- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Csatravi #127671 üzenetére
Bocsánat, nem olvastam, és eszembe se jutott, hogy frissítésekről van szó. Bevallom őszintén itt mindegyik rendszerre megy fel minden amit kidobál frissítés, sosem volt velük gondom.
Nem akarom én hurcolni.
Az lehet, de a portable-nek ez a lényege, ezt nem Te döntöd el. A rendszer nem tudja, hogy Te portable-t használsz, de valójában fixen
Én nem használok portable-t, törlés után az a kevés reg bejegyzés a kutyát nem zavar (AppData-t ki szoktam pucolni néha). Ha nem telepítesz/törölsz naponta több ezer alkalmazást, évtizedekig nem lesz belőle gondod. Tudom, mert nekem is legalább 5-6 évig mennek a rendszerekA több mint 30 év számítógép használat mellett is alig ismerem azt hogy mi az a kék halál, vagy lefagyás.
Ez nem tudom hogy jön ide, ezzel én is így vagyok (bár kevesebb, mint 30 évről van szó), WIn10-el, frissítésekkel és nem portable progikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest