Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
aktív tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Látszik, hogy most nekem régebbi a szoftverem. Ettől függetlenül nekem kényelmesebb lenne, ha megmaradt volna a kijelzés. -
kissvendel
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Lehet csináltak valamit vele, mert most jónak tűnik.
-
nobillgates
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Nálam is vacakol. Sőt a két one kártya közül az egyiken hol van, hol nincs vowifi. Rep mód ki, be, és helyreáll a rend.
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Nem írom be ide is ugyanazt, amit erre a One topikban reagáltam...
-
ioles
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Köszi
Vajon a két alsó opció mi lehet:
SUPPLEMENTARY Services Over CDMA/UT
Ez a két opció mi lehet és érdemes bekapcsolni van jelentősége hogy csak az ÚT van bekapcsolva.
esetleg valaki tudja? -
válasz
kissvendel
üzenetére
Ez a "Backup Calling" mi lenne?
Bár nekem a VoNR is újdonság 😅 -
ioles
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Köszi hogy meglested. Egyébként kb mióta működik Pixel IMS/Shizoku nélkül a Pixel telefonokon a ONE Vowifije? Ez valami friss dolog lehet. Ami érdekes hogy ha roamingolsz nem engedi a VoWifit a teló, pedig a ONE hálón kint is mennie kell a VoWifinek így is reklámozzák, ettől más mint a Telekom/Yettel, hogy ők engedik a VoWifit külföldön, de ha Pixelen nem megy külföldön alapból de itthon igen minden akkor vajon ott mi lehet a baj? Pixel softwaren nem oké vajon még valami?
-
ioles
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
szai
Érdeklődnék régről, hogy a Pixel-eken most már megy Voda(One) hálón a VoWifi Sihozku és Pixel IMS nélkül? Esetleg ha nem írhatnál a Telóról egy Visszajelzést/Hibajegyet a beállításokban hogy foglalkozzanak vele natívan mit nem? Talán így megnézénk? -
thomas77
senior tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Nyilván a hozzászólásomból nem derült ki, de úgy gondoltam, hogy a hivatalosan támogatott készülékek esetében működnie kellene mindenféle APN-nel.
-
thomas77
senior tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Betettem a tartalék fizikai sim-emet a Samuba.
Megpróbáltam létrehozni ezt az IMS profilt. Sikerült is beállítani mindent, ahogy a képeken mutattad, de sajnos nem megy.
Próbáltam sok egyéb más verziót is:
- Beírtam az eredeti APN beállításba az IMS-t
- Letöröltem az eredeti beállítást az MMS profillal együtt
- Kipróbáltam az egyéb APN-eket (vitamax, snet, standardnet)
Még sok egyéb variációt is próbáltam. Mindig újraindítottam a telefont, de nem megy. Akármit állítgatok, az eredmény ugyanaz.Ha egyszer is az IMS regisztráció állapota "Nincs regisztrálva" státuszúra vált (a roaming miatt), akkor soha többé nem épül fel az IMS kapcsolat.
Próbálgattam a Yettel-es kártyámmal is. Ott ahogy megkapja a magyar IP-t, azonnal regisztrál. Ahogy Angol IP, "nincs regisztrálva". Megint magyar IP, azonnal regisztrál.
Az IMS újraregiszrálása nem megy a Vodának a saját hálója nélkül.
Azt viszont nem értem, hogy mi lehet annak az oka, hogy egyes Xiaomi telefonokon mégis megy. Mit csinálnak azok a készülékek máshogy?
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Komoly, hogy egy inaktív apn-t is használ a rendszer?
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Viszont ez ugrik, ahogy helyi wlan-ra csatlakozol, hiszen WLAN nélkül nincs VoWiFi...
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Esetleg használtál magyar ip-t biztosító wlant?
-
ioles
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Egyébként ha Pixel 8a val most próbálod a fenti trükk nélkül akkor csak Yettellel és Telekommal megy gyárilag a VoWifi igaz, de a Vodával meg sem mukkan a gyári beállításokkal?
-
ioles
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Szia, Megírhatnád direktben angolul ezt a Google Pixel support chatjén, mert én is ott kérdeztem őket, elvileg minden Pixelnek mennie kellene Voda VoWIFI -vel is mert nem korlátoznak semmit SW-ből. De tudjuk a fentiek miatt problémás. Valahogy triggerelni kellene a Vodát is meg a Google-t is hogy egyeztessenek. Sztem ha leírod a story-t simán utána megy a Google.
-
kissvendel
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Sikerült életre kelteni Pixel 8a-n a VoWifit vodafone hálózaton

Leírom, hátha valaki küzd vele:
- létre kell hozni egy IMS nevű apn-t (szigorúan nagy betűvel), IMS APN típussal a vodafone APN-jei között
- Pixel IMS Shizuku-ban pedig a voda SIM config-jában miután engedélyeztük a VoWifit (meg amit szeretnénk)
- a USE_AGENT string value-t állítsuk a következőre: #MANUFACTURE# - #MODEL# - #BUILD#
Elvileg rögtön működnie kell.
Ha nem megy, akkor menüben (már lesz Wifi-hívás menüpont) be kell kapcsolni, vagy ha aktív akkor kikapcs/bekapcs, de lehet repcsimód vagy reboot a célravezető.
Egy gond van: rendszerfrissítés után újra kell csinálni, mert visszaáll. -
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Nem lehet megkérni, a telefon fw-ben kell benne lennie, tehát a gyártó teszi bele majd valamelyik frissítésbe.
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Vodánál/yettelnél a telefonnak ismernie kell a pontos szolgáltatói VoWiFi paramétereket, azt nem a rendszer küldi, mint a telekomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látszik, hogy most nekem régebbi a szoftverem. Ettől függetlenül nekem kényelmesebb lenne, ha megmaradt volna a kijelzés.

tomp