Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Bocs, de neked rendszeresen vannak/ voltak ilyen panaszaid. Nem feladatom védeni a Telekomot, de saját tapasztalataim szerint most is a legeslegjobb hangminőséget és stabilitást nyújtja beszédátvitelben a szolgáltatók közül. Nálam itt minden mindig stabil volt, a VoWifi-t is használtam hónapokig, de kikapcsoltam, viszont nem a Telekom hibája miatt, hanem mert nálam MESH Wifi van 3 repeaterrel, és ha nem vált át normálisan a telefon a megfelelő bázisra, akkor szakadozik vagy meg is szakad a hívás. Többször nem voltam elérhető sem emiatt, így inkább lemondok róla, de akinek nincs rendes térereje annak kiváló lehet. A mobil térerő itt nagyon jó nem fontos a VoWifi, csak érdekességből használtam, illetve talán úgy kevesebbet fogyaszt a telefon és szerintem azon a legjobb a hangminőség. Telenoros és főleg Vodafonos emberekkel beszélgetve ott messze több a nagyon rossz és gyatra hívásminőség, szakadozás és egyéb hibák.
-
viktorhu
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
A németországi célszemély az ott él, vagy magyar számmal roamingolt? Mert roamingban nem megy a volte, és simán lehet, hogy 2G-re vált le, amire meg a legtöbb szolgáltató már alig ad sávszélességet.
Nekem pl. magyar vodán és telenoron akkor volt, hogy a másik oldal nem értett jó térerő mellett, amikor még nem volt volte, és a telefon 2G-re váltott le híváskor, nem 3G-re.
-
-
anglergab
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Igen, ha minden toronyra kerülne 4G (B20/B28) megfelelő (GSM-mel kb. egyenlő) teljesítménnyel, akkor szerintem nem lenne semmi gond a VoLTE minőségével. Vagy legalábbis mindenhol legalább olyan (jó) lenne, mint a GSM hívásé. Lásd Digi, hiányos a lefedettség, de a VoLTE/GSM minden bázison egymás mellett megy (azaz egyformán jó/rossz a GSM vs VoLTE).
-
tibor23
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
A szolgáltatók egyértelműen a mobilnetre gyúrnak, azon belül is a sűrűn lakott területek lefedésére, a hangátvitel nem prioritás. Az, hogy pl. a Voda kritikán aluli hangminőséget enged meg magának VoLTE-n Telekom felé, vagy hogy VoLTE roamingra még távlati terv sincs, erre enged következtetni.
-
AnonymusX
őstag
válasz
zsolt501
üzenetére
Mint mindenhol, itt is spórolnak a szolgáltatók és olcsó köztes szolgáltatókkal állapotnak meg nemzetközi hívások tekintetében. Azt sem tudják, hogy ez az olcsó köztes szolgáltató milyen útvonalakon (persze garantáltan a legolcsóbb, legrosszabb) juttatja el a hívást a cél országig.
-
tibor23
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
2G-t nem kell szidni, jelenleg mindegyik szolgáltató tudja rajt a kis HD hangot. Ha nem szolgáltatón belül beszélsz VoLTE-VoLTE kapcsolatban, akkor eleve nem fog efölé menni minőségben a hívás, tehát teljesen mindegy, hogy 5G-n vagy 2G-n vagy. Ráadásul olyan helyeken is megy ez, ahol semmilyen más jel nincs, és alig van térerő. Néha megdöbbenek, hogy a bakonyi erdő közepén településektől távol, mobilnet mentes helyeken (nulla 4G és 3G térerő), a hang tökéletes tiszta HD.
Ha külföldről ez nem megy, akkor ott is valami transzkódolási hiba van, ez nem a 2G hibája.
Egyébként nincs roamingban VoLTE, és úgy tűnik nem is nagyon lesz egy darabig, a telefonok eleve jó esetben is csak a hazai szolgáltatókon tudják, de a többség még ott sem. Ráadásul a VoLTE hívás sokkal kényesebb, mint a normál GSM-re szabványosított hívás, sok probléma van vele gyenge térerő esetén. Megfigyelhető, hogy ilyen helyeken pillanatok alatt lemegy a hívás 2G-re ha tud, ha nem tud, akkor pl. a gyenge térerőben levő hallja a másikat, de őt nem hallják. -
-
4Grider
félisten
-
tibor23
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Mostanában nem lesznek zsúfoltak a B28 cellák, mivel a telók többsége nem tudja azt a sávot, inkább távol lehet/ nincs térerő. Mértek már fórumtagok ezen a sávon bőven 100Mb feletti sebességet, de nem emlékszem melyik szolgáltató volt. Arra is kíváncsi vagyok ez a sáv szintén össze van/ lesz vonva a Telenorral?
-
tibor23
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Nagyon érdekes, amit írsz főleg, hogy Telekomnál rossz, szakadozó hangminőséget tapasztalsz. Én ugyan nagyvárosban ritkán járok, de vidéken, nagyon gyenge térerejű helyeken sokat túrázok, és ilyeneket sose tapasztalok, inkább azon csodálkozok, hogy nulla térerejű helyeken is HD hangminőségben lehet beszélni 2G-n. Mostanában ha térerő miatt szakad a kapcsolat, akkor sincs szakadozás, hebegés, hanem egyik pillanatról a másikra leszakad a hívás. Telekomnál egyébként azt tapasztalom, hogy készenlétben a végletekig B3-B7-B1 magas frekvenciás bázisokon tart a telefon -125dB alatt is, de hívásnál egyből B20 lesz, és ha az sem elég akkor GSM. Hangminőségben alig, vagy nincs is különbség.
Ha neked viszont ilyen problémáid vannak, nem értem miért nem írsz panaszt a Telekomnak a problémás hívásaid felsorolásával, megemlítve a hívások idejét, helyét, hívott számot, telefonod típusát és a probléma jellegét. Kell, hogy válaszoljanak valamit, nekik sem érdekük az elégedetlen ügyfél. -
tibike8
őstag
válasz
zsolt501
üzenetére
Én meg a Szilléri sgt végén a Csillag térnél vagyok. Azt még nem néztem hogy meyikünk részéről dobódik a hívás, de tegnap is 5 perc beszélgetés alatt 3x bontott. A párom Mikrón volt, én meg otthon. És a régi klinikai épületekben való, hogy gáz a lefedettség. Én is ott dolgozom és szívás, hogy sok esetben elérhetetlenek a dolgozók.
Ja és mi is a Telekomnál vagyunk. Bár a vodával is ez lehet a gond mert a dolgozók zöme vodát használ. -
Aurig@
őstag
válasz
zsolt501
üzenetére
Régen, mikor még csak parabolát használtam, műholdas TV nézésre, akkor a sugárzási frekvencia 10750 MHz és 12750 MHz /Astra, Eutelsat műholdak/, de ködös és esős időben is tökéletes volt a vétel. Egyedül havazáskor kellett takarítani. Abban az időben /30 éve/ nem volt se Wifi, se 4G, 5G. Semmi nem zavarta a műholdas adásokat. Ezt csak azért írtam, hogy a magas frekvencia nem feltétlen érzékeny.
-
baly81
aktív tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Az 5G technológia elméleti határa 300GHz! A technológia "veszélye" nem a mostani engedélyekben/hullámhosszban rejlik, hanem a jövőbeli fejlesztésekben, pontosabban a magasabb frekvenciájú szabványokban!
Abban mindhármótoknak igaza van, hogy még a mostani rendszer legtöbbje 3,6GHz-en fog működni, de pl. hazánk engedélyt adott ki a 26GHz-es sávra is! Japán pedig már a 60-80 GHz-et is engedélyezte a közeljövőbeli 5G technológiára. (Nem tudom a cikket linkelni, mert már régebben olvastam valahol, de szerintem kis angollal ti is meg fogjátok találni.)
Mindezeket figyelembe véve a technológia igenis hordoz(hat) veszélyt, mivel az emberi szervezetre gyakorolt hosszútávú behatására nincsenek tapasztalatok/vizsgálatok!
-
baly81
aktív tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Igazad van, a WiFi sem egészséges, de azért frekvenciatartományban nem sok köze van a kettőnek egymáshoz!
Kb. ég és föld! Az 5G magas frekcenciája erősen okozhat élettani elváltozásokat/károsodásokat, és ezek élő szövetekre gyakorolt hatását nem tanulmányozták kellőképp! Mint, ahogy újabban semelyik szabványt sem... Csak megyünk felfelé/előre ész nélkül, mert a sebesség az "kell nekünk" az egészségünk árán is... mi vagyunk a kísérleti nyulak!
-
baly81
aktív tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Köszi az infót! Erre még nem figyeltem fel, legközelebb ezt is nézni fogom.
Kár, hogy Snapdragonok nem támogatják... Amúgy meg nagyon jók, főleg játékok terén az Adreno miatt. PSP és N64 emulátor nekem a nagyobb játékoknál (Pl. PSP- God of war) Mediatek procikon sokszor akadozik, még képkocka kihagyással is. A snapdragonon meg hasít. Még Exynos-hoz valahogy nem volt soha szerencsém, hogy kipróbáljam rajta az emulátort. -
tibike8
őstag
válasz
zsolt501
üzenetére
Én is telekomos vagyok és eddig ugyanazon rendszerekkel ment a vowifi a samu S8+ -on. SIM átrak a MI 10-be, a telón bekapcsolva a vowifi és nem megy. SIM visszarakva a samuba meg megy ergo a MI 10 a gyenge lántszem, de az összefoglalóban levő xls-ben sincs benne, hogy menne a mi 10-el, csak a mi 10 lite van említve és azzal sem megy. És ha utána olvastam, jellemzően a xiaomikkal van gond. Ez van. A szolgálató is elhajtott, hogy a xiaomik már csak ilyenek.
-
t0m0
csendes tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Azért zárható ki a telefon oldaláról a hiba, mert ugyan olyan a készülék, a SIM szolgáltató és a beállítás is mint az enyém. És az én telefonom kijelzi a voWifi-t és használja is (digi forgalom menüpont alatt ellenőriztem).
Az én oldalamon / esetemben https://prohardver.hu/tema/volte/hsz_3836-3836.html a router volt a megoldás, és most a másik oldalon szeretném valamivel tesztelni mielőtt új eszköz vásárlására kerülne a sor
-
t0m0
csendes tag
válasz
zsolt501
üzenetére
értem, ha nem jelenik meg a készüléken a vowifi ikon, de a készülék beállításai rendben vannak (engedélyezve a wifi hívás, előnyben részesítve, wifi-re kapcsolódva, APN jól beállítva) akkor hogyan debug -golhatom hogy hol lehet a hiba? Tudtok valamilyen tesztelő alkalmazást / oldalt ami a pl. a router lehetőségeit kipróbálja?
-
baly81
aktív tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Az, hogy "van olyan készülék", az nagyon tág fogalom...
Sajnos a Xiaomik többségénél nem megy a VoWiFi, hiába aktiválod a kóddal! Továbbá sok típusnál, csak akkor lehet aktiválni a VoWiFi-t, ha rootolod a telefont! Azt meg sok kispista nem fogja bevállalni!
Természetesen vannak olyan típusok, amelyiken megy mókolások nélkül... De ezt főként, korán sem a készülék típusa határozza meg! Ez a megy - nem megy mizéria pont a xiaomi szoftveres erősségének hátulütője, azaz hogy telepíthetsz rá másik / nem hivatalos romot is... Több külföldi fórumon van róla szó, hogy ugyanazon típus / széria egyikén működik, másikján nem. És, igen itt jön be a képbe még az is, ha eltér a SoC, akkor méginkább kiszámíthatatlan a működés!
Pont emiatt módosított a digi is! Kérlek nézd meg az ajánlott készüléjek listáját! Nemhiába nincs benne egyetlen xiaomi sem! Valahol Karácsony körül kivették az összeset...
-
w751230
tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Sziasztok! Telenor és Telekom kártya van benne igen.
De valami más lesz a probléma, mert már hívást sem fogad, csak SMS jön neki hogy nem fogadott hívások voltak. Legalábbis a Telenor szám valamiért nem elérhető neki. Másikat most fogom tesztelni.És boldogabb új évet mindenkinek srácok 🤗
-
martonl
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Persze, csak arra akartam kilyukadni, hogy EU.-n kívüli roaminghelyzetben alapesetben ha használnák a vowifit, akkor egy mezei felhasználó lehet, hogy egy méterrel odébb már a méregdrága mobilhálózatot fogja használni (mert nem fogja repülőre rakni és visszakapcsolni a wifit), és észre se veszi (ahogy írtam, még akkor is, ha a wifi jel kint van a telefonon, csak gyengébb, a vowifi ikon tűnik el, ha van egyáltalán). A szolgáltatónak meg nem érdeke az üzleti érdekeken túl, hogy ebből viták lehessenek az előfizetőkkel. Te tudsz erre figyelni, én is tudok, de lehet, hogy 100-ból 90 ember nem fog erre figyelni. Nem védeni akarom a szolgáltatókat, de szerintem ez is szempont a lehúzáson túl.
-
martonl
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Csak annyit hadd jegyezzek meg, hogy azért az, hogy repülő módban használja a vowifit valaki, az azért nem egy szokványos használat. Tudtommal ezt nem is minden telefon engedi meg. A szolgáltató meg nem az egyedi felhasználóknak nyújt szolgáltatást, hanem mindenkinek, aki arra előfizet. Nem beszélve arról, hogy a telefon már gyengébb wifi jel esetén is állna vissza 4G-re.
Régebben az osztrák A1-nek volt olyan opciója (tán most is van), hogy a hívást SIP alapon is tudja végződtetni. Azaz ha én egy SIP klienssel/telefonnal/routerrel stb. bejelentkezek az ő szerverükre akárhol, akkor a mobil előfizetésemet azon keresztül is tudom használni. Szerintem ez lenne a legkorrektebb megoldás.
-
polonic
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
Ezt nagyon ne keverd ide. Az egy dolog, hogy a mobilos hívás is voip-on megy.
A voip hívások, skype, messenger, stb esetében is egyébként kell kliens és szerver. Kliens az app a böngészőben, app a mobilon, stb. Szerver meg valahol MS-nél, facebooknál.A mobilos hívásnál kliens a mobilod úgymond, szerver meg a core hálózat a szolgáltatónál.
Most már látszik, hogy nem egy és ugyanaz, igaz?A core hálózat pedig tartalmazza:
- TAS
- IMS
- CFX
- SBC
- stb
Ezeket mind működtetni kell. És a VoWifi hívás is ezeken keresztül folyik, attól hogy úgymond a "sima" neten keresztül éri el az adatfolyam a szolgáltató ezen eszközeit.És ezek szükségesek a szolgáltatói oldalon, authentikáció, szolgáltatások, stb szempontjából.
Szóval az, hogy VoIP a 4G/VoLTE és VoWiFi hívás, az nagyon nem azt jelenti, hogy ugyanolyan, mint a skype, stb. -
viktorhu
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Azt nem tudják korlátozni a szolgáltatók, hogy Te neten milyen kommunikációs alkalmazásokat használsz (mobilneten korlátozták sokan, amíg szabad volt). Viszont fizetős mobilszolgáltatást nem nyújthat más országban, ezzel sok helyen törvényt is sértene, mert engedélykötelesek a telefonszolgáltatások mindenütt. A diginek elég korlátozott a roaming szolgáltatási területe, így kevésbé van ennek a kockázatnak kitéve.
És itt vissza tudok kapcsolódni a felvetésedre: az Emirátusokban pl. tilos az ip-alapú hanghívás netes alkalmazással is, ha nincs helyi hangszolgáltatási engedélyed, és börtönbe is kerülhetsz, ha ezt a tiltást pl. vpn-nel próbálod megkerülni.
-
Oliverda
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
A felsorolt szolgáltatások használatához sem okostelefon, sem mobilszolgáltató nem szükséges, szemben a VoWiFi-vel, ahol a hívás részben a mobilszolgáltató hálózatán megy keresztül, amiért díjcsomagtól függően fizetni kell. Ahogy pedig feljebb már kiveséztük, a külföldi tiltás elsősorban üzleti döntés.
-
-
martonl
senior tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Nem akarom védeni a Telekomot, de...
Ennek szerintem technikai okai is vannak. Egyrészt ne legyen a számlázásban félreértés, reklamáció abból fakadóan, hogy valaki azt hiszi, wifin telefonált, aztán mégse. Főleg EU-n kívüli roamingra gondoljunk. Újabb Iphone-ok pl. nem is nagyon jelzik a wifi hívást, azt hallottam. Aztán a másik, hogy a wifi területet hívás közben elhagyva a hívások külföldön megszakadnak, mivel nincs VoLTE roaming. Gondolom kerülni kell az ebből fakadó reklamációkat is.
Tudomásom szerint a Digi elég kuriózum a témában, mert a legtöbb külföldi szolgáltató szintén tiltja a külföldi VoWiFit, de más erről biztos többet tud írni.
-
Oliverda
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
Ez EU-n belül ez szerintem még hátrány is lehet, mivel így 100%, hogy a külföldi szolgáltató hálózatán keresztül fog felépülni a roaming hívás, ami, ha jól tudom, még mindig költség a szolgáltatónak. EU-n kívül viszont érhető, hisz ilyen esetben csinos haszonkulcs van a percdíjakon, amit buknának a VoWiFi-vel.
-
anglergab
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Vagy a telefonod tévesen elutasította (téves foglaltság). Ez ugye a szolgáltató szemszögéből nem volt elmulasztott hívás. Azaz ők azonosították a telefonod, kiküldték rá a hívást, de ha egy pont után ez hibára fut, akkor nem értesül róla a hálózat, azaz nem kapsz hívásértesítő SMS-t sem. Azaz ha be kellett volna érkeznie a hívásnak (mert volt hálózat), de nem sikerült, akkor nem kapsz értesítést. Ezek az eldobott hívások, sok minden okozhat ilyet, különösen VoWiFi-nél.
Természetesen a VoLTE általában megbízhatóbb. De ahol nincs (jó) LTE, ott a semminél jobb a VoWiFi. -
anglergab
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Milyen hívásról? Nem voltál elérhető, foglalt voltál vagy nem válaszoltál a hívásra?
VoWiFi-n várod az SMS-t róla? Ha igen, más SMS megjön VoWiFi-n? Rossz minőségű wifi esetén megszakadhat, illetve telefon bug is lehet.
Nem elérhető esetben, VoWiFi-n tapasztaltam hívásértesítő SMS késést, illetve pl. a Digi irányából is. -
anglergab
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Ez így igaz, viszont a telefon támogatási problémák miatt sokkal gyakrabban van gond a telefon/felhasználói oldalon.
Sőt, mivel titkosított a kommunikáció, nem is lehet látni sokszor, hogy melyik oldalon van a gond.
De ha működik stabilan, és egyszercsak elromlik, akkor valószínűleg hálózat oldali probléma, főleg ha sokaknál egyszerre történik ez. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsolt501
üzenetére
Én közben megtaláltam, de nem hiszem, hogy az almákom menne...

-
4Grider
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
Azért én egy olcsó szolgáltatói gw-ben (legyen az Vodás, Digis, Telekomos, stb.) nem bíznék. Simán el tudom képzelni, hogy ipsec-passthrough hol működik az ont-on, hol pedig nem. Ha megbízható routolás és tűzfal funkcionalitás kell, annak ára van.
Vagy akár az is előfordulhat, hogy szolgáltatói nat mögött vagy, és a kettős nat miatt nem megy az ipsec, mert mondjuk más is használná ugyanazon az ip-n. -
4Grider
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
Én másik szolgáltatónál (Digi) másféle készülékkel (S9) vagyok ugyanígy. Hol megy a VoWifi, hol nem. Van, hogy hetekig nem látom, aztán egyszer csak magához tér, és hetekig megy. Viszont nekem ott eddig mindig működött, ahol egyáltalán nem volt jelen térerővel a szolgáltató (Telekomnál ez persze egy kicsit nehezebb ügy).
-
-
MadMancs
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
És úgy összességében EDGE mire jó manapság? Wap korszakban meg jó volt, őrültem mint a fene mikor végre EDGE telóm lett GPRS után, de egy okostelefon már nem tud vele mit kezdeni. Böngésző offline ba vágja magát, még egy sima text szöveg se megy el Messengeren.
Szerk. Tévedtem. Messenger meg működik. En abból indultam ki ugyanolyan helyen ahol csak 2G van ott hiába van E nem igen van net. Most száguld
-
anglergab
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Mivel VoWiFi-n általában nem a szolgáltató hozzáférési hálózatát használod, hanem egy külső hálózatot, amin nem biztos hogy végig előnyben részesíthető a WiFi hanghívás forgalma, ezért nincs garancia a minőségre.
Az említett szolgáltatók lehet rendelkeznek peering linkekkel, ahol nagyobb a sávszélesség. Viszont ha az internet felé megy a hang peering linkek nélkül és megnövekedett a forgalom és/vagy messze vagy a szerverektől, előfordulhat jitter, packet loss.
Ezeket egy limit alatt elfedi a technológia, majd pedig hallhatóvá válnak.
Ilyenkor célszerű Telekom mobilneten tesztelni a Telekom VoWiFi-t. Azaz hogy végig "hálózaton belül" is jelentkezik-e a probléma.
Ez az eset nem egyenlő a VoLTE-val, bár hasonló.
A legjobb minőséghez VoLTE-t célszerű használni. Ha azt és 2G/3G-t nem lehet, akkor érdemes VoWiFi-t használni.
A 2G/3G/4G hang minősége biztosan garantált a vonali kapcsolás és a QoS miatt. -
MadMancs
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Egy próba erejéig visszatettem Telekom SIM, működik VoWIFI. Ez ugye nem területi dolog hanem 1 központ van. Szóval ha mindenkinél működik, csak nálad nem, akkor a hiba sajnos nálad van. Vagy telefonban vagy a LAN nál. Viszont fogalmam sincs mi lehet a gond. Esetleg egy VoWIFI ki majd be központilag segíthet ( -WIFIHANG majd ha jött sms kikapcsról akkor +WIFIHANG 1414 re)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp