- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
+#4396
Ez meg pláne szép húzás tőlük, mások meg közben vígan játszanak megvett a csíterszoftverekkel.
Tetvedék egy banda az egész; de ezt tudják is, nem véletlenül tiltották le a bérelt szervereket a CoD5 után.

Akkor még mindig menne az MW2019 is, meg csomó más CoD multi.
Utálatos egy pénzsóvár banda, amiért fizetsz az sem lesz igazából a tiéd.Ez a TPM bohóckodás meg egy kamu.
Vegyél új hardvert.
Persze, rögtön, ilyen árak mellett?
-
csibe1
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tökéletes, kb. semmilyen ami van, hiába vannak a nagy dumák, hogy bannoltak 5-6-10 ezer embert, fél évente talán. Másnap ugyanúgy játszanak tovább.

Nem baj, addig is jól keresnek az account árus meg a csítgyártó cégek.
Épp csak megint a régebbi géppel játszók vannak a hosszú cumin.
-
csibe1
veterán
Az mitől van, hogy a frissen, a játék menüjében regisztrált, emailban leokézott fiókommal sem enged belépni?

Elmennek ezek vissza az anyjukba, mert ez már szánalom.Közben nézem a redditen, hogy ez kb. 5 éve így megy.

Remélem csődbe megy ez az impotens cég, de lehetőleg minél előbb.
-
csibe1
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ne röhögtess, annyi a csaló, mint a szemét.

-
csibe1
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Perszepersze, a végén még át is akarják majd szkennelni az egész gépem.

Mivel nincs TPM, a boot sectort meg nem piszkálom, akkor ennyi.
Nyaljanak sót...
-
csibe1
veterán
Mostanában nem játszottam a se multit (az MW2019 volt meg, de elszállt a vinyó, az accot meg lenyúlták vagy mi van), se Warzone-t.
Nagy nehezen beverkszem magam, erre itt rinyál, hogy TPM meg,
hogy a boot sector nem GPT.
Mi köze van hozzá, hogy milyen a boot sector?
Esetleg külön igazolás a helyi kormányablakból?
Mik ezek a baromságok? -
csibe1
veterán
Ha volt a köpenyén C bötű akkor Cuppermann volt az.

Ha nem akkor egy újabb tetűláda csaló.
Azért már röhej, hogy még mindig ez megy.
Fizetsz a játékért, fizetsz a hardverért meg a netért, hogy játszani tudj; aztán még mindig csak a cumi van a csíterek miatt.
Bérelt szerver az persze nincs...
-
csibe1
veterán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
"Hát drága a szerver."
Bérelt szerver meg nincs, vajon miért?

Talán, mert nem senki sem játszana az újabb, szutyokabb verziókkal?

Áááá, biztos csak véletlenül kaszálták el a bérelt szerókat a Cod5 után.

-
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
Hmm, szerintem neked van igazad.
Nem érdemes szenvedni az állítgatással, mert ha egyszer jól belőtted a dolgokat utána csak rosszabb lesz.
A vacak szervereken meg szenvedjen aki akar.
Amúgy meg vicc, hogy bérelt szerver nincs, a kiadó meg nem biztosít normális szervereket. -
-
csibe1
veterán
Szerintem; meg a videók szerint sem, elvileg vannak csak ezek az amatőrök közé dobáló megoldások.

Így könnyű "überpró"-nak lenni.
A sok birka meg lelkesen élteti az ilyen gyökereket.
Aztán amikor a kiadó által szervezett meccsek vannak adott helyszínen; akkor meg megy a mosdatás, hogy hát nem otthon, a megszokott dolgaival játszott, azért volt olyan vacak az eredménye.
Szóval érdekes....Aztán a sok sutyerák meg influenszer akar lenni, meg cölöb.

Lennének inkább egy dunai gátban a cölöp.

-
csibe1
veterán
"Kérdésem, hogyha ez a fazon a világ egyik legjobb warzone játékosa, tököm tudja mekkora KD-val, akkor hogy lehet az, hogy csak és kizárólag olyan lobbykban játszik ahol konkrétan 10ből 8szor vissza se lőnek rá?! Egyhelyben ácsorgó, csiga lassú enemykkel találkozik sorra, ilyen se hall se lát dömötörökkel. Ilyenkor hol az sbmm? "
Lehet, hogy olyan jó csítje van ami mindig gyenge K/D arányúakhoz dobja be, és neki így lett veszett magas a K/D.
Valamelyik CoD-os topikban lett emlegetve, hogy ezek a nagyon pro játékosok valahogy tudják manipulálni a dolgokat, hogy melyik szerverre kerüljenek.
-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Ott a "messzeségben, az 50 méteren is túl", ahol a kurta farkú malac is túr ,vagyon jövő.
Azért nem látod, mert még homályos a jövő.
-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Ugye, hogy megéri megvenni?

-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Akkor a csíter-accountgyártó cégeknél most beindul a biznisz.

-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Ezen az se segít, azt is ki tudják játszani.
-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Ne aggódj, azóta már új accja van, és megint játszik.
-
csibe1
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Vegyél új csítet, a 2002-es már elavult!

-
csibe1
veterán
Mondasz valamit.

Sajna ez az egész Warzone már lassan csak a farmolásról szól, mint egy RPG játék.
Lövöldözős Warcraft FPS verzióban, és ez szomorú.
A másik, hogy költsd a pénzed, mert úgy előrébb leszel; a farmolásban.
Mellette meg megölik-feláldozták a játékélményt a farmolás-pénz-SBMM oltárán, és a csítprogramok bevételén.
Neszeneked új codnak mondott valami, mert az mindig tök jó.
A részvényeseknek biztos, mert mindig megvan a bevétel, de az élményt-skillt már megette a fene; sajnos nem a tudás számít.
Éljen az új generációs cod (bár ezt már jó ideje nem igazán lehet CoD-nak nevezni, szerintem). Már akinek...Lehet tényleg vissza kellene ballagni BF4-re, az még tényleg jó volt.

-
csibe1
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Az "új generáció tehetsége" nyilvánul meg?

Na ezért kellene a bérelt szerver (ami nem érdeke a kiadónak), nem kellene az ilyen kis sutyerák gyökerekkel kínlódni.

-
csibe1
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Tudod, csóriság van, kell a della előre...

Nem lényeg, hogy milyen lett; nem számít, új CoD, meg kell venni, mert különben nem vagy menő vagy mifene van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
"a hónapban volt egy magyar srác kínai accountal"
Miből derült ki, hogy magyar?
Gulyás, pacal, palacsinta volt a nickje?

-
csibe1
veterán
Akkor jó ha te érted.

Szerintem ez egy elbaszott, összevissza variált katyvasz.
"Eddig 10ből kb 8 játékos ezt csinálta. "
Jájj, erre inkább nem is mondok semmit.Kínjukba nem tudnak már mit kitalálni, mint az ellenség élesztését?

Egyre szánalmasabb ez az agyonbonyolított akármi...
Ez már nagyon izzadtságszagú.
Ahogy most kinéz a adolog, következő MW-nek nevezett akármi is kimarad inkább; mert ez már csak lejjebb megy ahogy látom...
-
csibe1
veterán
"Szaggat a jatek,jatszhatatlan...Lehet ujra kell raknom a Win-t?"
Ez kb semmi infó amit megadtál.
Hívd fel az Asztro show-t, hátha segítenek; küldik a gyógyító szoftvert telefonon.
"Gyakorlo áll a kép,3 kocka ugrik."
Honnan tudod, hogy 3 kocka ugrik? Megszámoltad?
"Ott a Win a ludas,iszonyat tele szemetelve amit nem tudok,háttérben van, s fogja a 3D-t..."
Ez úgyszintén. Szóval most akkor teli van szeméttel vagy nem?
Netán csak találgatsz hasraütve?
Telepítsd újra, aztán ne tegyél fel minden vackot.
Verdansk óta szenvedsz (ami nem tegnap volt vagy egy hónapja); és nem jutottál el addig, hogy rendszert telepíts-visszaállítsd gyárira, ez azért elég beszédes momentum.
Várjad tovább a csodát...meg a telefonos gyógyító szoftvert. -
csibe1
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
"Ezek a dlss baromságok nem jönnek be nem látni az ellenséget távolról nem is veszed észre mert elmossa a grafikát "
Ez csak azért van, mert a játék nagyon élethű.
Érzékeli, hogy merre nézel, és tudja, hogy a valóságban nem is látnál el akkora távolságra.
Emiatt nem látod a játékban sem, hogy mi van ott.
Innováció
, realisztikus távolságfüggő ábrázolás; mi kell még?
-
csibe1
veterán
válasz
BITBOYS
üzenetére
" a játékot játéknak fogtuk fel, jót röhögtünk miközben egymást gyepáltuk pl multiban

Ez a hozzáállás sajnos nagyon megváltozott. Minden rögtön, és azonnal kellene,
a győzelem is a játékban.
Gyakorolni, ugyan már; van csít aztán máris első a statban.Anno játszottam CoD2-vel klános csapattal, és hétvégén ha nem volt más programjuk akkor a klános szerón nyomtuk. Valaki csak dumálni jött fel - hogy mi a helyzet - ha nem volt kedve játszani; jó kis csapat verődött össze.
Előfordult, hogy néha egy szobában volt teamchat-en az egész banda, úgy játszottunk egymás ellen.
Ha meg sok volt a hülye meg a csaló akkor restart, CD kulcs vagy jelszó a szeróra, és nyugisan tudtunk játszani.
Az anyázó mókusok automatán kapták a bannt, utána meg általában ment is a jelszó a szeróra.
Ezt most már nem lehet megcsinálni az újabb játékoknál. -
csibe1
veterán
Domination-nál ez divat, végülis besegít a csapatnak azzal, hogy kinyírja az ellenfeleket.
Ott ez még elmegy.
A kill confirmed-nél már érdekes, mert ahogy írod nem kap XP-t ha nem szedi fel a dögcédulákat. Erre én is pár meccs után jöttem rá.
A mohás hasúnak ez biztos nem esett le.
-
csibe1
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Láttam, és ennek ellenére szajkózzák jónéhányan, hogy márpedig csalók nincsenek...
Amíg ekkora pénz van a csalások gyártásában, a kimaxolt accok eladásában, nem is fog változni a helyzet. -
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Hiába mondanám, ő meg pár társa jobban tudják, szokás szerint.
Nem éri meg miattuk koptatni a billentyűzetet. Akármit is szednek adhatnának belőle, néha jól jönne az a cucc.
-
csibe1
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A másik topikban megmondták a tutit: csalók márpedig nincsenek, mert a nagytudású kolléga állítása szerint nem találkozott egy csalóval sem...

Érdekes, akkor mindenki hallucinál amikor csalót lát, a streamerek is?

-
csibe1
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Izé, nem is tudom miért nem vagyok ezen meglepődve.

Aztán csodálkoznak ha megy az anyázás mindenhol.
Egy darabig lehet a konzolos aim assistra fogni a dolgokat, de az sem bír el mindent.
-
csibe1
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Erről a "Gyurcsány Feri" nevű csókát kellene megkérdezni, hogy pontosan mi a helyzet; mert ő ezt elsőkézből tudja.
Amúgy nem hallottam róla, hogy bármelyik nagy csíteroldal bezárt volna.
Másrészt a hw bant már tavaly is ki tudták játszani, szóval akkor ezzel sincsenek előbbre.
-
csibe1
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Sokra nem mennek vele, másnap már ugyanúgy játszik; másik accal, ugyanazon a gépen.
-
csibe1
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
A guggli és a fordító nem a barátod?

Amúgy a másik topikban is tudsz érdeklődni. -
csibe1
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
"Lootot szokni kell, de nem vészes"
Ha még mindig a menüből választom a cuccot módszer van akkor inkább kihagyom.
Mire kiválogatom mi kell ötször lelőnek. Ki gondolta, hogy ez jó ötlet? Ennyire lajhártempós lett talán a játék?
Nem értem miért kell mindig elcseszni ami jól működik, mint az előző MW-ben.
A fejlődési rendszer meg egy vicc, az ilyen megoldást már a BF4-ben is utáltam.A fegyvereket el lehet már menteni, vagy még mindig nem sikerült megoldani?
-
csibe1
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Jó is lenne, az új dzsungeles pályára be se léptem, egyáltalán nem tetszett.
Sajna már nincs dedikált-bérelhető szerver, mert akkor nem tudnának annyi lóvét beszedni. -
-
csibe1
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
Mi bajod a sotival? Olyan szép skinek vannak rá!

-
csibe1
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
A csítereknek nincs ilyen gondja, szerintem azóta is vígan játszanak, még ha esetleg véletlenül permabant is kaptak.
-
csibe1
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
""Felülvizsgálat"-ról meg annyit, hogy szinte biztos nem emberi erőforrás nézi át ezeket, mivel ugyanazt a boilerplate szöveget küldik utána indoklásnak, még konzolosoknak is! Ha megmondod nekem, milyen unauthorized software futhat konzolon, vagy milyen game data manipulationt lehet csinálni, akkor megköszönöm."
Ebben a kérdésben én is kíváncsi lennék a kiadó válaszára, hogy vajon mi a fene futhatott konzolon ami miatt bannolták.

Ha jól tudom a konzol nem PC, hogy azt futtass rajta amit akarsz."olyat is bannoltak aki camoglitches (MW-s Damascus / Obsidian camo BOCW-s/VG-s fegyveren) fegyvert felvett a földről."
Ez így egyre érdekesebb, mert honnan is kellene tudni, hogy az milyen fegyver amit te felveszel?
Amúgy ha kifogy a lőszer, és pörgés van akkor felveszem amit találok- csapattársét, ellenfelét, mindegy - hátha van benne lőszer. Ha nincs akkor rápacsáltam.
Az ilyen húzások után tényleg meggondolandó a következő rész vétele.
A nagy csíter bannolás meg kb. semmit nem ér. Egy magyar srác beszélt erről, youtube-on fent van a videó. Bagatell összegért vesz új accot, akár már felhúzott fegyverekkel, szóval nem a nulláról kezdi vele. (igazából az se lenne gond, de így időt spórol)
A fejlesztő meg a csítgyártók mögött kullog, hiába állítják, hogy nem így van.
Röhej az egész, ez is csak a lehúzásról szól lassan; adsza mani aztán húzz a csába.
Az SBMM meg egy külön cumi, amiről meg bizonygatják, hogy nekünk jó. Háááát persze....Az a baj szvsz, hgy nálunk Európában nem olyanok a törvények, hogy érdemben tudjunk tenni, de körül kellene nézni az amerikai fórumokon, és ott szervezni egy csapatot, pl. csinálni egy petíciót az indokolatlan bann és az SBMM ellen.
-
csibe1
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Azért nem rossz a shotgun szerintem.
Shipmenten még mindig szokták utálni szerintem.
Az R09-es meg a JAK-12-es aprít rendesen, de találkoztam pár csávóval akik a 725-össel is darálták a népet.
Múltkor a tuningolt 680-assal is mentem pár jó kört.
A VLK se rossz, ha már lehet rá tenni pár cuccot, de nekem legalábbis az elején nem jött be. -
csibe1
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
"Az a kérdésem ezek közül melyik a legjobb épületharcra célzás nélküli kaszálásra."
A Gallo-t nem nagyon használtam, nem nagyon játszom Warzone-t mostanában, inkább az MW2019 multi megy. Ott az Origin, JAK, R9-0, a 680-as meg mostanában a 725-ös meg a VLK Rogue amit használok.
Ha célzás nélkül akarod használni akkor minek rá a lézer?
Egy shotira se teszek lézert, szerintem felesleges.
Az 5mw-ost ráadásul látják az ellenfelek is.
Inkább tegyél nagyobb tárat a lézer helyett meg egy markolatot a cső alá.
A JAK-hoz van 32-es tár is, az Originhez meg 25-ös.
Próbáld ki az R9-0-át Dragon lőszerrel, azzal jól lehet vele aprítani, és villámgyorsan le tudsz vele adni két lövést egymás után.
A 680-as meg a 725-ös lassabbak, de nagyobb a sebzésük; érdemes kicsit taktikusabban játszani velük, főleg a 725-össel.
A 680-ashoz is ajánlott a Dragon vagy messzebbre a slug lőszer, az utóbbihoz mehet akár egy távcső is.
A JAK-hoz is van Dragon lőszer, de csak 6 vagy 8 lőszerrel, azt meg nagyon hamar kiköpi, én maradtam a simánál. -
csibe1
veterán
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Egyre érdekesebb, jobb is, hogy nem foglalkoztam vele.

Az előzőnél meglett a Battlepass meg a Prestige 200 is; utána meg a Vanguard miatt nem érdekelt a dolog. -
csibe1
veterán
Valahogy már nem érdekel a BattlePass.
A mostanit már meg se vettem. Megnéztem mi van benne, aztán inkább mentem az MW2019 multit tolni. Nem fogott meg, főleg, mert teleszórták Vanguardos vackokkal.
Kíváncsi leszek a következő részre, bár ezek után nincs nagy bizodalmam benne, hogy jól sikerül. Főleg az előrehozott megjelenés miatt.
Remélem ezt az összemixelt Warzone-t végre elfelejtik,mert egy katyvasz az egész. -
csibe1
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Vedd lejjebb a grafikát, nem muszáj mindent maxra tolni.
Akad jópár videó youtube-on, hogy mit érdemes lejjebb venni; de szerintem már itt a topikban is lett említve, keress rá.
Egy darabig monitorozgattam, de aztán meguntam; csak simán fut az Afterburner a hőfokok miatt.
Nálam is 1080p-ben fut, de nem nagyon állítgattam, max ha eszembe jut frissítés után a FOV-ot; de azért megvan a 144fps.
Játék közben nem igazán jut eszembe az fps-t nézegetni, ha mégis akkor ki is szednek.
-
csibe1
veterán
NaviHUN és ekto
Azt a játékot annyira nem ismerem, youtube-on szoktam látni a pcy
oldal videóin, azt is tesztelik összerakott konfigokkal. Valahogy nem az én világom; a grafika sem meg a játékmenet sem.
Tényleg nem mi vagyunk a célközönség, hanem az aput-anyut pumpoló nyugati-amcsi- ázsiai kiskölykök.
Akkor már lehetne egy külön MW csak nekünk, a mi szájunk íze szerint, ahol nincs 3-4 játék összeszórva a Warzone-ba, egy normális MW multival.
Dedikált szerver nélkül viszont nem jön össze a dolog, az meg már jó ideje nincsen;
ha jól tudom.
Egy hónapja be se léptem a Warzone-ba, mert nem jött be az új pálya; de az MW multiba láttam a Battlepassban (nincs aktiválva), hogy szinte minden cucc a Vanguardra jön.
Jobb is, hogy nem aktív, mert nem érdekel a Vanguard. Ha érdekelne akkor már meglenne; de nem jött be a béta.
A Rambo meg a Die Hard, Dredd skin elment (a Stallone féle Dredd jobb lett volna szvsz), de az már csúfos, hogy mindenhol a multikulti, unisex meg egyéb irányba próbálják befolyásolni a felhasználót, játékosokat; és főleg a gyerekeket!
Elég rendesen rá kellene mászni a játékkiadókra is, hogy ne jelenjenek meg ilyen tartalmak a játékokban, főleg a könnyen befolyásolható gyerekek miatt.
Már a játékokban is kezdődik az agymosás, ez azért durva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest