- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Köszi így már értem a dolgot. Újraindítást követően látsznak a fájlok de megnyitni egyiket sem lehet. Abból a könyvtárból át kell másolnom őket egy ezen a gépen újonnan létrehozott könyvtárba és csak úgy nyithatóak meg. Kész röhej bazdki, hogy windows és windows rendszer között nincs ilyen szempontból akadálymentes átjárás. Köszönöm a segítséget ma is tanultam valamit.
-
Ott rontottad el, hogy a Win10-en nem kapcsoltad ki a gyorsindítást. (Célszerű a telepítés után azonnal, hogy ne forduljon elő ilyen galiba.)
Ezért a rendszer a memóriában eltárolt (hiberfil-be kimentett majd visszatöltött) fájlrendszeradatokkal dolgozott tovább, amely nem tartalmazta a másik rendszeren elkövetett lemezre írásokat. Ezért nem is látszik a könyvtár.
CHKDSK /F-t próbáld meg futtatni. -
King Unique
titán
Lásd más esetét, ahol a probléma oka Windows 10-nél a bekapcsolt Fast Startup melletti leállítás és meghajtócsere.
-
8th
addikt
Problémába ütköztem. Egy Win7 gépre rádugva egy Win10 gép vinyóját (nem rendszerlemez) felmásoltam majd 200GB-nyi anyagot egy könyvtárba. A vinyót visszatéve Win10 gépbe nem látszik a könyvtár amit rámásoltam. Total Commanderben ránézve a rejtett fájlok megjelenítése opcióval sem látszik a könyvtár. Mi a fenét csináljak, hogy hozzáférjek? Megőrülök. Éjszaka el akartam kezdeni dolgozni vele. HELP
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest