Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy5
aktív tag
válasz Lackooo84 #7066 üzenetére
Nem jött be egyik verzió sem. Twrp-n keresztül flasheltem egy pár db non-hlos.bin fájlt ( utolsó miuis amin ment a vowifi,kínai ,xiaomi.eu cucc) .
Egyikkel se sikerült ebbe a portolt romba stabilra állítani a vowifit.
Ha a 4G hangot kikapcsolom az egyik simre beugrik néha a vowifi jel, de egy idő után el is tűnik. MBN toolba DT Hungary van pedig beállítva.
Nem értem........Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
válasz Lackooo84 #7057 üzenetére
Nyitva van a bootloader. Poco F2 Pro .
Portolt rom van rajta a Xiaomi 14 Pro-rol.
Minden jól működik csak a vowifi szivat.
Twrp-be flasheljem fel ?
A modem particiora ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #6962 üzenetére
Talán azért, amiért szifonokon sem ment (igaz, azt gyorsabban javították, a Samsunghoz kellett bő egy hét). Az egész VoLTE/VoWiFi szabványosítása egy vicc. Nem véletlen, hogy sok évvel a VoLTE bevezetése, és évekkel a 3G kivezetések után a VoLTE roaming még mindig nincs általánosan elterjedve.
-
donjohnson
addikt
válasz Lackooo84 #6962 üzenetére
hogy kapcsolódik a te hibádhoz az 1-2 hónappal ezelőtti dolog, amikor sok embernek nem ment?
most senki nem írja rajtad kívül.
gondolkozz.
árulja valamelyik hazai szolgáltató a pixel telefonodat?
van hozzá normális támogatás itthon?
ha nincs, akkor ne csodálkozz, hogy nem működik úgy ahogy szeretnéd.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
csaszi75
senior tag
válasz Lackooo84 #6959 üzenetére
Akkor ahogy gondolod is, egyértelműen telefon szoftver hiba lesz...
A DUAL SIM-esek esetében simán ledobja a láncot egyik-másik pixel..
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/17dr3te/new_pixel_8_pro_losing_mobile_connectivity/S van olyan Pixel user, aki szar Samsungra váltott
"Pretty sure it's the tensor modem that chipset sucks I finally switched to Samsung I really dislike Samsung ux and I miss the google features bit the phone just works all the time, which is what you need in a phone. Imo the pixels software and ux is unmatched the modem is completw trash " -
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #6692 üzenetére
Nem is írtam, hogy senkinek nem megy. Csak elég sokaknak androidon és szifonon sem működik múlt hét csütörtök/péntek óta. Emlékszem, nem egyszer volt ilyen a Diginél és a Telekomnál is, egy csomóan csak néztek, hogy mi nem működik, egy csomóan meg hiába kapcsolgatták a készülékeiket, nem ment. Aztán egyszer csak megjavult. Volt hogy napok, volt hogy hetek kérdése volt a dolog.
-
martonl
senior tag
-
Tompika777
senior tag
válasz Lackooo84 #4804 üzenetére
Na, akkor csak, hogy meglepetést okozzak, nekem a Poco x3 pro-n egyik sem működik.. Készüléken minden beállítva(többször is), mégsem megy...A készülék nyilván alkalmas rá, de mégsem akarja... Sem az LTE sem a VoWiFi... A WiFi hálózattal sincs nyilván gond, mivel anyám telefonja működik róla VoWiFi módban. A szolgáltató (Telekom) oldaláról is minden feltétel adott.
-
-
baly81
aktív tag
válasz Lackooo84 #4288 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert tudtommal a telekomnál ugyan annyiba kerül a hívás VoWiFi-vel, mint normál mobil hálózaton. Így nem teljesen értettem/értem, mert anyagi szempontból teljesen mindegy hogy van e vagy nincs VoWifi. Ha ugyan ez a Digi-nél lenne megérteném... De lehet én maradtam le valamiről.
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lackooo84 #4280 üzenetére
Sajnos én is tapasztalom, hol megy hol nem, és a hangminőség is nagyon visszaesett a héten, múlthéten még tökéletes volt a hangminőség, most mintha visszaestünk volna a régi idők telefonjai minőségre.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
baly81
aktív tag
-
baly81
aktív tag
válasz Lackooo84 #3789 üzenetére
Köszönöm válaszod, már a korábbit is olvastam, csak nem reagáltam rá. Én is így gondolom, hogy nincs korlátozás! Csak 4Grider kollégával nem értettünk teljesen egyet ebben, azaz inkább elbeszéltünk egymás mellett!
Köszi mindkettőtöknek az infót![ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz Lackooo84 #3784 üzenetére
Annak ellenére (vagy dacára?) sem, hogy ugyan olyan percdíja van a Tré-nél a VoWiFi hívásnak, mint a normál mobilhívásnak...
Korábban leírtam, hogy 25 évig voltam Tré-nél. Most visszaváltottam dominora, második kártyaként, de amint lehet elhajítom azt is! Nem tömöm tovább a már amúgy is duzzadó zsebeiket![ Szerkesztve ]
-
p5quser
tag
válasz Lackooo84 #3011 üzenetére
Üdv!
Erről nincs valami forrásod? Mi alapján cserélted-írtad át a fájlokat? Huawei P10-en szögelném össze a vowifit. Leszedtem a zipedet, megnéztem a benne lévő fájlokat majd annak mintájára kiszedtem a P10 oreos szoftveréből (láttam itt egy P10/oreo/volte képet beszúrva) a megfelelő fájlokat, de csak volte lett. Elvileg az megy. Nem vált le hívás közben, volte-ikonok mindenhol kint, a minőségen is hallani. De vowifi az nuku. Pedig az volna a fontosabb. Ja, DIGI a sim. A wifi hálózat is megfelelő, ugyanott, ugyanazzal a simmel huawei P20 azonnal vowifire vált.
Előre is köszi! -
MDanny
senior tag
válasz Lackooo84 #3582 üzenetére
Sajnos csak rootolással. A setprop Redmi 8-tól felfelé nem működik az ADB-vel. Arra lennék kíváncsi, hogy ki jelölte be (és milyen ROM-mal) a táblázatban a Redmi Note 8-nál a digis VoWiFi-t, mert a gyári Global ROM-mal biztosan nem működik...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lackooo84 #3493 üzenetére
Volt tavaly hivatalos lista, de aztán szépen eltünt a Telekom oldaláról, vagyis én már nem találom, itt van egy táblázat, de az meg nem hivatalos, ráadásul több pontatlanság is van benne, de ahol le lehetne adni a javításhoz az infót nálam nem megy.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lackooo84 #3486 üzenetére
Nálam telekom VoWiFi nem megy, Szegeden van a probléma otthon Digis NET van, és még mindig nem megy (több hónapon át hibátlan volt).
De mivel másnál a Telekomos nettel sem megy így eléggé fura a dolog.
Úgy néz ki, a hiba mintha bizonyos szolgáltatási területeket érintene, nem tudom a többiek merre használnák , és az is látszik, hogy nem az összes szolgáltatót érinti, a legfurább az egészben, hogy maga a telekom hálózatából sem minden esetben megy, ami eddig nem volt jellemző.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lackooo84 #3437 üzenetére
Értem én hogy unalmas, hogy visszatérő a probléma, elhiteted én is unom már, és nagyon örültem, hogy hónapok óta nem volt gond, erre ma megint ott vagyok ahonnan elindultam.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lackooo84 #3437 üzenetére
De mi lehet a hiba???
Hálózat nem változott még új IP-t sem kapott a router az este, ha csak nem a Digi ONT-n van a hiba, vagy az OLT-n mert itt semmi változás nem történt míg aludtam, igazán a telót sem kapcsoltam ki, csak repülő módba tettem, és az a WiFi-t is lelövi ilyenkor ha eddig visszatettem WiFi-re akkor jött is a VoWiFi kapcsolat egyből, de most nem, még a telefon sem frissített, hogy azt mondjam azzal van a gond, de még azt is kipróbáltam, hogy új ráraktam a telót, de most az sem segített, csak azt tudom elképzelni még, hogy a Digis hálózattal van valami gubanc, sajnos most nem tudom Telekomos vagy egyéb WiFi hálózattal tesztelni.
Ha a Digi hálózatával van gond akkor mit tudok tenni???[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
-
MDanny
senior tag
válasz Lackooo84 #3255 üzenetére
Ahhoz root kell, elvileg a táblázatban jelezni kellene, ha PDC-vel lenne aktiválva. A Redmi 7-es szériáig nem kellett root ehhez, elég volt a Diag Mode, itt már nem működik a setprop parancs az ADB-ben root nélkül sajnos.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
imrus49
újonc
-
-
tomp
Topikgazda
válasz Lackooo84 #3147 üzenetére
De tudja.
OP 7-en is megy ha tesztelő az illető és manuálisan engedélyezik a Telekom rendszerében. Anno OnePlus 5-ön használtam is a Telekom VoWiFi-t mert valami miatt nekem is engedte akkor a rendszer és meg volt mókolva a telefon.
Lehet akkor a sok teszt alatti mókolt VoWiFi miatt tették bele a Telekomnál a tiltást? Mivel akkor a VoWiFi hívásokat nem számolta a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #3128 üzenetére
Így van, az esetek nagy részében valóban a készülékben van a hiba oka, hiányzik a profil.
Sokszor szóba került, hogy nem elég a VoLTE/VoWiFi támogatása, hanem sok gyártónál kifejezetten az adott szolgáltatóra is engedélyezve kell lennie külön-külön a VoLTE-nak és a VoWiFi-nek.
Tehát megfelelő régiójú és azon belül megfelelő konkrét szolgáltatói profilokat tartalmazó szoftver kell, ami nélkül nem fog működni, hiába tudja a készülék.
Sajnos ez a profilozás lassítja a technológia terjedését, az oka viszont hogy jobb legyen a kompatibilitás, szolgáltatás minőség, azaz tesztelve legyen az adott készüléken az adott hálózattal.
Ezt elég nehéz optimálizálni: minden működik de vannak hibák vs. kevésen működik de azokon jól.
A kezdeti "kevésen működik de azon is rosszul"-tól természetesen jól halad a dolog a "mindenen működik és jól" felé.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Lackooo84 #2882 üzenetére
Nem szabadna de ezt csinálja. Voda topicban ki lett tárgyalva. Sajnos üfsz se tud rá megoldást, tisztába vannak hogy az új rendszer így viselkedik. Nagyon sokan kértek arról is sms értesítőt ha ők nyomják ki, ennek meg ez az ára.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Bogyi007
veterán
válasz Lackooo84 #2882 üzenetére
És ezt a VoLTE opciót nem lehet kikapcsolni valahogy? Telefonban nem látok/találok ilyen opciót...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lackooo84 #2828 üzenetére
Nekem is fura, de hogy este még tudtam gond nélkül beszélni, majd kikapcsoltam a telefont, és mikor reggel bekapcsoltam jöttek a gondok.
A VoLTE most jött vissza ebben a pillanatban a VoWifi-t még nem próbáltam újra, de mindjárt letesztelem.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #2540 üzenetére
Korábban itt írtam a kodekekről.
A 23.85 kbps AMR-WB a 4G/wifi HD hang.
A 24.4 kbps EVS a 4G/wifi HD+ hang (super wide band: 50 Hz - 16 000 Hz)
A full band EVS megy 20 kHz-ig, jóval több mint 24.4 kbps-en. Valójában az a full HD hang, szinte azonos az emberi hallás frekvenciatartományával.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest