Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thomas77
üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy szerintük a készülékeken levő One VoWiFi profilban van hiba és gondolom felvették a kapcsolatot az Apple-lel, hogy milyen paramétert tegyenek bele/változtassanak meg a One profiljára nézve és most erre kell várni, hogy majd egy szoftverfrissítéssel megérkezzen. - legalábbis a válasz alapján. Ami simán lehet egy random improvizált valami is, hogy időt nyerjenek maguknak.
Én úgy tudtam, hogy generikus profilt használnak iPhone-on, de nyilván ők tudják.
Az, hogy csak iPhone-on van hiba, az valóban ottani készülék VoWiFi profil hibára utalhat, de a tapasztalatok alapján nekem ebben vannak kétségeim.Hiszen hogy "romolhat el" egy profil mindenféle típusú és rendszerű iPhone-on egyszerre?
Ha a készülék profiljában van hiba, akkor hogy lehet az, hogy az adott készüléket híváskor maga az IMS (vagy nem tudom melyik rendszerelem - aki jobban ért hozzá és zavarja, az majd kijavít) mondja azt a rendszerüzenetet, hogy ez egy nem létező telefonszám, ami egy központi rendszerüzenet? Ugyanebben az időben semmilyen IP forgalmazás nem indul meg az ePDG (VoWiFi "szerver") felől a készülék irányába. Miért is indulna, ha az IMS azt hiszi, hogy nem létezik a telefonszám? - ráadásul ez miatt még SMS értesítés sem jön a nem fogadott hívásról - mintha totális fekete lyukba kerülne a telefon VoWiFi-n lógva és maga a létezése is megszűnne.
További érdekesség, hogy a másik irányba, tehát kimenő hívás mindenféle hiba nélkül működik. Kimenő hívás után rögtön hívva az érintett számot - ugyanúgy nem létező telefonszám.Nem értek a mobil core-hoz, sem az IMS-hez, de amennyi ismeretem van róluk, én nem gondolnám, hogy ez normális lenne, hogy nem létező telefonszámot kiáltanak a hívó félnek. ("A hívott számon előfizető nem kapcsolható. Kérjük ellenőrizze a hívott számot!")
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp