- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
King Unique #100546 üzenetére
Az nem az értő olvasás hiánya, hanem a csodálatos random rendszeré, ami valakinél így, valakinél máshogy működik.
Leírtam már korábban, hogy miért frissült át erre a verzióra. Be akartam állítani amit leírtál, de addig el sem jutottam, nem úgy nézett ki nálam ez a szent Windows 10, hiába írja Pro-nak. Azt hittem ez az infó átment már korábban. Ergo hiába írod a következőt, ha nálam így néz ki most a speciális fül a frissítések között.
"a frissítési csatornánál beállítani a nem célzottat és a funkciófrissítéseket max. 365 nappal elhalasztani."
Vagy nem.Nem tehetek róla hogy átfrissítette magát, dacára annak hogy ki volt kapcsolva az automatikus frissítés. Csak a halasztást akartam beállítani El se jutottam odáig, és menet közben semmit nem lehetett tenni a frissítés ellen.
Hiába no, azért a Windows 10 még mindig képes önálló életet élni.Jól sejtem, ha visszaállítom a 1809-et, ugyanide lyukadok ki, mert ez nem is Pro, csak tévesen annak írja, vagyis nem fogom megúszni a build upgradet? Maximum full kikapcsolt frissítéssel, amit nem szeretnék.
twofatcat:
Csak riasztásokra van állítva, de ezt mindig küldi. Értesítés arról hogy nem fog értesítést küldeni. Hatalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest