versions of it into windows. This would require them to get each version signed by Microsoft. That's not reasonable, so Microsoft added the ability to allow loading of test-signed drivers through the use of "Test Mode".
End users don't have much use for this feature and it is a security risk.
The only use for an end user, is if they need to use a driver for some reason that hasn't been certified by Microsoft. Certification costs money, and some independent or amateur developers opt not to do it.
The text cannot be disabled or removed so long as you are in test mode. Only disabling test mode will remove it."
Amennyiben szükséged van a driverre akkor ez hozhat megoldást, bár én nem szórakoznék ilyennel, sőt kifejezetten NEM ajánlom:
Tenforums test mode kikapcsolás hivatalos módon
Üdv. core2
-
Syl
nagyúr
Van itt olyan topic ahol a modern/metro/univerzális appokat lehet kibeszélni?
-
szaszapi
őstag
válasz
Neil Watts #30658 üzenetére
ŐŐŐ Igen telefonhoz, az miatt van?
-
-
szaszapi
őstag
Helló!
Ma bekapcsolás után alul vízjel fogadott hogy teszmód és build szám.Hogy lehet eltűntetni és miért írja ki?
-
vlevi
nagyúr
Nálam is át vannak helyezve a mappák (úgy, ahogy te is csináltad, jobbegér, tulajdonságok, hely, ...)
Most az a furcsaság, hogy, ha a c:\users\vlevi könyvtárat nézem az intézővel, akkor mutatja ezeket a könyvtárakat, de, ha a desktopon lévő profilmappa ikonból nézem, akkor nincs ott.Régebben viszont, valamelyik preview verziókban, volt, amikor úgy mutatta, hogy ezeket a mappákat duplán jelenítette meg.
-
Syl
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #30652 üzenetére
De itt nem sima fájlkezelsről van szó, hanem a user rendszermappák (pl. asztal, letöltések stb.) másik partícióra való helyezéséről.
-
Vistaboy
veterán
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Adott egy 64 GB-os SSD: korábban már aktivált Win 10 alatt egy 40 és egy 19 GB-os részre volt felosztva, de a kevés hely miatt nem tudott TH2-re frissülni, ezért a két partíciót egybeolvasztottam. Utána TH2 szűz telepítés, ami sokadik újraindítás után sem éri el sem az aktiváló, sem a Windows update szervereket (friss Media Creation Tool-lal létrehozott pendrive-ról telepítve).
Vírus biztos nincs, a host fálj teljesen üres, a tűzfalat kikapcsoltam tesztelni, de úgy sem megy.
- Rendszer meghajtó újraparticionálást is hardver változásnak vesz a Win 10 (azt hittem csak alaplap függő)?
- Számít, hogy egy másik gépen lett létrehozva a pendrive?
- Kezdhetem elölről (8.1 telepítése + aktiválása, 10-re frissítés + aktiválás, teljes takarítás majd szűz 10 TH2 telepítés és közben imádkozás, hogy aktiválódjon), vagy van ennél gyorsabb megoldás?A válaszokat köszönöm előre is.
-
Imy
veterán
Ma reggel valami frissítés települt a windows10-es HP 8440P gépemre. Valami nagyobb frissítés lehetett mert kiírta, hogy valami jobb lesz stb... Csak fél szemmel láttam, mert pakolgattam... Annyit észrevettem, hogy az érintőn a némítás gomb mindig narancssárga. Előtte kék volt, ha nem volt lenémítva, és sárga ha néma volt. Mától ez nem működik...
-
Syl
nagyúr
válasz
Mackósajt #30646 üzenetére
De basszus, nem huzigálni kell a mappákat, akkor persze, hogy hivatkozásokat hoz létre.
"Ez a gép"-ben jobb klikk az adott elemen, Tulajdonságok, Hely fül, Áthelyezés és kiválasztod hová szeretnéd pakolni. Ekkor rákérdez hogy mindent átpakoljon, Igen és kész.Szerk.
Semmit nem kell kézzel irkálni -
Mackósajt
senior tag
válasz
Mackósajt #30646 üzenetére
Több műveleti sorrendet kipróbáltam, és úgy látom a titok nyitja, hogy mindent kézzel kell beírni, nem szabad hagyni, hogy az OS bármit automatikusan csináljon, mert akkor hülyeséget csinál.
Azt majd mindjárt kitesztelgetem, hogy a fiók törlése nélkül ki lehet e belőle mászni, ha valahol már megtörtént a baj. Az alapértelmezés visszaállításával biztosan nem, mert az csak átrakja a C:-re ugyanazt a káoszt.
-
Mackósajt
senior tag
-
MadGame
senior tag
válasz
Sándor -P20- #30640 üzenetére
Lehet átteszem automatára, az a biztos. Most, hogy nincs titkosítva, megy rendesen. Köszi a választ, majd akkor kipróbálgatom a többit!
-
-
csixy
addikt
válasz
gabber01 #30636 üzenetére
BTW:
A búcsúban egy öreg tót bolhaport árul.
-Aha! Bolhapor? Jajj de jó! Hogy kell ezt használni? - mondja egy nénike.
-Teccik tunni, meg kell fogni az a kicsi bolha! Kitátani szájacskáját , s beletenni egy kanálkával!
-Na de ha megfogom , akkor akár a körmömmel össze is roppanthatom , ugye!!?
-Na aaz is , az is jo! - válaszolja az öreg. -
Bkrisz9
őstag
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy BIOS-os, belakott rendszert át tudok e valahogy alakítani UEFI-re? Nem szeretnék mindent újratelepíteni és beállítgatni. Egy HDD-s gépnél van egyáltalán értelme áttérni? Milyen előnyei vannak még az átláthatóságon kívül?
-
csixy
addikt
válasz
gabber01 #30632 üzenetére
Ha sima BIOS-od van MBR-es partíciókkal, akkor érdemes megkérni a lemezkezelőből a vinnyózt hogy húzódjon összébb és legyen egy 15-20 gigás szabad helyed a vinyón. (A HDD-n a Win7-es mellett)
Felbootolod a linux telepítőt Pl ubuntu MATE ,. vagy Cinnamon Vagy Linux Mint Mate, vagy Cinnamon.
A partícionáláskor a "Valami MáS" opciót válaszd.
Keresd meg a szabad helyed a vinyódon a winnyóz mögött és csinálj rá egy 3 Gigás Csere partíciót és a maradék szabad helyed legyen Ext4 , csatolási pontja legyen a / és legyen formázandó. Mindkét partíció lehet nyugodtan kiterjesztett , de akár Primary is ,ha belefér a vinnyózos korlátokba. A grub 2 telepítési helye legyen az sdb , merthogy gondolom, hogy az SSD lesz az sda . Ellenőrizd le , hogy csakis csak az egyetlen EXT4-es partíciód legyen kijelölve formázásra, és SEMMI MÁS NINCS ebben a menüben kijelölve formázásra!!!! Ekkor nem tudod elbaxni a vinnyózodat,. A következő összegzésben már fogja mutatni ,hogy a csere partíciót is meg fogja formázni, de az így noooormális. Indulhat a telepítés. !!!! Ja még előbb ahol a felhasználót ,meg jeszót kell definiálni, ott válaszd az automatikus bejelentkezést és egyenlőre ne titkosítsd a partíciódat.Miután telepítetted, ha hagyod simán bootolni a masinádat, akkor a vinnyóz10 fog indulni, ha pedig a bios boot eszközök közül a HDD-t választod akkor a Grub2 jön be és választhatsz, hogy a linux , avagy a vinnyóz10 , vagy a win7 induljon-e. Tehát a vinnyóz10-ed intakt marad, csak a win7-et nem tudod egyből bootolni, csak a grub2-n keresztül.
-
gabber01
addikt
válasz
rétisün #30628 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Az Indítás és Helyreállítás - Beállításokban nem látok semmilyen opciót arra, hogy másik oprendszert hozzá lehetne adni.csixy: A HDD-n van egy 10Gb-os partíció, amit abszolút nem szoktam használni, de linuxban hasonló mértékben nem értek. Hogy működne ez? Milyen disztro kellene?
-
butch3r
senior tag
Sziasztok,
Kerestem a topicban de nem találtam mástól ilyen jellegű hibát. Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy az egerem ahogy mozgatom meg-meg akad. Csak néhány tized másodpercre max 1-2ms-re de érezhető és elég zavaró, windows használat közben is, nem hogy játék közben
Továbbá - bár lehet ezzel van összefüggésben- úgy érzem kevésbé pontos...
Logitech M705-ös egérről van szó, felraktam a logiteches drivert a gyártó oldaláról. Win 7 alatt nem volt ilyen gondom, és egyszer sem esett le az egér így a hardveres hibát kizárnám.
Valaki találkozott már ilyennel? Bármi ötlet, javaslat?!
Nagyon köszi!
szerk: még arra gondoltam, hogy esetleg a logitech driver és a windows beépített driver akad össze. Tanács, hogy hol tudnám megnézni?
-
gabber01
addikt
Üdv!
Vettem egy SSD-t és kicseréltem a laptop HDD-jét, felraktam rá a Win10et, eddig ok. Azonban beszereztem egy optibayt, és beraktam a régi hddt secondarynak, látja a rendszer okén, ez is jó. Ezen viszont a régi win7es rendszer érintetlenül figyel, és szeretném használni, de a boot során nem kérdezte meg hogy melyiket bootolja. Hogy tudnám ezt megoldnai?
Előre is köszi! -
-
Hunork
veterán
válasz
Misi-67gyurc #30574 üzenetére
Nagyon szívesen! Sajnálom, hogy nem segített, de a lényeg, hogy restore point legyen mindig, backup meg még jobb. És egy tiszta telepítés sem árt, egy-két év és a Win tele lesz mindennel.
És Neked is kellemes ünnepeket! -
törölt tag
válasz
netpeti98 #30619 üzenetére
Basszus, erre soha nem gondoltam volna, de akkor megvan a hiba... régi volt a MCT. Időközben egyébként sikerült frissíteni ezen az oldalon keresztül. Ezután az aktiválás is ment.
Köszönöm a segítséget, erre legközelebb odafigyelek!
-
MadGame
senior tag
válasz
Sándor -P20- #30607 üzenetére
Most disable security-n van, lekopogom, úgy néz ki, hogy most jó, nem kapcsol szét, de nem merem elkiabálni. Viszont azért csak kéne valami jelszó majd…
Nekem az Encryption AES-en van, a version meg automatán. Encryption-ra találtam csomó mindent, van aki auton hagyja, van, aki Tkip-re állítja meg nálam eddig AES és mindenhol jól működött. Ez a beállítás mitől függ? -
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #30613 üzenetére
De, az őszi update után azt írják megeszi egyből (ez volt az egyik nagy újítás), de én direkt itt is megkérdeztem.
(Most éppen az a gond, hogy nem akarja telepíteni az őszi update-et.)
(#30610) droid16: Köszi a linket, de már csak hivatalos ISO-kat merek letölteni. Ha nem megy, maximum használják aktiválatlanul.
-
Pierre75
senior tag
A Defender-rel gyűlt meg a bajom. Bekapcsolom a gépet, 10 percen belül jön az értesítés, hogy át kell vizsgálnia a pc-t. Ha 15 perccel korábban végezte, akkor is. Eddig a gyorsvizsgálat a háttérben folyt.
Megjelenése óta használom az MS írtóját, soha nem volt vele bajom. Ezért nem térnék át avira-ra, amiből a free nem ad online védelmet.
Gondolom a feladatütemezőben kellene kezessé tenni. Ebben kérnék segítséget! -
válasz
Barthezz2 #30599 üzenetére
Nem eszi meg egyből.
Ha és amennyiben van egy 8 kulccsal aktivált teljesen 8.1-ed akkor azt felfrissítheted 10-re, ekkor a 8/8.1-es kulcs frissítési alapként fog szolgálni.Tfh. hogy újraraktad a gépet 8-cal, hivatalos forrásból, tehát van egy friss, totál legális, aktivált rendszered. Ezt felfrissíted 8.1-re, ezt felfrissíted 10-re. Amint felment a frissítés akkor örülsz. A következő friss installnál már mehet a 10, akkor kulcsot sem kell megadnod, mindent tudni fog a rendszer magától.
Üdv. core2
-
törölt tag
válasz
#72042496 #30143 üzenetére
Na, az itthoni gépen is fennvan a Windows 10, de természetesen nem sikerült a 1511-et feltenni, se 1511-re frissíteni, így aktiválni sem a Windows 7 kulcsával. Lentebb írom, hogy mit csináltam eddig, a kérdéseim kiemelve.
Minden segítséget előre is köszönök, mert én azt gondolom, mindent megtettem hogy flottul működjön az átállás, de mégsem akar összejönnni.
0, Bekészítettem a dobozos Windows 7-et, hogy annak a kulcsával majd aktiválom a 10-est.
1, Karácsony előtt letöltöttem a "legfrissebb" Windows 10 telepítőt pendrive-ra a Media Creation Tool-lal.
2, Feltelepítettem a 10-est, de aktiválni nem sikerült. Nem fogadta el a Windows 7 kulcsát.
3, Látom, hogy azért, mert egy régi build került fel. Ez normális? Komolyan, egy hónappal az őszi update után még nincs új ISO?
4, Próbálom frissíteni a rendszert Windows Update-en keresztül a 1511-re. A 1511 látszik, elvileg készen áll, de csak nem települ.
5, A neten azt írják, hogy Media Creation Tool-on keresztül lehet frissíteni. Elindítom a tool-t, végimegy az őszi update szép hosszú telepítője, és amikor bejelentkezem, még mindig a 10240-es build fogad. Ez úgy mégis mit csinált akkor fél órán keresztül?
6, Most a 10240-es build alatt frissítést keresve azt írja, naprakész a rendszer. Tényleg ennyire gáz az update, vagy ezt csak álmodom? Van olyan tapasztalat, hogy később megtalálja-e a frissítést? Hogyan lehet felrakni végre ezt a 1511-et?Előre is köszönöm a segítséget!
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
elég idegesítő biztonsági intézkedést eszközölt a gépemen a windows 10:
egy driver telepítőjének futtatásakor(rendszergazdaként) a következő üzenetet kaptam
hangsúlyoznám a telepítő megbízható, hivatalos forrásból származik!
egy javaslat szerint jobb gomb/tulajdonságok, majd a tiltás feloldása jelölőt kivettem Ezt követően ezt kaptam
a smartscreen szűrő kikapcsolása sem oldotta meg a problémát... ötlet? Mindenképp szükségem lenne a driver-re
avast vírusírtót használok, ezért a defender ki van kapcsolva -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
MadGame #30603 üzenetére
Bocs ha ez már az off-ot súrolja!!!
De nálam csak a win10-es stick-el volt csatlakozási gubanc, minden más rendben ment.A wireless security menüben első körben próbáld Szabaddá tenni a Wifi--t. (Disable security) Ezt ideiglenesen próbáld ki, ha így megy a noti, akkor ott lesz valahol a gebasz.
Ha nem bízol a környéken lakókban áttíts addig be egy MAC Filteringet. Itt ki kell olvasni azoknak az eszközöknek a MAC címét amiknek engedélyezni akarod a wifi használatát.Tömören itt is találsz némi infót: [link] Ezt dobta elsőre a gúúúúglííí...
Itt a Wifi hálózat beállítása: részt keresd...
Szerintem ott lesz valami árulás... -
MadGame
senior tag
válasz
Partyface007 #30600 üzenetére
Nem, nincs beállítva Mac-nél semmi.
Sándor: Ezt a másik titkosítási protokollt hogy állítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged